Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.3.2011 20:56:31
animagical
nedo samo ti lezi i odmori, mozda te i popusti, neka bebe jos malo...ali za svaki slucaj neka muz provjeri jel torba spremna
sanela ja samo brisem nos i svaki put crvena maramica, bas je dosadno,ali hajde nema veze, na sta bi se zalila inace. jesi isla na pregled ti ili mi se cini? ako jesi-sta kaze dr?
vidite ove tuzlanke sto su se udruzile, a mojih sarajki nigdje da pijemo kafu ( ili nesto jedemo )
ja sam danas bila vrijedna, punila masinu sudja, praznila, brisala kuhinju iznutra tj visecu i to, sirila ves, kuhala svasta nesto, parket, kupatilo...ma ko pista mi je sad i jos imala dvoje goste
tako volim ovaj cetvrti mjesec,puna sam energije, ko druga zena tacno ovako i izgledam,a i osjecam se debelo ali zivahno
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.3.2011 21:21:59
Amam
IZVORNA PORUKA: neda 30
IZVORNA PORUKA: sanela.asja
Selma,Sweet i ja sam iz TZ niste same
i ja i ja
eh ja nisam ali sam s vaseg kantona
IZVORNA PORUKA: sweet insanity
I ja se osjecam zivahno i evo pravim palacinke sebi i mm
I ja sam svog iznenadila on i A setali a ja im posaljem mms,pun tanjir,njami njami,ja smazala 3 kom
IZVORNA PORUKA: neda 30
Veče drage moje,
evo mene sa pregleda. Dr mi je radila ginekološki i kad sam došla kući po fino mi je bilo krvi svježe i kao mali ugrušak veličine jagodice prsta , da li je to normalno Kaže da je grlić prohodan za prst. Pomagajteee jesam li se to počela otvarati??? Malo me i stomak pri dnu bolucka
,Mene isto boli pomalo kad mi radi ginekoloski,ali meni gotovo svaki puta radi,prati mi grlic jer sam se u prvoj trudnoci isto rano pocela otvarati,ali nikad mii nije bilo krvi. Kod mene isto grilic otvoren za "komotno prst",sad kuci mirujem,nekih 15 dana,pa na kontrolu,ali ja imam kontrakcije a bebi -guzi visoko i briga ga Ma bice to sve aBd dobro,jer usle smo u famozni 9 mj
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.3.2011 22:13:20
enči80
...a ja tortu Animagical Ista sam ti sa tom energijom,stalno bih nešto radila ili bih šetala i samo da znaš da nisi jedina
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.3.2011 22:21:30
sanela.asja
a ovih zeeeeeena iz Tuzle
hehe nemozete samo vi sarajke kahvenisat,sad malo i mi salim se naravno.. Pa et i ja sam za tu kaficu samo treba vidjet jos malo da nas se skupi 5-6 pa da se onda sve ljepo dogovorimo.. Animagical bila sam na kontroli hb sve ok sad,a kako mi se pahuljce uzvrtilo jedva dr.uzela mjere sad se ljepo vide i nogice i rukice jos sam i slicicu dobila..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.3.2011 22:23:38
animagical
ma dusa mala,nek se samo vrti moj dr kaze na to skakanje u stomaku-vitalno, znaci fino mu, reko sav je na mamu dr-ov zakljucak-ma ja,cim sta valja to je na mamu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.3.2011 22:59:31
enči80
IZVORNA PORUKA: animagical dr-ov zakljucak-ma ja,cim sta valja to je na mamu
Mislim da sam ja ipak u manjini palachinken,iz Jajca nikoga na mapi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.3.2011 23:13:24
Amam
Eh da vas pitam nesto ja sam rezala nokte na nogama i bila je to gotovo neizvodiva misija,ne znam kako cu drugi puta,prevrtala sam se,dizala,podupirala stomak sta sve nisam,smorila se,kako vama to uspijeva,naravno mislim na ove s malovecim tibom
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.3.2011 23:21:11
Anoniman
Mi samo da vam mahnemo, Ana mi ima temperaturu i to preko 39, pa tako da sam na pola luda , ali imam i dobru vijest, dosla mi sveki veceras tako da nismo same, bas me pozitivno iznenadila i obradovala
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.3.2011 23:25:52
idacha
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Mi samo da vam mahnemo, Ana mi ima temperaturu i to preko 39, pa tako da sam na pola luda , ali imam i dobru vijest, dosla mi sveki veceras tako da nismo same, bas me pozitivno iznenadila i obradovala
mila moja, bas mi je zao... pa, sta je u pitanju? jel prehlada? hB pa ti je dosla sveki, bar nisi sama...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.3.2011 23:27:45
Anoniman
Niti kaslje, niti slini samo temperatura, a ruke ne vadi iz usta, a vidim da su joj krenule gornje cetvorke i trojke, a donje dvojke, ali sad mi malo visoka temperatura za zubice, vidjecu do sutra kako ce biti pa da li da je vodim doktoru.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.3.2011 23:27:59
idacha
Amam, ja sam vec pri kraju trudnoce taj posao prepustala mm i mami.. kao i mnoge druge poslove, koje zaista nisam mogla sama, jer mi stomak bio oooooogroman..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.3.2011 23:30:25
idacha
jelena, od mog rodjaka mala je preksinoc na hitnoj zavrsila zbog temperature 39,9.. isto tako, niti slini, niti kaslje, samo temperatura, koju nisu mogli skinuti.. poslali ih na hitne nalaze, hB nalazi potpuno uredni, pa su rekli da je najvjerovatnije od zubica, jer se nista dtugo ne moze naci.. 3 dana trajalo i samo od sebe prestalo..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.3.2011 23:37:13
Anoniman
Prosli put kad je imala tako veliku temperaturu ja sam bila ubjedjena da je od zubica i jos je slinila i kasljala, dr nam kaze nemoguce tolika od zubica, pet dana nicim zivim je nismo mogli skinuti, peti dan izasle dvije gornje dvojke i dijete kao novo, odjednom prestalo i sliniti i kasljati i temperatura...ma vise nisam nikako pametna... da mi je neko rekao da se ovako mozes nasikirati ne bih vjerovala, ne kazu džaba jedna je majka...uh
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.3.2011 23:44:35
enči80
IZVORNA PORUKA: Amam
Eh da vas pitam nesto ja sam rezala nokte na nogama i bila je to gotovo neizvodiva misija,ne znam kako cu drugi puta,prevrtala sam se,dizala,podupirala stomak sta sve nisam,smorila se,kako vama to uspijeva,naravno mislim na ove s malovecim tibom
Meni je mm rezao pred kraj jer nisam mogla nikako dohvatiti noge ,to je bilo za naučnu fantastiku. .
JelenaT za malenu i da što prije ozdravi.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.3.2011 23:47:06
idacha
jelena, odgovorih ti na temi bebe... a, za sikiranciju... sta da ti kazem... meni je, necete vjerovati, kada je imi bio tako bolestan, za noc osijedila dlaka na obrvi... ili je izrasla sijeda.. ali bukvalno za jednu noc... to nikada necu zaboraviti...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.3.2011 23:48:55
sweet insanity
Sto se tice rezanja noktiju na nogama i ja sam to jedva izvela neki dan, jos malo pa ce mi netko drugi to raditi Jelena T-zelim da mala sto prije ozdravi i nadam se da nije nista ozbiljno. Laku noc svima, idem lagano u prnje
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.3.2011 23:50:20
Anoniman
Hvala vam drage moje
Sto se tice sjecenja noktiju, ja sam sve sama sebi, to jutro kad sam krenula da se porodim, ja sam se istusirala pa pedikir kompletan uradila i otisla u bolnicu . Nadam se da cu i sada moci takodje sve do kraja. Ja sam inace dosta elasticna, ja sama sebi nogu za vrat stavim , tako da i zbog te elasticnosti stomak mi nije toliko smetao i ako ga je bilo.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.3.2011 23:53:20
idacha
eh, jelena, draga, i ja sam elasticna BILA.. hehehhe... isto nogu za vrat mogla staviti, spargu bez porblema i sve ostale vratolomije.. ali sam +30 kg sa Imijem vala nisam mogla podici nogu kako treba, a kamoli za vrat staviti... kako sam pocela, ima opet da tako zavrsim... ali, hajde, sicice sve to... sweet, laku noc i lijepo spavaj...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.3.2011 23:55:16
Amam
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Saljemo ja i bebi Ancici vibrice da brzo prodje. Sta bi moglo biti,prehlada ili zubici? Dobro je pa nisi sama.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 16.3.2011 23:56:01
Anoniman
Meni sa Anom hvala Bogu stomak nista niej smetao, bila sam +18...sve do poslednjeg dana sam mogla raditi, cak i spagu i jos mi je bila bas rizicna trudnoca zbog gubitka jednog ploda u 9 nedjelji i kontrakcija.