jasmin
|
Dakle,kako dozivljavate osobe kroz postove koje pisu?S obzirom da sam ja otvorila temu,prva cu poceti. -Visnja,stabilna licnost,veoma zrela,mozda ozbiljnija,ali njezna i susretljiva.Povjerljiva i dobro obavlja svoje obaveze. -Hanady,zena koja stigne dosta toga,emotivna,krhka,ali i ne da puno pokazati.Jako marljiva,veoma sposobna i svestrana licnost.Trudi se pomoci u svakom domenu.Nekada su osjecaju brzi od onoga sto je htjela reci,no brzo se snadje i ispravi situaciju. -koka i po,osjecajna zena,prepuna razumjevanja i zelje da pomogne.Dostojanstvena i cvrsto stoji na nogama i kada pusu najjaci vjetrovi. -dadada,saljiva,kaze sto misli iako nekada pogresno procijeni,pricljiva,otmjena i zabavna. -Niobe,raja,zabavna poput dadade,snalazljiva i sigurna u ono sto zeli. -mamine oci,jedna njeznica,dobra dusica koja je tu kad god je zatrebas,poklanjacica osmijeha. -Hannan,osjecajna,druzeljubiva,susretljiva,dobar drug :). -Pahuljica-kreativna,inteligentna,puna ljubavi. -SelmydZanky-neiskvarena,naivna,ali istovremeno mudra i strpljiva. -Mjeseceva Pratilja,njezna ali zna sta zeli i uvijek je spremna da brani svoj stav ma sta ko rekao. -galicia,jedna veoma temperamentna zena,izgledom njezna da ne moze biti njeznija,ali kroz postove odsjecna,bez dlake na jeziku. -veeseelaa,duhovita,uziva u zivotu,nista ne prepusta slucaju,sposobna da uradi sve sto zamisli i nije joj uopce bitno sta drugi o tome misle,bitno je da je njoj lijepo :). -Skvo,ne petlja se gdje joj nije mjesto,realna je,mirna. To je to za pocetak,dopisivacu jos :).
< Poruku je uredio jasmin -- 27.3.2011 17:39:50 >