|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove?
19.9.2011 12:06:17   
Anoniman
Ako se neko naljuti, znate kako ide ona narodna....user posted image
I moji dojmovi su na osnovu postova, a ne nickova pa možda idem OT

Djana - jedno vrijedno biće, puno ljubavi, strpljenja i razumijevanja
Helena_7 - moj drug strašni... Malo dijete u tijelu odrsale osobe...
Veeseelaa - mislim da je svaki komentar suvišan! Love ya'
Koka i po - žena koja ima snagu user posted image
Henna ze - veliki prijatelj, oslonac za svoju obitelj (ko šiša muža mislim da je ova žena glava kuće)
Zeze - jedan od omiljenih likova...vjerovatno polovina koju su rastavili od mene nekad davno...user posted image
hatepsut - zrela žena, majka koja zna šta valja i nevalja u životu
triputmama - žena koja je vidjela sve i svašta u životu,a ipak ostala čovjek
*pcelica* - nježno stvorenje, svaka riječ zlatna i puna ljubavi
Malena_A - po meni baš malena, neiskusna i naivna (u pozitivnom smislu govoreći)
Bojana86 - trebam li nešto reći za svoju krv rođenu?user posted image  Dijete veselo....
Hanady - zrela žena koja ima ispunjen život, zna ko je i šta je
Jasmin - nismo nešto previše u kontaktu ali imam utisak da je to jako produhovljena osoba koja ima veoma jak karakter
Marina DK - mlada žena puna života, vesela i pozitivna
I šlag na kraju :
mersiha77 - žena koja idalje misli da su svi dobri i neiskvareni kao ona! Ljubavi na pretek... ima Boga i vidi sve što proživljavaš...

Ako sam koga zaboravila ne ljutite se...kaže henna da je zaboravnost simptom trudnoćeuser posted image

VELIKI user posted image za sve RR forumašice....

(odgovor članu niki83)
  Neposredna veza do poruke: 301
19.9.2011 12:24:30   
vila_7
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma znala sam ja da cu se ismijati ako tebe pratim gdje ides! Em za moj opis (hvala na komplimentu-kud ces veci od toga da dijete i dalje cuci u tebi), em za simptom-aBd da ga zabilježiš kao simptom trudnoce.
MA joj ne mogu se svih zena sjetiti pa  mi stvarno bezze al eto nadopunjavat cu ja listu!user posted image

Fortuna.....ma joj ko je vec sreo tu veselu optimisticnu ludu dusu,znat ce sta mislim!
Djana...strpljiva zena koja ce ti objasniti sve u detalje i potruditi se da ti bude jasno iako hiljaditi put isto pise!
koka i po...romanticna dusa sa notom sjete koju svi umjetnici imaju
Nutellica....imam osjecaj da je mlada,pozitivna,vrijedna i dobra dusica
pepika.....ma legenda koja me nasmije
cickolini...najhrabrija zena sa pozitivnim stavom koju sam do sad srela,puna samopouzdanja
Lady....flegmaticna legenda koja pojednostavljuje skoro sve u zivotu-tako bi svi trebali malo vise!
malena_A - nevidljiva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   sorry molim te morala sam jer ne znam sta se desava s tvojim postovom u zadnje vrijeme,al evo ja sam tu user posted image , inace super zena koja se brine kako je i sta je sa drugima,a trebala bi prvo na sebe!
bint...ma joj to je dusa od zene,al fakat-nekad me iznenade njeni postovi puni ljubavi i brige za mene a ni ne zna me!
MarinaDK - vicevi su joj vrh vrhova!
Henna ze - ma samo joj se mogu pokloniti
sunce27- steta sto nije cesce na RR jer je brizna i zanimljiva
m.i.n.a.  - pametna zena koja uvijek pravilno i bez nametanja savjetuje druge!
MALA1994 - zena koja ima dosta iskustva i pametnih savjeta
Palachinken ... ma ne mozes je neprimjetiti na forumu-extra humor, urbana,zanimljiva i uvijek tu da pomogne!
Mirkica...blaga i nenametljiva,kao da je svima majka na forumu
rose....dusa draga savjetuje sve,brizna,....
LejlaKa- ma toj zeni sve trebamo uplatiti za svu pomoc koju nam je pruzila a pogotovo za dizanje samopouzdanja,cak sam i ja pocela prijateljice savjetovati po njenom "principu"
Mjesečeva pratilja-imam osjecaj da vjera jako vazno ulogu igra u njenom zivotu i da se kroz sve provlaci...svaka cas_t-malo je takvih istinskih vjernika!
triputmama - opasnica-strah me nesto i napisati! user posted image sala mala

< Poruku je uredio helena_7 -- 19.9.2011 12:35:11 >

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 302
19.9.2011 12:33:25   
veeseelaa

hehehe i ti si meni legla, opuštena žena, vesela, ugodna za druženje
samo tako nastavi

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 303
19.9.2011 12:35:27   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: zinanina

Ja ne mogu upratiti puno nickova.

Moji favoriti:

Milenium
Vesela
Dadada.

Ne volim prenemaganje, pametovanje ni kilometarske postove...ali to nije tema emisijeuser posted image .

hehehe baš si nas poredala
Milenium je direktna, nema kod nje uvijanja, što cijenim, malo je do duše zahtjevna i stalno joj nešto nije pravo po tom pitanju bi bilo bolje da je opuštenija jer ko bi ispravio krivu Drinu
Dadadih par postova sam upratila i djeluje mi da ima smisla za humor

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 304
19.9.2011 12:36:58   
veeseelaa
triputmama

kraljica, ma legenda, nadam se da samo ne donosi odluke za nalupat nekog bez najave user posted image
inače mi djeluje spontano

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 305
19.9.2011 12:40:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

hehehe i ti si meni legla, opuštena žena, vesela, ugodna za druženje
samo tako nastavi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 306
19.9.2011 12:43:45   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: helena_7

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma znala sam ja da cu se ismijati ako tebe pratim gdje ides! Em za moj opis (hvala na komplimentu-kud ces veci od toga da dijete i dalje cuci u tebi), em za simptom-aBd da ga zabilježiš kao simptom trudnoce.
MA joj ne mogu se svih zena sjetiti pa  mi stvarno bezze al eto nadopunjavat cu ja listu!user posted image

Fortuna.....ma joj ko je vec sreo tu veselu optimisticnu ludu dusu,znat ce sta mislim!
Djana...strpljiva zena koja ce ti objasniti sve u detalje i potruditi se da ti bude jasno iako hiljaditi put isto pise!
koka i po...romanticna dusa sa notom sjete koju svi umjetnici imaju
Nutellica....imam osjecaj da je mlada,pozitivna,vrijedna i dobra dusica
pepika.....ma legenda koja me nasmije
cickolini...najhrabrija zena sa pozitivnim stavom koju sam do sad srela,puna samopouzdanja
Lady....flegmaticna legenda koja pojednostavljuje skoro sve u zivotu-tako bi svi trebali malo vise!
malena_A - nevidljiva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   sorry molim te morala sam jer ne znam sta se desava s tvojim postovom u zadnje vrijeme,al evo ja sam tu user posted image , inace super zena koja se brine kako je i sta je sa drugima,a trebala bi prvo na sebe!
bint...ma joj to je dusa od zene,al fakat-nekad me iznenade njeni postovi puni ljubavi i brige za mene a ni ne zna me!
MarinaDK - vicevi su joj vrh vrhova!
Henna ze - ma samo joj se mogu pokloniti
sunce27- steta sto nije cesce na RR jer je brizna i zanimljiva
m.i.n.a.  - pametna zena koja uvijek pravilno i bez nametanja savjetuje druge!
MALA1994 - zena koja ima dosta iskustva i pametnih savjeta
Palachinken ... ma ne mozes je neprimjetiti na forumu-extra humor, urbana,zanimljiva i uvijek tu da pomogne!
Mirkica...blaga i nenametljiva,kao da je svima majka na forumu
rose....dusa draga savjetuje sve,brizna,....
LejlaKa- ma toj zeni sve trebamo uplatiti za svu pomoc koju nam je pruzila a pogotovo za dizanje samopouzdanja,cak sam i ja pocela prijateljice savjetovati po njenom "principu"
Mjesečeva pratilja-imam osjecaj da vjera jako vazno ulogu igra u njenom zivotu i da se kroz sve provlaci...svaka cas_t-malo je takvih istinskih vjernika!
triputmama - opasnica-strah me nesto i napisati! user posted image sala mala

sad sam ja opet nevidljivauser posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 307
19.9.2011 12:48:46   
Anoniman
Otvori okice i malo pažljivije čitaj sve postove.... user posted image

(odgovor članu mersiha 77)
  Neposredna veza do poruke: 308
19.9.2011 12:52:33   
veeseelaa
mersiha77 - žena koja idalje misli da su svi dobri i neiskvareni kao ona! Ljubavi na pretek... ima Boga i vidi sve što proživljavaš...

evo Mersi kako te Forti doživjela a i ja bi se složila s njom
pa kako si tako nježno stvorenje? user posted image moraš ti meni malo čvršća biti user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 309
19.9.2011 12:54:38   
mersiha 77
vesela,fortuna hvala vam rasplakaste meuser posted image  ali suze radosniceuser posted image
osjetljiva sam postala poslje jako puno problema u citavom zivotuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 310
19.9.2011 12:58:30   
zeze
IZVORNA PORUKA: Fortuna

Zeze - jedan od omiljenih likova...vjerovatno polovina koju su rastavili od mene nekad davno...user posted image

E nek se neko i mene sjetio user posted image
Mogu ti reci  i ja sam primjetila da i ti meni malo "bacas" na mene user posted image user posted image pa sta dalje onda da pisemuser posted image

Kad sam vec ovdje da nabrojim nekoliko :

Malena_A jedna mlada mama koja ima vremena za sve, za kiflice s kojima me uvijek izaziva, za 2 djece , za torte, pite, kucu i naravno za fb i RR user posted image user posted image

Helena drugarica po svekrviuser posted image user posted image cini mi se samo nas dvije da se druzimo sa svojim svekrvama

Mersiha
tebi se divim, jedna hrabra mama koja je prosla svasta u zivotu i ostala normalna user posted image

Maminabeba jedna moja kopija koja je rodila kopiju moje Naide samo u muskom rodu user posted image user posted image user posted image

Ostalima jedan veliki user posted image user posted image

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 311
19.9.2011 12:58:35   
veeseelaa
ne daj se Mersi, primjetila sam da si jako osjetljiva a kako i ne bi nakon svega što te snašlo al opet si ti jedna jaka žena, sabura mila.... želim ti ostvarenje tvojih snova
Bog sve vidi, budi jaka, stegni srce uz Božiji pomoć tvoje želje će se ostvariti

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 312
19.9.2011 12:59:32   
veeseelaa
Mogu ti reci i ja sam primjetila da i ti meni malo "bacas" na mene pa sta dalje onda da pisem

pa jel to dobro il loše? user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu zeze)
Neposredna veza do poruke: 313
19.9.2011 13:04:04   
vila_7
zeze eto i tebe zaboravih....ma mora da nismo mi normalne...trebamo se mi preispitati user posted image .A ti si meni legenda..nema te cesto,al kad si tu-bas si mi draga! user posted image

mersiha....moraju te stvari malo manje dirati i moras jaca biti,bas zato da te ne bi jos neko povrijedio u zivotu!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 314
19.9.2011 13:04:11   
zeze
Kako cu tebe izostavit  uh uh user posted image user posted image sve joj nick kaze, jos samo nedostaje uz veeseelaa 100 % user posted image user posted image user posted image
Ma dobro, gdje cu sebe bacit u lose hahahaha

Neposredna veza do poruke: 315
19.9.2011 13:16:10   
Anoniman
Ja mislim da je Mersiha 77 totalno neiskvarena dusa, previse ranjiva i pomalo naivna. Draga mi je, a kratko je tu i nismo se bas tipkale. Porucujem joj, glavu gore i boli te uvo ako te neko nekad nije spomenuo!

(odgovor članu zeze)
  Neposredna veza do poruke: 316
19.9.2011 13:19:43   
zeze
Pahuljice ja bas sad mislim o tebi i kad sam te vidjela prvi put na fb pomislila sam da si neka glumica najozbiljnije user posted image Uz sve,avatar ti odgovarala totalno. 

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 317
19.9.2011 13:21:03   
muaaa
Pahuljica iliti pahuljka sam naziv govori sve,zaista je takva.

Mersiha 77 je bas jedne njezna, neiskvarena dusa user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 318
19.9.2011 13:22:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zeze

Pahuljice ja bas sad mislim o tebi i kad sam te vidjela prvi put na fb pomislila sam da si neka glumica najozbiljnije user posted image Uz sve,avatar ti odgovarala totalno. 
O hvala  hvalauser posted image user posted image Nego, ja imam rodicu(stecenu preko mmuser posted image ) iz D. Vakufauser posted image Pa cu te preko pp potati da li je znasuser posted image

(odgovor članu zeze)
  Neposredna veza do poruke: 319
19.9.2011 13:28:00   
bint
helena  aaaaaa bas ti hvala al 'dobro se dobrim vraca' tako kazu..
joj zaboravila si nam čini mi se iman83-mislim legendu od zeneuser posted image user posted image ..

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 320
19.9.2011 13:35:04   
Lulu_08
Sve ste mi slatke, ja nekad davno napisah već poduži spisak ali evo da dopunim još malo:

helena_7, slatkica, radoznala, znatiželjna, ljubazna ali istovremeno iskrena, sve u vemu karakteristike koje ja zaista cijenim u ljudi!

fortuna, ti si pravo osvježenje ne samo za forum nego za život generalno, vjeruj da kod kuće otvaram RR i tražim teme na kojima si se ti oglasila, ako ništa da bih se "opustila" jer si veselica umiljata!

mersiha77, kao što mnogi navedoše, mislim da si ti jedna nježna duša, neiskvarena, željna ljubavi, pažnje, prijateljstva, ali ujedno i izržljiva i jaka, inače sigurno ne bi uspjela prebroditi situacije iz prošlosti i istovremeno gurati naprijed u nove pobjede!

zeze, čim ugledam tvoj nick osmijeh mi se pojavi, sam nick zeze me potsjeća na zezu i šalu i veselo stanje, a i tvoji postovi nisu ništa manje veseli!

zinanina, drug po sudbini, kao i pahuljica haha, kada vidim vaše nickove osjećam da nisam sama, i da se i druge žene bore kroz život same i uspijevaju u tome, dajete mi volju i snagu da se i sama nastavim boriti, i vedru perspektivu da ima ono "sutra" hihihih! Iako sam pahulju opisivala i ranije evo dodah joj i gore navedeno hehehe.

Opet ću se ja nekad javiti sigurno hehehe...

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 321
19.9.2011 13:51:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mersiha 77
vesela,fortuna hvala vam rasplakaste meuser posted image  ali suze radosniceuser posted image
osjetljiva sam postala poslje jako puno problema u citavom zivotuuser posted image

Mersiha pile moje drago...eto i starija si i iskusnija od mene ali to nisu nikakve prepreke i granice za prijateljstvo. Smijem se zakleti da sam na ovom forumu stekla prijetelje u ženama koje nikada nisam niti vidjela, da bilo koja zatreba uslugu bila bih tu za svaku u svako doba dana i noći, ti si jedna od tih osoba! Džaba kad su srce i duša neiskvareni osjeti se to i na daljinu... Budi jaka, evo garantujem da sam ja tu šta god ti treba!

Djana hvala na lijepim riječima, drago mi je da tako osjećaš. Ma koliko i moj život bio težak, ma koliko problema i tužnih situacija bilo ja opet tražim nešto pozitivno u svemu i nastojim pozitivnost prenijeti i na druge!

Vesela u svom stilu samo ti zauser posted image avaj,a ja ti gore komplimentujem! user posted image

Sram me bilo zaboravila sam :

muaa - žena zmaj, pozitivna, imam osjećaj uvijek nasmijana...
pahuljica - e ovo je tip koji se poistovijetio sa nickom user posted image , nježnica jedna mala
salmydzanky - blesa mala kojoj su izgleda svi na prvom mjestu, a ona na zadnjem...a ipak mi draga nekakouser posted image

A ti helena...viđećeš za vove izjave!user posted image user posted image user posted image

PEPIKA - PEPA moja kako sam tebe mogla zaboraviti! user posted image  oprosti mi molim te....nemam ta rei osim RESPECT eno!

< Poruku je uredio Fortuna -- 19.9.2011 13:54:19 >

Neposredna veza do poruke: 322
19.9.2011 13:56:37   
SdZ
Forti moja mila user posted image user posted image

A ti si jedna veoma draga osoba, puna ljubavi i dobrote, jako vesela, razigrana, drustvena, bez "dlake na jeziku". Ma, nek' nam se pridruzila, bas je unijela veselje u ovaj nas forum.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 323
19.9.2011 13:57:02   
mersiha 77
mersiha77, kao što mnogi navedoše, mislim da si ti jedna nježna duša, neiskvarena, željna ljubavi, pažnje, prijateljstva, ali ujedno i izržljiva i jaka, inače sigurno ne bi uspjela prebroditi situacije iz prošlosti i istovremeno gurati naprijed u nove pobjede!

Djana da bas takouser posted image
hvala vam svima pisacu i ja kako vas vidim samo dok rijesimovu situaciju sa zubomuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 324
19.9.2011 14:01:17   
veeseelaa
Forti, zeze šalim se ja malo user posted image
inače dosta više hvaljenja user posted image   da udarimo malo po negativnim stranama naših forumašica? user posted image user posted image user posted image user posted image
npr ona mamine oči je strašna nikako je nema da posta! ljuta sam user posted image  
Šta ono ti meni Dalil@ reče neki dan da bi jetrve i zaove trebale biti na istom niovu? ma kome ti? user posted image
A šta ona Noa ima protiv Sinana Sakića??? user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *