Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 7.4.2011 14:00:07
koka i po
blago receno...mrziti nekoga i povracati nad njim ili ne prihvatati njegove stavove i uvjerenja su dvije razlicite stvari.. ja nikoga ne mrzim...mada se ne slazem sa stavovima mnogih forumasica ali mi je mizerno da ih radi toga mrzim. svako ima svoje misljenje i pravo na to,svidjelo se to meni ili ne. one za koje smatram da nismo na istoj talasnoj duzini,jednostavno preskacem njihove postove . i to je moje pravo a ne da ih mrzim.....svasta. mrziti i neprihvatati su dva razlicita pojma.
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 7.4.2011 14:12:26
Hanady RR
jao nove temice
a ja nešto kontam kad bi sastavili onu kako zamišljate forumašice i onu ko je iza avatara...dobili bi isti rezultat...al hajd...dok s ekoncentrišem i vidim ko me ''pogodio'' a ko se pravio da me nema pa i ja koju napišem.
u joj baš je falilo ovo zezanje....
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 7.4.2011 14:29:41
jasmin
Hanady,dobrodosla nazad,falila si pravo. Tema kako zamisljate forumasice jeste iskljucivo za fizicki izgled,a kakav je avatar osobe iznad odnosi se na avatar i na osobe koje pisu na tu temu.Ova tema je drugacija,dakle bas kako nekoga dozivljavas kroz postove...ono bas(Or`o bas ja njivu).Nejse,ako mislite da su teme iste,spojite ih,bitno je da nam je lijepo.
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 7.4.2011 14:36:15
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: jasmin
Hanady,dobrodosla nazad,falila si pravo. Tema kako zamisljate forumasice jeste iskljucivo za fizicki izgled,a kakav je avatar osobe iznad odnosi se na avatar i na osobe koje pisu na tu temu.Ova tema je drugacija,dakle bas kako nekoga dozivljavas kroz postove...ono bas(Or`o bas ja njivu).Nejse,ako mislite da su teme iste,spojite ih,bitno je da nam je lijepo.
Hvala na dobrodošlici ma nisma ja moderator ovdje pa da spajam... a znam kako su one pomentue teme zamišljene samo iskreno znaš i kako se pisalo, nismo svi pratili zamišljeno nego smo pisnajem radili željeno....
no nije frka... samo da ja nju iščitam...ih kad ja počnem sa svojim dugim postovima...šta sam se ja načitala noćima...ma u dušu haman svaku znam
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 7.4.2011 14:39:13
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: koka i po
cekamo .. pozuri dok djeca spavaju da u miru citamo
a noćas ću ja to pa ti ujutro uz kafu oko 5-6 natenane iščitaš
bubo evo ja ću obećavam i de nam jednu sarajevsku kafu pokreni...da ti nešto donesem
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 7.4.2011 14:40:34
koka i po
bubice moje ljubice ... eh....volis se zezati i ne ides izokola....s neba pa u rebra... svekrva ti nije bas draga sto ne znaci da je losa zena ... osjecajna si....mozda previse....ali se zato puno nadas .. ali ko ceka i doceka...znas
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 7.4.2011 14:42:49
Anoniman
blago receno...mrziti nekoga i povracati nad njim ili ne prihvatati njegove stavove i uvjerenja su dvije razlicite stvari.. ja nikoga ne mrzim...mada se ne slazem sa stavovima mnogih forumasica ali mi je mizerno da ih radi toga mrzim. svako ima svoje misljenje i pravo na to,svidjelo se to meni ili ne. one za koje smatram da nismo na istoj talasnoj duzini,jednostavno preskacem njihove postove . i to je moje pravo a ne da ih mrzim.....svasta. mrziti i neprihvatati su dva razlicita pojma.
bravo koko al haj neke hoce mene u mrzitelje strpati tuzno,zalosno i jadno
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 7.4.2011 14:43:03
Medić*
Neka si nam dosla Hanady, nedostajala si ama bas
Imala bih stosta pisati ponaosob ali cu jako sazeto iznjeti misljenje o onima koje bih voljela upoznati
one koje sam upoznala svaka me dojmila na poseban nacin, naravno pozitivan, neko vise neko manje sto je i normalno, nismo svi isti i hvala Bogu pa i nismo pa nam je ovako interesantnije razmenjivati iskustva, misljenja i stavove...
Klemzi, draga zena, emotivna strahovito, odan prijatelj, veliki borac i optimista
Jasmin, jedna kutija mudrosti, max disciplina na svakom polju, blaga u medjuljudskim odnosima ali uvijek spremna dati svoje misljenje koliko god izazvalo neslaganje sa drugima
Iman83, neko njezno i krhko stvorenje ali sa druge strane toliko jaka da uz takvu njeznu strukturu nemoguce povezati jacinu njenih rijeci i postova
Mjeseceva pratilja, altruista, spremna pomoci ili izaci u susret kada god zatreba, pozrtvovana osoba
Apotekarka, vrijedna, vesela poslovna zena, istajna u onome sto naumi
Taurus, ne znam zasto je zamisljam preslatkom, mladom i mudrom zenom
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 7.4.2011 15:03:24
dinaa
IZVORNA PORUKA: noa
Noa nemoj se sad vadit rekoh li ja da se tebe bojim
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 7.4.2011 15:08:20
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dinaa
IZVORNA PORUKA: noa
Noa nemoj se sad vadit rekoh li ja da se tebe bojim
a ko je ikad spomenuo mrznju jesam li nesto propustila...je li izbrisan neki post, ili ...mrznja je meni jako teska rijec
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 7.4.2011 15:18:19
gerberka
IZVORNA PORUKA: bebacha
hocel mene iko opisat
i mene pa nemojte da čupam vene ko instalacije
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 9.4.2011 10:53:56
Mirkica
e ovako hvala na lijepim opisima ja nemam vremena da opisujem svaku pojedinacno , uglavnom ste mi sve drage neke vise neke manje, vasi postovi me nasmiju , rastuze , Bogami i nauce necemu , nekada i naljute , one koje imaju svoj stav i svoje misljenje cjenim kako privatno tako i u ovom svjetu. NE moguce je na mejstu gdje je toliko zena iz razlicitih djelova svjeta iako iste kulture , poneke imaju i to razlicito odrzati red i mir ali najbitnije je da se svati da je i to normalna pojava ne slaze se svako sa svakim. Sve u svemu dobre smo .
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 9.4.2011 11:00:32
gerberka
IZVORNA PORUKA: Mirkica
Sve u svemu dobre smo .
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 9.4.2011 11:18:16
gerberka
meni su u principu sve zene stvarno drage i radujem se sto sam s njima u kontaktu
tri zene na ovom forumu mi nisu simpaticne nikako i mislim da one isto percipiraju i mene, tako da se obostrano antipatisemo a i za njih mislim da bi bila druga prica da se poznajemo u stvarnosti.
eto tako
a koga mnogo volim vidi se po postovima
ljubim vas
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 10.4.2011 12:40:34
branka12
IZVORNA PORUKA: gerberka
meni su u principu sve zene stvarno drage i radujem se sto sam s njima u kontaktu
tri zene na ovom forumu mi nisu simpaticne nikako i mislim da one isto percipiraju i mene, tako da se obostrano antipatisemo a i za njih mislim da bi bila druga prica da se poznajemo u stvarnosti.
eto tako
a koga mnogo volim vidi se po postovima
ljubim vas
mene