Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 20.5.2011 13:29:52
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: Bambi09 Djana = Jednostavna, otvorena, sto bi rekli stari ljudi „o sebi pri sebi“, ne pametuje previse al kad komentarise, kratka i jasna i konkretna... a ponajvise realna...
Eh sad da ja ne citiram samu sebe, pročitaj, opisah te pod prošlim nickom ranije još hihihihi... Hvala, mogla bih se složiti ali "kratka" baš nikako ahahahaha, ubiše me ljudi bona ljute se redom svi na analitiziranju odnosno previše detalja koristim hahahahahaha, tj. davim ih
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 20.5.2011 13:37:18
gerberka
Bambi dobro si me opisala..ja koga volim, volim..i tada sam nježna za cijeli život. Ko me povrijedi teško praštam i pamtim za cijeli život, prema toj osobi sam gruba i nema bise približavanja ( rijetki izuzeci da se pomirim
e svaka ti čast lutko
kakvi uvreda, sama sam takva, poštena i otvorena i zbog toga imas plus kod mene.
a mali minus što volis da definises druge ljude, trebna za ove tvoje postove vremena i energije jer je meni inače ova tema "tračarska"..ono hajmo malo o drugima
pusetina svima od njezno-grupe gerbe mu, mu cmok
nadam se da nisam nikog uvrijedila svojim mišljenjem, a u principu mišljenje je najjeftinija stvar i svako ga može imati
opet pusa i velikiii zagrljaj!
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 20.5.2011 13:43:46
Bambi09
IZVORNA PORUKA: gerberka
a mali minus što volis da definises druge ljude, trebna za ove tvoje postove vremena i energije jer je meni inače ova tema "tračarska"..ono hajmo malo o drugima
pa bas da volim, ne volim plaho... ali volim otvoreno reci sta mislim i ne bojim se svojih rijeci... vise volim otvoreno reci nego iza ledja "tracati"... a drago mi je da sam te potrefila
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 20.5.2011 13:47:28
gerberka
ma ne moras se meni pravdati, to je moje mišljenje a mene si potrefila
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 20.5.2011 13:50:53
gerberka
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ma gerbica je dušica mehka
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 20.5.2011 13:56:19
koka i po
ovo je vec subjektivan dojam ,lako vam je kad se znate izmedju sebe .. ja dobro poznajem bambi i moju Visnju(oooo SEFika smijem li te zvati svojom )... ostale koje sam "fulila" i am sorry
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 20.5.2011 13:58:23
veeseelaa
gerbicu (gerberku) neznam lično, malo sam je "upratila" u posljednje vrijeme, to što je temperamentna meni je super... jer ja prosto ne vejrujem onim ljudima koji su smireni ko da su na apaurinima i uglavnom oni koji brzo planu imaju meko srce
< Poruku je uredio veeseelaa -- 20.5.2011 13:59:15 >
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 20.5.2011 14:02:08
Bambi09
ma moje pametno i lijepo... nego sve hocu pa sturim, sretna nam godisnjica mature... jes da kasnim 3 dana al ne stizem da ti napisem... hehehehehe... cmoknem te puno
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 20.5.2011 14:06:10
gerberka
ne znamo se lično veselaaa i ja veselaaa
hajd da ne idemo OT, da se nebi pretvorilo "kako vam se doima gerba?"
ja sam npr imala "duel" sa vješticom, ali nju više poštujem od 70% forumašica: otvorena, iskrena i jaka..ni ja ne volim "apaurin osobe" a prije svega načitana i pametna , a njenu inteligenciju jako respektujem
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 20.5.2011 14:08:08
gerberka
sad ću ja dovest svoju raju da me "poguraju"
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 20.5.2011 14:16:57
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Bambi09
ma moje pametno i lijepo... nego sve hocu pa sturim, sretna nam godisnjica mature... jes da kasnim 3 dana al ne stizem da ti napisem... hehehehehe... cmoknem te puno
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 20.5.2011 14:19:13
veeseelaa
sad ću ja dovest svoju raju da me "poguraju"
hahahaha legenda si a ovo za vješticu si u pravu i ja se s njom počesto mimoiđem al mi je nešto draga nisam od onih koja štuje samo osobe koje joj sve potvrđuju, naravno da svi ne mislimo isto, pa i sa svojim bratom se ne slažem u potpunosti.... bitno je da nema teških riječi a sve drugo je ok, i ne gotivim nikog ni manje ni više jer se slažemo il ne slažemo u mišljenjima
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 20.5.2011 15:28:07
jasmin
IZVORNA PORUKA: Bambi09
pa bas da volim, ne volim plaho... ali volim otvoreno reci sta mislim i ne bojim se svojih rijeci... vise volim otvoreno reci nego iza ledja "tracati"... a drago mi je da sam te potrefila
Jako lijepo receno.Tracanje nije kada otvoreno kazes nekome sta mislis.Tracanje je kada govoris negativno o drugom njemu iza ledja.Ova tema je klasicno iskazivanje vlastitog misljenja o drugima-upravo njima(tim drugima). Ma koliko se covjeku misljenje cinilo jeftino,ono je itekako skupo i valja ga opravdati onog Dana kada nista skriveno nece ostati. gerberka,imas lijep potpis,i dosta govori o tome da za svoju zelju kucas na prava vrata.Molim Boga da ti ruke ne vrati prazne :).
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 20.5.2011 15:38:25
jasmin
ma tema je bezveze , uglavnom se javimo kad želimo nekoga pohvaliti
I to je pozitivno.Ja se drzim pravila da ne kudim ljude pred svima,ako sta imam negativno da ti kazem imam pp ili s kim se privatno druzim,zajednicka kafa i onda na fin nacin saopstim sto imam.Ugodno i meni i drugima.
< Poruku je uredio jasmin -- 20.5.2011 15:39:17 >
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 20.5.2011 15:40:00
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: koka i po
ovo je vec subjektivan dojam ,lako vam je kad se znate izmedju sebe .. ja dobro poznajem bambi i moju Visnju(oooo SEFika smijem li te zvati svojom )... ostale koje sam "fulila" i am sorry
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 20.5.2011 15:41:22
gerberka
jasmin mila, nije bilo ciljano na tebe s obzirom da si ti otvorila ovu temu. samo me ne privlače osobe koje definišu druge u bilo kom pravcu ako za to nisu pitane. Kad to kažem ne mislim na ovu temu , ni na postove koje ona sadrži nego na razlog zbog čega u njoj ne učestvujem. ja sam možda drugačiji tip osobe. Ne razmišljam dal je neko drzak, surov, topao, nježan, iskren, duhovit, human..nego jednostavno prema djelima procjenjujem ljude.
ja znam da je ova tema otvorena iz razloga što je ovo virtuelno druženje i radoznalosti kako se doživljavamo virtualne drugarice. Nisam se pronašla u njoj što ne znači da tebe ne poštujem..iskreno..jako si mi draga iz drugih razloga.
A za tvoje želje samo ću reći Allah te nagradio
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 20.5.2011 15:46:36
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: jasmin
ma tema je bezveze , uglavnom se javimo kad želimo nekoga pohvaliti
I to je pozitivno.Ja se drzim pravila da ne kudim ljude pred svima,ako sta imam negativno da ti kazem imam pp ili s kim se privatno druzim,zajednicka kafa i onda na fin nacin saopstim sto imam.Ugodno i meni i drugima.
i to što kažeš.... al kad iznosimo mišljenje o nekom složiš se da imaju i dobre i loše strane pa ja sam za reći dvije dobre, jednu lošu npr vesela je iskrena i direktna, ponekad malo bezobrazna al sve to lijepo humorom razbije
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 20.5.2011 15:51:30
gerberka
i to što kažeš.... al kad iznosimo mišljenje o nekom složiš se da imaju i dobre i loše strane pa ja sam za reći dvije dobre, jednu lošu npr vesela je iskrena i direktna, ponekad malo bezobrazna al sve to lijepo humorom razbije
ovo mi je zapalo za oko i ovo je za svaku pohvalu po ovom mogu zakljuciti ( ako mi dopustiš da kazem sta mislim )da dobro odgajaš ili ces dobro odgajati svoje dijete. ovo je tzv kritika sendvic..u psihologiji poznata kao kritika koja kod osobe ne izaziva revolt, a do nje dopire kako bi mijenjala svoje ponašanje...dakle između pozitivnih osobina nalazi se negativna, na kraju opet pozitivna.
veselaaa, sad ce ispasti da smo se "shaverile " , al slucajnost je da si ti napisala, a meni se svidjelo
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 20.5.2011 15:53:01
gerberka
idem vam cure ljubim vas sve kakve god da ste...kedino ako ste savršene dalje od mene jer onda ste lažne pusetina!!!
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 20.5.2011 16:52:26
Honey3
A zaha baš je super, upoznale smo se u Importanu i baš mi je legla, jako jednostavna i dobroćudna, skromna što me kod ljudi jako fascinira, ma nema kod nje nimalo foliranja, sekunde
hvala ti draga... aj zene nemojte vise,znate kako kod nas kazu "koga fale i prifale,koga kude taman bude" a znas sta tebe sam jedva cekala upoznati uzivo jer sam te dobro upamtila preko postova i stvarno imala sam sta i vidjeti,ma super zena