|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  154 155 [156] 157 158   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
17.3.2011 12:08:57   
gagach

IZVORNA PORUKA: palachinken

mlijeko, jabuke i kisela voda sa Mg.
a ako uzmes sve skupa, riješićeš i problem sa stolicomuser posted image

ja popijem mlijeko na zgaravicu i odmah umrem od jos vece zgaraviceuser posted image
al jabuke i to kisele su isto isprobana varijanta...uspjesnauser posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 3876
17.3.2011 12:14:04   
taurus
ja ko padobranacuser posted image
ali uvijek mi drago na ovu temu svratiti
i da mi se opet vratiti
uh još se i rimujeuser posted image user posted image user posted image user posted image

samo da kažem da za kiselinu pomažu i slane kokice i svježa mrkva

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 3877
17.3.2011 12:14:30   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: sanela.asja
A Tuzlanke pa ajmo tamo nekad sljedece sedmice samo moramo vidjet kad koja moze pa se dogovorit najbolje otvorit temu pa tamo da se dogovaramo da ova druge debele ne smaramo user posted image user posted image

Jeste li poranile user posted image ?
Ja sam se sinoć prepala nije malo,elem  sinoć meje  kičma zabolila plakala sam ,i tek jutros me popustilo malo,ali jajnicime do prije sat su žigali ,mislila sam Boga mi da su kontrakcije zvala dr kaže da odmaram pa pošto sutra u 7h svakako trebam na kontrolu pa će vidjeti,a ako bi me bolilo da se javim odmah....
E jedna lijepa vijest danas slavimo 5 godinu brakauser posted image user posted image ...
merima znam kao ti je i kod mene je bila takva situacija ali ja nažalost nisam dobro prošla taj put,ali više je ginekolog bio kriv,ali hajde sad. Nego se ti odmaraj,probaj da sene nerviraš i bit će to sve ok.Jeli ti gdje zapisano koliki je gestaciski mjehur ?

Sanela.asja ja mislim da ima negdje tema Tuzlanke jeste za kaficu ili tako nešto da ne otvaramo ponovo.
mersiha 77 mene žgaravica ubi,a da prostite znam podrignutiko konj,bude me sramota i malca što slušauser posted image .
Eto pozzz user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 3878
17.3.2011 12:14:36   
malena27 RR
ja sam zgaravicu na pocetku trudnoce lijecila kiselom vodom, sa pomalo cole i slanim krekerima...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 3879
17.3.2011 12:15:43   
palachinken
IZVORNA PORUKA: taurus

i da mi se opet vratiti
uh još se i rimujeuser posted image user posted image user posted image user posted image

samo da kažem da za kiselinu pomažu i slane kokice
i svježa mrkva

da si mi bliže, sad bih te izljubila user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 3880
17.3.2011 12:18:19   
Amam
Dan vam ovaj sareni (kisa,sunce ,kisa...)
Ja ova da dana se smaram s tahikardijom,kao da me kamion pregazi,nisam ni zasto user posted image ,ujutro se probudim sve super i onda me smlati oko 11h,sad me mama zvala da joj posaljem A da malo bude kod nje,da se dijete ne traumira user posted image ,u jednom trenutku mi bude drago,jer znam da joj je dolje super svi je maze,paze,a onda skontam da sam nesposobna majka user posted image user posted image .....nadam se da su hormoni
Gagach-kamasutra user posted image ,ja isto jos uvijek uspijevam sama,i moj bebac je mirniji u odnosu na prethodne dane,a ja se tjesim da se isprepada dijete od moje aritmije user posted image
Jelena,znam da Ancici dajes paracetamol,a da joj probas s ibuprofenom?sad je starija  od 1 god
Ziki,bravo za Nemirka bez ture user posted image
Idacha,joj blago tebi,ja bas gustom ijem kafu,ali mi nikako ne odgovara
Ljubicica,mm kad stavi ruku ili nasloni glavu na tibu,guzi se pritaji ni makac,ja sve zezam mm da ga bebi ne voli....a madam dolje sredjujem vec odavno napamet,samo prije pregleda  mm baci pogled da se nisam "iskasapila" user posted image
Malena,moras nam se cesce prijavljivati user posted image ,a jos malo i aBd imat ces posla user posted image
Mersiha pa ti si zeno u prednosti,mozes i u Sa i u Tz na kafu
Neda user posted image ,drago mi je da je sve ok
Palachinken  user posted image za fondan,jos se nikad nisam odvazila,a bas mi se svidja
Sanela.Asja user posted image za curu,veliku i hrabru
Merima,nadam se da ce aBd sve biti ok,sad odmaraj,uzivaj,opusti se i zaboravi na stres
Mersiha ja upravo zvacem reni,ponekad popijem Mg sumeci ili kiselu vodu,bademi isto pomognu
user posted image svima

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 3881
17.3.2011 12:19:50   
Amam
Ja bas ne znam napisati mali post bez gram gresaka user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 3882
17.3.2011 12:28:00   
enči80

IZVORNA PORUKA: Amam

Mersiha ja upravo zvacem reni,ponekad popijem Mg sumeci ili kiselu vodu,bademi isto pomognu
user posted image svima

Koje šumeće koristiš?Ja se nešto ne usuđujem jer su sve sa sladilima a negdje sam pročitala kao navodno da nisu
preporučljiva u trudnoći.Ili su i ovo bapske priče.

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 3883
17.3.2011 12:28:49   
merima_s
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M
E jedna lijepa vijest danas slavimo 5 godinu brakauser posted image user posted image ...

merima znam kao ti je i kod mene je bila takva situacija ali ja nažalost nisam dobro prošla taj put,ali više je ginekolog bio kriv,ali hajde sad. Nego se ti odmaraj,probaj da sene nerviraš i bit će to sve ok.Jeli ti gdje zapisano koliki je gestaciski mjehur ?

Sretna vam 5. godisnjica, da ih dozivite jos puno user posted image user posted image user posted image

Gestacijski mjehur je 4,9 mm, imam slicicu :-)

Mamino srce kuca samo za vas dvoje....moje sve H&H

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 3884
17.3.2011 12:30:29   
enči80

E jedna lijepa vijest danas slavimo 5 godinu brakauser posted image

Čestitam od user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 3885
17.3.2011 12:36:00   
sweet insanity
Selma A.M. Srtna vam godisnjica braka, zelim sve najboljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim slabo ko ide na temu "Kada se poceti pripremati za dolazak bebe" pa cu napisati i ovdjeuser posted image

Jedni kazu ne valja kupovat dok se beba ne rodi, kao moze se izbaksuzirat, jedni kazu da su to babske price, a ja kako god skontam nema sanse da cu moci kupovati i sve s brda s dola kad se porodim. Upolovila sam 7. mjesec i polako razmisljam da krenem u nabavku stvari, mozda jos sacekam, sedmicu dvije...

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 3886
17.3.2011 12:41:49   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: Amam

Dan vam ovaj sareni (kisa,sunce ,kisa...)
Ja ova da dana se smaram s tahikardijom,kao da me kamion pregazi,nisam ni zasto user posted image ,ujutro se probudim sve super i onda me smlati oko 11h,sad me mama zvala da joj posaljem A da malo bude kod nje,da se dijete ne traumira user posted image ,u jednom trenutku mi bude drago,jer znam da joj je dolje super svi je maze,paze,a onda skontam da sam nesposobna majka user posted image user posted image .....nadam se da su hormoni
Gagach-kamasutra user posted image ,ja isto jos uvijek uspijevam sama,i moj bebac je mirniji u odnosu na prethodne dane,a ja se tjesim da se isprepada dijete od moje aritmije user posted image
Jelena,znam da Ancici dajes paracetamol,a da joj probas s ibuprofenom?sad je starija  od 1 god
Ziki,bravo za Nemirka bez ture user posted image
Idacha,joj blago tebi,ja bas gustom ijem kafu,ali mi nikako ne odgovara
Ljubicica,mm kad stavi ruku ili nasloni glavu na tibu,guzi se pritaji ni makac,ja sve zezam mm da ga bebi ne voli....a madam dolje sredjujem vec odavno napamet,samo prije pregleda  mm baci pogled da se nisam "iskasapila" user posted image
Malena,moras nam se cesce prijavljivati user posted image ,a jos malo i aBd imat ces posla user posted image
Mersiha pa ti si zeno u prednosti,mozes i u Sa i u Tz na kafu
Neda user posted image ,drago mi je da je sve ok
Palachinken  user posted image za fondan,jos se nikad nisam odvazila,a bas mi se svidja
Sanela.Asja user posted image za curu,veliku i hrabru
Merima,nadam se da ce aBd sve biti ok,sad odmaraj,uzivaj,opusti se i zaboravi na stres
user posted image svima

Hvala mila moja Amam ali ove godine daizvinete moje dupe nece vidjeti ni moje sarajevo a kamoli tuzluuser posted image

ja isto koristim neke sumece za pijukanje sto mi je babica reklauser posted image

ali to sve pomaze neko kratko vrijeme i poslje nista vise.user posted image

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 3887
17.3.2011 12:43:18   
Gemelli

IZVORNA PORUKA: enči80

Jutro drage user posted image !
Ima li naspavanih?Ja sam sinoć haman čitavu noć se okretala jer imala goste navečer i popijem kafu a odavno je pila nisam i neće mi zazadugo naumpasti.

Za vas ostale koje možete podnijeti evo stiže jeduser posted image user posted image na jutarnjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sto je neko poranio hvala na kafici, ja je uvijek mogu pit, ali nes sa mlijekom user posted image user posted image

Nego user posted image evo ovo vrijeme kao da se mijenja na bolje, pa bi se moglo u setnjice,
vidim po ovim vasim tiketrima samo sto nije poceo beby boom mashala,
ja bogme ima da se nacekam jos, ali ovi moji fudbaleri sutaju, da su nekad da ne kazem nepodnosljivi user posted image user posted image , jedan udara nisko, drugi visoko, ne znam sta me vise slomi ....

IZVORNA PORUKA: jelenaT

sweet user posted image

4+3 tjedna su kraj 1 mjeseca
8+5 tjedna su kraj 2 mjeseca
13+1 tjedna su kraj 3 mjeseca
17+4 tjedna su kraj 4 mjeseca
21+6 tjedna su kraj 5 mjeseca
26+2 tjedna su kraj 6 mjeseca
30+4 tjedna su kraj 7 mjeseca
35+0 tjedna su kraj 8 mjeseca
40+0 tjedna su kraj 9 mjeseca

Po ovom, sutra upadamo naglavačke u šesti mjesec!
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

nego gledajuci mjesece po ovome meni malo ne stima, npr ja racunam da cu biti punih 7 mjeseci 31. ovog mjeseca, sto mi dodje 29.4. nedelja, jer ja sam ZM imala 31.8. pa prema tome, svaki 1. u mjesec mi dodje puni mjesec trudnoce, valjda tj, ja tako racunam ....

PS zagaravicu lijecim coca-colom, user posted image user posted image ne znam prija li mi sta vise u ovoj trudnoci od nje

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 3888
17.3.2011 12:43:56   
gagach

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Selma A.M. Srtna vam godisnjica braka, zelim sve najboljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim slabo ko ide na temu "Kada se poceti pripremati za dolazak bebe" pa cu napisati i ovdjeuser posted image

Jedni kazu ne valja kupovat dok se beba ne rodi, kao moze se izbaksuzirat, jedni kazu da su to babske price, a ja kako god skontam nema sanse da cu moci kupovati i sve s brda s dola kad se porodim. Upolovila sam 7. mjesec i polako razmisljam da krenem u nabavku stvari, mozda jos sacekam, sedmicu dvije...

mene su te price toliko smarale da sam jedan period ludila...nekako te sputavaju...a to je veliki uzitak....ja sam pocela kupovati kada sam usla u osmi ja mislim...i sada imam sve spremno...a umirala sam od zelje da pocnem tamo u sestom...al tacno su me utukli sa pricama...
Tako da...daj si oduska...kupuj,uzivaj i ne slusaj gluposti...u devetom valja peglati i sve imati spremno...

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 3889
17.3.2011 12:45:32   
mersiha 77

kao sto visis mila moja na ovom forumu ako si procitala sve nase postove onda si mogla vidjeti da smo mi sve spakovale stvari

i pokupovale sve za bebu,oprale,popeglale i slozile

ma mani se tih babskih prica,pa sta ces kad trebadne trcati da kupujes,ma mani pusti to.

VAZNO JE SAMO BITI DOBAR COVJEK,A STO BOG DA BICE JER PROTIV TOGA SE NEMOZE.

Neposredna veza do poruke: 3890
17.3.2011 12:49:18   
mersiha 77
Selma  sory

SRETNA 5-ta GODISNJICA BRAKA,DA IH AKOBOGDA JOS PUNO DOCEKATE U ZDRAVLJU I VESELJU SA SVOJOM DJECICOM!

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 3891
17.3.2011 12:52:25   
sweet insanity
Ma da, bas nekako zelim da polako pocnem sa sitnicama pa lagano prema krupnijim stvarima, mozda pricekam i ja da udjem u 8. mjesec.

Gemelli I meni je prvi dan posljednje menstruacije bio 31.8.user posted image a opet izgleda u koji dan nam se razlikuje termin, ma ni meni to nije 100% jasno kako ide. Termin po ZM mi je 7.06. a po uz cini mi se 3. ili 4.06. Moj ciklus je kraci, 25 dana, pa mozda i to ima uticaj na taj razmak od par dana.

Neposredna veza do poruke: 3892
17.3.2011 13:01:49   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: merima_s

Sretna vam 5. godisnjica, da ih dozivite jos puno user posted image user posted image user posted image

Kako ja pročita ranije da si 5 nedelja trudnoće,znači za sad je ok jer gestacijski mjehur do 6 nedelje treba da bude do  5m .......No sikiriku bit će to sve ok user posted image .........

I hvala vam za čestitke.....A ja sada odo na temu : Tuzlanke, idemo li na tu kaficu? Odo preuzeti inicjativu user posted image

(odgovor članu merima_s)
Neposredna veza do poruke: 3893
17.3.2011 13:03:12   
Gemelli

Ma da, bas nekako zelim da polako pocnem sa sitnicama pa lagano prema krupnijim stvarima, mozda pricekam i ja da udjem u 8. mjesec.

Gemelli I meni je prvi dan posljednje menstruacije bio 31.8.user posted image a opet izgleda u koji dan nam se razlikuje termin, ma ni meni to nije 100% jasno kako ide. Termin po ZM mi je 7.06. a po uz cini mi se 3. ili 4.06. Moj ciklus je kraci, 25 dana, pa mozda i to ima uticaj na taj razmak od par dana.

pa i meni je ciklus kraci 26 dana, pa mi je tremin prije 7.6., a ovaj dan je kao skolski za 31.08., ali jednom sam vec napisala, da je po UZ pisalo 02.06. +- 8day, tako da je to tu negdje, a ja sebi zapikala ovaj 02.06. user posted image user posted image ,a tiker sam napravila, prvi dan zadnje M, ciklus 26 dana, hehe svasta ja napisa, valjda me skontas

Neposredna veza do poruke: 3894
17.3.2011 13:03:15   
Lina85
Hey trudice al ste vredne dok sam iscitala pola i vise zaboravila uglavno ste sve manje vise dobr sto je najvaznijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Jelena T nadam se da ce anci ozdraviti sto pre drzim figeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Malena zao mi je zbog poslauser posted image e sada ti sledi uzivanicaija u dosadi user posted image user posted image user posted image i ja do porodjaja aBd dobijam samo 40% od moje plate a posle otkaz posto sam na bolovanj od pocetka trudnoce tako da vise od dosade neznam sta cu sama sa sobomuser posted image user posted image user posted image .Ps Mersiha77 i ja sam ovde potpuno sama i uvek moram cekat mm pa da negde izadzem posto sve moje drugarice rade ili studiraju pa nemaju vremena jes da mi je i sveki tu ali dosta smo nas dve zajeno u kuciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Merima kao prevo cestitam na trunoci zelim ti skolsku trudnocu i zivu izdravu user posted image abd pa ti si na pocetku 5 sedmice drugo se svakako nije moglo vidjeto osim ges.mjesk jer je jos mala trudnoca sve ce biti u redu user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ostale trudniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

^^^^^Zivot mamin i tatin stigao 10.09.2011.^^^^^

----------Volimo te najvise na svjetu----------

Neposredna veza do poruke: 3895
17.3.2011 13:04:42   
taurus

IZVORNA PORUKA: taurus

i da mi se opet vratiti

samo da kažem da za kiselinu pomažu i slane kokice
i svježa mrkva

da si mi bliže, sad bih te izljubila user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3896
17.3.2011 13:06:09   
taurus
zna li neko šta je sa larom i vilom
nikako se ne javljaju od porda ili ja nisam upratilauser posted image

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 3897
17.3.2011 13:06:27   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: Gemelli

pa i meni je ciklus kraci 26 dana, pa mi je tremin prije 7.6., a ovaj dan je kao skolski za 31.08., ali jednom sam vec napisala, da je po UZ pisalo 02.06. +- 8day, tako da je to tu negdje, a ja sebi zapikala ovaj 02.06. user posted image user posted image ,a tiker sam napravila, prvi dan zadnje M, ciklus 26 dana, hehe svasta ja napisa, valjda me skontas

Ma aBd porodit cemo se pocetkom junauser posted image user posted image

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 3898
17.3.2011 13:07:04   
Lina85
Selma A.M sretna godisnjica mila i sve naj u daljem zivotuuser posted image user posted image user posted image .Hey draga nama je u isti dan godisnica posto i ja i mm danas slavimo nasih 5 godina brakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

^^^^^Zivot mamin i tatin stigao 10.09.2011.^^^^^

----------Volimo te najvise na svjetu----------

(odgovor članu Lina85)
Neposredna veza do poruke: 3899
17.3.2011 13:09:19   
Gemelli

IZVORNA PORUKA: merima_s

I ja se pridruzijem cestitkama, za lijepu godisnjicu lijep je to broj
i merima cestitke za bebaru i user posted image , uzivaj u svojoj provj slicici, ja je nisam vadila iz ruku do slijedece user posted image

(odgovor članu merima_s)
Neposredna veza do poruke: 3900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  154 155 [156] 157 158   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  154 155 [156] 157 158   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *