Bebica11
|
IZVORNA PORUKA: Vodolija83 IZVORNA PORUKA: Bebica11 V0D0LIJA haj kad budes 0NLINE sam mi napisi sta ti je dr reka0 kak0 da skidas temp, mene 0ci b0le,ka0 da ce me uhvatiti, i da li si skidala nekak0 ili??? Bebice,ja evo tek online,pa da ti se javnem.Malo zujala sa mm poslije vjezbica Nadam se da si bolje i da nisi dobila temp.Ja sam svog dr.zvala kad mi je temp.bila tacno 37,al mi je on rekao da uzmem Pembritin ako mi je upaljeno grlo,jer od njeg dolazi temp.,al ja sam se borila svim i svacim da ne uzmem antibiotik.Otisla nakon 2 dana da mi dr.u ambulanti pogleda grlo i rekla da imam temp. 37/2,al ona kaze da je grlo sasvim ok i da mi ne treba antibiotik,al mi je vise bilo upaljeno zdrijelo i zezao me nos i sinusi. Pila sam hladne limunade,vruce limunade,caj sa uspinovanim secerom i mlijekom,med sam uzimala (pojela malu teglu meda),ispirala grlo slanom vodom (pravo pomaze) i ne znam ni sama sta sve nisam...cak sam se borila i sa onim herpesom u nosu... Iskreno,moram priznati da sam jedan dan kad mi je temp.bila 37/5 i imala sam nepodnosljivu glavobolju i bol u sinusima popila 1 paracetamol.U trudnoci znam da smiju i do 3 dnevno (nakon prvog trimestra),al ja sam pokusala max.da izbjegnem bilo koju tbl. Pozz za sve ostale Tajra26,sretno !!! I mene je sin0c uhvatila temp, al je dug0 bila 37,2 prav0 me izmrcvarila, ja zvala dr kaze kad predje 38 p0pij paracetam0l, i kak0 je najvisa sin0c bila 37,4 nisam, i jela sam 0pet bijel0g luka, muz pravi0 supicu, pila cajeva, mandarina jela, jela narandze i pr0sl0 me hvala Allahu, spala je j0s sin0c 0k0 dvanaest sati sad me sve p0pustil0 hvala Allahu, ja mislim da mi je bila 0d upale sinusa, jer me grl0 jucer nije b0ljel0, danas se sve smiril0, sam0 kasljem mal0 i smrcem a beba je jucer bas mirna bila, prav0 sam se brinula , jedva cekam na uzv da mi kaze da je sve 0k ciciban presladak ti je avatar, malecka je med
|