mersiha 77
|
IZVORNA PORUKA: Amam Dan vam ovaj sareni (kisa,sunce ,kisa...) Ja ova da dana se smaram s tahikardijom,kao da me kamion pregazi,nisam ni zasto ,ujutro se probudim sve super i onda me smlati oko 11h,sad me mama zvala da joj posaljem A da malo bude kod nje,da se dijete ne traumira ,u jednom trenutku mi bude drago,jer znam da joj je dolje super svi je maze,paze,a onda skontam da sam nesposobna majka .....nadam se da su hormoni Gagach-kamasutra ,ja isto jos uvijek uspijevam sama,i moj bebac je mirniji u odnosu na prethodne dane,a ja se tjesim da se isprepada dijete od moje aritmije Jelena,znam da Ancici dajes paracetamol,a da joj probas s ibuprofenom?sad je starija od 1 god Ziki,bravo za Nemirka bez ture Idacha,joj blago tebi,ja bas gustom ijem kafu,ali mi nikako ne odgovara Ljubicica,mm kad stavi ruku ili nasloni glavu na tibu,guzi se pritaji ni makac,ja sve zezam mm da ga bebi ne voli....a madam dolje sredjujem vec odavno napamet,samo prije pregleda mm baci pogled da se nisam "iskasapila" Malena,moras nam se cesce prijavljivati ,a jos malo i aBd imat ces posla Mersiha pa ti si zeno u prednosti,mozes i u Sa i u Tz na kafu Neda ,drago mi je da je sve ok Palachinken za fondan,jos se nikad nisam odvazila,a bas mi se svidja Sanela.Asja za curu,veliku i hrabru Merima,nadam se da ce aBd sve biti ok,sad odmaraj,uzivaj,opusti se i zaboravi na stres Mersiha ja upravo zvacem reni,ponekad popijem Mg sumeci ili kiselu vodu,bademi isto pomognu svima Hvala mila moja Amam ali ove godine daizvinete moje dupe nece vidjeti ni moje sarajevo a kamoli tuzlu ja isto koristim neke sumece za pijukanje sto mi je babica rekla ali to sve pomaze neko kratko vrijeme i poslje nista vise.
|