|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1274 1275 [1276] 1277 1278   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat]
2.10.2011 23:18:37   
Nađaa
hi trudnice!
jedno pitanje- 29. sedmica  sam i evo vec 2 dana zaredom navecer osjecam ostre povremene bolove u donjem dijelu stomaka... jel se trebam zabrinuti ili je to ok u ovoj fazi? mislim akko je netko mozda imao slicnu situaciju??

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 31876
2.10.2011 23:23:30   
senka27
eee vidi stare postave...neka bas vas je lijepo ovdje vidjeti :)))

ja isto nisam stavljala siroki povoj B i meni bebi izgledao s tim "Boze sacuvaj"...i naravno da sam bilo sta primijetila da ne stima stavljali bi ali zaista nije bilo potrebno...i takodje ni rukavice ni kapice zavisi opet po potrebi...

i nikad nismo bili bolesni...user posted image user posted image

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 31877
2.10.2011 23:25:43   
senka27
e Nadjaa mi u dan razlike s terminom :)))

nije mi se to desavalo...user posted image i ne znam sta bi moglo biti...

vidi do ujutro pa ako nastavi boljeti javi se doci ...sretno

Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 31878
2.10.2011 23:35:45   
Nađaa
meni su prvo rekli da mi je termin 21.12. a onda su presli na 19.12. ma da ja nesto imam osjecaj da bi to moglo i prije, ne znam zasto...mozda samo tako zelim, da se sto prije porodim!hahh!

evo smirilo mi se, ma da fkt ne kontam o cemu se radi...jucer sam mislila ajd mozda se tijelo privikava, sve se siri...al vec 2.dan za redom, i to sve navecer....jos me i jajnici zatezu, a i stomak mi tvrd...kontam mozda su i blage kontrakcije...ne znam, nisam pametna...ajd vidjet cu kako se dalje bude odvijalo pa mozda odem do doca...

kad je tebi termin?

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 31879
2.10.2011 23:44:01   
senka27
e meni nekad bude stomak tvrd...ne znam opet prati pa ako sta bude nastavilo da bolucka prijavi...

ali ja mislim da je to sve ok:)

a meni je termin 21.12 to ja sebi racunam jer mi ciklus traje 30 dana a kada doc racunaju nekad sta ve da je ciklus 28 pa ispadne 19:)))

zadnja menst.14.mart :)))

a mislim da sve zene imaju filing da ce ranije i ja sam tako prvi put al vjeruj da je to samo jaka zelja da bude ranijeuser posted image

Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu Nađaa)
Neposredna veza do poruke: 31880
2.10.2011 23:48:43   
Nađaa
hahahhah! i meni je zadnja menga 14.3. :) nama onda termin pada isti dan maltene...meni je nekad dolazila na 28 nekad na 30 dana, kako kad! uglavnom, tu smo ti i ja! :)

tebi je ovo druga beba?
kako ti podnosis trudnocu? gdje si na pregledima? ja sam na Jezeru...tako nekako ispalo...nit sam zadovoljna nit nezadovoljna...istina, malo sam vise ocekivala od doktora sto se tice pojasnjenja...sve mi se cini nekako u trku, kao da ih moram za rukav vuci...al u principu su ok...

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 31881
2.10.2011 23:53:07   
Anoniman
Zene svedske pelene vam ne trebaju nikako... postoji metod da se dijete povija siroko i bez svedske pelene, tako nemojte bacati pare. sad cu pokusati da pronadjem link pa vam postavim da vidite kako.

(odgovor članu Sensia)
  Neposredna veza do poruke: 31882
3.10.2011 0:02:24   
Anoniman
evo kako ide s jednom tetra pelenom

savijes pelenu na 1/4
user posted image

zatim rub koji je naznacen kao "zaobljen " povuces
user posted image

dobijes ovu formu
user posted image

sliku iznad sa "formom" okrenes i dobijes pelenu postavljenu ovako

user posted image

zatim presavijes jednom
user posted image

presavijes drugi put
user posted image

presavijes treci put i dobijes pelenu spremnu za povoj

user posted image

izgleda ovako

user posted image

kod stavljanja bebi kad presavijes izgleda ovako

user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 31883
3.10.2011 0:21:07   
mea29
IZVORNA PORUKA: Sensia

evo i mene zenice poslije sto godina,
Mea vidim ti viris user posted image  kakvo je stanje kdo tebe kako se osjecas...

hej zna li neko kad se trebaju poceti jesti hurme? u 9. ili nakon 38 nedelje?

ja sutra ne moram na posao pa sam sva ono zbunjena, sta sad?user posted image user posted image user posted image user posted image

hej user posted image upadnem pomalo procitam ima li kakvih novosti ali kao padobranac pola ne mogu povezati, raspricale se ove xl trudnice kao mi nekad, a mi kako uđosno u 9-ti usutile se lagano...nemam nesto specijalno novo ni napisati, jos mi traju radovi po kuci, mm mi na putu, pa cekam da se vrati da ubrzamo ciscenje, sređivanje i kupovinu, ja slabo mogu zadavati sebi neki tempo od trenjenja ruku user posted image i ja od kako sam prestala raditi sva sam smusena jos se nisam navikla...  user posted image user posted image user posted image

danas sam imala neke cudne bolove, kao da cu dobiti pa sam se uspanicila, nista nije sređeno, ni torba ni soba,pa mi odjednom  cvrst stomak, pa onda pocne cirkus, udara user posted image na sve strane, tacno mu mogu napipati glavicu, cak sam i slikala u jednom trenutku iskocila lopta na stomaku, ali jos se ne okrece glavom user posted image guzelja li guzelja...cekam pregled u srijedu, da uzmem uputnicu, pocnem ici na ctg...

kako si mi ti? nisam upratila javlja mi se babilonka...imate li vi nekih naznaka user posted image user posted image user posted image i ja sam se pitala za te hurme...ja necu jos dok ne sredim kucu user posted image user posted image user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 31884
3.10.2011 7:52:29   
babilon
JUTROOOOOOOOOOOOO DRAGE MOJE!

Ja nemam obicaj vikendom se javljati, posto su mi to udarni dani za odmor i sredjivanje nakon radne hefte :))))
Ja sam super hB, ne ureklo se. Bila sam na jezeru, bas lijepo izgleda, jos uvijek izgleda novo hihihi, s obzirom da je kod nas nekakva tendencija da se brzo pokvari i unisti nesto novo :))

Dr.Murtezic je divan, bez komentara, svaka zena odusevljena koja je bila taj dan na pregledu.. Meni je bebica jos visoko, posteljica polako sazrijeva, plodne vode dovoljno, protok kroz pupcanu odlican.. Kaze doktor ''prezadovoljan sam''.... Rekao mi je da se pripremim na vaginalni porod :)) reko pripremama se :))...

Ja tamo na pregledu kad dodje jedna zena sa muzem, ko med slatki, ona usla da je pregleda i izlazi ustaje muz i pita ''sta kaze doktor''... a ona sva onako nekako izgubljena, neocekivano kaze ''ostajem, kaze doktor 4 prsta otvorena, mene nista ne boli'' kad je on zinuo :))) u shoku ''pa kako ne boli''... kae ona ''pa eto, rekao doktor za sahatak dac e sve biti gotovo pa ako hoces ti sacekaj''
joj jesmo se mi u cekaoni svi nasmijali :)) ne zna se ko j eizgubljeniji a sladji bio od njih 2 :D

Eh eto hanumice, ja sam nekakv puna energije... za vikend sve ispeglano, ocisceno... jos posteljina za nas krevet aBd kad se vratim da mama namjesti :)

Evo jedna jutarnja, ovako se bas i osjecam :D

http://www.youtube.com/watch?v=VBmMU_iwe6U&ob=av2e

Vidim niko nije ustao ni kafu pristavio... evo od mene.. kafa,caj...
user posted image

XXL TRUDNICE JAVITE SE!!

Mea, jos 26 dana ihihih, zeno pakuj tu torbu :D :D :D
Vodolija, Sensia, ostale user posted image sta ste se ovo usutuile :D :D

< Poruku je uredio babilon -- 3.10.2011 7:55:48 >

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 31885
3.10.2011 8:00:15   
babilon
Da ne zaboravim, posto mi je trudnicki glupistis sve vise izrazajniji ;)))

Zelim dobrodoslicu svim novim clanicama i tludnicama :D da vam svim user posted image mjeseci prodje u sto ljepsem i laksem mogucem nacinu :D

Cestitam svima na novim sedmicama.mjesecima.danima :D

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Nađaa)
Neposredna veza do poruke: 31886
3.10.2011 8:01:41   
emma.L
Dobro jutro svima! Nadam se da ste ok!
Ova djeca su predivna user posted image .
Mi smo jučer cijeli dan bili u vikendici, roštiljali i pravili ajvar. Za živo čudo, nisam se umorila, nije me stezalo ništa, tek sinoć osjetim da nisam legla cijeli dan. Ali mi je drago da smo na zraku proveli svi dan. Naravno, ja ništa pomakla nisam.
Danas sam planirala oprati bebijevu novu posteljinu, dekicu, odjeću za izlazak iz bolnice user posted image . I opeglati ovo već oprano i polako potrpati nešto u torbu pa neka stoji. Za izlazak sam opet kupila br. 62 iako je Ema plivala u 62 na početku. Ali začas se popuni a imamo punu komdu ovih 56 stvari koje smo dobili da mi se baš činilo glupo uzeti nešto knap samo da bi izgledao pod konac.
Uglavnom, sinoć dobismo još dvije vreće novih stvari za 3 do 6 mjeseci. Čini mi se da ništa, ali baš ništa više ne trebamo kupiti osim dudica i flašice kad zatreba.
Ali zato klinki teba sve- skafander, jakna, buce, čizmice, kapa, šal i rukvice, kabanica, kišobran, te naravno rođendanski poklon, pa onda laptop koji će joj brat donijeti... Pomalo joj kupujem i ostavljam na stranu već user posted image . I već mi je stres pomisao da ću je morati ostaviti i ići roditi. A i inače spava bar jednom u 10 dana kod nane, dakle, ništa strašno... mene plaši pomisao na CR i ostajanje u bolnici duže. Paranojaaaaa uzela mi dušu user posted image .
Što se tiče povijanja, mi smo Emu nekih 2 mjeseca široko povijali. Ma začas to ide, a ona je baš bila mrva i bilo je zgodnije i za uzeti je. Nije joj guza bila izdignuta u odnosu na glavu user posted image . Planiramo i dječaka isto, barem do pregleda kukova. Mislim da su ljetne bebe, da ni ja to ne bih radila, ali čitala sam da nigdje nema više deformacije kukova nego u mediteranskom pojasu, kojem kao i mi pripadamo. U skandinavskim zemljama je valjda to jako rijetko. Kako, zašto, ubijte me ne sjećam se. A babica na vježbama je upozorila da čak ni pedijatri nemaju pravo prepisati vježbice više. Tek nakon pregleda ortopeda, fizijatar pokaže pravilno izvođenje vježbica jer nije ni svaka deformacija kukova ista.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 31887
3.10.2011 8:21:46   
gerberka
trudnice drage dobbro jutro user posted image  mozda je glupo pitanje, ali šta cu ja user posted image  do kad se koriste tetra pelene tj siroko povijanje i je li to iskljucivo zbog bebinih kukova..mislim, sve mi je novo..sve polako ucim..one idu preko pampersa, jesam li dobro razumjela? hvajaaaa user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 31888
3.10.2011 8:26:50   
emma.L
Ma one idu preko pampersa, isključivo zbog kukova, masa mama to danas i izbacuje, a u svijetu se čude toj praksi. Ali eto, kako rekoh, ja čitala, zimske bebe, pa ne škodi user posted image . Ja sam znala odmah staviti i prvo presvlačenje doma, MM i ja smo Emu široko povili. Ali ujutro svejedno dođe patronažna i možeš je pitati. Meni je bilo lakše švedskom to sve pokupiti, a sada ih opet imam toliko da taman dok ih izmjenjam, i tetra i švedske, proći će vrijeme za široki povoj.
A gdje ste našle mali pampers zeleni, ne onaj sensitive bijeli? U DM-u i Mercatoru nema broj 2.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 31889
3.10.2011 8:34:05   
pauza
dobro jutro drage moje user posted image  !!
nije me bilo za vikend, vidim svasta se novo pisalo, mada nisam bas sve upratila :-)) prvo da kazem da su sve tri bebe med medeni, ne zna se koja je ljepsa.... mamolina, semica, animagical, neka su vam zive i zdrave 100 godina:-)) mamolina, gdje je kupljena ova lila "korpica" za bebu?? sanjam je :-))
svim novim clanicama zelim dobrodoslicu, cestitam nove sedmice i mjesece, mi sutra imamo 24 pune, a u srijedu pregled... jedva cekam:-))
ljubim vas sve i mazite svoje pupe slatke:-*
p.s. sa malim zakasnjenjem nina lana, sretan rodjendan zelim tvojoj maloj Princezi user posted image user posted image  
e, sjetih se da pitam, kako ide link sa porodjajnim  pricama, opet sam ga pogubilauser posted image user posted image  a cujem da ima novih :-)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 31890
3.10.2011 8:34:36   
gerberka
hvala ema user posted image  

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 31891
3.10.2011 8:51:24   
pahuljica_25
Dobro jutrooooo drage mojeuser posted image ...

Uhh dok sam sve pročitala što sam propustila na rr ode pola satauser posted image Ženice drage,ja sam baš nešto teška iz dana u dan sve

težauser posted image Izgleda kako se bliži ovaj 9-ti,baš me sve kosti bole,zglobovi(to je predpostavljam i od ležanja i mirovanja),u gospoji

me lagano zna probosti kao iglomuser posted image uhh jesu li to pripreme za dan D?Ostale xxl trudnice imate li ovakve simptome?

Ja još torbu za bolnicu nisam ni počela spremati,kontam ima još vremenauser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 31892
3.10.2011 8:55:55   
Bebica11
Jutro zeniceeee

evo i nas, prezivjele smo noc hBuser posted image , nije bilo temperature al sam se cijelu noc budila, bolovi u grlu,usima, zacepljen nos, i muz nije spavao sve se budio i pitao me kako sam, sreca zacepljen i njemu nos pa mu bijeli luk nije smrdiouser posted image , a jutros ustanem u 5h,popijem ginipral, obavim namaz, kaze muz -popij malo zemzem vode, cim sam je popila i legla prestala me bol u grluuser posted image , i stavim malo vate u usi, mahramu ok vrata i zaspim i mogla sam jos al mi dolaze drugarice pa da izracim stan jer se osjeti b lukuser posted image

nadam se da ce ici na blje aBduser posted image

sensia ja sam citala negdje clanak da zadnje 4 sedmice idu hurmeuser posted image user posted image user posted image

nađaa i mene je zezal zatezanje, al ja pijem ginipral pa sam presla na cijelu i smiril se( srry zeza me tastatura)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 31893
3.10.2011 8:58:54   
Bebica11
MI STIGLI NA BR 69 T0 G0user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 31894
3.10.2011 9:04:12   
senka27
jutro i od mene...Babilon bas si pozitiva...bravo draga tako i ostaniuser posted image

ja dobro osim sto sam sinoc imala uzasan bol u cijelom stomaku mislim da mi s vremena na vrijeme potpuno stane rad zelucauser posted image ...zene drage uzasno boli previjala sam se i to u pola noci me safata :( sve trajalo dok nisamuser posted image user posted image tek kad sam povratila popusti me...

to mi se desilo jos dva puta kako sam trudna...nisam nista ama bas nista pojela sto ne bih trebala...

al eto...desava seuser posted image

veliki pozzz za sve vass

Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 31895
3.10.2011 9:06:51   
Sensia
Sabah morgen user posted image user posted image

ja kuci al djaba sejtan ne da mira budna od pola 8 a mogu spavati koliko hocu....

bebice hvala na info, ja sam citala dosta o hurmama i zasto se jedu ali nisam nigdje nasla od koje sedmice se kao smiju, al mislim da mi ne mogu naskoditi da odmah krenem jer je 28 ostalo user posted image user posted image  a neka si se najela bijelog luka, ja to svima govorim jer stravno nema boljeg prirodnog antibiotika. jos koje vece tako i bice to bolje, ide sporije ali je i zdravije tako ozdraviti na prirodan nacin jer onda postanes 100% imun...

Mea i babilonko usitinilo ovo pravo a mi se usutile, bez prenosa uzivo nema nista user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mea eto jos malo pa ce i radovi biti gotovi a ti fino spakuj torbicu za svaki slucaj, i ja sam, nema bas sve u njoj al eto da u nekoj panici ne pakujem stavila sam osnovne stvari.... danas prerem prvu turu stvarcica jer ce do cetvrtka biti lijepo vrijeme pa da mi se fino osusi i ostane mirisljavo mmmmmmmmmmmm
ja trebam 5. ako BOg da na ctg, uzela sam uputnicu ali sam bas i uzbudjena...

ja sam svedske pelene placala po 2 KM u radnji n Otoci u Merkuru, pcelica maja, uzela sam dvije eto cisto ako zatrebaju.....

jutros su mi user posted image  bas aktivne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a meni neko olaksanje kako ne idem na posao, idemo li na vjezbice danas na Otoku?

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 31896
3.10.2011 9:10:51   
senka27

IZVORNA PORUKA: Nađaa

hahahhah! i meni je zadnja menga 14.3. :) nama onda termin pada isti dan maltene...meni je nekad dolazila na 28 nekad na 30 dana, kako kad! uglavnom, tu smo ti i ja! :)

tebi je ovo druga beba?
kako ti podnosis trudnocu? gdje si na pregledima? ja sam na Jezeru...tako nekako ispalo...nit sam zadovoljna nit nezadovoljna...istina, malo sam vise ocekivala od doktora sto se tice pojasnjenja...sve mi se cini nekako u trku, kao da ih moram za rukav vuci...al u principu su ok...

ma mi smo draga Nadjaa u bobu user posted image user posted image

jeste druga je beba...sve dobro super podnosim osim ponekad nekih trudnickih tegoba koje nalete...ali dobro je

...ja sam na Ildzi ali posto im ne radi UZ dolazimo na Jezero svaki mjesec!ista situacija...a tako ti je s dr.dobri su oni ali ako zelis posebnu paznju,vise info i pojasnjenja to mozes uglavnom kod privatnika dobiti...a da i ja nemam lose iskustvo...

hvala Bogu pa nema nekih problema s trudnocom...tako da mi posebna paznja nije ni potrebna..

eto draga Nadjaa mozda se sretnemo gore...mozda u porodjajnoj zajedno budemouser posted image user posted image

Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu Nađaa)
Neposredna veza do poruke: 31897
3.10.2011 9:51:57   
Vodolija83
Evo i meneee ! Jutro svim user posted image
Ja sam tako fino spavala,auuuuu...ne pamtim da sam ovako zadnjih 15-ak dana user posted image Cak nijednom nisam ustala ni u wc koliko sam se uspavala,al zato kad sam ustala oko 8:40,jedva se dogegala do wc.user posted image

Ja sam vam se slabo javljala za vikend.U subotu zujala sa mm skoro cijeli dan,a juce nam dolazila moja seka,pa sam samo ponekad virnula i napisala ukupno 2-3 posta za cijeli vikend,sto je cudno za jednu vodoliju ...
I daaaaa...promijenila sam boju kose.Poslije dugogodisnjih pramenova,sad sam svijetlo smedja-medasta...eto tako nekako.Mm se bas ono pravo svidja,a ja pokusavam da se naviknem.Mislila sam otici frizerki 15-ak dana prije termina da mi napravi ovu drasticnu promjenu,jer me bilo strah kako ce ispasti.Ali juce navalila ja da se farbam,dosadilo mi vise ovo...a seka i mm me ubijedise.Odemo kupiti 2 farbe,pa onda kod mojih,jer ja nisam imala cetku za farbanje,seka me zameljala i eto gaaa user posted image Jutros sama sebi neobicna,pa kako i necu poslije najmanje 7 god. sa pramenovima...A i prije 7 je farbanje bilo mala pauza od pramenova,hihiihiii....

Sensia,pa gdje si ti ? Par dana ce ti biti neobicno dok se naviknes da ne radis,al sve ce to da proleti i eto tebi aBd ubrzo cujice maleee user posted image
Vidimo se danas na vjezbicama user posted image

Bebice,znam kako ti je...Bas mi je zao sto te uhvatilo.I ja sma se stalno preznojavala,kao neka unutrasnja temp.,a onu dosadnu 37/5 sam imala samo 2 dana. Izbori se sa bijelim lukom,medom,limunadama,cajevima,neko je spomenuo limun i so,i to pomaze...Nadam se da ce te brzo popustiti aBd,bas je nekako zeznuto. Mene je drzalo preko 10 dana.Tebi zelim puuuno brzi oporavak ! user posted image

Babilonko,odg.sam ti na fb.Jos ako i ja prodjem kao ta zenica s obzirom da mi je "vec pukao vodenjak" (u snovima) ,a ja jos nista ne osjetim da me boli,bice dobro user posted image user posted image user posted image

Ja aBd u subotu ulazim u user posted image Jos malo pa cu biti prava XXL !

Ostale user posted image user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 31898
3.10.2011 10:27:13   
Sensia
valjda cu te moci prepoznati danas na vjezbicama user posted image

ja evo upalila prvu masinu stvarcica pa sjela da otpusem, dzaba ne moze se vise punim tempom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zenice koliko peskirica je dovoljno za bebu, meni kolegica jedna kaze da treba bar 2-3 jer se bebi kupa svaki dan a ne stigne se masina paliti i ves osusiti bas svaki dan ?

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 31899
3.10.2011 10:34:02   
Vodolija83
IZVORNA PORUKA: Sensia

valjda cu te moci prepoznati danas na vjezbicama user posted image

ja evo upalila prvu masinu stvarcica pa sjela da otpusem, dzaba ne moze se vise punim tempom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zenice koliko peskirica je dovoljno za bebu, meni kolegica jedna kaze da treba bar 2-3 jer se bebi kupa svaki dan a ne stigne se masina paliti i ves osusiti bas svaki dan ?

Hahaha,ma nadam se da hoces,s obzirom da ja sama sebe ne mogu da prepoznam ... Jos malo pramenovi vire,al prilicno su dobro prekriveni,pa cu jos jednom prefarbati aBd pred termin.
I ja evo hocu da ukljucim jednu turu raznoraznih teget plavih stvarcica user posted image
Sto se tice peskirica ja imam 2 nova,a 3 polovna od rodice dobila.Mislim da mi je dovoljno,a posto nama ide zimsko doba,najmanje 3 su nam potrebna,valja ih susiti.

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 31900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1274 1275 [1276] 1277 1278   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1274 1275 [1276] 1277 1278   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *