|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove?
19.9.2011 15:44:02   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

samo da poručim onima koji imaju loše mišljenje o meni, nek ga slobodno iznesu, otvoren razgovor uvijek pomaže user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

kad cemo piti tu kafu imam nesto u lice da ti kazemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 351
19.9.2011 15:49:16   
Anoniman
samo da poručim onima koji imaju loše mišljenje o meni, nek ga slobodno iznesu, otvoren razgovor uvijek pomaže user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Poštovana Veeseelaa,

Ja bih rekla da si veoma prepotentna, arogantna i tvoji postovi su vrlo često depresivni i imaju negativan utjecaj na moje psihično stanje koje je i ovako labilno!
Nadalje, draga moja ružna si ko lopov, ravna ko daska i generalno ostavljaš jako loš dojam na mene.
Ja zbog tebe i tvojih komentara moram dijete u drugu sobu poslat' da ne sluša te gnusne izjave!
Nije to stvar loših strana nego eto jednostavno mi se ne sviđaš i tačka. 

U dogledno vrijeme očekujem tvoje očitovanje po pitanju ovih mojih navoda te isticanje mojih loših strana pa da se pohrmbamo ko ljudi!

S poštovanjem,

Fortuna 

Neposredna veza do poruke: 352
19.9.2011 15:59:16   
*pcelica*
Vidim ja da se pocelo zakuhavati i na ovoj temi Moglo bi biti i marisane user posted image user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 353
19.9.2011 16:04:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mamine oci

kad cemo piti tu kafu imam nesto u lice da ti kazemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Hocu i jauser posted image

(odgovor članu mamine oci)
  Neposredna veza do poruke: 354
19.9.2011 16:07:49   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

user posted image svakako

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 355
19.9.2011 16:09:56   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

user posted image svakako

user posted image user posted image

(odgovor članu mamine oci)
  Neposredna veza do poruke: 356
19.9.2011 20:58:05   
madam x

Zinanina je baš legenda, zna ga i ona zavući user posted image user posted image user posted image  života mi zna user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: zinanina
Malo se stanje promijenilo...što se tiče favorita  ...al'' ne smijem reć''

Reci bona Zina da sam ti ja sad br.1 ne stidi se...

Sad ako pođem nabrajati trenutne favorite, ispašće uvlakušauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ali evo...redosljed nije od značajauser posted image user posted image user posted image

D_K i de_de su mi skroz slične, da niste ista osoba, uglavnomuser posted image obje;
N_N...mislim da bi se dobro slagale uživo;
veeseelaa...user posted image user posted image user posted image user posted image nije uvlakuša, stvarnouser posted image ;
Fortuna , da, mislim da bi se čovjek uživo dobro mogao nasmijat sa tobom ;
jasmin,
Mjesečeva pratilja...

Ima i onih koji mi ne leže, ali nije do njih, do mene je user posted image user posted image user posted image .

Neposredna veza do poruke: 357
19.9.2011 21:39:13   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: helena_7

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mirkica...blaga i nenametljiva,kao da je svima majka na forumu

hahahhaha ovaj drugi dio ne znam kako da svatima l hajd na bolje cu user posted image user posted image user posted image user posted image

Helena mislim da si ti veliki  drug , zena koja voli sveki i obavezno je posjecuje mislim sta reci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 358
19.9.2011 21:41:44   
madam x
Klemzi, osjećajna duša, sigurno dobar drug,
Mirkica, fina, pametna i mudra,
Djana...usamljenauser posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 359
19.9.2011 21:51:57   
SdZ
Dobro je, zinanina, dobro. Mene si zaboravila, mene koju su upoznala.
user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 360
19.9.2011 21:55:04   
Mirkica
teacher -super zena , iskrena nemam ruzicastih naocara i nema napucavanja o sebi kako ti je tako ti je
zeze- super zena user posted image user posted image user posted image user posted image

PAhuljica-njezna i mila ali opasna kad treba biti

Klemezi- zena koja voli salu , pametna i fina nije zla

Vesela- samouvjerena, sposobna, tvrdoglava, dominantna , vesela  njezna mila kcerka i sestra , drustvena meni jako draga.

Iman - divna osoba

HAnady - humana i veliki borac

Milenium -bez dlake na jeziku mozda jedna od najrealnijih zena  na RR

Nina - zena koja rado pomogne (a ne javno) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ovo je za ona PP

MErsiha- neiskvarena zena

koka i po-lavica

zinanina -  meni se cini jako prijatna kroz postove

jasmin-zena koju jako postujem cije postove rado citam

Mjeseceva pratilja- pametna  , njezna i ostra na zulj nek joj niko ne staje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Apotekarka - dobrota od zene . nosi veliku bol na srcu i uvjek me rastuzi

mamine oci - majka u pravom smislu te rijeci i bas joj pristaje njen nik , mislim da ih odgaja ono bas sa 100 % bezuslovno user posted image user posted image user posted image

A stO VAS IMA cim mi jos ko naumpadne javnem se

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 361
19.9.2011 21:55:11   
teacher75
a mene svi zaboraviliuser posted image user posted image user posted image osim mirkice, sad vidjeh nakon ovog posta user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 362
19.9.2011 21:55:59   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky

user posted image

od tebe dugo njeznije lice ne vidjeh nadam se da nisi toliko njezna koliko izgledas jer zivot je ponekad jakoooo grub

BA 13.12.2008

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 363
19.9.2011 21:58:21   
madam x
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky

user posted image

Ooooo nisam, tebe sam ja već komentarisala...čekaj malo, nisam ovdje, nego na jednoj anketi, u svakom slučaju, znaš kakvo je moje mišljenje o tebiuser posted image nježna, mila, lijepa...

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 364
19.9.2011 22:05:58   
Mirkica
reallove -kao i Sellmy njezna , zaljubljena tiha 
LEJla_ka - pametna zena uvjek spremna pomoci
gerberka ona je meni pravi harambasa user posted image user posted image user posted image user posted image

BA 13.12.2008

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 365
19.9.2011 22:09:21   
koka i po
user posted image ..
trebala bih prosiriti spisak al sam trenutno time out...
uglavnom....fortuna dobrodosla u nase malo selo trebao je neko takav da nas malo razdrma...
mersiha 77......joj.....svaki put oplacem radi tvojih emotivnih postova...nemoj duso vise imam slabo srce user posted image ...
helena ...cini mi se 7user posted image ....dobrodusna i pomalo se krije iza svoje sjene....al neznam zasto user posted image ..
henna ze....e to je dusica od zene...svaka joj cast...malo prica al sve sto rekne je pun pogodak..
trenutno me boli glava...nastavim drugi put user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 366
19.9.2011 22:12:26   
klemzi
Ja sam pisal na ovoj temi, i opet ću se jednom nakanit, pa doopisati jo puno dragih ljudi ovdje. Ali, jednu forumašicu želim sad da izdvojim, a to je Vještica. Da vi znate kolika je ona u mojim očima. Tako je britkog jezika, uživam je čitati. Vještica je user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 367
19.9.2011 23:04:36   
Anoniman
meni su Pahuljica i muaaa prekokrasneuser posted image nije sto su moje...

(odgovor članu klemzi)
  Neposredna veza do poruke: 368
19.9.2011 23:05:39   
InLove

IZVORNA PORUKA: Mirkica

reallove -kao i Sellmy njezna , zaljubljena tiha 
LEJla_ka - pametna zena uvjek spremna pomoci
gerberka ona je meni pravi harambasa user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj prijo,prijo user posted image user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 369
19.9.2011 23:07:07   
InLove
Mirkica je jedna divna,hrabra zena,spremna pomoci uvijek, mila al i harambasa kad je dirnu user posted image user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 370
19.9.2011 23:07:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

meni su Pahuljica i muaaa prekokrasneuser posted image nije sto su moje...
A meni je Noa sestra po kamenu i sjekiri. Volim je plahouser posted image nPuise u jedra, kad zatreba

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 371
19.9.2011 23:08:25   
muaaa
A meni je Noa legla na prvo pisanje, a nisam znala da je moja hihihihi
a o Pahuljki sam danas rekla to sto sam imalauser posted image user posted image user posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 372
19.9.2011 23:10:26   
taurus
IZVORNA PORUKA: klemzi

Ja sam pisal na ovoj temi, i opet ću se jednom nakanit, pa doopisati jo puno dragih ljudi ovdje. Ali, jednu forumašicu želim sad da izdvojim, a to je Vještica. Da vi znate kolika je ona u mojim očima. Tako je britkog jezika, uživam je čitati. Vještica je user posted image user posted image

isto mislimo
ja sam je i upoznala, zaista je žena realna i stoji s obje noge na zemlji

o ostalima sam prije pisala, pa da se ne ponavljamuser posted image

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 373
19.9.2011 23:10:46   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image preĆerasmouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al valjda ova tema za to i sluziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muaaa)
  Neposredna veza do poruke: 374
19.9.2011 23:11:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: muaaa

A meni je Noa legla na prvo pisanje, a nisam znala da je moja hihihihi
a o Pahuljki sam danas rekla to sto sam imalauser posted image user posted image user posted image user posted image
Mua, ja sam tebe na RR upamtila po onim mmmm kolacima. Ostavljen dojam dobre, spretne kuharice. A "uzivo" sam te dozivjela kao zenu cvrstog karaktera, s jasnim ciljevima sta hoces a sta ne, skromnu, prizemljenu, super sugovornika...Majke mi, ne ulizujem  ti seuser posted image Iskrena sam 100%user posted image

(odgovor članu muaaa)
  Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *