|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1276 1277 [1278] 1279 1280   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat]
3.10.2011 12:47:13   
Vodolija83
Ma naravno,sve cemo prezivjeti za nase user posted image user posted image !
A i kod mene sudje od juce i nesto malo od jutros,nikako da se nakanim,sva sam usporena,radim 20-ak min.nesto,pa sjednem i sve tako.
Ni ja ne znam kako cu fizicki stici na vjezbe,u zivotu nisam vise peglala kao sad bebijeve stvari,pa mi bas puno vremena ode na to,a i na sve ostalo.
Da sam se tek sad pocela spremati,nigdje mene ne bi bilo...
Minie,u kakvu si ti torbu mislila spakovati stvari za bolnicu? Ja nemam pojma...

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 31926
3.10.2011 12:48:18   
Sonja
pozdravcic i od mene

vidim pisete o dekicama peskirima grudnjacimauser posted image
ja sam imala 5-6 tih grudnjaka za dojenje al sam sve podijelila i sad moram opet kupituser posted image al hajd
a peskirica ni sama ne znam koliko imam i dekica..uglavnom treba ih podosta

ovih dana planiram oprati odjecu za malenog user posted image dok je jos lijepo vrijeme a eto sutra ulazim u 8. mjuser posted image user posted image pa reko to je taman....
moram i prozore prat..najmrze mi je to ...uglavnom poslijednje pripreme polako nadolazeuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 31927
3.10.2011 12:48:54   
Sonja
uh ticker me prebacio u 8 mj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 31928
3.10.2011 12:49:25   
Selminja
Gdje ste radnice i neradnice user posted image
Ja sam danas tako teska i slomljena, bas nemam snage nikako, kao da sam rintala cijelu noc, a Bogami ustala u 9.00h user posted image valjda je to jedan od simptoma ovog devetog mjeseca, ja prekosutra 9-ti user posted image
Tuzlanke, gdje se ima kupiti kod nas tih grudnjaka za dojenje? Od 5km user posted image I meni bi trebala neka manja velicina, meni sise nisu nista posebno narasle, 75B kao i prije trudnoce sve otislo u stomak i guzicu user posted image
Pahuljice, bitno je samo da ne mijenjas puno prasak na pocetku, ni omeksivac, a nije bitno kojim ces. Ako hoces dobru info, u Bingu je akcija kataloska ovih dana, ja jucer kupila Persil 6kg + dobijes 1,5l tecnog persila gratis (ja ga koristim za sareni ves) sve to 20km, prejeftino Bogami user posted image Otidji dok nije nestalo, to brzo pukne, mislim posalji nekog. I taj persil je sa Silanom i stavrno lijepo mirise, ja sam ga i prije koristila i super je, tako da ja bebici i necu stavljati omeksivac, ionako lijepo mirise.
Zenice cestitam vam sedmice mjesece user posted image jos malo i ja prava XXL trudnjaca user posted image

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 31929
3.10.2011 12:54:13   
Sonja
Selminja imas grudnjaka na pijaci kod one tete sto prodaje grudnjake blizu mljekare(mislim onog prostora gdje se prodaje sir kajmak mlijeko)(valjda si skontala)user posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 31930
3.10.2011 12:55:36   
Selminja
IZVORNA PORUKA: Sonja

Selminja imas grudnjaka na pijaci kod one tete sto prodaje grudnjake blizu mljekare(mislim onog prostora gdje se prodaje sir kajmak mlijeko)(valjda si skontala)user posted image

Joj, a na kojoj pijaci? Na hametovoj, ili onoj kod korza? user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 31931
3.10.2011 13:10:26   
Sonja
na onoj kod korzauser posted image ja mislim da su 6KM a ako ih ne bude ona ce ti reci da ce nabaviti i da dodjes za 3-4 danauser posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 31932
3.10.2011 13:16:09   
pahuljica_25
Ah Selminja što se tiče tih grudnjaka ja ti nemogu pomoći,znaš sam primorana na krevetuser posted image Prekosutra aBd idem na kontrolu pa ću vidjeti šta ćemo dalje...Hvala za informaciju o deterdžentuuser posted image Zaboravim te pitati da li si završila sa vježbicama,jesi li išla redovno i jesi li šta pametno naučila?

Joj ženice kod mene beba nešto rovi po pupi,skroz doleeee nisko,kuca na vratauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 31933
3.10.2011 13:21:22   
mamina princeza
Drage moje vo da se javnem i ja .....
bila jutros u pionirskoj sa curicom i tetom koja je cuva , nisam mogla sama s njom jer ne msijem potrcati al eto ona j ezeljela d ai ja idem pa sam isla malo sjedila na klupi malo setala ....ljepota.

Inace sad samo lezim i osluskujem bebu nesto  me suha uhvatila. Skontala sam da sam curicu osjetila tacno kad sam bila ovoliko trudna a sad se jos pitam nekako mi nije jasno i kad osjetim jel to to i pravo je nisko... pa sam se optretila tim kad sam budala.....

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 31934
3.10.2011 13:22:19   
pusica
Ja sam imala te oštre bolove od 5 nedjelje i veoma opasne bolove mislila sam neću izdrćati više dana user posted image ali od ničega sada hvala Boguuser posted image user posted image user posted image ušla sam u 9 nedjelju i I am happy user posted image user posted image user posted image mirovanje i dočekati ćemo naša malauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image javi kako si nadalje pozdrav 

(odgovor članu Nađaa)
Neposredna veza do poruke: 31935
3.10.2011 13:25:34   
mamina princeza
user posted image Prebacio me ovaj sticker u peti....user posted image user posted image user posted image

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 31936
3.10.2011 13:32:42   
Selminja
Sonja, hvala na info, valja mi otici...
Pahuljice, nisam bila na zadnja dva predavanja i na zadnjim vjezbicama, na vjezbicama uvijek se isto radi, tako da mi nije plaho ni zao, ali mi krivo sto ne odoh kad su bila predavanja ta zadnja, jedan o dojenju, i drugi o porodaju pa se gledao i onaj filmic neki. Nisam imala kako otici, sama da vozim nisam se smjela usuditi. Doduse ja te filmove o porodjaju i ne volim, ali eto. Nista ja posebno nisam naucila tamo, ali su vjezbice super stvar zbog druzenja, bas se ismijemo, svasta pitamo doktorice, medjusobno se preispitujemo, i vjezbice su smijesne skroz user posted image barem meni. Tako da eto najvise zbog toga vrijedi ici. Zene fino ohrabre, doduse ja se ne bojim poroda ali fino uliju samopouzdanje.user posted image Ja mislim da je vec krenula druga tura tj sve opet ispocetka, ili krece sad u subotu.

(odgovor članu pusica)
Neposredna veza do poruke: 31937
3.10.2011 13:54:31   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Sonja

uh ticker me prebacio u 8 mj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 8. mjesec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi te vjerno pratimo, sutra i nas ako Bog da prebacuje u 8.-mi user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 31938
3.10.2011 13:55:56   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Vodolija83

Minie,u kakvu si ti torbu mislila spakovati stvari za bolnicu? Ja nemam pojma...

I mene interesuje u kakvu torbu se mogu pakovati stvari za bolnicu?
Dok sam lezala gore vidjela sam da u porodjajnu daju samo da se ponese kesica sa uloscima i vlaznim maramicama, a sve ostalo se ostavi sestrama pa one poslje donesu nakon porodjaja u sobu.

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 31939
3.10.2011 13:59:10   
Selminja
I ja se dvoumum kakvu torbu da ponesem u porodiliste? Ja sam mislila jednu crnu platnenu s fakultetskih dana koju cu vjerovatno i baciti kad aBd izadjem, a cula sam da zene uopste ne nose torbu nego sve potrpaju u obicnu kesu?  user posted image
Pahuljice imas pp user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 31940
3.10.2011 14:00:49   
pahuljica_25
Selminja odgovorilauser posted image

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 31941
3.10.2011 14:00:53   
zanzibarka
Pozz za sve moje drage user posted image  i bebare u stomacicima :) Mi smo danas usle u 37.sedmicu, hvala Allahu user posted image user posted image user posted image

Ko mi zna reci jesul vjezbe u Skerlicevoj danas u pola 5 ?

Naša princeza, naše malo sunce došlo je na ovaj svijet 27.10. Hvala Uzvišenom na najljepšoj blagodati!!!

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 31942
3.10.2011 14:11:16   
pauza
zanzibarko, sretno na 37. sedmiciuser posted image
vjezbe u Skerlicevoj su samo cetvrtkom u 16.30 i petkom u 11.00h, tako je bilo tokom ljeta i jos uvijek je... ja zvala da provjerim...
hoce li neko ici sad u cetvrtak da se upoznamo?? ja planiram ici i to mi je prvi put :-)

(odgovor članu zanzibarka)
Neposredna veza do poruke: 31943
3.10.2011 14:15:19   
Bebica11
Ev0 i mene zenice,

0d0se mi drugarice, d0bila sam d0sta stvarcica za bebicuuser posted image , b0dica, haljinica, gegica, peskira 3-4 za bebicu,p0steljine i tak0, sva sam happyuser posted image

sad cu i ja p0ceti p0mal0 prati,slagati i sl

Anice i S0nja, cestitke na 8 mjesecuuser posted image user posted image user posted image , et0 i nas aBd za heftuuser posted image
0stalim zenicama cestitke na sedmicama, ne radi mi d0br0 tastatura, pa d0k mm ne napravi tesk0 mi kucatiuser posted image

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 31944
3.10.2011 14:20:22   
babilon
vodolijo jesi ti pitala za orbu za bolnicu? Ja sam kontala ponijeti torbu, kao ceker za plazu sa rajfeslusom.. A kad sam sad bila na jezeru, oav trudniac sto je ostala, jer je bila 4 prsta otvorena  a nikakvih bolova ;)) hoad u nekoj spavacici kratkih rukava, i moja mama je pita je li to vasa, kaze da nije nego su joj u bolnici dali, u ruci je samo drzala uloske Vir 80, 2 pakovanja, ostalo nije bilo kod nje... sestra odnijela.. eto da znate i to..
A ovaj ceker cu ponijet da ga mogu baciti, iako j elijep ali me strah nseto kuci ga vratiti :/

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 31945
3.10.2011 14:31:47   
Mamolina
user posted image user posted image ja nesto nemam srca da se odjavim sa ove teme .. hehe... samo da vam mahnem ...PAUZA jastucic ljubicasti je kupila tetka ne znam gdje vjeruj mi ... znam da je negdje u sa .. i uz njega dodju ljubicasti kompletic helankice i tunika .. u tom smo je iznejeli iz bolnice !!Cestitam nove mijesece i sedmice masalla vidim da ste mi sve dobro !!!pusa od HANNE I MENE !!

Neposredna veza do poruke: 31946
3.10.2011 14:38:30   
pauza
IZVORNA PORUKA: Mamolina

user posted image user posted image ja nesto nemam srca da se odjavim sa ove teme .. hehe... samo da vam mahnem ...PAUZA jastucic ljubicasti je kupila tetka ne znam gdje vjeruj mi ... znam da je negdje u sa .. i uz njega dodju ljubicasti kompletic helankice i tunika .. u tom smo je iznejeli iz bolnice !!Cestitam nove mijesece i sedmice masalla vidim da ste mi sve dobro !!!pusa od HANNE I MENE !!

meni je ono preslatko, onako bi voljela i za svojuuser posted image user posted image  :-) ako slucajno saznas od tetke gdje je kupila, javi... bilo kad:-) jer onako nesto trazimo....
i nemoj se odjavljivati, svrati ponekad da nam javis kako ste i das neki savjet:-)
ljubac veeeeeliki:-* user posted image

(odgovor članu Mamolina)
Neposredna veza do poruke: 31947
3.10.2011 14:44:21   
Vodolija83
Babilonko,znas da smo mi vec pricale nesto o toj torbi.I mene je isto strah vratiti kuci,tako da cu vjerovatno naci neku staru koju mi nece biti zao baciti.
A znam da to kad kreces na porod,sve ti sestra uzme,a ti samo kesicu sa osnovnim stvarima poneses u salu.Spavacice tvoje ti trebaju za kasnije,nakon poroda,ili ako lezis gore pred porod,jer kad trebas u salu daju ti njihovu.Nisu im lose,ja sam nosila kad sam isla raditi serklaz.

Sonja,cestitke na ulasku u 8. user posted image I tebi Anice unaprijed user posted image

Ja sad odoh rucak privoditi kraju,pa se spremati lagano za vjezbice.Pa paaa

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 31948
3.10.2011 14:50:56   
Bebica11
V0D0LIJA haj kad budes 0NLINE sam mi napisi sta ti je dr reka0 kak0 da skidas temp, mene 0ci b0le,ka0 da ce me uhvatiti, i da li si skidala nekak0 ili???

Neposredna veza do poruke: 31949
3.10.2011 14:54:07   
pauza
neka mi neko napise link porodjajnih prica, pls... ja smotana ne umijem naci...

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 31950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1276 1277 [1278] 1279 1280   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1276 1277 [1278] 1279 1280   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *