|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  153 154 [155] 156 157   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
17.3.2011 10:27:15   
malena27 RR
mersiha malo strpljenja.... user posted image bices uskoro na listi....
meni nije produzen ugovor za posao... pa sam bas bila bljak.... user posted image user posted image user posted image a sad sam se vec pomirila da nema nista od posla... jest da nisam navikla da nista ne radim... ali sta cu kad moram.... user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 3851
17.3.2011 10:27:37   
neda 30
Jutro i od nasuser posted image

jutros nije bilo svježeg krvarenja od jučerašnjeg pregleda, samo smeđi traguser posted image , uh baš bilauser posted image user posted image , bebacha se redovno javlja hvala Bogu!
user posted image user posted image
user posted image user posted image za sve ovako ujutro zza dobar dan

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 3852
17.3.2011 10:35:48   
sweet insanity
Bas mi je drago da sve djeluje OKuser posted image

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 3853
17.3.2011 10:37:25   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

mersiha malo strpljenja.... user posted image bices uskoro na listi....
meni nije produzen ugovor za posao... pa sam bas bila bljak.... user posted image user posted image user posted image a sad sam se vec pomirila da nema nista od posla... jest da nisam navikla da nista ne radim... ali sta cu kad moram.... user posted image

Hvala vam puno ali nemojte ,me bas sve slusati valjda hormoni divljaju pa mi sve ide na zivceuser posted image

juce sam jedva prezivjela dan toliko sam bila lose da sam rekla mm da me baci sa terase da se vise nepatim

koja glupaca,ali hhhhhooooorrrrrmmmmmoooonnnniiiiiiiiiiiiuser posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 3854
17.3.2011 11:04:58   
malena27 RR
ne daj se mersiha.... ja sam sama sebi bila smijesna u subotu...ustala raspolozena, mazila se s muzekom u krevetu, ustala da popijemo kafu i pocela histerisati...elem do 10 sam oplakala 4-5 puta...samo mi dodje da placem user posted image user posted image user posted image
a mm gleda u mene i pita pa sta ti je bona? user posted image user posted image user posted image i onda sam opet pocela da placem user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 3855
17.3.2011 11:11:53   
mersiha 77

ne daj se mersiha.... ja sam sama sebi bila smijesna u subotu...ustala raspolozena, mazila se s muzekom u krevetu, ustala da popijemo kafu i pocela histerisati...elem do 10 sam oplakala 4-5 puta...samo mi dodje da placem user posted image user posted image user posted image
a mm gleda u mene i pita pa sta ti je bona? user posted image user posted image user posted image i onda sam opet pocela da placem user posted image user posted image user posted image

ma ista sam ti takva i ja samo ne hvala bogu svaki dan.nego samo ponekaduser posted image

a ovdje u svedskoj nemam s kim ni da progovorim a kamoli da kafu popijemuser posted image

ali tjesim se sad 25 mi dolazi akobogda mama pa cu valjda biti boljauser posted image

ako nevrisnem i na jadnu zenu,a nadam se da necu.user posted image

Neposredna veza do poruke: 3856
17.3.2011 11:14:16   
malena27 RR
mislim da je to sasvim normalno, hormoni rade svoje...pokusaj da cinis nesto sto te smiruje... ja npr. volim da kuham, pa sad kako ne radim, samo izmisljam sta da pravim za jelo user posted image

na mamu i ako vrisnes, mislim da ce razumjeti. jer je i ona prosla sve to... ali nemoj jadnu zenu da sekiras.... da ne pobjegne nazad pa si tek onda nahebala user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 3857
17.3.2011 11:19:16   
mersiha 77

mislim da je to sasvim normalno, hormoni rade svoje...pokusaj da cinis nesto sto te smiruje... ja npr. volim da kuham, pa sad kako ne radim, samo izmisljam sta da pravim za jelo user posted image

na mamu i ako vrisnes, mislim da ce razumjeti. jer je i ona prosla sve to... ali nemoj jadnu zenu da sekiras.... da ne pobjegne nazad pa si tek onda nahebala user posted image user posted image

Hahahahah pokusacu da se savladam ali sama si rekla da hormoni rade svojeuser posted image divljajuli divljaju.

ma nisam ti ni ja naucila da neradim nista eto to je pravi razlog.user posted image

ja volim da setam ali mi muz na poslu tako da mogu tek kad on dodje to znaci posljepodne.user posted image

Neposredna veza do poruke: 3858
17.3.2011 11:20:44   
palachinken
I mene smiruje nesto oko hrane, doduse uglavnom jedenje iste...ali i onaj fondan, svaka mu čast ko ga izmisli, zabavi me satima, zaboravim sto sam bila nervozna user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 3859
17.3.2011 11:21:02   
gagach
mersihaaa i ja sam se smirivala kuhanjem...nikad u zivotu,prije trudnoce, nisam napravila kolac ... kad sam zatrudnila i postala nervozna ...pocela sam samo praviti slatko...kolac ovaj kolac onaj...i toliko me to smori da nisam imala snage da tersam...sve mi je bilo ravno do morauser posted image najvaznije je bilo kako se doguzeljati do kauca/kreveta user posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

Neposredna veza do poruke: 3860
17.3.2011 11:21:44   
malena27 RR
ti si palachinken postala pravi strucnjak za fondan....
radis li ti?

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 3861
17.3.2011 11:22:30   
sanela.asja
Jutero drage moje user posted image ,evo mene s velikom glavoboljom user posted image ..
Sinoc sam odvojila Asju da spava u svojoj sobi sama (s nama je spavala u spavacoj) ma sve super djete spava ko top al ja ,cjelu noc oka nisam sklopila nedostaje mi ona njena kosica ustajala sam pokrivala je,tek nekad u 6 jutros sam zaspala,a ona dusa mamina kad je ustala kaze "mama jesam uzbudjena sto je ljepo spavat u mojoj sobi"user posted image ja sam se smijala jedno 10 min ..
A Tuzlanke pa ajmo tamo nekad sljedece sedmice samo moramo vidjet kad koja moze pa se dogovorit najbolje otvorit temu pa tamo da se dogovaramo da ova druge debele ne smaramo user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 3862
17.3.2011 11:25:08   
merima_s
Dobro jutro trudnice moje drage user posted image Mislim da nema ljepse teme na forumu, stvarno uzivam citajuci sve te simptome koje imate. Kod mene jos nista nema.
Juce sam imala tako uzasan i stresan dan, ma katastrofa....evo jos uvijek mi kamen u zelucu.
Isla sam opet vaditi betu kod al Tawila. U ponedeljak je bila 497. I juce sam otisla da vidim da li se uduplala. Kad donosi meni sestra nalaz, beta 120!!!! Ja joj kazem kolika je bila prije dva dana, a ona sva zbunjena. Odluce ponoviti nalaz. Ja cekam, i cekam, i cekam,.....20 minuta...vjecnost. Dodju pitaju me jesam li krvarila, imam li bolove....kad dolaze nalazi beta 601. Izvinjavaju se one, nesto su zaboravile pritisnuti, laborantica im nije tu..bla,bla,bla.
Helem, odem sa tim nalazima na Jezero, pokazem sestri Izeti nalaze pa da me prof Godinjak pregleda. Bila je tu jos neka plava dr., ne znam kako se zove. KAzu ovo je sumnja na vanmatericnu, ovo bi trebalo biti dupla vrijednost. Doktora nema, tek je od 2 dezurni. Dodjemo ponovo u 2, on u sali, ima 3 operacije. Na kraju me dr. Lejla pregledala i trudnoca je interuterina, vidljiv gest.mjehur  bez emb.odjeka.
Ma koji mi je teret skinula kad je to rekla....neopisivo je.
Ali sad citam da nedupliranje bete moze prethoditi i spontanom.....user posted image user posted image user posted image user posted image Ma da znate kako sam zabrinuta....Pitanje je koliko je ijedan od ta tri nalaz bete tacan, a ako jesu e onda je belaj.....

Mamino srce kuca samo za vas dvoje....moje sve H&H

Neposredna veza do poruke: 3863
17.3.2011 11:26:40   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: gagach

mersihaaa i ja sam se smirivala kuhanjem...nikad u zivotu,prije trudnoce, nisam napravila kolac ... kad sam zatrudnila i postala nervozna ...pocela sam samo praviti slatko...kolac ovaj kolac onaj...i toliko me to smori da nisam imala snage da tersam...sve mi je bilo ravno do morauser posted image najvaznije je bilo kako se doguzeljati do kauca/kreveta user posted image

ma moja gagach kod vas tu toliku hranu ima ko da pojede akod mene nema

ja skroz slabo jedem,jer sta god da pojedem udavi me ta prokleta zgaravicauser posted image

JOJ ZENE SMARA LI VAS OVA NAPAST KAO MENE?user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 3864
17.3.2011 11:33:39   
malena27 RR
merima, bitno je da se beta uvecava i da ne pada vrijednost... znaci najbitnije je da raste... user posted image sad samo opusteno i miruj jer je rana trudnoca u pitanju.... i da, cestitam!

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 3865
17.3.2011 11:36:16   
palachinken

ti si palachinken postala pravi strucnjak za fondan....
radis li ti?

Radim, hvala Bogu, samo posla baš i nema, a ni plate, ali biće ako Bog da. Radim volonterski user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 3866
17.3.2011 11:39:59   
Anica1
Merima_s ja sam imala slicnu situaciju i nazalost kod mene je zavrsilo spontanim tj kiretazom jer je bio gestacijsi bez embrionog odjeka. Koja si sedmica?

Neposredna veza do poruke: 3867
17.3.2011 11:41:03   
merima_s
malena hvala, nadam se da ce ako Bog da biti u redu.

Anice, Danas sam usla u 5.sedmicu 

< Poruku je uredio merima_s -- 17.3.2011 11:42:12 >

Mamino srce kuca samo za vas dvoje....moje sve H&H

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 3868
17.3.2011 11:43:36   
gagach
merima neka ona samo raste...i kao sto malena kaze umiri par dana dok se to ne stabilizuje...Sretnoooo!

Neposredna veza do poruke: 3869
17.3.2011 11:43:46   
belmica
Ma bolje mi je bilo u prvoj trudnoci, mucila me zgaravica, crkavala sam....zato se nisam ni udebljala bila
sada...uh kao buhtlica user posted image

Azra ...prva ljubav moja 18.11.2008.g.
druga ljubav akobogda uskoro stiže .... termin 04.07.2011.g

Neposredna veza do poruke: 3870
17.3.2011 11:45:36   
Anica1
Merima pokusaj se malo opustiti i odmaraj, cuvaj se. Cuvam fige da je sve dobro i da ce sve biti ok user posted image

(odgovor članu belmica)
Neposredna veza do poruke: 3871
17.3.2011 11:51:42   
palachinken
IZVORNA PORUKA: merima_s

Dobro jutro trudnice moje drage user posted image Mislim da nema ljepse teme na forumu, stvarno uzivam citajuci sve te simptome koje imate. Kod mene jos nista nema.
Juce sam imala tako uzasan i stresan dan, ma katastrofa....evo jos uvijek mi kamen u zelucu.
Isla sam opet vaditi betu kod al Tawila. U ponedeljak je bila 497. I juce sam otisla da vidim da li se uduplala. Kad donosi meni sestra nalaz, beta 120!!!! Ja joj kazem kolika je bila prije dva dana, a ona sva zbunjena. Odluce ponoviti nalaz. Ja cekam, i cekam, i cekam,.....20 minuta...vjecnost. Dodju pitaju me jesam li krvarila, imam li bolove....kad dolaze nalazi beta 601. Izvinjavaju se one, nesto su zaboravile pritisnuti, laborantica im nije tu..bla,bla,bla.
Helem, odem sa tim nalazima na Jezero, pokazem sestri Izeti nalaze pa da me prof Godinjak pregleda. Bila je tu jos neka plava dr., ne znam kako se zove. KAzu ovo je sumnja na vanmatericnu, ovo bi trebalo biti dupla vrijednost. Doktora nema, tek je od 2 dezurni. Dodjemo ponovo u 2, on u sali, ima 3 operacije. Na kraju me dr. Lejla pregledala i trudnoca je interuterina, vidljiv gest.mjehur  bez emb.odjeka.
Ma koji mi je teret skinula kad je to rekla....neopisivo je.

Ali sad citam da nedupliranje bete moze prethoditi i spontanom.....user posted image user posted image user posted image user posted image Ma da znate kako sam zabrinuta....Pitanje je koliko je ijedan od ta tri nalaz bete tacan, a ako jesu e onda je belaj.....

Nek ti je ovo gore podebljano na pameti, odmaraj, radi nešto što te opušta, ne diži teško i javljaj nam se!

(odgovor članu merima_s)
Neposredna veza do poruke: 3872
17.3.2011 11:59:47   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: mersiha 77

ja skroz slabo jedem,jer sta god da pojedem udavi me ta prokleta zgaravicauser posted image

I AKO SMARA,CIME JE VI LIJECITE?

pomagajteuser posted image

Neposredna veza do poruke: 3873
17.3.2011 12:03:02   
gagach

I AKO SMARA,CIME JE VI LIJECITE?

pomagajteuser posted image

bademi i rennie tablete

Neposredna veza do poruke: 3874
17.3.2011 12:03:05   
palachinken
mlijeko, jabuke i kisela voda sa Mg.
a ako uzmes sve skupa, riješićeš i problem sa stolicomuser posted image

Neposredna veza do poruke: 3875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  153 154 [155] 156 157   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  153 154 [155] 156 157   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *