|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  275 276 [277] 278 279   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
19.12.2011 13:18:08   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: anđelo

Dobro jutro ,drage moje.Nama danas 24 sedmiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Bebice,vidim i ti nam svratila,kako je Naimica,sluša li?Kako tvoja rana?Svako koliko vremena dojiš Naimicu?

cestitke na sedmicama, eto i vas jos malkice sad ce to proletiti

slusa Naima, sad se uspavljuje na rukama toliko je grcevi muce, bas sam pitala dal se moze navici na ruke al kazu premala je da se navikneuser posted image , sva se uvija dok spava i stenje i prducka, a nekad i vrisne od bola, al proci ce aBd

doji svako 2h je budna a onda ide seansa sat vremena, place jede, uvija se, itd dok ne zaspi

al proci ce aBd, ja sam se "namirovala" cijelu trudnocu a sad nema spavanja, velika je promjenauser posted image a i zeljezo mi slabo, jedva sebi dodjem nekad, pijem totemu nadam se da ce mi se popraviti aBd brzouser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 6901
19.12.2011 13:24:54   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: ellam

ja imam jedno pitanje, pogotovo za vac postale mamice.... da li je stvarno neophodno "nagradjivat" sestre i dr parama i poklonima? mm i ja nismo mislili nikom nista davati. dr nam je super dosad i nikad se nije primjetilo da bi htio dodatno sta user posted image kad sam to spomenula roditeljima oni kazu nema govora. mora se njima dati. babica je najvaznija...  .... .... ako ti ona ne pomogne moze svasta biti itd itd. jeste li vi mislile davati??? pa ne znam cak ni koja babica ce me potrefit... a mozda i moj dr bas tad ne bude mogao doci, ko zna....

znas sta, SVI RODITELJI ISTO GOVORE

kad sam ja operisana mog muza su i njegovi i moji tjerali da nekome plati i on im je rekao "stanite ljudi trebam pola osoblja potplatiti jer svaki dan se mijenjaju"user posted image

cak ga je moja mama napala valjda od muke sta ja prolazim al eto ja sam im rekla svima da se smire da mi ne pristaju na muku

a moj licni stav-NEMOJ placati nikome, sve ti zavisi ko ce ti se potrefiti, kako ce biti raspolozen kolika je guzva i sl, I NAJVISE OVISI kako ce tvoje tijelo reagovati, mozes ti dati 500KM (tolika je tarifa doktorima) a da nadrljas jer ti tijelo tako reagovalo a mozes ne dat ni marke a da se sve zavrsi za 5min, vjeruj, sve je Bozija volja a dragi Bog ne voli mito, ja nisam za to, i trebamo odviknuti dr od toga

babica ti nista ne moze pomoci niti prilaze ako su doktori u sali, oni poradjaju, ona asistira, tako je bilo onaj dan kad sam se ja poradjala...jes da one vole pare al nit ti smije dati tabletu da pogura nit smije ista bez doktora...tako da je to BACANJE PARA

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 6902
19.12.2011 13:26:18   
anđelo
Bebice ,pij hippov čaj za dojilje od komorača i anisa ,pa ćeš ta smirujuća dejstva preko mlijeka prenjeti i Naimici.Nama tako rekli na vježbama.Mada sam ja svom sinu davala i čaj od kamilice ,nezaslađen ,savki dan po tri četiri kašikice,i bude mu bolje.

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 6903
19.12.2011 13:27:11   
Anoniman
Zenice hvala svima user posted image

Mene isto interesuje kako ste castili doktora i babicu?

Ja sam mislila svakako svog dr. pocastiti jer je bio super, pa iako mi ne bude na porodu odnijet cemo mu nesto u znak zahvalnosti.
A kojoj babici se daje? Onoj pri porodu ili ona neka sto iznese i obuce dijete? Mene to stvarno buni user posted image

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 6904
19.12.2011 13:32:28   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Dinamitna

Ja sam mislila svakako svog dr. pocastiti jer je bio super, pa iako mi ne bude na porodu odnijet cemo mu nesto u znak zahvalnosti.
A kojoj babici se daje? Onoj pri porodu ili ona neka sto iznese i obuce dijete? Mene to stvarno buni user posted image

tebe kad stave na stol samo ti dragi Bog moze pomoci, npr stave te i das babici, sporo se otvaras(kao ja npr) i dodje SMJENA i dodje druga(tako je bilo kad sam se ja poradjala) s tim da ja nisam nikog castila, sta ces onda? hoces li svaku babicu castiti, ili cekat trenutak poroda(tad ti i ne treba) ili ces dat na pocetku al ti ne moze pomoci niko da se otvoris, sve ovisi o tijelu zene...ne znam meni je to bacanje para

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6905
19.12.2011 13:33:33   
veki_aki
ej bebice, nek si se malo javila. Zao mi je za te grceve mi smo istu muku mucili mozda i do 3-eg mjeseca al je to bilo zato sto smo mjesali dojenje i aptamila, al sve prodje. A za ruke da ti odmah kazem da se ono od rodjenja navikava, al ako su grcevi u pitanju sta ces moras nosat i masirat stomu sa uljem, tako smo mi i onu gazu drzali na pupi da prestane. sretno, nadam se da ce grcevi skoro proci. Kako ti je rana?
Elam ja sam se prije vise od6 god porodila u vojnoj i imala sam stelu tipa jedan ciko sa maminog posla znao neku sestru gore i zamolili da me pripaze, al nista vala odredjeno. Nikom pare nisamo dali osim 10km onoj sto je davala bebu kad smo izlazili i koju sam tad prvi put vidjeli. Jest mm pocastio tu noc kad sam se porodila sa bajaderama i sokovima i sl sve sestre i dr. koja me porodila i fino su me pazili a i curu koja je bila samnom u sobi, a mislim da nije imala nikakvu stelu. Tako da se slazem sa bebicom da ne treba davat unaprijed, jer to nije nikakva garancija da ce biti lakse, a kasnije pocastit tortom kad sve zavrsi i sl. to mi je ok ako su zasluzili.
Ja se bas zapisalauser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 6906
19.12.2011 13:34:32   
anđelo
Ellam,ja nisam ništa dala,kad sam prvi put se porađala a nemam namjeru dat ni sad.Moj savjet je isto NEMOJ,NIKOM DAVAT NIŠTA,NJIH TREBA ODVIĆ OD TOGA.Nek zarade svoju platu,a tebe boli ne može niko poštediti,taman da im daš milion.Tako da i ja djelim isto mišljenje s Bebicom,sve je to bacanje para,bolje taj novac što bi dala ako te svrbi daj djeci na bjelave ,odnesi im sad paketiće,to je bar sevapuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 6907
19.12.2011 13:34:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Bebica11

tebe kad stave na stol samo ti dragi Bog moze pomoci, npr stave te i das babici, sporo se otvaras(kao ja npr) i dodje SMJENA i dodje druga(tako je bilo kad sam se ja poradjala) s tim da ja nisam nikog castila, sta ces onda? hoces li svaku babicu castiti, ili cekat trenutak poroda(tad ti i ne treba) ili ces dat na pocetku al ti ne moze pomoci niko da se otvoris, sve ovisi o tijelu zene...ne znam meni je to bacanje para
sto se babica tice nijednoj nisam dala sto, bebica rece pa stalno se menjaju user posted image

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 6908
19.12.2011 13:37:49   
Anoniman
Zenice, razumijem ja da se one mijenjaju, ali ispiraju mi mozak da se treba dati nekoj babici kad ti iznese i spremi dijete za odlazak kuci user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 6909
19.12.2011 13:40:14   
Sandrich
olaaa zenice moje user posted image
vidim bebica  nam je tu pa da nju prvu pozdravim user posted image
andjelo cestitke na novoj sedmici user posted image  i ja danas ulazim u 32 a sutra abd u 8-mi mjesec user posted image
senka sretno, i da docekamo danas lijepe vijesti user posted image
svim ostalim bembelicama veliki user posted image , drzite se, odmarajte i da nam bolovi,kontrakcije,upale sto prije nestanu.....
ja danas kupila krevetic i madrac za bebicu a juce sam pokupovala skoro sve stvari za bebu pa sam bas happy jer ce uskoro cijela sobica da bude gotova user posted image user posted image

jel zna neka zenica da mi kaze sta znaci kad gospoja povremeno probada???

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 6910
19.12.2011 13:42:13   
mamaibabo
hvala bebica11,mirujem ja,na bolovanju sam svakako, znaci da ovi moji grčevi naveče nisu bezazleni???? Slazem se s tobom glede ovog oko novca pa dajte drage moje zenice oni imaju platu za to sto rade a sto se tice poroda e to je ja bar tako mislim u Bozijim rukama!!!!! mene bebice11 brine što evo dvije nedelje nista nemogu da jedem slabo nesto,jednostavno nemam apetita ....cccccal sad ču 27-og kod dr.i vidjet ču s njim sto dalje......hvaja jos jednom puuuusek

18.04.2012 dosla na svijet moja princeza ,moja inspiracija

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 6911
19.12.2011 13:44:38   
lejlaze

Mene isto interesuje kako ste cas_tili doktora i babicu?

Ja sam mislila svakako svog dr. pocas_titi jer je bio super, pa iako mi ne bude na porodu odnijet cemo mu nesto u znak zahvalnosti.

mi smo kod prvog izlaska babici koja je obukla i iznijela dijete dali kesu (bombonjeru sok i kafu) i to je to.
tako cu i sada.

a dr je nesto drugo user posted image

< Poruku je uredio lejlaze -- 19.12.2011 13:45:09 >

mamin princ 08.09.2008
mamina princeza 06.01.2012

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6912
19.12.2011 13:45:01   
Sandrich
joj to davanje para, poklona...uhhh....kod nas recimo ako ne dadnes babicama gotova si...niko te ne benda ni strucno i obicno takve zene ne prodju bas dobro...zalosno al istinito user posted image user posted image  ja sam kontala abd kad odem u bolnicu i budem se duze zadrzala reci mami nek pripremi sok,keks i tako te stvarcice i odnese im jer jedino sam tad sigurna da ce me paziti, mada nikad se ne zna....a kad je dr u pitanju, ako uspijem dogovoriti doktora kojeg zelim da me porodi tad ce mu valjat nekako se oduzit.....

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 6913
19.12.2011 13:46:23   
Bebica11

Zenice, razumijem ja da se one mijenjaju, ali ispiraju mi mozak da se treba dati nekoj babici kad ti iznese i spremi dijete za odlazak kuci user posted image

ja nisam ni to, iznijela je jedna sestrica koja je bas najmanje pazila gore, potrefila se njena smjena, ja nazurila moje da dodju po nas, tako da nisam ni touser posted image

ma ko je covjek covjek je bez marke,
vjeruj od sestara za bebice najbolje su je pazile 2 zene koje je nisu iznijele, ostale haos, sve sam morala moliti, da je nahrane, da je presvuku, da joj ociste nosic, da joj namjeste povez za oci u inkubatoru, sve MOLIS, samo 2 su bas fine bile i same se zauzimale jer vole svoj posao

a od sestara za zene ja ne znam koja vise mrzi svoj posao, meni su jedino valjale 2 opet, jedna Sadka i Erna, one su mi mazale ranu, pomagale, njezno davale terapiju, obilazile, nisu se mrstile kad ih nesto zamolim, ostale su haos, a glavna sestra me cak vrijedjala kako "sam naucila siriti noge" kako joj je "dosta gledanja u moju gu...icu" i slicno, htjela sam joj reci "pa to ti je posao" al presaburala sam....i da im nesto placam??? ma njima je mrsko zivjeti, da je nekom njihov posao sretan bi bio, al naopak smo mi narod

a i za dr, Imsirija me gledala kao da sam joj 10god pacijent a nista joj nisam platila, SVAKI DAN ME OBILAZILA, a moja dr kojoj sam cijelu trudnocu isla privatno i naplacala se jednom me obisla

Nikulin obilazi svoje pacijentice i moja drugarica je super prosla, porodio je za cas, a ni marke mu nije dala, tako da ne brines

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6914
19.12.2011 13:46:24   
anđelo
Moja svekrva je meni dala  2 kese (ništa posebno u njoj,neka bombonjera i još nešto nisam upratila i u drugoj nemam pojma šta je bilo.Kaže meni sveki daj ovu kesu jednoj što ti je "pomagala"a drugu onoj koja ti spremi djete.Kad sam ja ušla s kesama da im kažem da spreme bebu,bile 3 babice.Ove dvije kad su vidjele volumenčić kesa ,rekle ovoj trećoj,hajd ti spakuj bebu.Nekako ono kao s podozrenjem gledale,očekivale cure nešto više za "pomaganje".I ja dam obje kese ovoj babici što je spremila bebu.Uglavnom gledaću sad da svekijine kese vratimuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6915
19.12.2011 13:48:19   
DinkaDavor
mamaibabo meni od Prenatala rastao apetit, valjda zbog vitamina Bali sve ovisi od organizma. Ja sam prva tri mjeseca imala povecan apetit a sada se tjeram da jedem. Beba je velikaaaaauser posted image , prije par sedmica moj user posted image je bio tezak 950g user posted image user posted image znaci , velikaaa beba i to sto nemam neki apetit za pohvalu, nije uticalo na razvoj bebe, naprotiv user posted image veliki djecak maminuser posted image user posted image

(odgovor članu mamaibabo)
Neposredna veza do poruke: 6916
19.12.2011 13:49:15   
Anoniman

ja nisam ni to, iznijela je jedna sestrica koja je bas najmanje pazila gore, potrefila se njena smjena, ja nazurila moje da dodju po nas, tako da nisam ni touser posted image

ma ko je covjek covjek je bez marke,
vjeruj od sestara za bebice najbolje su je pazile 2 zene koje je nisu iznijele, ostale haos, sve sam morala moliti, da je nahrane, da je presvuku, da joj ociste nosic, da joj namjeste povez za oci u inkubatoru, sve MOLIS, samo 2 su bas fine bile i same se zauzimale jer vole svoj posao

a od sestara za zene ja ne znam koja vise mrzi svoj posao, meni su jedino valjale 2 opet, jedna Sadka i Erna, one su mi mazale ranu, pomagale, njezno davale terapiju, obilazile, nisu se mrstile kad ih nesto zamolim, ostale su haos, a glavna sestra me cak vrijedjala kako "sam naucila siriti noge" kako joj je "dosta gledanja u moju gu...icu" i slicno, htjela sam joj reci "pa to ti je posao" al presaburala sam....i da im nesto placam??? ma njima je mrsko zivjeti, da je nekom njihov posao sretan bi bio, al naopak smo mi narod

a i za dr, Imsirija me gledala kao da sam joj 10god pacijent a nista joj nisam platila, SVAKI DAN ME OBILAZILA, a moja dr kojoj sam cijelu trudnocu isla privatno i naplacala se jednom me obisla

Nikulin obilazi svoje pacijentice i moja drugarica je super prosla, porodio je za cas, a ni marke mu nije dala, tako da ne brines

Iz tvojih usta u Bozje usi user posted image

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 6917
19.12.2011 13:49:57   
Anoniman
a to sam dala ne ja vec mama donela hedije sestri bas sam gledala koja je cilj mi je bio da sto prije pobjegnemo , iz bolniceuser posted image toj sto je iznijela bebu .

(odgovor članu anđelo)
  Neposredna veza do poruke: 6918
19.12.2011 13:53:41   
mamina princeza

menije ovo isto glupo .. meni je npr na izlazu dosla babica koju nsiam ni vidjela do tada i obukla nbebu i eto ko trebas joj dati ... mi dali .. ne znam ni ja sto ... onako u panici niko nije razmisljao nego eto kao treba. a Boga mi ne znam sto :)

sad sam zaprijetila da necu rasipanja nikakvog ... hocel me poslusati ne znam al ja zaista ovaj put nemam namjeru dati nesto glupavo tako. i nedavno sam ja mislim ovdj episala kako sam preko mame kao se tada prije tri godine uvezala se s glavnom babicom sestrom sta li je vec bila i dobila ona kao unaprijed parfem da me pripazi ( od moje mame ne od mene ja nisam ni tada bila z ato)  i kad sam se poradjala ta ista usla u moju sobu znala je ko sam a nije me ni pogledala izasla ....i sad ja to pricam mami kaze ona meni pa ne mozes ni ti tako trebal asi joj reci!!??? sta sam trebala iskopcati infuziju i onako u bolovim apotrcati za njom i vikati vrati mojoj mami aparfem ako me neces pripaziti user posted image user posted image

ovaj put sam joj stvarno rekla da necu da cujem  za to ni da mi nudi ... bolje nek meni da ako ima viska koji user posted image

i sada muz isto govori nedavno upoznao glavnu sestru - babicu koja se valjda promjenila u medjuvremenu, uzeo broj rekao zena ce mu se uskoro poradjat. sve to super ako hoce na finu rijec d ame pripazi al da dobije nesto vala nema sanse. ....
mada moj muz sada dijeli misljenje s mnom i ne bi dao nista ... pa valjda ustrajemo :)

doktoru i to ne koji me zatekne nego koji me vodi vecinu trudnoce i vjerovtano ce do kraja mozda poklonim nesto simbolicno ako ostane dobar do kraja al lovu svakako ne ... naucila sam se pameti ....
opet dragi Allh dz.s. samo moze pomoci i niko drugi ....

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6919
19.12.2011 13:55:03   
Bebica11
Dinamitna nemoj se sekirati, njegove pacijentice on ne ostavlja da se pate kao ja, on pomogne, dole ceprka nesto(kazu to boli bas) al ih valjda rukom otvara,masira, da brze ide i moja drugarica s kojom sam 5god studirala rodila 2 sata poslije mene na istom stolu, ja gledala kako je poradja, ma za cas, nije ni sat bila na stolu, on to pogura....cak se ona ne sjeca kaze dobro svog poroda pitala mene jel vristalauser posted image i kako je protekao porod, ne sjeca ga seuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6920
19.12.2011 13:57:09   
mamina princeza
i da dok sam lezala tamo kako kazem donesitie mi sokova oni donesu punu kesu sto ja nisam mogl apopiti i na kraju sam im dala dvije kese sokova i keksova nekih . to mi j eok  ne bi nosila kuci a eto nek se i pocaste.....

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 6921
19.12.2011 14:00:30   
raja_ringe
Ja virim da vidim ima li novosti od Senke. Vidim Dinamitna je jos u nasem klubu . Veki_aki  i anđelo cestitam na novim sedmicama. Mrgice i nas dvije saljemo vama dvjema veeeliki user posted image user posted image . Vidim vratile ste se i donijele nam snijeg ;)

Mama21e bas mi je zao sto jos imas kontrakcije. Mozes li mi samo opisati kako ih ti osjetis? Mene često boli na lijevoj strani (oko jajnika), ali ove bolove sam imala sredinom ciklusa prije trudnoće, pa kontam da nije povezano. Ili su to kontrakcije??

Nastavljam raditi.. user posted image  svima ;)

"Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!" (I. Andrić)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6922
19.12.2011 14:01:59   
Anoniman

Dinamitna nemoj se sekirati, njegove pacijentice on ne ostavlja da se pate kao ja, on pomogne, dole ceprka nesto(kazu to boli bas) al ih valjda rukom otvara,masira, da brze ide i moja drugarica s kojom sam 5god studirala rodila 2 sata poslije mene na istom stolu, ja gledala kako je poradja, ma za cas, nije ni sat bila na stolu, on to pogura....cak se ona ne sjeca kaze dobro svog poroda pitala mene jel vristalauser posted image i kako je protekao porod, ne sjeca ga seuser posted image

Ja sam bas zadovoljna s njim. Ne forsira me uopce. Kod njega sam do sada imala 4 vaginalna pregleda i nisam nikad prokrvarila. Prosli put upadnem nekad kad je smjenu promijenio i umjesto njega me pregledala neka mlada plava doktorica. Rovila me ko sivonja i 4 dana nakon toga sam krvarila i brigu brinula user posted image Uvijek me lijepo primi, pregleda, objasni mi sto me interesuje, a samo mu mahnem na hodniku da sam dosla i uvodi me na pregled iste sekunde. U 4. mjesecu trudnoce dosla gore kod njega prvi put i samo ga zamolila da mi vodi trudnocu. Pristao covjek bez ijednog pitanja i podpitanja. Samo me sad malo panika hvata ako ga ne bude gore kad krene maleni napolje.

(odgovor članu Bebica11)
  Neposredna veza do poruke: 6923
19.12.2011 14:03:49   
dzenyA
Drage moje kako ste mi?
Evo i nas u 35 nedjelji user posted image ,terminuse drage ellam,pauzo,arina gdje ste? Ja danas idem dr.aBd, drmal vas trema? Hej da samo znate kako je mene strah poroda i svega uhhhh...nespavam po cijelu noc, evo danas smo malo neke stvarcice pralii,pa cemo peglati ...Mama 21 bas mi je zao sto deveras ja evo 15 dana buscopan samo pijem pa mi nesto nije pravo,al bice to sve dobro aBd user posted image ostale ljepotice user posted image

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 6924
19.12.2011 14:06:48   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dzenyA

Drage moje kako ste mi?
Evo i nas u 35 nedjelji user posted image ,terminuse drage ellam,pauzo,arina gdje ste? Ja danas idem dr.aBd, drmal vas trema? Hej da samo znate kako je mene strah poroda i svega uhhhh...nespavam po cijelu noc, evo danas smo malo neke stvarcice pralii,pa cemo peglati ...Mama 21 bas mi je zao sto deveras ja evo 15 dana buscopan samo pijem pa mi nesto nije pravo,al bice to sve dobro aBd user posted image ostale ljepotice user posted image

user posted image draga naspavaj se koliko god mozes i preko dana dzonjaj user posted image
meni sad krivo sto sam rano pocela razmisljati o porodu, a tek sad sam pravi zombi user posted image

(odgovor članu dzenyA)
  Neposredna veza do poruke: 6925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  275 276 [277] 278 279   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  275 276 [277] 278 279   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *