mersiha 77
|
IZVORNA PORUKA: idacha jutro i od nas... mi smo nerijeseno, za sada... ni dobro ni lose, 0:0... palachinken, ti si mi super sa jelom... ja ujutro samo moram prije kafe nesto pojesti, zbog zeluca.. obicno dalje ne jedem do rucka... mada, kazem, apetit i meni raste iz dana u dan... jelena, sto kazu, dan se od dana razlikuje, a kamoli trudnoce.. ja se nekada uplasim da ne unosim sve sto treba, osim onoga sto smo zajedno konstatovale, a sa imijem sam svasta nesto cijedila jela puno voca, pila cajeve i slicno.. sada nista od toga i bas me savjest pocinje peci.. mersiha, kako si nam ti danas? zvucis pravo raspolozeno.. nadam se da je tako... gagach, ja koliko sam se naslusala, svaki je mjesec haman rizican, tako da uopste vise ne razmisljam o tome... te sesti, te sedmi, te osmi, te deveti... ma pusti to i ne opterecuj se, nego uzivaj u svemu lijepom... fuj, kod nas tmurno da tmurnije ne moze biti.. kisu bas ne volim ali je toliko pritislo da molim Boga da kapne... Hvala na pitanju idacha,ma da sam bas najveselija i nisam i kod nas je danas vrijeme fuj,ali se radujem jer mi mama dolazi akobogda u sljedeci petak bas se radujemo i ja i mm. Ma imam problema sa svekrvom koja hoce posto poto kontrolu nad sinovim zivotom a ja to nedam.
|