|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  152 153 [154] 155 156   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
17.3.2011 0:00:02   
Amam
IZVORNA PORUKA: enči80

IZVORNA PORUKA: Amam

Eh da vas pitam nesto ja sam rezala nokte na nogama i bila je to gotovo neizvodiva misija,ne znam kako cu drugi puta,prevrtala sam se,dizala,podupirala stomak sta sve nisam,smorila se,kako vama to uspijeva,naravno mislim na ove s malovecim tibom

Meni je mm rezao pred kraj jer nisam mogla nikako dohvatiti nogeuser posted image ,to je bilo za naučnu fantastiku.user posted image .

JelenaT user posted image za malenu i da što prije ozdravi.

Ponudio se on,ali ja zelim jos uvijek sve prste na nogamma user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Hvala vam drage moje 

Sto se tice sjecenja noktiju, ja sam sve sama sebi, to jutro kad sam krenula da se porodim, ja sam se istusirala pa pedikir kompletan uradila i otisla u bolnicu . Nadam se da cu i sada moci takodje sve do kraja. Ja sam inace dosta elasticna, ja sama sebi nogu za vrat stavim , tako da i zbog te elasticnosti stomak mi nije toliko smetao i ako ga je bilo.

Eh i ja sam ti slicna,mogla sam dosta toga u prvoj trudnoci a sad user posted image ,ponekad mislim da sam se ulijenila ali zbilja mi je sad stomk mnogo,mnogo veci

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 3826
17.3.2011 0:03:01   
idacha
meni je sada stomo malko manji od prosle trudnoce... valjda sto sam i manje kilograma dobila..
mada, smijesno mi je kako stomak naraste preko noci, bukvalno...
meni je sada praaaavi stomakuser posted image
danas idem u radnju i prolazim pored nekog izloga i gledam sama sebe... hehehe, sve mi smijesno...

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 3827
17.3.2011 0:08:55   
Anoniman
Meni se sve cini da imam stomaka, ali niko ne skonta da sam trudna user posted image , jos kad kazem ulazim u peti mjesec gledaju me kao sa marsa palu, a s Anom mi je dosta veci bio nego sada. Meni se sa Anom u trecem uveliko vidjelo da sma trudna.

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 3828
17.3.2011 0:21:50   
Selma.A.M
Tuzlanke za kaficu ima nas već pet kako ja izbroja,vama prepuštam inicjativuuser posted image  ako sam koka propustila nek se ubroji user posted image user posted image
Ja sam večeras se sredila za petak,ali jedva brate mili ne vidim dole ništa od stomaka,mislim da je masakr dole nastaouser posted image user posted image
E vagala sam se večeras i dobila sam izgleda 3kg za mjesec dana user posted image ,bit će mi pakleno sada u petak ako je vaga mi ispravno pokazala...A mm mi kaže pa nikako čudo što si se udebljala kad si pojela kutiju špageta (barilla od 1kg)  Ali tješim se da opet je to samo 65 kg .........user posted image user posted image
Eto odo spavati možda,a možda i ne....
JelenaT drži se znam kako ti je,ja čim A dobije temp pa makar i ujutro ja znam da nema spavanja tu noć zbog dežuranja .Jednom sam samo zaspala i malac je dobio groznicu od tada litre kafe pijem i dežuram.
Neda30 kako ti?
Amam nokte na nogama iskreno muž se brinuo za to kada sam bila u 8 i 9 mjes prije toga sam mogla i sama.
Idacha i ja večeras dok sam se kupala gladim stomu i kontam pa Bože moj ja sam opet trudnauser posted image user posted image user posted image user posted image
Gagach,swet,palanchinkhen(joj ne mogu ti zapamtiti nick,mogu te zvati palačinka ili tako nešto mala-šala) user posted image user posted image  i ostale user posted image  laka-noć

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3829
17.3.2011 0:27:52   
animagical
jelo da te utjesim i moja seka istu muku muci s tim zubicima kod malog i temperaturom. njemu je prosle sedmice bila tolika cijelu noc. isli su kod dr i rekao im tusiranje i cepic pred spavanje,, da ne prelazi 38 i po...i da ga masiraju sircetom ili alkoholom po prsima i ledjima,a da mu nece nista bitiuser posted image . svejedno smo se svi brinuli. po danu mu nekad daju sirup (paracetamol).
ja kupila trudnicke farmerke s kengurkom i hehe mogu mi,tj nisu prevelikeuser posted image doduse neki minijaturan broj,samo imaju onaj gore stomakuser posted image

< Poruku je uredio animagical -- 17.3.2011 0:29:11 >

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 3830
17.3.2011 0:28:24   
Amam
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Meni se sve cini da imam stomaka, ali niko ne skonta da sam trudna user posted image , jos kad kazem ulazim u peti mjesec gledaju me kao sa marsa palu, a s Anom mi je dosta veci bio nego sada. Meni se sa Anom u trecem uveliko vidjelo da sma trudna.

Nista ne brini,vidjet ces kako ce on munjevitom brzinom da raste,ja bila trudna isto 5 mj,nosila svoje obicne pantalone,(sad u drugoj)pa me kolegica kritikovala kao tijesno mi,a uopce mi nije bilo,ali zato kad je pos. 5 poceo uh,ali neka masallah

Odoh zene sad,probati da spavam,zelim vam laganu a tebi Jelena mirnu noc

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3831
17.3.2011 7:12:02   
enči80
Jutro drage user posted image !
Ima li naspavanih?Ja sam sinoć haman čitavu noć se okretala jer imala goste navečer i popijem kafu a odavno je pila nisam i neće mi zazadugo naumpasti.

Za vas ostale koje možete podnijeti evo stiže jeduser posted image user posted image na jutarnjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 3832
17.3.2011 7:42:06   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: enči80

Jutro drage user posted image !
Ima li naspavanih?Ja sam sinoć haman čitavu noć se okretala jer imala goste navečer i popijem kafu a odavno je pila nisam i neće mi zazadugo naumpasti.

Za vas ostale koje možete podnijeti evo stiže jeduser posted image user posted image na jutarnjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala enci puno za kafu   user posted image

evo ja upravo pijem i tamanim zemicke kod mene nemoze jedno bez drugog ujutro

ja je pijem samo ujutro
a prva 4 mjeseca nisam je mogla nikako smisliti.

jutro   ostalim user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 3833
17.3.2011 8:16:33   
palachinken
Eh, ja sam doplivala do posla. Ako ovako nastavi padati, postaće Zenica ko Venecija, ionako već dovoljno smrdi user posted image
Odoh staviti čaj, pa se vraćam

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 3834
17.3.2011 8:22:51   
gagach
Dobro jutro zene moje...user posted image

Mi smo se u pola 6 probudili...sve ranije i ranije...al hajd ko je vidio spavati....user posted image
Primjetila sam da se beban poprilicno smirio...nekako se manje mrducka a i pokreti nisu toliko jaki kao prije 7 dana pa sam se zabrinula...cijelu noc sam ga bockala i cackala da se ...mrdne...bas me izludio...jutros ista stvar...grrrruser posted image

Nedo30 kakva je situacija kod tebe...nadam se da ces nam se javiti...

Animagical ee moja ti ova grupica se pravo ulijenila sto se kafa tice...mi smo se prije bas cesto organizovale...ali sada kada sarah i entite zavrse sa poslom onda cemo organizovati koju...user posted image

Sweet insanity i enči80 blago vama pa se sve osjecate zivahno hehehheeo user posted image

Malena27RR pa gdje si ti...rijetko kad navratis...jel sve fercera po planu:?user posted image

Jelena ajoooooooj jadni mali Anci...pa kako tak visoka tura? Ljubi je u vruci bobazic jednom...
Super za sveki!!!!user posted image

Idacha hahahahhahaha jasta si nilski konj...eto te sve vise ko ja lalalallalaa samo se zalis hahahahaha...user posted image

Amam uh rezanje noktiju je stvarno vjestina u ovom stadiju trudnoce hehehe al ja nekako uspjevam...toliko raznih i zanimljivih poza da bi se kamasutra postidila hahahahaauser posted image

Palachinken dobro jutro...neka neka plivanje je zdravo u trudnoci...ja danas necu mrdnuti iz kuce...user posted image
user posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 3835
17.3.2011 8:46:24   
ziki
Jutro trudnice. Kako ste mi, jeste li se fino naspavale?  Ja već prvi put doručkujemuser posted image sinoć na samjenu dežurali ja i mm plašili se da Nemirko ne dobije temepraturu al hvala Bogu zaobišla nas je.
Gegach pusti bebu da spava, posle ćeš kukat da po čitavu noć partijauser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 3836
17.3.2011 8:47:11   
Anoniman
Gagach da braco nece vani pa se priprema, kod dosta zena se pred porod smiri...odmaraj draga mozda ga ubrzo budes drzala u rukama user posted image

Kod bas stanje nepodnosljivo temperatura nocas rasla do 40, jutros oko sedam bila 38,5, sad opet 39,5. cekam sveki da dodje iz grada, otisla nesto da zavrsi, pa da je vodimo doktoru, a ona dusa moja draga i sa ovolikom temperaturom puna energije.

(odgovor članu gagach)
  Neposredna veza do poruke: 3837
17.3.2011 9:00:52   
gagach
ziki i muz mi je rekao da zlostavljam njegovog sina i nije mi da ga drmam u stomakuuser posted image svakako misli da sam skrenula sa pameti...
ajoooj i kod tebe znaci sinoc bilo veselo...sreca pa vas je temperatura zaobisla...

jelo ma uh...neka ga jos malo malkice....user posted image
slatkica mala...ma najbolje je voditi dr...a vrijeme je savrseno za gripica i temperatura.....

< Poruku je uredio gagach -- 17.3.2011 9:02:53 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3838
17.3.2011 9:11:53   
idacha
jutro i od nas...
vidim, poranile vrijednice..
i ja sam Bgami, zahvaljujuci mom guziju.. i jednom i drugom :)
super fino spavali, evo cekam da vidim hoce li se razvedriti, pa da idemo u setnju..
popila jednu kafu, a odoh i drugu sebi pristaviti... bas mi godi..

gagach, nije nista cudno sto se bebi primirio.. nema vise mjesta, bona, mozes misliti kako mu je stisnutom :) moj ovaj u stomaku ko da igra ragbi, tamo-vamo.. kontam jos malo ces, aBd.. :) nista se ne brini, sve je to normalno... a i momak se polako priprema, sto Jelena rece.. kiss za vas dvoje... i ko se zali???????????user posted image user posted image user posted image user posted image
Jelena, bas mi je zao sto se tura opet penje.. uh, bas je povisoka, bem joj... i jest' najbolje da odete kod dr, pa da vidis sta je u pitanju... sretno, draga i javni nam se... naavno veliki poljubac za princezicu...
palachinken, kod nas kise hoce nece,,, naoblaci se, pa razvedri.. ajutros u 7 suuuuuunce, ja miline...

kako su ostale trudniceeeeeeee?

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 3839
17.3.2011 9:36:23   
gagach

IZVORNA PORUKA: idacha

i ko se zali???????????user posted image

user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 3840
17.3.2011 9:37:46   
animagical
kakva je ovo kisa jutros?user posted image evo ja odmah ko pokislauser posted image   ima li jelene, kako li je ono malo kod nje? gagach bogme cu se ja nacekati idem ja ipak ovako jednu sama da srknemuser posted image da to bebce nece napolje,pa se usutilo? jesi ga pitala?
palachinken, zene placaju bazene a tebi gratis i jos se bunisuser posted image

idem da jedem, gladan mi je stomo

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 3841
17.3.2011 9:44:47   
ljubičica 28
Jutro user posted image i od nas dvoje user posted image

Ja evo čekam sm da ustane pa da doručkujemo, a malac štuca li štuca user posted image
Meni je stomak odjednom narastao krajem 6. mjeseca, prije se skoro ništa nije vidjelo, svoju odjeću sam normalno nosila. Jedva sam dočekala da se vidi user posted image

gagach, ne brini za pokrete, i kod mene su ne rjeđi nego nekako drugačiji, samo me gura i namješta se, rijetko kad da me pošteno lupi, ponekad nogicama malo. Jedino kad mm poljubi stomak al' ono baš zvučno lupi me nogicama dooooooobro dolje user posted image . On kaže da se to oni tako vole, a ja mu kažem da će mi dijete isprepadat i prije nego se rodi user posted image

jelo, baš mi je žao što vas je i to snašlo user posted image , nadam se da će bit sve ok i da su ipak samo zubići u pitanju.

amam, ja još mogu sama sebi odrezati nokte, jest da bude svakakvih poza al' mi nekako uspijeva user posted image . Meni je problem dolje, živa se napatim dok je sredim user posted image

Ostale user posted image , nadam se da ste dobro i da ovo vrijeme ne utječe puno na vas...

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 3842
17.3.2011 9:47:46   
malena27 RR
jutro curice....

gagach, ma nisam nesto bila u elementu pa se nisam ni javljala...citam ja vas, samo da znate user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu ljubičica 28)
Neposredna veza do poruke: 3843
17.3.2011 10:02:44   
sweet insanity
Da vas pozdravim i za ovo jutro koje je ovdje prilicno tmurno ali sreca, barem nije hladnouser posted image
Jelena T javni kaj je doktor rekao, koliko vidjeh da ces ici doktoru sa malom, drzim fige da sve bude OK!

Tuzlanke-- Selma A.M. vec rece da nas ima pet pa eto predlozite kada vam kafa godi

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 3844
17.3.2011 10:08:24   
palachinken
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

jutro curice....

gagach, ma nisam nesto bila u elementu pa se nisam ni javljala...citam ja vas, samo da znate user posted image

Moraš se javit, nemoj da se ovdje brinemo, preveć je hormona na ovoj temi :)

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 3845
17.3.2011 10:15:59   
mersiha 77
eeeeee za mene niko i nepitauser posted image

bas ste sebicne

jel to sta sam daleko pa nemogu s vama na kaficu?user posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 3846
17.3.2011 10:18:25   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: mersiha 77

bas ste sebicne

ni moderator nas nece da stavi na rr listu,pa sto sam ja odbacenauser posted image

Neposredna veza do poruke: 3847
17.3.2011 10:24:52   
palachinken
mersiha, staviće vas, ne stigne moderator sve :) to se jednom u nekoliko sedmica ažurira, nisi ti odbačena user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3848
17.3.2011 10:26:41   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: palachinken

mersiha, staviće vas, ne stigne moderator sve :) to se jednom u nekoliko sedmica ažurira, nisi ti odbačena user posted image user posted image

HVALA PALACHINKEN  user posted image user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 3849
17.3.2011 10:26:53   
sweet insanity
IZVORNA PORUKA: mersiha 77

bas ste sebicne

Bujrum na kaficu svakako user posted image

Neposredna veza do poruke: 3850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  152 153 [154] 155 156   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  152 153 [154] 155 156   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *