Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 19.9.2011 23:16:57
muaaa
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
IZVORNA PORUKA: muaaa
A meni je Noa legla na prvo pisanje, a nisam znala da je moja hihihihi a o Pahuljki sam danas rekla to sto sam imala
Mua, ja sam tebe na RR upamtila po onim mmmm kolacima. Ostavljen dojam dobre, spretne kuharice. A "uzivo" sam te dozivjela kao zenu cvrstog karaktera, s jasnim ciljevima sta hoces a sta ne, skromnu, prizemljenu, super sugovornika...Majke mi, ne ulizujem ti se Iskrena sam 100%
Hvalaaaaaa
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 19.9.2011 23:20:04
klemzi
IZVORNA PORUKA: Iman83
Ja taman pođoh reći koju za Pahulju...al ne da se uvlačim, Boga mi!
Postoje one koji se satraše da 'nešto' kažu i dokažu, pa u sljedećem postu sami sebe pobiju, dok mi je ona tako vjerodostojna, realna, direktna, i iskrena... čvrsta ličnost, odmjerena i često se slažem s njenim postovima u potpunosti...u svakom slučaju respect, al stvarno bez trunke ulizivanja, čisto mišljenje koje stekoh 'družeći' se s njom na forumu!
I da, i Klemzi mi je jedno posebno biće ovdje, puno humora i ljubavi...ma volem je mnogo!
Za Noom trčim da je čitam gdje god da piše jer se odvalim od smijeha.
Druge ću čim uhvatim vremena...moradoh Pahulju, ovo mi dugo na pameti...
Ako izumemo dio o meni, ja bih tebe u potpunosti potpisala. I da, stvarno se ne ulizujem, ali i ja tebe baš volim. A možda se i upoznamo, putovanje u Bihać mi je već dugo u planu. Sad će Noa sa svojim Ali ove herke su naše
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 19.9.2011 23:20:14
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Iman83
Ja taman pođoh reći koju za Pahulju...al ne da se uvlačim, Boga mi!
Postoje one koji se satraše da 'nešto' kažu i dokažu, pa u sljedećem postu sami sebe pobiju, dok mi je ona tako vjerodostojna, realna, direktna, i iskrena... čvrsta ličnost, odmjerena i često se slažem s njenim postovima u potpunosti...u svakom slučaju respect, al stvarno bez trunke ulizivanja, čisto mišljenje koje stekoh 'družeći' se s njom na forumu!
I da, i Klemzi mi je jedno posebno biće ovdje, puno humora i ljubavi...ma volem je mnogo!
Za Noom trčim da je čitam gdje god da piše jer se odvalim od smijeha.
Druge ću čim uhvatim vremena...moradoh Pahulju, ovo mi dugo na pameti...
ama nije bona Pahulja vise pahuljasta sad je a ti falis ovih dana i imas - iz zalaganja na forumu
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 19.9.2011 23:21:02
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Fortuna
IZVORNA PORUKA: veeseelaa samo da poručim onima koji imaju loše mišljenje o meni, nek ga slobodno iznesu, otvoren razgovor uvijek pomaže
Poštovana Veeseelaa,
Ja bih rekla da si veoma prepotentna, arogantna i tvoji postovi su vrlo često depresivni i imaju negativan utjecaj na moje psihično stanje koje je i ovako labilno! Nadalje, draga moja ružna si ko lopov, ravna ko daska i generalno ostavljaš jako loš dojam na mene. Ja zbog tebe i tvojih komentara moram dijete u drugu sobu poslat' da ne sluša te gnusne izjave! Nije to stvar loših strana nego eto jednostavno mi se ne sviđaš i tačka.
U dogledno vrijeme očekujem tvoje očitovanje po pitanju ovih mojih navoda te isticanje mojih loših strana pa da se pohrmbamo ko ljudi!
S poštovanjem,
Fortuna
Veza Vaš post od 19/09/2011, časova 15:49
U skladu sa Vašim postom od 19/09/2011 godine, odaslatom u 15:49 časova, unutar kojeg iznosite svoj stav i mišljenje o meni, forumašici RR-a, osjećam potrebu da Vam na isti odgovorim. Naime prije nego oplajvazim po Vama osvrnuću se na par teških neistina koje ste iznijeli o meni. Tvrditi da sam propotentna, arogantna ću i nekako prihvatiti al vrijedjati moj fizički izgled me samo dovodi u sumnju da želite na takav način istaknuti svoju figuru i metnuti Vaše grudi u prvi plan. Degradirajući mene, degradirate sve daskaste i ružnjikave žene na ovom forumu, što će znatno uticati na njihov odnos a Boga mi i moj prema Vama. Nema više Forti, mila, draga, smajli što grli, ljubi, aplaudira od sada ću s Vama biti na , a osobito neću štedjeti
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 19.9.2011 23:25:02
vjestica
IZVORNA PORUKA: klemzi
Ja sam pisal na ovoj temi, i opet ću se jednom nakanit, pa doopisati jo puno dragih ljudi ovdje. Ali, jednu forumašicu želim sad da izdvojim, a to je Vještica. Da vi znate kolika je ona u mojim očima. Tako je britkog jezika, uživam je čitati. Vještica je
a ja na forumu najviše pratim tebe i moje drage trudilice
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 19.9.2011 23:25:45
klemzi
IZVORNA PORUKA: noa
klemzi vidis da ocjenjujem i ti imas - jer nisi napisala da sam prekokrasna
A na onoj temi "anam" si napisala da kad jednom prekrižiš, to je za sva vremena Ima li povratka za mene. Noaaaaa, ti si PREKOKRASNA Jel more vako
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 19.9.2011 23:26:49
klemzi
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Fortuna
IZVORNA PORUKA: veeseelaa samo da poručim onima koji imaju loše mišljenje o meni, nek ga slobodno iznesu, otvoren razgovor uvijek pomaže
Poštovana Veeseelaa,
Ja bih rekla da si veoma prepotentna, arogantna i tvoji postovi su vrlo često depresivni i imaju negativan utjecaj na moje psihično stanje koje je i ovako labilno! Nadalje, draga moja ružna si ko lopov, ravna ko daska i generalno ostavljaš jako loš dojam na mene. Ja zbog tebe i tvojih komentara moram dijete u drugu sobu poslat' da ne sluša te gnusne izjave! Nije to stvar loših strana nego eto jednostavno mi se ne sviđaš i tačka.
U dogledno vrijeme očekujem tvoje očitovanje po pitanju ovih mojih navoda te isticanje mojih loših strana pa da se pohrmbamo ko ljudi!
S poštovanjem,
Fortuna
Veza Vaš post od 19/09/2011, časova 15:49
U skladu sa Vašim postom od 19/09/2011 godine, odaslatom u 15:49 časova, unutar kojeg iznosite svoj stav i mišljenje o meni, forumašici RR-a, osjećam potrebu da Vam na isti odgovorim. Naime prije nego oplajvazim po Vama osvrnuću se na par teških neistina koje ste iznijeli o meni. Tvrditi da sam propotentna, arogantna ću i nekako prihvatiti al vrijedjati moj fizički izgled me samo dovodi u sumnju da želite na takav način istaknuti svoju figuru i metnuti Vaše grudi u prvi plan. Degradirajući mene, degradirate sve daskaste i ružnjikave žene na ovom forumu, što će znatno uticati na njihov odnos a Boga mi i moj prema Vama. Nema više Forti, mila, draga, smajli što grli, ljubi, aplaudira od sada ću s Vama biti na , a osobito neću štedjeti
Aaaaaa, jeste lude
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 19.9.2011 23:28:36
Anoniman
Hvala, vam...ne znam sta drugo da kazem. Veceras sam u nekom bas posebnom stanju...pa sam malo pekmezavija no inace. Razocarana sam ljudima, bliznjima...kad se trudis, pratis protokole...ne sljive te ni 1%, a kad ih prihvatis takve kakvi jesu i furas svoj zivot...ne mogu te ocima gledati. I tuzna sam....Cemu, kome...? Kako neko nekog ne moze gledati sretna? Kako neko sebi dozvoljava da nekog uzima zdravo za gotovo, ne pruzajuci nista zauzvrat...a sve na razun nekod "morajjuceg" odnosa. E sipak! Nema tog morajuceg odnosa kad si presao sve mjere, kad me uvrijedis na pravdi Boga, kad pogazis sav moj trud, kad ...ma nije vrijedno. Zaista nisam kraljica drame i nekako svoja 4 zida cuvam...tu sam kao podrska svakome, a ja gotovo pa i nemam problema nikakvih, jer sam suosjecajna, prihvatam ljude kakvi jesu i znam dosta toga ignorirat. Ali veceras..veceras halalite...
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 19.9.2011 23:29:51
klemzi
IZVORNA PORUKA: klemzi
klemzi vidis da ocjenjujem i ti imas - jer nisi napisala da sam prekokrasna
A na onoj temi "anam" si napisala da kad jednom prekrižiš, to je za sva vremena Ima li povratka za mene. Noaaaaa, ti si PREKOKRASNA Jel more vako
bRezobraznice pa tebe nisam nikad ni prekrizila ovo - je samo da se malo trznes
Da ne skrenem s puta, jel da
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 19.9.2011 23:30:39
muaaa
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
dosta vše o Pahuljici osvrnite se malo na mene
Osvrt na Veselu Upoznala sam je osobito ali nismo plaho pricale. Po postovima: zena bez dlake na jeziku,savjetuje kako sa svekrvama,zaovama itd.nekad malo preĆera ali šta cemo desava se.Sve u svemu pozitivna licnost.