koka i po
|
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky Jasmin: cvrsta, osoba ciji stav se ne ljulja, vjernica, dobra, iskrena, dobra kuharica... Djana:slatkica prava, dobrica, simpaticna, druzeljubiva, zaljubljena... Koka i po: zena i po... niti znam kako izgleda niti je poznajem nesto dobro, ali joj se divim.. prejaka zena, na zivot gleda toliko realno.. Bambi/Puma: dobrica, iskrena, drustvena Vesela: nju uvijek vezem za seksualne savjete i sl. SEX bomba, he, he. Iskrena i bez dlake na jeziku. Hanady: iskrena, dobra, spremna pomoci kad god zatreba, puna savjeta za sve sfere zivota, puna zivota, drustvena Galicia: tajanstvena, misteriozna Iman83:osjecajna, simpaticna, lijepa Hanabanana: zena jakog karektera, preiskrena, svaka joj na mjestu Dadada: luda(pozitivno), uvijek me nasmije, ali i puna divnih savjeta Romali: moja Mostarka, prekrasna zena, dobrog srca, iskrena, osjecajna Skvo: mislim da nismo razmijenile nijednu rijec, ali iskreno ja imam neki strah kad vidim da je ona negdje nesto pisala, imam osjecaj da je cvrsta, glasna... Visnja: zena velikog srca koja je, jednostavno, prava dama u svakom smislu. Felix: krhka, osjetljiva, dobrica Henna_ze: zena s cvrstim karakterom, puna dobrote i iskrenosti Milenium: iskrena, duhovita Teacher: dobrica, iskrena, osjecajna, pomalo ludica(pozitivno) Tajra: moja profesorka, jako dobra, iskrena, duhovita, osjecajna Kemzi: moja druga profesorka, lijepa, dobrica Noa: duhovita i lijepa Pahuljica: kao sto joj i nick kaze ja je tako i dozivljavam njezna, krhka, osjecajna, cesto je mijenjam s felix Apotekarka: ta mi je zena toliko draga, nekad pozelim da je jako, jako zagrlim. Dobrica, osjecajna, bolezljiva Spory mama: iz nekog coska viri na nas, mirna, dobrica, osjecajna Acudesa: tiha, lijepa, dobra, iskrena Medic_slatki: upravo tako med je, drustvena, mirna Mjeseceva pratilja: dobrica, njezna i mirna, a opet cvrstog karaktera, puna savjeta, razborita Salmy: cvrsta zena, iskrena, puna samopouzdanja Mama Alma: cvrsta, mozda malo svojeglava/tvrdoglava, ali veoma iskrena i uvijek spremna pruziti pomoc Mamine oci: tako njezna, a tako cvrsta, svidja mi se- like he, he Mirkica: draga zena, drustvena, dobra ,ponosna Malena27: bez dlake na jeziku, dobrica, cvrsta Reallove: dobra, slatkica, drustvena, krhka, osjecajna Neki; vesela, dobra, duhovita Buba: duhovita, vesela Taurus: zamisljam je ovako: cvrsta zena, ne predaje se tako lahko, puna zivota, samouvjerena, a usvemu tome lezi jedna njezna, dobra zena maksuz za tebe da me upoznas i za sve ostale koje kazu da sam starka