Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja Sam 11kg izgubila pri porodu a udebljala se ravnih 25kg i za 10mj opet vratila svoju prijasnju tezinu, sa teske presla u laku kategoriju Sad Sam 22sedmice i +7kg jest malo Puno Ali pretjerujem sa slatkisima to znam Ali vec lagano idem na odvikavanje
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
Joj ne kukajte radi tih jednocifrenih brojeva sve je to super Al evo danas sam bila na pregledu i nije mi doktorica rekla ništa u vezi moje težine...čak se iznenadila kad sam skinula kaput "pa ti si trudnica" ali je zato rekla da je bebica pravo zdrava i napredna, već ima više od 900 grama Još sam pod utiscima od pregleda, baš sam sretna zbog toga. Dobila sam i malu sličicu bebija i sad mi je sve ostalo nebitno.
Joj ne kukajte radi tih jednocifrenih brojeva sve je to super Al evo danas sam bila na pregledu i nije mi doktorica rekla ništa u vezi moje težine...čak se iznenadila kad sam skinula kaput "pa ti si trudnica" ali je zato rekla da je bebica pravo zdrava i napredna, već ima više od 900 grama Još sam pod utiscima od pregleda, baš sam sretna zbog toga. Dobila sam i malu sličicu bebija i sad mi je sve ostalo nebitno.
Meni sestrica uvijek "otkine" 1kg pri Vaganju i kaze "predvecer Moram skloniti sigurno si dobro jela" Mislim se sama jesam jesam, par cokoladica,kiflu i nedo Bog da mi ko pusti kokosi u auto imale bi 5dana sta jesti Koliko ima mrvica
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
Meni sestrica uvijek "otkine" 1kg pri Vaganju i kaze "predvecer Moram skloniti sigurno si dobro jela" Mislim se sama jesam jesam, par cokoladica,kiflu i nedo Bog da mi ko pusti kokosi u auto imale bi 5dana sta jesti Koliko ima mrvica
samo se nemoj prevariti pa iza poroda udariti puno po slatkisima i kolacima, dojilje se itekako znaju i udebljati...ja u prvom mjesecu iza poroda dobih 5kg i sada sam na na taman +5 u odnosu na predtrudncku tezinu... iako iza poroda nije stvar ni u tezini, sve i da je ista drugacije se izgleda...grudi se povecaju, ramena ojacaju od nosanja, trbusnjaci se izgube ma drama... ali vrati se polako u prvobitno stanje, bar stomak
Ma iza poroda ću se baš pripaziti, ne smijem se više zezati stvarno...pretjerala sam, u životu nisam bila teža. I mm govori jesi otežala, ali fol se ne primjeti a ne može me pomjeriti više . Kosti mi kaže teške
Neće mi se poslije poroda valjda još grudi povećati? Dokle ovo više???
samo se nemoj prevariti pa iza poroda udariti puno po slatkisima i kolacima, dojilje se itekako znaju i udebljati...ja u prvom mjesecu iza poroda dobih 5kg i sada sam na na taman +5 u odnosu na predtrudncku tezinu... iako iza poroda nije stvar ni u tezini, sve i da je ista drugacije se izgleda...grudi se povecaju, ramena ojacaju od nosanja, trbusnjaci se izgube ma drama... ali vrati se polako u prvobitno stanje, bar stomak
Uh animagical kao da pricas moju pricu, samo je kod mene u periodu od 4/6mj poslje poroda odjednom buknulo +10kg, ramena postala bilderska a stomak je izgledao aaaaaaaaaaaaaaaaaa grozno. Medjutim uz malo trudna poslje 2 godine sam uspjela koliko - toliko korigovati situaciju pa se sada jer sam na +5 od prije prosle trudnoce pokusavam kontrolisati hehe..
hatoooo ti si super ........
seksija na pocetku sam se skroz dobro drzala ali kako sam pocela piti prenatal, lijepe se ko lude jos sam i zatvor dobila pa valjda ne izlazim pa sve izvagam zajedno
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
joj curke...sve čitam i sada mi je još gore....za 3 dana imam pregled i kao zadnjih 2 mj. mislim da ću opet plakati dok me sestra bude vagala....svaki put me opere, toliko mi je neugodno, a pazim se....6mj. već + 13 kg.....mirujem cijelu trudnoću ali jedem kao i inače ništa više....prvih 4 mj. nisam ni slatko mogla vidjeti sada se zadovoljim kockicom čokolade kada me uhvati i jedem samo zdravu domaću papicu...ali sve se hvata...izgledam ko hrčak...noge mi se taru već dok hodam, grudi ...dobra 6-tica, guza dupla, a cure kažu da mi nije velik trbuh a ja se osjećam kao da ću se raspuknuti...užas!!! eto još 2 mjeseca do kraja a mene strah ostala sam trudna sa 64 a sada sam već na 77...pitam se hoću li ikada na svoju staru težinu....mama mi kaže da jedem samo kuhanu rižu i mrkvu do kraja....ne mogu se natjerati... :-(
Hej cure moja uh al sam vas se pozelilaaa , ja sam se 17 sedmica trudnoce i izgubila sam 1,5kg neznam zasto ali nemam bas puno apetita, ali jedem pomalo i sa puno vitamina. et toliko od mene al nemora da znaci da sledeci mijesec necu dobiti odjednom 6 kg
"Odluka o tome da ćeš imati dijete – izuzetno je važna. To znači da će tvoje srce zauvek koračati negdje izvan vlastitog tijela."
svaka cast - kako???? kod mene to spada postepeno i ovja i prosli put pa me interesuje bas kako uspiju zene tolikod aizgube u kratkom roku. prosli put sam bila i bas slaba i abas slabo jela prvi mjesec al opet sam izgubila jos i manje nego ovaj put na pocetku... kasnije se to topi al svejedno ...