Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 19.9.2011 15:49:16
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa samo da poručim onima koji imaju loše mišljenje o meni, nek ga slobodno iznesu, otvoren razgovor uvijek pomaže
Poštovana Veeseelaa,
Ja bih rekla da si veoma prepotentna, arogantna i tvoji postovi su vrlo često depresivni i imaju negativan utjecaj na moje psihično stanje koje je i ovako labilno! Nadalje, draga moja ružna si ko lopov, ravna ko daska i generalno ostavljaš jako loš dojam na mene. Ja zbog tebe i tvojih komentara moram dijete u drugu sobu poslat' da ne sluša te gnusne izjave! Nije to stvar loših strana nego eto jednostavno mi se ne sviđaš i tačka.
U dogledno vrijeme očekujem tvoje očitovanje po pitanju ovih mojih navoda te isticanje mojih loših strana pa da se pohrmbamo ko ljudi!
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 19.9.2011 20:58:05
madam x
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Zinanina je baš legenda, zna ga i ona zavući života mi zna
IZVORNA PORUKA: zinanina Malo se stanje promijenilo...što se tiče favorita ...al'' ne smijem reć''
Reci bona Zina da sam ti ja sad br.1 ne stidi se...
Sad ako pođem nabrajati trenutne favorite, ispašće uvlakuša ali evo...redosljed nije od značaja
D_K i de_de su mi skroz slične, da niste ista osoba, uglavnom obje; N_N...mislim da bi se dobro slagale uživo; veeseelaa... nije uvlakuša, stvarno ; Fortuna , da, mislim da bi se čovjek uživo dobro mogao nasmijat sa tobom ; jasmin, Mjesečeva pratilja...
Ima i onih koji mi ne leže, ali nije do njih, do mene je .
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 19.9.2011 21:39:13
Mirkica
IZVORNA PORUKA: helena_7
Mirkica...blaga i nenametljiva,kao da je svima majka na forumu
hahahhaha ovaj drugi dio ne znam kako da svatima l hajd na bolje cu
Helena mislim da si ti veliki drug , zena koja voli sveki i obavezno je posjecuje mislim sta reci
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 19.9.2011 21:55:04
Mirkica
teacher -super zena , iskrena nemam ruzicastih naocara i nema napucavanja o sebi kako ti je tako ti je zeze- super zena
PAhuljica-njezna i mila ali opasna kad treba biti
Klemezi- zena koja voli salu , pametna i fina nije zla
Vesela- samouvjerena, sposobna, tvrdoglava, dominantna , vesela njezna mila kcerka i sestra , drustvena meni jako draga.
Iman - divna osoba
HAnady - humana i veliki borac
Milenium -bez dlake na jeziku mozda jedna od najrealnijih zena na RR
Nina - zena koja rado pomogne (a ne javno) ovo je za ona PP
MErsiha- neiskvarena zena
koka i po-lavica
zinanina - meni se cini jako prijatna kroz postove
jasmin-zena koju jako postujem cije postove rado citam
Mjeseceva pratilja- pametna , njezna i ostra na zulj nek joj niko ne staje
Apotekarka - dobrota od zene . nosi veliku bol na srcu i uvjek me rastuzi
mamine oci - majka u pravom smislu te rijeci i bas joj pristaje njen nik , mislim da ih odgaja ono bas sa 100 % bezuslovno
A stO VAS IMA cim mi jos ko naumpadne javnem se
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 19.9.2011 21:55:59
Mirkica
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky
Dobro je, zinanina, dobro. Mene si zaboravila, mene koju su upoznala.
od tebe dugo njeznije lice ne vidjeh nadam se da nisi toliko njezna koliko izgledas jer zivot je ponekad jakoooo grub
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 19.9.2011 21:58:21
madam x
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky
Dobro je, zinanina, dobro. Mene si zaboravila, mene koju su upoznala.
Ooooo nisam, tebe sam ja već komentarisala...čekaj malo, nisam ovdje, nego na jednoj anketi, u svakom slučaju, znaš kakvo je moje mišljenje o tebi nježna, mila, lijepa...
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 19.9.2011 22:05:58
Mirkica
reallove -kao i Sellmy njezna , zaljubljena tiha LEJla_ka - pametna zena uvjek spremna pomoci gerberka ona je meni pravi harambasa
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 19.9.2011 22:09:21
koka i po
.. trebala bih prosiriti spisak al sam trenutno time out... uglavnom....fortuna dobrodosla u nase malo selo trebao je neko takav da nas malo razdrma... mersiha 77......joj.....svaki put oplacem radi tvojih emotivnih postova...nemoj duso vise imam slabo srce ... helena ...cini mi se 7 ....dobrodusna i pomalo se krije iza svoje sjene....al neznam zasto .. henna ze....e to je dusica od zene...svaka joj cast...malo prica al sve sto rekne je pun pogodak.. trenutno me boli glava...nastavim drugi put
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 19.9.2011 22:12:26
klemzi
Ja sam pisal na ovoj temi, i opet ću se jednom nakanit, pa doopisati jo puno dragih ljudi ovdje. Ali, jednu forumašicu želim sad da izdvojim, a to je Vještica. Da vi znate kolika je ona u mojim očima. Tako je britkog jezika, uživam je čitati. Vještica je
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 19.9.2011 23:10:26
taurus
IZVORNA PORUKA: klemzi
Ja sam pisal na ovoj temi, i opet ću se jednom nakanit, pa doopisati jo puno dragih ljudi ovdje. Ali, jednu forumašicu želim sad da izdvojim, a to je Vještica. Da vi znate kolika je ona u mojim očima. Tako je britkog jezika, uživam je čitati. Vještica je
isto mislimo ja sam je i upoznala, zaista je žena realna i stoji s obje noge na zemlji
o ostalima sam prije pisala, pa da se ne ponavljam
RE: Kako vam se doima osoba(nick) kroz postove? 19.9.2011 23:11:15
Anoniman
IZVORNA PORUKA: muaaa
A meni je Noa legla na prvo pisanje, a nisam znala da je moja hihihihi a o Pahuljki sam danas rekla to sto sam imala
Mua, ja sam tebe na RR upamtila po onim mmmm kolacima. Ostavljen dojam dobre, spretne kuharice. A "uzivo" sam te dozivjela kao zenu cvrstog karaktera, s jasnim ciljevima sta hoces a sta ne, skromnu, prizemljenu, super sugovornika...Majke mi, ne ulizujem ti se Iskrena sam 100%