Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 19.12.2011 20:59:08
palachinken
IZVORNA PORUKA: animagical
kad ti da knjizicu s kuponima, posara ti se na knjizicu ima u knjizici svasta, povoljnije nego inace...a ono 25% dusu dalo za pelene...
nego da vas pitam, vi sad garant sve shopingujete-gdje imam kupiti digitalni toplomjer za celo i uho? ili obicni,ali digitalni...imam zvrka koji nece da miruje 3 minute.... i koliko para
ebay, oko 15km.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 19.12.2011 21:00:05
animagical
pauza, svi hvale babylove i mi ih koristimo, a sve smo probali-...pampers smrdi, violeta je tvrda, a molfix je ok, ali su babylove najbolje! onih br 1 kupi jedan paket,iako bebe preko 3kg komotno mogu u br 2.... i ne puno paketa...npr jedan malo jedinice i jedan veci dvice...mi smo s mjesec presli na br 3....a ostala nam hrpa pelena br 2
a za torbice za u ruku, odustaces garant od njih dok kolica, dok bebu, dok AS jaje...sve se nesto nosa i sve trazi slobodne ruke... mame obicno zaborave na modu...bar ja...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 19.12.2011 21:01:02
animagical
IZVORNA PORUKA: palachinken
kad ti da knjizicu s kuponima, posara ti se na knjizicu ima u knjizici svasta, povoljnije nego inace...a ono 25% dusu dalo za pelene...
nego da vas pitam, vi sad garant sve shopingujete-gdje imam kupiti digitalni toplomjer za celo i uho? ili obicni,ali digitalni...imam zvrka koji nece da miruje 3 minute.... i koliko para
ebay, oko 15km.
ti si mi svojim idejama danas toliko ustedila da ti trebam fedexom poslati kafu i kolace
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 19.12.2011 21:03:19
Anoniman
Pauzo i mi smo culi da su te babylove pravo fine pa smo kupili paket. Otpakovala sam ga da rasporedim par komada sebi u torbu i mm sto ce ponijeti za kad dodje po nas. Onako na izgled su mi slatke, sad kako ce se u praksi pokazati... Dobili smo na poklon 8 paketa pampersica pa cu napisati nekad iskustva s jednim i drugim aBd
Gerbo mi uzeli NUK-ove po preporuci ovih zena oko mene , a imas po velicinama. Najmanja je br. 1 (0-6 mj.)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 19.12.2011 21:04:21
palachinken
IZVORNA PORUKA: palachinken
ebay, oko 15km.
ti si mi svojim idejama danas toliko ustedila da ti trebam fedexom poslati kafu i kolace
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 19.12.2011 21:05:36
gerberka
eto sad me zbuniste
dal da kupim ili ne
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 19.12.2011 21:08:26
gerberka
jel ovaj toplomjer nov i da li je jeftiniji nego u apoteci..ma ne razumijem se
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 19.12.2011 21:12:29
mina23
Bila sam na pregledu, sve ok samo sto moram malo mirovati i paziti sa sad sam 5+5 sedmica i sledece sed moram ponovo na pregled, moram uzimati utrogestan 3x dnevno i prenatal. Danas prije kontrole mi se pojavio smedjkast iscjedak kaze dr. nevidi neku opasnost ali da se cuvam. et sad starhujem sta ce biti
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 19.12.2011 21:20:58
mamaibabo
draga moja bas ti hvala citala sam ovo i muzicu da mu pokazem da se nebrinemo....27.idem kod dr.i sve ču ga fino pitati uzgred ja idem u vojnu bolnicu i zaista su svi extra a Boga mi nisam nikome ništa dala nit imam namjeru....zasto im davati bilo sta pa to im je posao....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 19.12.2011 21:21:28
pauza
pauza, svi hvale babylove i mi ih koristimo, a sve smo probali-...pampers smrdi, violeta je tvrda, a molfix je ok, ali su babylove najbolje! onih br 1 kupi jedan paket,iako bebe preko 3kg komotno mogu u br 2.... i ne puno paketa...npr jedan malo jedinice i jedan veci dvice...mi smo s mjesec presli na br 3....a ostala nam hrpa pelena br 2
a za torbice za u ruku, odustaces garant od njih dok kolica, dok bebu, dok AS jaje...sve se nesto nosa i sve trazi slobodne ruke... mame obicno zaborave na modu...bar ja...
ma vec sam od tih fancy torbi odustala, zato trazim neku veliku za na rame i da u nju mogu majmuna ako zatreba zgurati eto, ako ti svoju ne koristis, prodaj mi je:-)) a pelene , je li se prvo kupuje newborn, pa 1 ili je ovo dvoje jedno te isto, pojma nemam?? i cini mi se da sam vidjela neko pakovanje u dm-u, tih skroz malih, 26 komada oko 11KM ili sam nesto pobrkala?? samo sam u letu pogledala pelene:-)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 19.12.2011 21:28:49
animagical
jedan je newborn a kupi najmanje pakovanje koje nadjes, to za 7 dana ne moze na guzu ja sam torbu kupila u newyorkeru, crnu, na rame, koznu, musku, kao postarsku,koristim je jedino kad idemo nani na cijeli dan! za dekicu i tako to...a za nosati to po gradu...uh...dosta bi je smrdu i njegovih skoro 7kg nosati
Meni ove moje zene rekose da su njihovim bebama te newborn za par dana male bile Ne kontam stvarno, hajde sad mame recite nam koje prvo da uzmemo, tj. mogu li odmah ove br.2?
Jel me oci varaju ili vidim da se Senka ulogovala Sta bi? Je li stigao
< Poruku je uredio Dinamitna -- 19.12.2011 21:33:45 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 19.12.2011 21:44:45
smajli80
Đeste žemske-debeleeeee ,kako ste mi sve .
Evo ja deveram sa ovom svojom malom-imamo ospice ,zakrečeni smo svi u kući .Nahodala sam se sa njom danas po doktorima,mislila da ću se poroditi usput .Sreća pa sam preležala ospice
Imam jedno pitanjce za vas-danas kad sam se obrisala poslije mokrenja na papiru primjetila nekakvu bezbojnu sluz .Nisam to nikad do sada primjetila.Zanima me da to nije slučajno dio sluznog čepa pošto nikad do dosad nisam vidjela.Na prvom porodu je valjda ispao kad sam bila u rađaoni pred sam porod.Inače nisko nosim o,otvorena 1 prst od 17ned i trenutno imam urin.infekciju. Ako može neki odgovor malo me frka
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 19.12.2011 21:52:21
Anoniman
Smajli i ja sam imala sluzast iscjedak kad sam imala upalu mokracnog mjehura. Taj sluzasti iscjedak mi se znao pojavljivati i kad nisam bila trudna, u vrijeme plodnih dana
Animagical hvala na odgovoru, taman da se ne bacam opet u trosak. Jedva ubijedih mm da je to to i da nema vise sopingovanja vec je vrijeme da idem roditi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 19.12.2011 22:03:12
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: mina23
Bila sam na pregledu, sve ok samo sto moram malo mirovati i paziti sa sad sam 5+5 sedmica i sledece sed moram ponovo na pregled, moram uzimati utrogestan 3x dnevno i prenatal. Danas prije kontrole mi se pojavio smedjkast iscjedak kaze dr. nevidi neku opasnost ali da se cuvam. et sad starhujem sta ce biti
Mina23 drago mi je da je dobro proslo na pregledu, jesi li vidjela bebicu?
Znam, sigurno se brines sada, nista probaj koliko toliko smiriti se, meni je to desilo se ali u vidu tackastog krvarenja u 9oj sedmici, odnosno prosle sedmice, tek napunila 8 sedmicu i 2 dana bila. Dr. vidjela na uzv tragove krvarenja u materici pa sam dobila Dabroston kojeg pijem i pit' cu sve do kontrole koja je zakazana za 5. Januar aBd.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 19.12.2011 22:12:04
smajli80
Hvala na odgovoru,utješi me.Više sam sva isprepadana,kao da mi je prva trudnoća.Za svaku sitnicu idem gin.,više me je sramota.Izgledam kao hipohonder .Bila sam dosad 3x u bolnici na tokolizi i Azaranu. Sad kad mi je davao antibiotike mi je rekao ako se nastave bolovi dođi pa ćemo te opet priključiti na tokolizu,ja mu kažem -e bogami nećete više ,jedino našta me možete priključiti je drip. ,pa kad boli da boli sa ralogom
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 19.12.2011 22:12:45
Lulu_08
Iman83 veliki zagrljaj mila ..
Ja taman pricam ovih dana kako mi je ova trudnoca totalno razlicita, u ovoj imam mucnine, kiselinu, zatvor, tackasto krvarenje, i kojekakve gluposti sto nisam imala sa prvom trudnocom, a evo dosao je od veceras jedan simptom koji JESAM imala i u prvoj trudnoci, a to je nervoza u nogama pocecu kukati totalno majke mi hahahaahah...