|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove?
19.9.2011 23:11:29   
InLove
Pahuljica jedna od rijetkih koja mi je odmah prirasla srcu,puna mudrosti,jedna od najdrazih osoba na forumu user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 376
19.9.2011 23:13:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image preĆerasmouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al valjda ova tema za to i sluziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa moramo se malo "puhati"user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 377
   [Obrisana poruka]
19.9.2011 23:14:05   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 378
19.9.2011 23:14:43   
InLove
Leena tiha,njezna,povucena..Pravi drug!user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 379
19.9.2011 23:16:57   
muaaa

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

IZVORNA PORUKA: muaaa

A meni je Noa legla na prvo pisanje, a nisam znala da je moja hihihihi
a o Pahuljki sam danas rekla to sto sam imalauser posted image user posted image user posted image user posted image
Mua, ja sam tebe na RR upamtila po onim mmmm kolacima. Ostavljen dojam dobre, spretne kuharice. A "uzivo" sam te dozivjela kao zenu cvrstog karaktera, s jasnim ciljevima sta hoces a sta ne, skromnu, prizemljenu, super sugovornika...Majke mi, ne ulizujem  ti seuser posted image Iskrena sam 100%user posted image

Hvalaaaaaauser posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 380
19.9.2011 23:20:04   
klemzi
IZVORNA PORUKA: Iman83

Ja taman pođoh reći koju za Pahulju...al ne da se uvlačim, Boga mi!

Postoje one koji se satraše da 'nešto' kažu i dokažu, pa u sljedećem postu sami sebe pobiju, dok mi je ona tako vjerodostojna, realna, direktna, i iskrena... čvrsta ličnost, odmjerena i često se slažem s njenim postovima u potpunosti...u svakom slučaju respect, al stvarno bez trunke ulizivanja, čisto mišljenje koje stekoh 'družeći' se s njom na forumu!

I da, i Klemzi mi je jedno posebno biće ovdje, puno humora i ljubavi...ma volem je mnogo!

Za Noom trčim da je čitam gdje god da piše jer se odvalim od smijeha.

Druge ću čim uhvatim vremena...moradoh Pahulju, ovo mi dugo na pameti...user posted image

Ako izumemo dio  o meni, ja bih tebe u potpunosti potpisala. I da, stvarno se ne ulizujem, ali i ja tebe baš volim. A možda se i upoznamo, putovanje u Bihać mi je već dugo u planu.user posted image
Sad će Noa sa svojim user posted image user posted image user posted image user posted image
Ali ove herke su naše user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 381
19.9.2011 23:20:14   
Anoniman

Ja taman pođoh reći koju za Pahulju...al ne da se uvlačim, Boga mi!

Postoje one koji se satraše da 'nešto' kažu i dokažu, pa u sljedećem postu sami sebe pobiju, dok mi je ona tako vjerodostojna, realna, direktna, i iskrena... čvrsta ličnost, odmjerena i često se slažem s njenim postovima u potpunosti...u svakom slučaju respect, al stvarno bez trunke ulizivanja, čisto mišljenje koje stekoh 'družeći' se s njom na forumu!

I da, i Klemzi mi je jedno posebno biće ovdje, puno humora i ljubavi...ma volem je mnogo!

Za Noom trčim da je čitam gdje god da piše jer se odvalim od smijeha.

Druge ću čim uhvatim vremena...moradoh Pahulju, ovo mi dugo na pameti...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ama nije bona Pahulja vise pahuljasta sad jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a ti falis ovih dana i imas - iz zalaganja na forumuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 382
19.9.2011 23:21:02   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Fortuna

IZVORNA PORUKA: veeseelaa
samo da poručim onima koji imaju loše mišljenje o meni, nek ga slobodno iznesu, otvoren razgovor uvijek pomaže user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Poštovana Veeseelaa,

Ja bih rekla da si veoma prepotentna, arogantna i tvoji postovi su vrlo često depresivni i imaju negativan utjecaj na moje psihično stanje koje je i ovako labilno!
Nadalje, draga moja ružna si ko lopov, ravna ko daska i generalno ostavljaš jako loš dojam na mene.
Ja zbog tebe i tvojih komentara moram dijete u drugu sobu poslat' da ne sluša te gnusne izjave!
Nije to stvar loših strana nego eto jednostavno mi se ne sviđaš i tačka. 

U dogledno vrijeme očekujem tvoje očitovanje po pitanju ovih mojih navoda te isticanje mojih loših strana pa da se pohrmbamo ko ljudi!

S poštovanjem,

Fortuna 

Veza Vaš post od 19/09/2011, časova 15:49

U skladu sa Vašim postom od 19/09/2011 godine, odaslatom u 15:49 časova, unutar kojeg iznosite svoj stav i mišljenje o meni, forumašici RR-a, osjećam potrebu da Vam na isti odgovorim.
Naime prije nego oplajvazim po Vama osvrnuću se na par teških neistina koje ste iznijeli o meni.
Tvrditi da sam propotentna, arogantna ću i nekako prihvatiti al vrijedjati moj fizički izgled me samo dovodi u sumnju da želite na takav način istaknuti svoju figuru i metnuti Vaše grudi u prvi plan.
Degradirajući mene, degradirate sve daskaste i ružnjikave žene na ovom forumu, što će znatno uticati na njihov odnos a Boga mi i moj prema Vama.
Nema više Forti, mila, draga, smajli što grli, ljubi, aplaudira od sada ću s Vama biti na user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a osobito neću štedjeti user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 383
19.9.2011 23:21:39   
Anoniman
klemzi vidis da ocjenjujemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i ti imas - jer nisi napisala da sam prekokrasnauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 384
   [Obrisana poruka]
19.9.2011 23:22:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 385
19.9.2011 23:24:06   
veeseelaa
dosta vše o Pahuljici osvrnite se malo na mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 386
19.9.2011 23:25:02   
vjestica
IZVORNA PORUKA: klemzi

Ja sam pisal na ovoj temi, i opet ću se jednom nakanit, pa doopisati jo puno dragih ljudi ovdje. Ali, jednu forumašicu želim sad da izdvojim, a to je Vještica. Da vi znate kolika je ona u mojim očima. Tako je britkog jezika, uživam je čitati. Vještica je user posted image user posted image

user posted image user posted image
a ja na forumu najviše pratim tebe i moje drage trudilice user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 387
19.9.2011 23:25:22   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Mirkica

IZVORNA PORUKA: helena_7

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mirkica...blaga i nenametljiva,kao da je svima majka na forumu

hahahhaha ovaj drugi dio ne znam kako da svatima l hajd na bolje cu user posted image user posted image user posted image user posted image

Helena mislim da si ti veliki  drug , zena koja voli sveki i obavezno je posjecuje mislim sta reci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

e čuj Mirki ko majka svima

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 388
19.9.2011 23:25:45   
klemzi

klemzi vidis da ocjenjujemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i ti imas - jer nisi napisala da sam prekokrasnauser posted image
A na onoj temi "anam" si napisala da kad jednom prekrižiš, to je za sva vremena user posted image user posted image
Ima li povratka za mene. Noaaaaa, ti si PREKOKRASNA user posted image user posted image
Jel more vako user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 389
19.9.2011 23:26:49   
klemzi

samo da poručim onima koji imaju loše mišljenje o meni, nek ga slobodno iznesu, otvoren razgovor uvijek pomaže user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Poštovana Veeseelaa,

Ja bih rekla da si veoma prepotentna, arogantna i tvoji postovi su vrlo često depresivni i imaju negativan utjecaj na moje psihično stanje koje je i ovako labilno!
Nadalje, draga moja ružna si ko lopov, ravna ko daska i generalno ostavljaš jako loš dojam na mene.
Ja zbog tebe i tvojih komentara moram dijete u drugu sobu poslat' da ne sluša te gnusne izjave!
Nije to stvar loših strana nego eto jednostavno mi se ne sviđaš i tačka. 

U dogledno vrijeme očekujem tvoje očitovanje po pitanju ovih mojih navoda te isticanje mojih loših strana pa da se pohrmbamo ko ljudi!

S poštovanjem,

Fortuna 

Veza Vaš post od 19/09/2011, časova 15:49

U skladu sa Vašim postom od 19/09/2011 godine, odaslatom u 15:49 časova, unutar kojeg iznosite svoj stav i mišljenje o meni, forumašici RR-a, osjećam potrebu da Vam na isti odgovorim.
Naime prije nego oplajvazim po Vama osvrnuću se na par teških neistina koje ste iznijeli o meni.
Tvrditi da sam propotentna, arogantna ću i nekako prihvatiti al vrijedjati moj fizički izgled me samo dovodi u sumnju da želite na takav način istaknuti svoju figuru i metnuti Vaše grudi u prvi plan.
Degradirajući mene, degradirate sve daskaste i ružnjikave žene na ovom forumu, što će znatno uticati na njihov odnos a Boga mi i moj prema Vama.
Nema više Forti, mila, draga, smajli što grli, ljubi, aplaudira od sada ću s Vama biti na user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a osobito neću štedjeti user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Aaaaaa, jeste lude user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 390
   [Obrisana poruka]
19.9.2011 23:27:15   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 391
19.9.2011 23:28:02   
Anoniman

A na onoj temi "anam" si napisala da kad jednom prekrižiš, to je za sva vremena user posted image user posted image
Ima li povratka za mene. Noaaaaa, ti si PREKOKRASNA user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bRezobraznice pa tebe nisam nikad ni prekrizilauser posted image ovo - je samo da se malo trznesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klemzi)
  Neposredna veza do poruke: 392
19.9.2011 23:28:03   
veeseelaa

IZVORNA PORUKA: zinanina
Malo se stanje promijenilo...što se tiče favorita  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...al' ne smijem reć'user posted image

Reci bona Zina da sam ti ja sad br.1 ne stidi se...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zinanina nemoj da bi slučajno mijenjala favorite user posted image ni slučajno

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 393
19.9.2011 23:28:36   
Anoniman
Hvala, vam...ne znam sta drugo da kazem. Veceras sam u nekom bas posebnom stanju...pa sam malo pekmezavija no inace.
Razocarana sam ljudima, bliznjima...kad se trudis, pratis protokole...ne sljive te ni 1%, a kad ih prihvatis takve kakvi jesu i furas svoj zivot...ne mogu te ocima gledati.
I tuzna sam....Cemu, kome...?
Kako neko nekog ne moze gledati sretna?
Kako neko sebi dozvoljava da nekog uzima zdravo za gotovo, ne pruzajuci nista zauzvrat...a sve na razun nekod "morajjuceg" odnosa.
E sipak!
Nema tog morajuceg odnosa kad si presao sve mjere, kad me uvrijedis na pravdi Boga, kad pogazis sav moj trud, kad ...ma nije vrijedno.
Zaista nisam kraljica drame i nekako svoja 4 zida cuvam...tu sam kao podrska svakome,  a ja gotovo pa i nemam problema nikakvih, jer sam suosjecajna, prihvatam ljude kakvi jesu i znam dosta toga ignorirat.
Ali veceras..veceras halalite...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 394
   [Obrisana poruka]
19.9.2011 23:28:56   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 395
19.9.2011 23:29:51   
klemzi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bRezobraznice pa tebe nisam nikad ni prekrizilauser posted image ovo - je samo da se malo trznesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da ne skrenem s puta, jel da user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 396
19.9.2011 23:30:15   
veeseelaa

dosta vše o Pahuljici osvrnite se malo na mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Šta ću s tobom, ružna si, arogantna, daskasta....joj, šta bi žena rekla tek da mene vidi...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma Vesela, tebe da nema....ne bi te bilo....user posted image user posted image user posted image

Vesela da prostiš jedna imade user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i daskasta i ćoškastauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 397
19.9.2011 23:30:39   
muaaa

Osvrt na Veselu
Upoznala sam je osobito ali nismo plaho pricale.
Po postovima: zena bez dlake na jeziku,savjetuje kako sa svekrvama,zaovama itd.nekad malo preĆera ali šta cemo desava se.Sve u svemu pozitivna licnost.

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

Neposredna veza do poruke: 398
   [Obrisana poruka]
19.9.2011 23:32:46   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 399
19.9.2011 23:32:53   
veeseelaa

IZVORNA PORUKA: zinanina
Malo se stanje promijenilo...što se tiče favorita  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...al' ne smijem reć'user posted image

Reci bona Zina da sam ti ja sad br.1 ne stidi se...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zinanina nemoj da bi slučajno mijenjala favorite user posted image ni slučajno

E ovo je već lobiranje, sad će mito i korupcija...Vesela šta nudiš?user posted image user posted image user posted image

razne smajlije tipa user posted image , user posted image user posted image user posted image a na neke postove ću da user posted image i tako heftu uzastopno
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *