Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 28.4.2011 20:19:08
klemzi
Koko, ja moram priznati da sam te zamišljala puno starijom... kad ono djeluješ mi zafrkantski
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 28.4.2011 20:22:47
Mirkica
mila draga i njezna tako se meni cini Apotekarka koko dobra si sto jest jest :))))
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 28.4.2011 20:38:20
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky
Skvo: mislim da nismo razmijenile nijednu rijec, ali iskreno ja imam neki strah kad vidim da je ona negdje nesto pisala, imam osjecaj da je cvrsta, glasna...
I mene sada strah mene....
Moramo se upoznati..pa da brzo promijenis misljenje...
hahhaah a meni je ona baš kontra, mirna i tiha, nježna itd
hahahahh...a meni skvo nimalo nije mirna i tiha...njezna, da...ali moze biti i NEnjezna meni je skvo 100% kontrola...reaguje kad treba...a ostalo snima i smjeska se ...avatar je 100% odgovara
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 28.4.2011 20:41:30
klemzi
Kemzi: moja druga profesorka, lijepa, dobrica
profesorka jesam, o ostalome bi se dalo raspravljati
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 28.4.2011 21:31:33
koka i po
cccc sto potakoh raspravu .... vala bas haug seko...de da te vidimo .. mene su okarakterisali kao...hm....strogu ,mladju nego sto jesam,putericu ,zafrkanta ( e ovo ste malo pogodile)itd itd....e niste nista pogodile
< Poruku je uredio koka i po -- 28.4.2011 21:32:43 >
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 6.5.2011 15:24:35
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26
Mene niko osim Apotekarke ne spomenu... fino fino... koko po ko zna koji put, nick ti odgovara 1000000000%
Lejdi, ti si meni skroz njezna zena i da te ne poznajem rekla bih da si kao mrvica sitna. Osjecajna, njezna, pazljiva, ljubomorna... I nevjerovatno si lijepa i imas famoze oci, mashAllah.
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 6.5.2011 15:26:34
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Mene niko osim Apotekarke ne spomenu... fino fino... koko po ko zna koji put, nick ti odgovara 1000000000%
Lejdi, ti si meni skroz njezna zena i da te ne poznajem rekla bih da si kao mrvica sitna. Osjecajna, njezna, pazljiva, ljubomorna... I nevjerovatno si lijepa i imas famoze oci, mashAllah.
Lady ja te ne poznam kroz postove nekako nikad s ene potrefimo na istoj temi ali sam vidjela tvoju sliku i moram ti reci da si jakkkkkkkkkkooooo lijepa zena a Pahuljice tebi bas odgovara taj nik
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 6.5.2011 15:29:45
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mirkica
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Lady ja te ne poznam kroz postove nekako nikad s ene potrefimo na istoj temi ali sam vidjela tvoju sliku i moram ti reci da si jakkkkkkkkkkooooo lijepa zena a Pahuljice tebi bas odgovara taj nik
Hvala, Mirkice, mada to je nik za moje curke, ali eto...haj Nisam ja uvijek ni njezna, ne topim se tako lahko...
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 6.5.2011 15:32:50
Anoniman
Mirkice, ti mi djelujes kao ono "mirna voda bregove valja". Odlucna, znas sta hoces, njezna do bola, ali isto tako pravi borac i znas se zauzeti za sebe i druge kad vidis da trebas. Nisi podlozna tudjem utjecaju, imas svoje ja...mislim i da si jako odgovorna osoba, da se covjek moze pouzdati u tebe... Bilo kako bilo, voljela bih da te ima u mojoj blizini. (al'' je ovo bilo ulizivacki , al'' majke mi sam iskrena)
< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 6.5.2011 15:36:04 >