Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 24.5.2011 14:59:11
Blue rose RR
IZVORNA PORUKA: koka i po
ajoj prepade me ...zezam se... ti si za mene asocijacija na mudrost,ozbiljnost i snagu. . opet kroz neke postove zakljucujem da si jako emotivna dusa. . lazu li me kasike
Teško je nekog insana opisati kroz dvije, tri riječi, svaka životna situacija traži od nas mudrost-glupost, ozbiljnost-neozbiljnost, snagu-pokleknuće, emociju-indiferetnost.
Kašike neka stoje u ladici :)
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 24.5.2011 15:08:50
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: scarlett
Lejla Ka - Dojenje i hiljadu zašto - hiljadu zato , a čini mi se i majstor za kolačiće - FB
Hahaha, pusta radoznalost Garant sam večini na vrh glave. Ali ipak hvala na razumjevanju, jer ja ovdje nisam imala nikakvo neugodno iskustvo, samo pozitivna i oplemenjujuća, a Boga mi i velike praktične pomoći.
Ne, nemam ogromne grudi , i ako se ne bi mogle okarakterisati ni kao male.
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 17.9.2011 14:00:43
jasmin
mersiha 77,imam dojam da imas lavovsko srce,da mozes polomiti i najjace okove,da mozes svasta izdrzati,a ispod svega se krije njezna i draga zenica.Nije snaga u misicima,nego u podnosenju iskusenja.
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 17.9.2011 14:26:34
madam x
Jasmin, iskrena , blistava , čista, britka...voljela bih vidjeti kako izgledaš...zamišljam te srednjeg rasta, nježna ženica, sa naočalama , ne znam otkud mi ovo.
Mersiha, ako nisi prije, na mene si definitivno ostavila utisak poslije tvoje priče o sinu.
Triputmama...hahaha...meni je teško bilo razvrstati, te double, te triple, te triput mame ali nakon onog posta na temi moj blam, ja te ne zaboravljam više, a neee ,baš sam se pošteno ismijala, hvala.
< Poruku je uredio zinanina -- 17.9.2011 14:27:18 >
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 17.9.2011 14:49:18
treciputmama
IZVORNA PORUKA: triputmama
Znaci ja sam trinaesto prase u ovoj familiji nikodkoga nisam ostavila dojam,bas ni u cemuuser posted image user posted image
ni ja
hajde mersiha da se ja i ti druzimo
i ja cu s vama u druzinu..
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 17.9.2011 14:52:31
malena sharena
Ja cu ove gore sto vire da spomenem
Treciputmama - ima stresan i ispunjen zivot jer ima troje djece palachinken - moj najbolji drug iz klupe u osnovnoj, doima me se isto kao i uzivo niki83 - njezna, zenstvena, osjecajna, brizna
< Poruku je uredio malena sharena -- 17.9.2011 14:58:25 >
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 17.9.2011 15:23:21
treciputmama
IZVORNA PORUKA: malena sharena
Treciputmama - ima stresan i ispunjen zivot jer ima troje djece
hahhaha, bas me nasmija...odakle ti zeno viris????? da mi nisi kona pa znas hahhahah...bas je tako ali lijepi su ipak trenuci koje poklonis svojoj djecici... i brzo vrijeme leti...onda ce njima biti stresno i ispunjeno sa nama atarcima...dobro se dobrim vraca, ako Bogda...
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 17.9.2011 15:29:35
malena sharena
IZVORNA PORUKA: treciputmama
Treciputmama - ima stresan i ispunjen zivot jer ima troje djece
hahhaha, bas me nasmija...odakle ti zeno viris????? da mi nisi kona pa znas hahhahah...bas je tako ali lijepi su ipak trenuci koje poklonis svojoj djecici... i brzo vrijeme leti...onda ce njima biti stresno i ispunjeno sa nama atarcima...dobro se dobrim vraca, ako Bogda...
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 17.9.2011 15:33:36
palachinken
Treciputmama - ima stresan i ispunjen zivot jer ima troje djece palachinken - moj najbolji drug iz klupe u osnovnoj, doima me se isto kao i uzivo niki83 - njezna, zenstvena, osjecajna, brizna
Hocu ja stavljat isti avatar i ovdje i na FB, namah me svi skontaju Hajd makar ne lajem o tazbini pa da imam problema zbog tog Eh kad se sjetim skole
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 17.9.2011 15:41:16
malena sharena
Izvinjavam se moderatorima na OT. Ja tebi nekad davno obecah na FB stavit nase muzicke top liste sto smo sastavljale na casovima, ali sam ih izgubila .
A nisam te skontala po avataru vec po osobnosti draga moja, kontam vidi ove, prica isto ...... . Onda se sjetih da si i ti trudna i eto .
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 17.9.2011 15:42:14
niki83
oh hvala ti, pa ja dobih samo komplimente ovdje a nisam znala da si iz Ze...pridruzi nam se svakako na sljedecoj kafici
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 17.9.2011 15:44:21
palachinken
Izvinjavam se moderatorima na OT. Ja tebi nekad davno obecah na FB stavit nase muzicke top liste sto smo sastavljale na casovima, ali sam ih izgubila .
A nisam te skontala po avataru vec po osobnosti draga moja, kontam vidi ove, prica isto ...... . Onda se sjetih da si i ti trudna i eto .
A zamisli slučajnosti, danas, nakon godina i godina, sretnem i treću lujku iz klupe I daj posalji sve te liste, ne mogu se sjetiti je li tad bio Peter Andre ili Hanson brothers u modi
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 17.9.2011 15:55:54
malena sharena
IZVORNA PORUKA: palachinken
A zamisli slučajnosti, danas, nakon godina i godina, sretnem i treću lujku iz klupe I daj posalji sve te liste, ne mogu se sjetiti je li tad bio Peter Andre ili Hanson brothers u modi
Haha, pa ja zaboravila da ovi i postoje .
niki, ja sam zenicanka u srcu, nastanjena u Sarajevu. Nisam bila godinama u rodnom gradu, a bolujem za njim .
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 17.9.2011 22:13:42
Mirkica
MALENA_A jedna divna zena meni punooo draga kao osoba, jako e humana voljela bih cijelom svijetu pomoci , brizljiva supruga majka , zena koja ima karakter , moram dodat i mane koje ima ;) previse emotivna i premalo misli na sebe . Ma znas sta malena ti si moja dusica
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 17.9.2011 22:15:05
InLove
IZVORNA PORUKA: Mirkica
MALENA_A jedna divna zena meni punooo draga kao osoba, jako e humana voljela bih cijelom svijetu pomoci , brizljiva supruga majka , zena koja ima karakter , moram dodat i mane koje ima ;) previse emotivna i premalo misli na sebe . Ma znas sta malena ti si moja dusica
Ooo zeno draga al me sad nahvalii!!! Ljubimmmmm teeee!! Hvala za sve navedenoo
OT.Sad dosla kuci i vidim poziv
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 18.9.2011 14:16:25
niki83
IZVORNA PORUKA: palachinken
Haha, pa ja zaboravila da ovi i postoje .
niki, ja sam zenicanka u srcu, nastanjena u Sarajevu. Nisam bila godinama u rodnom gradu, a bolujem za njim .
Oh, zao mi je ...ali moras doci, barem na jednu od nasih kafica pa nisi uopce daleko