|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove?
19.9.2011 14:04:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Forti, zeze šalim se ja malo user posted image
inače dosta više hvaljenja user posted image   da udarimo malo po negativnim stranama naših forumašica? user posted image user posted image user posted image user posted image
npr ona mamine oči je strašna nikako je nema da posta! ljuta sam user posted image  
Šta ono ti meni Dalil@ reče neki dan da bi jetrve i zaove trebale biti na istom niovu? ma kome ti? user posted image
A šta ona Noa ima protiv Sinana Sakića??? user posted image
http://www.ringeraja.ba/forum/deca-i-lose-vreme/m_1045697/mpage_1/tm.htm#1045724idi Vesele sto hoce  da bude malo strasnauser posted image Dzaba ti, ne djeluje. Ti si raja bauser posted image

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 326
19.9.2011 14:07:25   
veeseelaa
ma ne, ja se samo zezam, do duše nisu mi baš sve forumašice normalne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vama jesu? pih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 327
19.9.2011 14:07:49   
SdZ
Mersiha, kao sto te mnogi opisase, neiskvarena si, zracis dobrotom, drustvena i zeljna potpune srece i zato je ti zelis svima od srca. Dusa si draga, ali voljela bih da promjenis to sto ti cesto opada samopouzdanje, imaj mila vjeru prvo Boga, pa u sebe, a sve ostalo ce doci na svoje, ako Bog da.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 328
19.9.2011 14:08:37   
veeseelaa
Selmy i ti vala neiskarena mlada ženica, baš si lijepa i mila....

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 329
19.9.2011 14:09:21   
vila_7
Jao pa gdje da Iman83 zaboravim-to garant jer se zloca ne javlja vise cesto jer je pocela raditi user posted image . Sve u svemu-predivna dusa koja je dobra i moralna al zna i za salu - zna kad se treba zezati sa super humorom,a zna i kad treba da se uozbilji!

Leena....legenda ziva! Svima zeli pomoci,urbanih pogleda na zivot,realna, zanimljiva

JelenaT....ma zena superwoman! Divim joj se - mali ima MRSU,njoj od nje rana od CR gnoji,malu curicu ima,tek se porodila,al djaba-ONA PRAVI ZIMNICU! Ma kraljica! user posted image user posted image user posted image user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 330
19.9.2011 14:11:44   
vila_7
veeeseeeela  - definitivno vanserijaska forumasica user posted image user posted image user posted image (al evo vec znam da se nece ljutiti user posted image ). Iskreno-u dosta stvari se totalno razilazimo,al postujem sto je zaboli i sto je iskrena-pa ti ili komentiraj il bjezi s foruma! user posted image user posted image user posted image

HAHA .... ma zena uvijek nesto nabrzaka od obaveza al uvijek nadje za svakog vremena,i sjeti se stvari koje i same zaboravimo!

< Poruku je uredio helena_7 -- 19.9.2011 14:13:45 >

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 331
19.9.2011 14:12:25   
mamine oci
na pitanje kako mi se dojmi nik osoba moj odgovor za veselu "dojmi mi se"user posted image ne
mogu da nabrajam sad sve ali one koje su mi drage cujem se sa njima i privatno ako nista porukicu s vremena na vreme,a sad da detaljisem pojedinacno treba vremena i vremena...(umalo ne nastavi pjesmu na ove moje rijeci)user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

Neposredna veza do poruke: 332
19.9.2011 14:15:45   
SdZ
Vesela, hvala :-)
Mislim da sam tebe vec opisala, nekad davno, ah sta reci osim sto si vesela, lijepa-prelijepa, iskrena....

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 333
19.9.2011 14:17:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: helena_7

Jao pa gdje da Iman83 zaboravim-to garant jer se zloca ne javlja vise cesto jer je pocela raditi user posted image . Sve u svemu-predivna dusa koja je dobra i moralna al zna i za salu - zna kad se treba zezati sa super humorom,a zna i kad treba da se uozbilji!

Leena....legenda ziva! Svima zeli pomoci,urbanih pogleda na zivot,realna, zanimljiva

JelenaT....ma zena superwoman! Divim joj se - mali ima MRSU,njoj od nje rana od CR gnoji,malu curicu ima,tek se porodila,al djaba-ONA PRAVI ZIMNICU! Ma kraljica! user posted image user posted image user posted image user posted image

potpis..... Leena king....

A sad loše strane... ma ja mislim da user posted image user posted image user posted image user posted image  hrok hrok njah njah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a vesela pogotovo...
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 334
19.9.2011 14:19:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky

Mislim da sam tebe vec opisala, nekad davno, ah sta reci osim sto si vesela, lijepa-prelijepa, iskrena....

+ sisata na pojedinim slikama user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SdZ)
  Neposredna veza do poruke: 335
19.9.2011 14:19:22   
veeseelaa
Iskreno-u dosta stvari se totalno razilazimo,al postujem sto je zaboli i sto je iskrena-pa ti ili komentiraj il bjezi s foruma!

znam ja često zglajzat, pa i nekad povrijediti nekog nehotično, da me znate lično znali bi da nisam zloća nego nekad me na nekim temama ponese atmosfera ....

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 336
19.9.2011 14:19:46   
henna ze
joj vidi ove teme....ovo sam i zaboravila

moje nove drugarice:

Fortuna...luda mala curica...koja će fasovat..javno reče  da mi je čojek papučar a ja glavna u kući....
Mersiha...vjerovala ti meni ili ne..potpuno te razumijem krz što si prošla...ma znam nećeš vjerovati...ranjiva al pomalo i opasna
za djanu samo jedna riječ.....SEXY Lady
triputmama..mi je pravo fina...prelijepa djeca..ona preslatka..postovi pametni..ikorisni
Klemzi...čim to čujem sjetim se najsladjeg štrumpfa - klemzi...samo što ona stvarno nije klemzi u pravom smislu te riječi...pusa mila..za tebe
koka i po....to su vam ljudi 2 koke....upoznala sam je u petak..
o zeničankama ne mogu da pišem..ove s RR kafica znam za oprave...i sve i jedna su mrak...
volim da čitam postove Mjesečeve pratilje..ta je žena tako mlada..tako lijepa...i tako mudro zbori..svaki njen post bi potpisala..
volim da čitam i Jasmin..
koga nisam sad napisala vajda uspijem drugi put..ne zamjerite ...pjevam..mene je UBILO vrijeme....

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 337
19.9.2011 14:20:30   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Fortuna

IZVORNA PORUKA: SelmydZanky

+ sisata na pojedinim slikama user posted image user posted image user posted image

potrefi se, meni su grudi male, ja ne znam kako ono ispadnu velike user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 338
19.9.2011 14:22:21   
madam x

IZVORNA PORUKA: zinanina

Ja ne mogu upratiti puno nickova.

Moji favoriti:

Milenium
Vesela
Dadada.

Ne volim prenemaganje, pametovanje ni kilometarske postove...ali to nije tema emisijeuser posted image .

hehehe baš si nas poredala
Milenium je direktna, nema kod nje uvijanja, što cijenim, malo je do duše zahtjevna i stalno joj nešto nije pravo po tom pitanju bi bilo bolje da je opuštenija jer ko bi ispravio krivu Drinu
Dadadih par postova sam upratila i djeluje mi da ima smisla za humor

Malo se stanje promijenilo...što se tiče favorita  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...al' ne smijem reć'user posted image

Neposredna veza do poruke: 339
19.9.2011 14:23:06   
vila_7

Iskreno-u dosta stvari se totalno razilazimo,al postujem sto je zaboli i sto je iskrena-pa ti ili komentiraj il bjezi s foruma!

znam ja često zglajzat, pa i nekad povrijediti nekog nehotično, da me znate lično znali bi da nisam zloća nego nekad me na nekim temama ponese atmosfera ....

joj moram i ovo komentirati  - najluđe mi je kad skontam da nekog namjerno bockas,zloco mala zaigrana!

Neposredna veza do poruke: 340
19.9.2011 14:31:51   
ananas_ze
meni je vesela kraljicauser posted image al me D_K i Lady26 bodre na dukanuuser posted image user posted image user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 341
19.9.2011 14:41:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: henna ze

Fortuna...luda mala curica...koja će fasovat..javno reče  da mi je čojek papučar a ja glavna u kući....

Klemzi...čim to čujem sjetim se najsladjeg štrumpfa - klemzi...samo što ona stvarno nije klemzi u pravom smislu te riječi...pusa mila..za tebe

Što uvijek po nama penzionerima sve!?
Vi gospoja odma oćete da se marišete... nemoj me Allaha ti bit'... može biti da se i muž boji ovakvih reakcija! user posted image
Eto nisi glavna u kući, jadna si mala ženica koju svi terorišu... user posted image user posted image user posted image

A ti vesela fol male grudi, nemam ja to, šta je to??? Pa OP u gro plan...pusti ti to, nemoj meni te priče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu henna ze)
  Neposredna veza do poruke: 342
19.9.2011 14:43:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zinanina
Malo se stanje promijenilo...što se tiče favorita  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...al' ne smijem reć'user posted image

Reci bona Zina da sam ti ja sad br.1 ne stidi se...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madam x)
  Neposredna veza do poruke: 343
19.9.2011 14:46:20   
vila_7
ma gdje su te slike od vesele da i ja cirnem!? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 344
19.9.2011 14:49:10   
Anoniman
na hanumi pa se zarovi...
a mislim da ima i negdje na parovima...

Da vidiš mačke, he he...user posted image

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 345
19.9.2011 15:03:32   
Nedi
Forti đe sam ođe ja? Hajde deder pišiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 346
19.9.2011 15:08:01   
veeseelaa
Zinanina je baš legenda, zna ga i ona zavući user posted image user posted image user posted image  života mi zna user posted image user posted image user posted image user posted image
ananas_ze je pametna žena, racionalna!!

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 347
19.9.2011 15:21:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nedi

Jaoooo Nedi....znala sam ja da nikad ništa nisam ni trebala početi pisati...zaboravila sam pola ženica... al hajd nije majka mene karala što sam se kladio neg je majka mene karala što sam se vadio!

Nedi - pametna, iskusna, vesela, šarmantna, mislim jako dobar prijatelj, puna razumijevanja i strpljenja za svakojaka pitanja i podpitanja (pretežno moja)

(odgovor članu Nedi)
  Neposredna veza do poruke: 348
19.9.2011 15:36:59   
Nedi
IZVORNA PORUKA: Fortuna

IZVORNA PORUKA: Nedi

Jaoooo Nedi....znala sam ja da nikad ništa nisam ni trebala početi pisati...zaboravila sam pola ženica... al hajd nije majka mene karala što sam se kladio neg je majka mene karala što sam se vadio!

Nedi - pametna, iskusna, vesela, šarmantna, mislim jako dobar prijatelj, puna razumijevanja i strpljenja za svakojaka pitanja i podpitanja (pretežno moja)

E sad mogu spavati a praaavo sam se zabrinulauser posted image user posted image Reko forti me zaboravila neću moći spavati heftuuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 349
19.9.2011 15:42:30   
veeseelaa
samo da poručim onima koji imaju loše mišljenje o meni, nek ga slobodno iznesu, otvoren razgovor uvijek pomaže user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *