Bebica11
|
IZVORNA PORUKA: Dinamitna Zenice, razumijem ja da se one mijenjaju, ali ispiraju mi mozak da se treba dati nekoj babici kad ti iznese i spremi dijete za odlazak kuci ja nisam ni to, iznijela je jedna sestrica koja je bas najmanje pazila gore, potrefila se njena smjena, ja nazurila moje da dodju po nas, tako da nisam ni to ma ko je covjek covjek je bez marke, vjeruj od sestara za bebice najbolje su je pazile 2 zene koje je nisu iznijele, ostale haos, sve sam morala moliti, da je nahrane, da je presvuku, da joj ociste nosic, da joj namjeste povez za oci u inkubatoru, sve MOLIS, samo 2 su bas fine bile i same se zauzimale jer vole svoj posao a od sestara za zene ja ne znam koja vise mrzi svoj posao, meni su jedino valjale 2 opet, jedna Sadka i Erna, one su mi mazale ranu, pomagale, njezno davale terapiju, obilazile, nisu se mrstile kad ih nesto zamolim, ostale su haos, a glavna sestra me cak vrijedjala kako "sam naucila siriti noge" kako joj je "dosta gledanja u moju gu...icu" i slicno, htjela sam joj reci "pa to ti je posao" al presaburala sam....i da im nesto placam??? ma njima je mrsko zivjeti, da je nekom njihov posao sretan bi bio, al naopak smo mi narod a i za dr, Imsirija me gledala kao da sam joj 10god pacijent a nista joj nisam platila, SVAKI DAN ME OBILAZILA, a moja dr kojoj sam cijelu trudnocu isla privatno i naplacala se jednom me obisla Nikulin obilazi svoje pacijentice i moja drugarica je super prosla, porodio je za cas, a ni marke mu nije dala, tako da ne brines