|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  277 278 [279] 280 281   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT)
19.12.2011 20:59:08   
palachinken

IZVORNA PORUKA: animagical

kad ti da knjizicu s kuponima, posara ti se na knjizicuuser posted image ima u knjizici svasta, povoljnije nego inace...a ono 25% dusu dalo za pelene...

nego da vas pitam, vi sad garant sve shopingujete-gdje imam kupiti digitalni toplomjer za celo i uho? ili obicni,ali digitalni...imam zvrka koji nece da miruje 3 minute.... i koliko parauser posted image

ebay, oko 15km.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 6951
19.12.2011 21:00:05   
animagical
pauza, svi hvale babyloveuser posted image i mi ih koristimo, a sve smo probali-...pampers smrdi, violeta je tvrda, a molfix je ok, ali su babylove najbolje! onih br 1 kupi jedan paket,iako bebe preko 3kg komotno mogu u br 2.... i ne puno paketa...npr jedan malo jedinice i jedan veci dvice...mi smo s mjesec presli na br 3....a ostala nam hrpa pelena br 2user posted image

a za torbice za u ruku, odustaces garant od njihuser posted image dok kolica, dok bebu, dok AS jaje...sve se nesto nosa i sve trazi slobodne ruke... mame obicno zaborave na modu...bar ja...

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 6952
19.12.2011 21:01:02   
animagical
IZVORNA PORUKA: palachinken

kad ti da knjizicu s kuponima, posara ti se na knjizicuuser posted image ima u knjizici svasta, povoljnije nego inace...a ono 25% dusu dalo za pelene...

nego da vas pitam, vi sad garant sve shopingujete-gdje imam kupiti digitalni toplomjer za celo i uho? ili obicni,ali digitalni...imam zvrka koji nece da miruje 3 minute.... i koliko parauser posted image

ebay, oko 15km.

ti si mi svojim idejama danas toliko ustedila da ti trebam fedexom poslati kafu i kolaceuser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 6953
19.12.2011 21:02:33   
animagical
IZVORNA PORUKA: gerberka

hej zene  koju cucu da kupim, NUK? i da li postoje brojevi..velicine..mozda glupo pitanje, al et user posted image

nijednuuser posted image kod pocetaka u dojenju cucla se ne preporucuje zbog moguce (i ceste) konfuzije bradavice...mi je ne koristimo ni sada, jer je sada sincek nece

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 6954
19.12.2011 21:03:19   
Anoniman
Pauzo i mi smo culi da su te babylove pravo fine pa smo kupili paket. Otpakovala sam ga da rasporedim par komada sebi u torbu i mm sto ce ponijeti za user posted image kad dodje po nas. Onako na izgled su mi slatke, sad kako ce se u praksi pokazati... Dobili smo na poklon 8 paketa pampersica pa cu napisati nekad iskustva s jednim i drugim aBd user posted image

Gerbo mi uzeli NUK-ove po preporuci ovih zena oko mene user posted image , a imas po velicinama. Najmanja je br. 1 (0-6 mj.)

(odgovor članu gerberka)
  Neposredna veza do poruke: 6955
19.12.2011 21:04:21   
palachinken

IZVORNA PORUKA: palachinken

ebay, oko 15km.

ti si mi svojim idejama danas toliko ustedila da ti trebam fedexom poslati kafu i kolaceuser posted image

Evo ovaj je kod mene:
http://www.ebay.com/itm/Digital-Forehead-Ear-Thermometer-Baby-Adult-32-0-42-9-/280792605463?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item41608b2317

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 6956
19.12.2011 21:05:36   
gerberka
eto sad me zbuniste user posted image

dal da kupim ili ne user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6957
19.12.2011 21:08:13   
Skvo RR
Jel ovo neke ocekuju bebu da ne znam?user posted image ..vidim aktivna tema, a najmanje na njoj trudnica....

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 6958
19.12.2011 21:08:26   
gerberka
jel ovaj toplomjer nov i da li je jeftiniji nego u apoteci..ma ne razumijem se user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 6959
19.12.2011 21:12:29   
mina23
Bila sam na pregledu, sve ok samo sto moram malo mirovati i paziti sa sad sam 5+5 sedmica i sledece sed moram ponovo na pregled, moram uzimati utrogestan 3x dnevno i prenatal. Danas prije kontrole mi se pojavio smedjkast iscjedak kaze dr. nevidi neku opasnost ali da se cuvam. et sad starhujem sta ce biti user posted image

Sunce mamino stiglo 23.01. 2010 nas mali Saim, Volimo ga puuuuno!

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 6960
19.12.2011 21:20:43   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Jel ovo neke ocekuju bebu da ne znam?user posted image ..vidim aktivna tema, a najmanje na njoj trudnica....

user posted image jest jest dobro si.
Novopecene mame nas samo ruze ovdje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 6961
19.12.2011 21:20:58   
mamaibabo
draga moja bas ti hvala citala sam ovo i muzicu da mu pokazem da se nebrinemo....27.idem kod dr.i sve ču ga fino pitati uzgred ja idem u vojnu bolnicu i zaista su svi extra a Boga mi nisam nikome ništa dala nit imam namjeru....zasto im davati bilo sta pa to im je posao....user posted image

18.04.2012 dosla na svijet moja princeza ,moja inspiracija

(odgovor članu DinkaDavor)
Neposredna veza do poruke: 6962
19.12.2011 21:21:04   
animagical

ah nostalgija na trudnicke besposlene daneuser posted image a to pitanje pu,pu...hvala ali ,ne hvalauser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 6963
19.12.2011 21:21:28   
pauza

pauza, svi hvale babyloveuser posted image i mi ih koristimo, a sve smo probali-...pampers smrdi, violeta je tvrda, a molfix je ok, ali su babylove najbolje! onih br 1 kupi jedan paket,iako bebe preko 3kg komotno mogu u br 2.... i ne puno paketa...npr jedan malo jedinice i jedan veci dvice...mi smo s mjesec presli na br 3....a ostala nam hrpa pelena br 2user posted image

a za torbice za u ruku, odustaces garant od njihuser posted image dok kolica, dok bebu, dok AS jaje...sve se nesto nosa i sve trazi slobodne ruke... mame obicno zaborave na modu...bar ja...

ma vec sam od tih fancy torbi odustala, zato trazim neku veliku za na rame i da u nju mogu majmuna ako zatreba zguratiuser posted image user posted image  eto, ako ti svoju ne koristis, prodaj mi je:-))
a peleneuser posted image , je li se prvo kupuje newborn, pa 1 ili je ovo dvoje jedno te isto, pojma nemam?? i cini mi se da sam vidjela neko pakovanje u dm-u, tih skroz malih, 26 komada oko 11KM ili sam nesto pobrkala?? samo sam u letu pogledala pelene:-)

Neposredna veza do poruke: 6964
19.12.2011 21:28:49   
animagical
jedan je newbornuser posted image a kupi najmanje pakovanje koje nadjes, to za 7 dana ne moze na guzuuser posted image ja sam torbu kupila u newyorkeru, crnu, na rame, koznu, musku, kao postarsku,koristim je jedino kad idemo nani na cijeli dan! za dekicu i tako to...a za nosati to po gradu...uh...dosta bi je smrdu i njegovih skoro 7kg nosatiuser posted image  

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 6965
19.12.2011 21:31:03   
Anoniman
Mi nesto po kilazi gledali i uzeli ove http://www.amazon.de/Babylove-Windeln-Gr%C3%B6%C3%9Fe-3-6kg-St%C3%BCck/dp/B005G20GU6/ref=sr_1_10?s=drugstore&ie=UTF8&qid=1324326790&sr=1-10

Meni ove moje zene rekose da su njihovim bebama te newborn za par dana male bile user posted image
Ne kontam stvarno, hajde sad mame recite nam koje prvo da uzmemo, tj. mogu li odmah ove br.2?

Jel me oci varaju ili vidim da se Senka ulogovala user posted image Sta bi? Je li stigao user posted image

< Poruku je uredio Dinamitna -- 19.12.2011 21:33:45 >

(odgovor članu pauza)
  Neposredna veza do poruke: 6966
19.12.2011 21:35:42   
animagical
moze i dvica odmah, one su cini mi se 3-6kg,ali omanjaju prije 6kg

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6967
19.12.2011 21:44:45   
smajli80
Đeste žemske-debeleeeeeuser posted image user posted image ,kako ste mi sve user posted image .

Evo ja deveram sa ovom svojom malom-imamo ospiceuser posted image ,zakrečeni smo svi u kućiuser posted image user posted image .Nahodala sam se sa njom danas po doktorima,mislila da ću se poroditi usputuser posted image .Sreća pa sam preležala ospiceuser posted image

Imam jedno pitanjce za vas-danas kad sam se obrisala poslije mokrenja na papiru primjetila nekakvu bezbojnu sluz user posted image .Nisam to nikad do sada primjetila.Zanima me da to nije slučajno dio sluznog čepa pošto nikad do dosad nisam vidjela.Na prvom porodu je valjda ispao kad sam bila u rađaoni pred sam porod.Inače nisko nosim o,otvorena 1 prst od 17ned i trenutno imam urin.infekciju.
Ako može neki odgovor malo me frkauser posted image

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 6968
19.12.2011 21:45:59   
mama21e
Zenice hvala vam na podrsci user posted image Bice aBd bolje, vjerujem da hoce user posted image

Nisam vas uspjela iscitati pa se nadam da ste mi sve dobro user posted image

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

Neposredna veza do poruke: 6969
19.12.2011 21:52:21   
Anoniman
Smajli i ja sam imala sluzast iscjedak kad sam imala upalu mokracnog mjehura. Taj sluzasti iscjedak mi se znao pojavljivati i kad nisam bila trudna, u vrijeme plodnih dana user posted image

Animagical user posted image hvala na odgovoru, taman da se ne bacam opet u trosak. Jedva ubijedih mm da je to to i da nema vise sopingovanja vec je vrijeme da idem roditi user posted image

(odgovor članu mama21e)
  Neposredna veza do poruke: 6970
19.12.2011 21:54:44   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: Dinamitna

user posted image jest jest dobro si.
Novopecene mame nas samo ruze ovdje user posted image user posted image user posted image

Foliraju se. Kontaju "eeeeeee, uživajte još malo ..." user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6971
19.12.2011 22:03:12   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: mina23

Bila sam na pregledu, sve ok samo sto moram malo mirovati i paziti sa sad sam 5+5 sedmica i sledece sed moram ponovo na pregled, moram uzimati utrogestan 3x dnevno i prenatal. Danas prije kontrole mi se pojavio smedjkast iscjedak kaze dr. nevidi neku opasnost ali da se cuvam. et sad starhujem sta ce biti user posted image

Mina23 drago mi je da je dobro proslo na pregledu, jesi li vidjela bebicu?

Znam, sigurno se brines sada, nista probaj koliko toliko smiriti se, meni je to desilo se ali u vidu tackastog krvarenja u 9oj sedmici, odnosno prosle sedmice, tek napunila 8 sedmicu i 2 dana bila. Dr. vidjela na uzv tragove krvarenja u materici pa sam dobila Dabroston kojeg pijem i pit' cu sve do kontrole koja je zakazana za 5. Januar aBd.

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu mina23)
Neposredna veza do poruke: 6972
   [Obrisana poruka]
19.12.2011 22:06:55   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Lulu_08)
  Neposredna veza do poruke: 6973
19.12.2011 22:12:04   
smajli80
Hvala na odgovoru,utješi me.Više sam sva isprepadana,kao da mi je prva trudnoća.Za svaku sitnicu idem gin.,više me je sramota.Izgledam kao hipohonderuser posted image .Bila sam dosad 3x u bolnici na tokolizi i Azaranu.
Sad kad mi je davao antibiotike mi je rekao ako se nastave bolovi dođi pa ćemo te opet priključiti na tokolizu,ja mu kažem -e bogami nećete višeuser posted image ,jedino našta me možete priključiti je drip.user posted image ,pa kad boli da boli sa ralogomuser posted image

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6974
19.12.2011 22:12:45   
Lulu_08
Iman83 veliki zagrljaj mila user posted image ..

Ja taman pricam ovih dana kako mi je ova trudnoca totalno razlicita, u ovoj imam mucnine, kiselinu, zatvor, tackasto krvarenje, i kojekakve gluposti sto nisam imala sa prvom trudnocom, a evo dosao je od veceras jedan simptom koji JESAM imala i u prvoj trudnoci, a to je nervoza u nogama user posted image pocecu kukati totalno majke mi hahahaahah...

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 6975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  277 278 [279] 280 281   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  277 278 [279] 280 281   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *