|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  151 152 [153] 154 155   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
16.3.2011 20:56:31   
animagical
nedo samo ti lezi i odmori, mozda te i popusti, neka bebe jos malo...ali za svaki slucaj neka muz provjeri jel torba spremnauser posted image

sanela ja samo brisem nos i svaki put crvena maramica, bas je dosadno,ali hajde nema veze, na sta bi se zalila inace. jesi isla na pregled ti ili mi se cini? ako jesi-sta kaze dr?

vidite ove tuzlanke sto su se udruzile, a mojih sarajki nigdje da pijemo kafu ( ili nesto jedemouser posted image )

ja sam danas bila vrijedna, punila masinu sudja, praznila, brisala kuhinju iznutra tj visecu i to, sirila ves, kuhala svasta nesto, parket, kupatilo...ma ko pista mi je saduser posted image   i jos imala dvoje gosteuser posted image

tako volim ovaj cetvrti mjesec,puna sam energije, ko druga zenauser posted image tacno ovako i izgledam,a i osjecam seuser posted image debelo ali zivahno

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 3801
16.3.2011 21:09:13   
sweet insanity
I ja se osjecam zivahno i evo pravim palacinke sebi i mm user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 3802
16.3.2011 21:21:59   
Amam
IZVORNA PORUKA: neda 30

IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Selma,Sweet i ja sam iz TZ niste sameuser posted image

i ja i ja user posted image

eh ja nisam ali sam s vaseg kantona user posted image

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

I ja se osjecam zivahno i evo pravim palacinke sebi i mm 

I ja sam svog iznenadila on i A setali a ja im posaljem mms,pun tanjir,njami njami,ja smazala 3 kom user posted image
IZVORNA PORUKA: neda 30

Veče drage moje,

evo mene sa pregleda. Dr mi je radila ginekološki i kad sam došla kući po fino mi je bilo krvi svježe i kao mali ugrušak veličine jagodice prsta , da li je to normalno
Kaže da je grlić prohodan za prst. Pomagajteee jesam li se to počela otvarati??? Malo me i stomak pri dnu bolucka

,Mene isto boli pomalo kad mi radi ginekoloski,ali meni gotovo svaki puta radi,prati mi grlic jer sam se u prvoj trudnoci isto rano pocela otvarati,ali nikad mii nije bilo krvi.
Kod mene isto grilic otvoren za "komotno prst",sad kuci mirujem,nekih 15 dana,pa na kontrolu,ali ja imam kontrakcije a bebi -guzi visoko i briga ga user posted image
Ma bice to sve aBd dobro,jer usle smo u famozni 9 mj user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 3803
16.3.2011 22:13:20   
enči80
...a ja tortuuser posted image
Animagical Ista sam ti sa tom energijom,stalno bih nešto radila ili bih šetala i samo da znaš da nisi jedinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 3804
16.3.2011 22:19:56   
animagical
odokativno sam dobila 10 kila,a na vagi samo jednuuser posted image stomak je uradio puf...e sad me zanima-jel ovo taj trudnicki ili su jos crijevauser posted image user posted image nemam ja pojma...

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 3805
16.3.2011 22:21:30   
sanela.asja
a ovih zeeeeeena iz Tuzle
hehe nemozete samo vi sarajke kahvenisat,sad malo i mi user posted image salim se naravno..
Pa et i ja sam za tu kaficu samo treba vidjet jos malo da nas se skupi 5-6 pa da se onda sve ljepo dogovorimo..
Animagical bila sam na kontroli hb sve ok sad,a kako mi se pahuljce uzvrtilo jedva dr.uzela mjere sad se ljepo vide i nogice i rukice jos sam i slicicu dobila..user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Neposredna veza do poruke: 3806
16.3.2011 22:23:38   
animagical
ma dusa mala,nek se samo vrtiuser posted image moj dr kaze na to skakanje u stomaku-vitalno, znaci fino mu, reko sav je na mamuuser posted image dr-ov zakljucak-ma ja,cim sta valja to je na mamuuser posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 3807
16.3.2011 22:35:49   
palachinken
E vala, mojih trudnjavih je najmanje. Pa ima li ikog iz Zenice?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 3808
16.3.2011 22:59:31   
enči80

IZVORNA PORUKA: animagical
dr-ov zakljucak-ma ja,cim sta valja to je na mamuuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Mislim da sam ja ipak u manjini palachinken,iz Jajca nikoga na mapiuser posted image

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 3809
16.3.2011 23:02:01   
malena27 RR
vecer djevojcice user posted image kako ste mi?
palachinken i ja sam trudnjaca iz zenice user posted image , nisi sama user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 3810
16.3.2011 23:13:24   
Amam
Eh da vas pitam nesto ja sam rezala nokte na nogama i bila je to gotovo neizvodiva misija,ne znam kako cu drugi puta,prevrtala sam se,dizala,podupirala stomak sta sve nisam,smorila se,kako vama to uspijeva,naravno mislim na ove s malovecim tibom

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 3811
16.3.2011 23:21:11   
Anoniman
Mi samo da vam mahnemo, Ana mi ima temperaturu i to preko 39, pa tako da sam na pola luda user posted image , ali imam i dobru vijest, dosla mi sveki veceras tako da nismo same, bas me pozitivno iznenadila i obradovala user posted image

(odgovor članu Amam)
  Neposredna veza do poruke: 3812
16.3.2011 23:24:06   
idacha
hello, drage moje...
da pocnem sa ''i ja'', ''i ja'', ''i ja''....

i ja sam iz Tuzle,
i ja sam za kafu,
i ja sam debeli nilski konjuser posted image

sto se tice kafe, ja sam uvijek za, samo se moram organizovati na vrijeme, da mi ima ko cuvati malca..

kako ste mi vi?

ja fakat pocela da oticemuser posted image

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 3813
16.3.2011 23:25:52   
idacha
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mi samo da vam mahnemo, Ana mi ima temperaturu i to preko 39, pa tako da sam na pola luda user posted image , ali imam i dobru vijest, dosla mi sveki veceras tako da nismo same, bas me pozitivno iznenadila i obradovala user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image mila moja, bas mi je zao... pa, sta je u pitanju? jel prehlada? hB pa ti je dosla sveki, bar nisi sama...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3814
16.3.2011 23:27:45   
Anoniman
Niti kaslje, niti slini samo temperatura, a ruke ne vadi iz usta, a vidim da su joj krenule gornje cetvorke i trojke, a donje dvojke, ali sad mi malo visoka temperatura za zubice, vidjecu do sutra kako ce biti pa da li da je vodim doktoru.

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 3815
16.3.2011 23:27:59   
idacha
Amam, ja sam vec pri kraju trudnoce taj posao prepustala mm i mami.. kao i mnoge druge poslove, koje zaista nisam mogla sama, jer mi stomak bio oooooogroman..

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 3816
16.3.2011 23:30:25   
idacha
jelena, od mog rodjaka mala je preksinoc na hitnoj zavrsila zbog temperature 39,9.. isto tako, niti slini, niti kaslje, samo temperatura, koju nisu mogli skinuti.. poslali ih na hitne nalaze, hB nalazi potpuno uredni, pa su rekli da je najvjerovatnije od zubica, jer se nista dtugo ne moze naci.. 3 dana trajalo i samo od sebe prestalo..

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 3817
16.3.2011 23:37:13   
Anoniman
Prosli put kad je imala tako veliku temperaturu ja sam bila ubjedjena da je od zubica i jos je slinila i kasljala, dr nam kaze nemoguce tolika od zubica, pet dana nicim zivim je nismo mogli skinuti, peti dan izasle dvije gornje dvojke i dijete kao novo, odjednom prestalo i sliniti i kasljati i temperatura...ma vise nisam nikako pametna... da mi je neko rekao da se ovako mozes nasikirati ne bih vjerovala, ne kazu džaba jedna je majka...uh

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 3818
16.3.2011 23:44:35   
enči80

IZVORNA PORUKA: Amam

Eh da vas pitam nesto ja sam rezala nokte na nogama i bila je to gotovo neizvodiva misija,ne znam kako cu drugi puta,prevrtala sam se,dizala,podupirala stomak sta sve nisam,smorila se,kako vama to uspijeva,naravno mislim na ove s malovecim tibom

Meni je mm rezao pred kraj jer nisam mogla nikako dohvatiti nogeuser posted image ,to je bilo za naučnu fantastiku.user posted image .

JelenaT user posted image za malenu i da što prije ozdravi.

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 3819
16.3.2011 23:47:06   
idacha
jelena, odgovorih ti na temi bebe...
a, za sikiranciju... sta da ti kazem... meni je, necete vjerovati, kada je imi bio tako bolestan, za noc osijedila dlaka na obrvi... ili je izrasla sijeda.. ali bukvalno za jednu noc... to nikada necu zaboraviti...

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 3820
16.3.2011 23:48:55   
sweet insanity
Sto se tice rezanja noktiju na nogama i ja sam to jedva izvela neki dan, jos malo pa ce mi netko drugi to raditiuser posted image
Jelena T-zelim da mala sto prije ozdravi i nadam se da nije nista ozbiljno.
Laku noc svima, idem lagano u prnjeuser posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 3821
16.3.2011 23:50:20   
Anoniman
Hvala vam drage moje user posted image

Sto se tice sjecenja noktiju, ja sam sve sama sebi, to jutro kad sam krenula da se porodim, ja sam se istusirala pa pedikir kompletan uradila i otisla u bolnicuuser posted image . Nadam se da cu i sada moci takodje sve do kraja. Ja sam inace dosta elasticna, ja sama sebi nogu za vrat stavim user posted image , tako da i zbog te elasticnosti stomak mi nije toliko smetao i ako ga je bilo.

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 3822
16.3.2011 23:53:20   
idacha
eh, jelena, draga, i ja sam elasticna BILA.. hehehhe... isto nogu za vrat mogla staviti, spargu bez porblema i sve ostale vratolomije.. ali sam +30 kg sa Imijem vala nisam mogla podici nogu kako treba, a kamoli za vrat staviti...user posted image user posted image user posted image
kako sam pocela, ima opet da tako zavrsim... ali, hajde, sicice sve to...
sweet, laku noc i lijepo spavaj...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3823
16.3.2011 23:55:16   
Amam
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Saljemo ja i bebi Ancici vibrice da brzo prodje.
Sta bi moglo biti,prehlada ili zubici?
Dobro je pa nisi sama.

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3824
16.3.2011 23:56:01   
Anoniman
Meni sa Anom hvala Bogu stomak nista niej smetao, bila sam +18...sve do poslednjeg dana sam mogla raditi, cak i spagu i jos mi je bila bas rizicna trudnoca zbog gubitka jednog ploda u 9 nedjelji i kontrakcija.

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 3825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  151 152 [153] 154 155   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  151 152 [153] 154 155   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *