|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koliko ste se udebljale?
22.3.2012 13:48:03   
nermina_
ja sam 24+3 i udebljala sam se 9 kg. u pocetku sam pravo brzo dobila vecinu ovih kila a sad nesto usporeno cini mi se da sam na ovih +9 mjesecima, doduse slab mi je apetit skroz

Kan 28.11.2009 god.
Amani 14.07.2012.god

(odgovor članu minka86)
Neposredna veza do poruke: 2351
23.3.2012 14:09:11   
LuckyStar
Ja sam 22+2 sedmice i udebljala sam se 8kg. Mislim da je to puno, previse za pocetak ali me zbunjuju svi oko mene - neki kazu da mi se samo stomak vidi, neki da sam se popunila a treci da je to normlano za ovaj period. Ko je od njih na kraju objektivan? :$

(odgovor članu nermina_)
Neposredna veza do poruke: 2352
23.3.2012 17:26:44   
Dz3ni
Ma i ja sam se otprilike toliko udebljala (ne znam tačno sad) do tog perioda, ali i ja mislim da je to puno...treba pripaziti ipak malo do kraja...bar se ja trudim. Malo više voća, a malo manje slatkiša user posted image

(odgovor članu LuckyStar)
Neposredna veza do poruke: 2353
25.3.2012 17:33:03   
Lejla87
Pustite kilograme nek se gomilaju i uzivajte u trudnoci.user posted image
Ja sam dobila 21kg u trudnoci, a vec 3 mjeseca poslije sam bila na staroj kilazi iako sam iz porodilista dosla sa +10 user posted image

Davud&Jakub

(odgovor članu Dz3ni)
Neposredna veza do poruke: 2354
26.3.2012 10:29:18   
amiyca
Samo da se prijavim jos jednom... 34 nedjelje +12kg i dalje...

Sunce mamino 20.04.2012

(odgovor članu Lejla87)
Neposredna veza do poruke: 2355
29.3.2012 13:54:13   
mali_leptiric
Ja sam u 23 sedmici, juce su me na pregledu vagali i 8 kg. a beba 385 gr. hmmm pa gdje te kile odu user posted image ko zna koliko jos.. Doktorica kaze, na pola puta i to je normalno pa sad..

(odgovor članu amiyca)
Neposredna veza do poruke: 2356
29.3.2012 15:19:11   
lana84
14 sedmica +2, solidno user posted image

Lana 2008
Mihaela 2012

(odgovor članu mali_leptiric)
Neposredna veza do poruke: 2357
1.4.2012 15:34:48   
nova_mama
Prije svega pozdrav svima, s obzirom da sam nova na forumu :D
Čitam koliko se koja udebljala u trudnoći i kao što reče neka od prethodnica, nemojte se uopšte opterećavati time. Ja sam se porodila prije nepuna dva mjeseca. U trudnoći sam dobila svega 7kg iako ni prije, ni tada, nisam pazila koliko jedem. Nakon poroda, s obzirom da dojim, počela sam naglo gubiti na kilaži, što me je veoma zabrinulo. Tek sam nedavno prestala gubiti kilograme, a to samo zahvaljujući činjenici da jedem više i to znatno kaloričniju hranu. Nije rijetkost da jedem i noću. Stoga, jedite slobodno i neka vas kilogrami ne brinu, nakon poroda oni sami nestaju :D

(odgovor članu lana84)
Neposredna veza do poruke: 2358
1.4.2012 19:06:00   
samedi
Nova_mama,ti si sretnica,moji kilogrami od trudnoće još nisu otišli tj.još imam 3 kg više nego prije trudnoće. Ja sam se dosta udebljala nakon poroda,iz želje da dojim i poboljšam produkciju mlijeka. Drago mi je kad čujem da ima žena koje su prošle kao ti.
Dobrodošla na forum user posted image Kako se zove bebica?

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu nova_mama)
Neposredna veza do poruke: 2359
1.4.2012 20:32:11   
nova_mama
Hvala Samedi na riječima dobrodošlice. Moj beban se zove Dario i već je velika maza iako nije star ni dva mjeseca user posted image
Što se kilograma tiče, izgleda da nikad nismo zadovoljne, bilo da se udebljamo malo ili puno. Ja sam, recimo, strahovala da ne smršam previše, s obzirom da sam uvijek bila mršavica, ali srećom, vaga pokazuje da sam došla na težinu koju sam imala prije trudnoće i da ne gubim više kilograme. Vidjet ćemo kako će biti dalje.

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 2360
1.4.2012 20:58:25   
enno
Ja sam se udebljala 7-8 kg do kraja trudnoce..:) Tako sam ja s prvom trudnocom. ABd moj termin je 9 April..jos 8tak dana..:) Nadam se da ce biti sve uredu. Nova sam clanica ovdje.

(odgovor članu nova_mama)
Neposredna veza do poruke: 2361
1.4.2012 23:30:48   
M kao Mama
E, ja sam donekle bila u plusu 3 kg,jako dugo i onda kad je krenulo, posvađala sam se sa svim vagama u Kantonu Sarajevo, ne znam i ne želim da znam,

(odgovor članu nermina_)
Neposredna veza do poruke: 2362
1.4.2012 23:50:00   
reallove
Ja sam dobila tacno 10 kg u trudnoci,poslije poroda sam se bila opustila malo,tek kada je Ameen imao 9 mjeseci,uspjela sam dobiti normalnu tezinuuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 2363
2.4.2012 8:12:46   
chuci

IZVORNA PORUKA: chuci

ušla u 30 sedmicu i +10 kg user posted image buhuhuhuhuuuuu

i dalje na istom a evo 31+4

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 2364
2.4.2012 8:33:51   
Miimy
ja juce odlucim stati na vagu ono pripremim se psihicki, i lijepo hop kad -2 kg ja ostala paf od kontrole koja je bila 20 februara ja smrsala 2kh jesam bila bolesna, prehladjena al bas se iznenadi jel apetit imam ...

< Poruku je uredio Miimy -- 2.4.2012 8:34:32 >

‎"Odluka o tome da ćeš imati dijete – izuzetno je važna. To znači da će tvoje srce zauvek koračati negdje izvan vlastitog tijela."

Nase malo Sunce doslo na svijet 3..8.2012. 9:10h

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 2365
4.4.2012 10:15:00   
xxwxx
20 tjedana +4 kg :)

(odgovor članu Miimy)
Neposredna veza do poruke: 2366
4.4.2012 10:26:38   
dady

IZVORNA PORUKA: xxwxx

20 tjedana +4 kg :)

To je divno,ja na kraju prve imala +20!!!user posted image

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu xxwxx)
Neposredna veza do poruke: 2367
4.4.2012 10:26:47   
abh
Ja jos nisam odlucila stati na vagu. :-)

(odgovor članu xxwxx)
Neposredna veza do poruke: 2368
4.4.2012 11:45:22   
Tinak29
Ja na kraju prve + 28kg...nitko mi nije vjerovao, jer sam kao mršavica ostala trudna, pa se to valjda lijepo raspodijelilo.
Mislila sam da beba ima barem 5 kg :), kad ono 2860kg...nakon poroda treci dan -8 kg...a sada 18mj. nakon bez dijete ikakve smrsavila sve skupa 26.
Ocito dobar metabolizam...jer se stvarno ne pazim...papam u ponoc i sl :)

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 2369
4.4.2012 11:52:51   
mala87
IZVORNA PORUKA: mala87

IZVORNA PORUKA: mala87

23 nedjelje +4,5kg user posted image user posted image user posted image ......

do 17 nedjelje 0 kg.........odjednom se pocelo sve da prima user posted image ....

27 + 6.......+ 10.5kguser posted image user posted image user posted image

citirala sam sama sebe da vidite razliku u 4 nedjeljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

evo mene opet sa novim kilicama user posted image user posted image user posted image

32+3  u plusu sam 14,5 user posted image user posted image user posted image user posted image ............
jos sam metar i želja sa porastem user posted image user posted image ..............ali nema veze user posted image bolje da ljulja nego da zulja user posted image

ja sebi ne izgledam uopste debelo cak sta vise osjecam se prelijepo.........user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio mala87 -- 4.4.2012 11:53:37 >

“Nikad nećete dobiti želju, a da pritom niste dobili i moć da je ispunite. Ipak, možda ćete za njeno ostvarenje morati raditi.”

(odgovor članu mala87)
Neposredna veza do poruke: 2370
4.4.2012 15:20:39   
ajla86
naravno..nek si ti ko loptica samo nek si zdravo i ti i beba....
imat ces kad mrsati..nije to bar problem kad budes trcala po kuci 24 sata na dan...
ja sam jos u ranoj trudnoci-vidim javljaju se zene sa vecom trudnocom..ali da naglasim samo.ja sam jedna debela zena koja je vjecito na dijetama...i citavo vrijeme tih silnih dijeta sam govorila da mi je biti trudna da jedem koliko hocu i sta hocu...
aliiii Bog se nasalio samnom i trudna sam a nemogu da jedem aliii nista bukvalno.mama me moli da jedem kupuje sve redom mm isto tako na kraju se oboje pocnu smijati i kazu-sta smo docekali da ajla nemoze nisat jesti-
i ja sad imam najmanje kg u zadnjih 4-5 god cak imam i struk a pupo se vidi fino.kad sam isla na kontrolu i vagala se endokrinolog mi reko da pazim na kg jer pije gluformin i nesmjem se udeblajti vise ni grama od 12 kg a ja na vagu kad ja smrsala 4 kg...
kaze dr super....ide u bebu sve...neide u tebe...a da ide u mene hormoni bi poceli divlajti i imala bih problema...
sad ima interna zahebancija..do 9 mjeseca bit cu ko avionuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala87)
Neposredna veza do poruke: 2371
4.4.2012 21:40:32   
Lulu_08
mala87 - neka kilica, spast ce aBd, a vazno je to zadnje - da se bas bas lijepo osjecas hihihi...

IZVORNA PORUKA: ajla86

naravno..nek si ti ko loptica samo nek si zdravo i ti i beba....
imat ces kad mrsati..nije to bar problem kad budes trcala po kuci 24 sata na dan...
ja sam jos u ranoj trudnoci-vidim javljaju se zene sa vecom trudnocom..ali da naglasim samo.ja sam jedna debela zena koja je vjecito na dijetama...i citavo vrijeme tih silnih dijeta sam govorila da mi je biti trudna da jedem koliko hocu i sta hocu...
aliiii Bog se nasalio samnom i trudna sam a nemogu da jedem aliii nista bukvalno.mama me moli da jedem kupuje sve redom mm isto tako na kraju se oboje pocnu smijati i kazu-sta smo docekali da ajla nemoze nisat jesti-
i ja sad imam najmanje kg u zadnjih 4-5 god cak imam i struk a pupo se vidi fino.kad sam isla na kontrolu i vagala se endokrinolog mi reko da pazim na kg jer pije gluformin i nesmjem se udeblajti vise ni grama od 12 kg a ja na vagu kad ja smrsala 4 kg...
kaze dr super....ide u bebu sve...neide u tebe...a da ide u mene hormoni bi poceli divlajti i imala bih problema...
sad ima interna zahebancija..do 9 mjeseca bit cu ko avionuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma ljubim ja moj avion!! No sikiriki, samo neka si ti nama ziva i zdrava i bebica takodjer!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu ajla86)
Neposredna veza do poruke: 2372
4.4.2012 22:19:20   
ajla86
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 2373
9.4.2012 19:51:01   
bambika
ja sam u 17. sedmici i udebljala sam se 5 kg user posted image svaki mjesec priblizno 1 kg. nisam imala mucnine.
aktivna sam, idem na posao, krecem se, jedem zdravo 3 do 4 puta dnevno, slabo jedem slatkise...sta se ovo desavaaaa, ne zelim ovoliko da se debljam.
visoka 169 cm, pocela sa 60 kg a sada imam 65 kg user posted image
sta ce tek da bude narednih sedmica. znam da sada nije vrijeme za diete, ali kako ovo da kontrolisem?

(odgovor članu ajla86)
Neposredna veza do poruke: 2374
9.4.2012 20:05:46   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: bambika

ja sam u 17. sedmici i udebljala sam se 5 kg user posted image svaki mjesec priblizno 1 kg. nisam imala mucnine.
aktivna sam, idem na posao, krecem se, jedem zdravo 3 do 4 puta dnevno, slabo jedem slatkise...sta se ovo desavaaaa, ne zelim ovoliko da se debljam.
visoka 169 cm, pocela sa 60 kg a sada imam 65 kg user posted image
sta ce tek da bude narednih sedmica. znam da sada nije vrijeme za diete, ali kako ovo da kontrolisem?

Ako radis to kako si navela gore onda realno nema razloga u ishrani za neko prekomjerno debljanje, mozda je sve sasvim OK ali bih ja ipak savjetovala da provjeris glukozu u krvi, nece skoditi a bit' ces mirna!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu bambika)
Neposredna veza do poruke: 2375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *