Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 19.9.2011 14:04:14
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Forti, zeze šalim se ja malo inače dosta više hvaljenja da udarimo malo po negativnim stranama naših forumašica? npr ona mamine oči je strašna nikako je nema da posta! ljuta sam Šta ono ti meni Dalil@ reče neki dan da bi jetrve i zaove trebale biti na istom niovu? ma kome ti? A šta ona Noa ima protiv Sinana Sakića???
http://www.ringeraja.ba/forum/deca-i-lose-vreme/m_1045697/mpage_1/tm.htm#1045724idi Vesele sto hoce da bude malo strasna Dzaba ti, ne djeluje. Ti si raja ba
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 19.9.2011 14:07:49
SdZ
Mersiha, kao sto te mnogi opisase, neiskvarena si, zracis dobrotom, drustvena i zeljna potpune srece i zato je ti zelis svima od srca. Dusa si draga, ali voljela bih da promjenis to sto ti cesto opada samopouzdanje, imaj mila vjeru prvo Boga, pa u sebe, a sve ostalo ce doci na svoje, ako Bog da.
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 19.9.2011 14:09:21
vila_7
Jao pa gdje da Iman83 zaboravim-to garant jer se zloca ne javlja vise cesto jer je pocela raditi . Sve u svemu-predivna dusa koja je dobra i moralna al zna i za salu - zna kad se treba zezati sa super humorom,a zna i kad treba da se uozbilji!
Leena....legenda ziva! Svima zeli pomoci,urbanih pogleda na zivot,realna, zanimljiva
JelenaT....ma zena superwoman! Divim joj se - mali ima MRSU,njoj od nje rana od CR gnoji,malu curicu ima,tek se porodila,al djaba-ONA PRAVI ZIMNICU! Ma kraljica!
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 19.9.2011 14:11:44
vila_7
veeeseeeela - definitivno vanserijaska forumasica (al evo vec znam da se nece ljutiti ). Iskreno-u dosta stvari se totalno razilazimo,al postujem sto je zaboli i sto je iskrena-pa ti ili komentiraj il bjezi s foruma!
HAHA .... ma zena uvijek nesto nabrzaka od obaveza al uvijek nadje za svakog vremena,i sjeti se stvari koje i same zaboravimo!
< Poruku je uredio helena_7 -- 19.9.2011 14:13:45 >
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 19.9.2011 14:12:25
mamine oci
na pitanje kako mi se dojmi nik osoba moj odgovor za veselu "dojmi mi se" ne mogu da nabrajam sad sve ali one koje su mi drage cujem se sa njima i privatno ako nista porukicu s vremena na vreme,a sad da detaljisem pojedinacno treba vremena i vremena...(umalo ne nastavi pjesmu na ove moje rijeci)
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 19.9.2011 14:17:58
Anoniman
IZVORNA PORUKA: helena_7
Jao pa gdje da Iman83 zaboravim-to garant jer se zloca ne javlja vise cesto jer je pocela raditi . Sve u svemu-predivna dusa koja je dobra i moralna al zna i za salu - zna kad se treba zezati sa super humorom,a zna i kad treba da se uozbilji!
Leena....legenda ziva! Svima zeli pomoci,urbanih pogleda na zivot,realna, zanimljiva
JelenaT....ma zena superwoman! Divim joj se - mali ima MRSU,njoj od nje rana od CR gnoji,malu curicu ima,tek se porodila,al djaba-ONA PRAVI ZIMNICU! Ma kraljica!
potpis..... Leena king....
A sad loše strane... ma ja mislim da hrok hrok njah njah a vesela pogotovo...
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 19.9.2011 14:19:22
veeseelaa
Iskreno-u dosta stvari se totalno razilazimo,al postujem sto je zaboli i sto je iskrena-pa ti ili komentiraj il bjezi s foruma!
znam ja često zglajzat, pa i nekad povrijediti nekog nehotično, da me znate lično znali bi da nisam zloća nego nekad me na nekim temama ponese atmosfera ....
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 19.9.2011 14:19:46
henna ze
joj vidi ove teme....ovo sam i zaboravila
moje nove drugarice:
Fortuna...luda mala curica...koja će fasovat..javno reče da mi je čojek papučar a ja glavna u kući.... Mersiha...vjerovala ti meni ili ne..potpuno te razumijem krz što si prošla...ma znam nećeš vjerovati...ranjiva al pomalo i opasna za djanu samo jedna riječ.....SEXY Lady triputmama..mi je pravo fina...prelijepa djeca..ona preslatka..postovi pametni..ikorisni Klemzi...čim to čujem sjetim se najsladjeg štrumpfa - klemzi...samo što ona stvarno nije klemzi u pravom smislu te riječi...pusa mila..za tebe koka i po....to su vam ljudi 2 koke....upoznala sam je u petak.. o zeničankama ne mogu da pišem..ove s RR kafica znam za oprave...i sve i jedna su mrak... volim da čitam postove Mjesečeve pratilje..ta je žena tako mlada..tako lijepa...i tako mudro zbori..svaki njen post bi potpisala.. volim da čitam i Jasmin.. koga nisam sad napisala vajda uspijem drugi put..ne zamjerite ...pjevam..mene je UBILO vrijeme....
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 19.9.2011 14:22:21
madam x
IZVORNA PORUKA: zinanina
Ja ne mogu upratiti puno nickova.
Moji favoriti:
Milenium Vesela Dadada.
Ne volim prenemaganje, pametovanje ni kilometarske postove...ali to nije tema emisije .
hehehe baš si nas poredala Milenium je direktna, nema kod nje uvijanja, što cijenim, malo je do duše zahtjevna i stalno joj nešto nije pravo po tom pitanju bi bilo bolje da je opuštenija jer ko bi ispravio krivu Drinu Dadadih par postova sam upratila i djeluje mi da ima smisla za humor
Malo se stanje promijenilo...što se tiče favorita ...al' ne smijem reć'
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 19.9.2011 14:23:06
vila_7
Iskreno-u dosta stvari se totalno razilazimo,al postujem sto je zaboli i sto je iskrena-pa ti ili komentiraj il bjezi s foruma!
znam ja često zglajzat, pa i nekad povrijediti nekog nehotično, da me znate lično znali bi da nisam zloća nego nekad me na nekim temama ponese atmosfera ....
joj moram i ovo komentirati - najluđe mi je kad skontam da nekog namjerno bockas,zloco mala zaigrana!
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 19.9.2011 14:31:51
ananas_ze
meni je vesela kraljica al me D_K i Lady26 bodre na dukanu
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 19.9.2011 14:41:03
Anoniman
IZVORNA PORUKA: henna ze
Fortuna...luda mala curica...koja će fasovat..javno reče da mi je čojek papučar a ja glavna u kući....
Klemzi...čim to čujem sjetim se najsladjeg štrumpfa - klemzi...samo što ona stvarno nije klemzi u pravom smislu te riječi...pusa mila..za tebe
Što uvijek po nama penzionerima sve!? Vi gospoja odma oćete da se marišete... nemoj me Allaha ti bit'... može biti da se i muž boji ovakvih reakcija! Eto nisi glavna u kući, jadna si mala ženica koju svi terorišu...
A ti vesela fol male grudi, nemam ja to, šta je to??? Pa OP u gro plan...pusti ti to, nemoj meni te priče
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 19.9.2011 15:21:22
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nedi
Forti đe sam ođe ja? Hajde deder piši
Jaoooo Nedi....znala sam ja da nikad ništa nisam ni trebala početi pisati...zaboravila sam pola ženica... al hajd nije majka mene karala što sam se kladio neg je majka mene karala što sam se vadio!
Nedi - pametna, iskusna, vesela, šarmantna, mislim jako dobar prijatelj, puna razumijevanja i strpljenja za svakojaka pitanja i podpitanja (pretežno moja)
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 19.9.2011 15:36:59
Nedi
IZVORNA PORUKA: Fortuna
IZVORNA PORUKA: Nedi
Forti đe sam ođe ja? Hajde deder piši
Jaoooo Nedi....znala sam ja da nikad ništa nisam ni trebala početi pisati...zaboravila sam pola ženica... al hajd nije majka mene karala što sam se kladio neg je majka mene karala što sam se vadio!
Nedi - pametna, iskusna, vesela, šarmantna, mislim jako dobar prijatelj, puna razumijevanja i strpljenja za svakojaka pitanja i podpitanja (pretežno moja)
E sad mogu spavati a praaavo sam se zabrinula Reko forti me zaboravila neću moći spavati heftu