|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1277 1278 [1279] 1280 1281   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat]
3.10.2011 14:57:48   
R&T@
IZVORNA PORUKA: pauza

neka mi neko napise link porodjajnih prica, pls... ja smotana ne umijem naci...

http://www.ringeraja.ba/forum/vase-porodajne-price/m_1951/mpage_64/tm.htm#1072319

user posted image

Jos nesto:
desno u prozoru ispod posljednjih objavljenih postova pise Promijenjene rasprave... kad tu kliknes, vidjet ces 50 posljednjih tema na kojima je objavljen post...

Ako to znas...zanemari uputuuser posted image

< Poruku je uredio tajra -- 3.10.2011 15:01:13 >

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 31951
3.10.2011 15:10:57   
minie
Hej draga Vodolijo, ja imam jednu kao vikend torbu (tako na njoj pisalo kad sam je dobila) i uz nju dosao kofer za kozmetiku i pravo fino izgleda, ali sad to dvoje nositiuser posted image , probacu sve u nju zgurati, a ako ne bude moglo, onda cu jednu torbicu, onako pomanja je, mm kupio jednom u Njemackoj i cini se funkcionalna poprilicno, pa cu nju.
Bas nesto kontam, gdje staviti i stvari za bebaca. Treba jedna presvlaka za bebu, pelene, maramice, dok sve to spakujemo, ko da na ljetovanje idemo user posted image

Sensia ostavi se ti hurmi, nego se baci na ono drugo sto je sestra Berina rekla da jedino djeluje. A ti dobro znas sta je to, pa navali user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 31952
3.10.2011 15:37:44   
babilon
IZVORNA PORUKA: minie

Hej draga Vodolijo, ja imam jednu kao vikend torbu (tako na njoj pisalo kad sam je dobila) i uz nju dosao kofer za kozmetiku i pravo fino izgleda, ali sad to dvoje nositiuser posted image , probacu sve u nju zgurati, a ako ne bude moglo, onda cu jednu torbicu, onako pomanja je, mm kupio jednom u Njemackoj i cini se funkcionalna poprilicno, pa cu nju.
Bas nesto kontam, gdje staviti i stvari za bebaca. Treba jedna presvlaka za bebu, pelene, maramice, dok sve to spakujemo, ko da na ljetovanje idemo user posted image

Sensia ostavi se ti hurmi, nego se baci na ono drugo sto je sestra Berina rekla da jedino djeluje. A ti dobro znas sta je to, pa navali user posted image

Minie na sta ase odnosi ova preslavaka za bebu ;))) zato sam se ja odlucila za onaj plazanski ceker sa rajfeslusom, stanu 3 peskira za plazu, pa ce vala i ovo za bonlice stati ahhaha :D

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 31953
3.10.2011 15:46:09   
pauza
tajra, hvalaaaa ti:-) nisam znala ove fore i fazone:-) tako da mi je svaka uputa dobro dosla.... e, sto se posteno isplakah, ali neka, vrijedi.... :-)

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 31954
3.10.2011 16:08:03   
minie
IZVORNA PORUKA: babilon

IZVORNA PORUKA: minie

Minie na sta ase odnosi ova preslavaka za bebu ;))) zato sam se ja odlucila za onaj plazanski ceker sa rajfeslusom, stanu 3 peskira za plazu, pa ce vala i ovo za bonlice stati ahhaha :D

Kako sam ja cula, u Vojnu bolnicu se treba ponijeti nesto da se obuce bebi kada se rodi, pa sad ne znamuser posted image . Ako postoji mogucnost da se baci torba, onda cu i ja naci neku staru, ove su mi bas fine.

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 31955
3.10.2011 16:24:28   
Silver
mi sad sa kontrole, samo mjerila pritisak, i vagala me i slusala otkucaje...dala uputnicu za urin i nekontam one dr. u skerlicevoj, kaze mi nema potrebe za UZV, a ja zadnji radila krajem augustauser posted image user posted image user posted image  Sva sreca pa paralelno idem na GAK na UZV...po ovima u skerl. nebi nikad nista radila....

Ja sam mislila za bolnice one plasticne kao cekere, da ga mogu baciti...pokusacu sto manje stvari da donesem kuci sa Jezera...

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 31956
3.10.2011 16:57:58   
Mrgica
Pozdrav drage moje user posted image , ja se dala u skitanje pa vas ne stignem citati, uspjela sam malo preletiti sta ste pisale i vidim slicice lijepih bebica neka su vam zivi i zdravi...
Ja kod mame pobjegla u juzne krajeve, neprocitah jel bila ta kahvica ili cekate i mene???user posted image
Muz mi je neki dan digao nalaze vag. brisa i papa testa , a ovi iz pol.Clarus rekli zvati kad budu nalazi gotovi ali nisu nikad i cak mu nista nisu ni rekli kakav je nalaz, sramota a znali su uzeti pare.
Eh sad u nalazu vag brisa pise- u ispitivanoj kulturi izolovana normalna flora, sto znaci da je ok. A u papa testu ,vjerujem da svi znate kako izgleda onaj nalaz, pise mnostvo leukocita, , a u opisnoj dijagnozi oznacena upala i promjene na stanicama...user posted image nalaz ponoviti nakon lijecenja...user posted image Sutra odmah idem kod dr ovdje kod mame ima jedan vrhunski ginekolog, sva sam isprepadana, ne znam sad za ovu upalu jel sta skodila bebiju ne daj Boze...Jako sam ljuta na ove iz spomenute polikl. mogli su bar javiti kakav je nalaz ili recu muzu kakvo je stanje dal se trebam odmah javiti Dr ili ne...Ova prijasnja doktorica je sumnjala da imam glivice i bakteriju Trichomonas vaginalis, a nemam nista od toga, vjerovatno je neka druga, dok imam upalu...Uh izjadah se ja vama pravo sorrx, jedva cekam sutra da idem kod Dr...
Ljubim vas puno sve...

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 31957
3.10.2011 20:44:35   
entinte
drage user posted image nekad sam i ja visila na ovoj temi user posted image zelim vam svima laku trudnocu i porod... user posted image da nam donesete puno zdravih i lijepih user posted image aBd user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 31958
3.10.2011 20:55:09   
tajra26
zenice moje drage kod mene izgleda krenulo imam bolove od danas poslije podne ali jos uvijek nisu u istim intervalima...hm... pa sad ne znam...ne boli strasno ali je jace od menstrualnih bolova....ljubim vas sve i drzite mi fige ako veceras odem.. user posted image uh sve mi se pomjesalo...user posted image

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 31959
3.10.2011 22:01:42   
Nađaa
IZVORNA PORUKA: pusica

Ja sam imala te oštre bolove od 5 nedjelje i veoma opasne bolove mislila sam neću izdrćati više dana user posted image ali od ničega sada hvala Boguuser posted image user posted image user posted image ušla sam u 9 nedjelju i I am happy user posted image user posted image user posted image mirovanje i dočekati ćemo naša malauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image javi kako si nadalje pozdrav 

hej, evo ok sam...danas nema bolova- ni ostrih ni tupih :)
ti na pocetku :) ah kad se sjetim...kao da je prije 2 godine bilo a ne par mjeseci...meni se ova trudnoca nesto pravo oduzila!hahaha!!

bebice sta to ti bolujes??? kako beba? jel te slusa? :) mene moja lupa stalno, al neka je! kako sam procitala da ti je doc rekla da ocekujes ranije porod samo citam po forumu ne bi li vidjela da si otisla da se porodis!hahaah! al nemoj bona jos, neka te tamo kad i ja, da ne budem sama u toj muci! :)

(odgovor članu pusica)
Neposredna veza do poruke: 31960
3.10.2011 22:19:44   
Vodolija83
IZVORNA PORUKA: Bebica11

V0D0LIJA haj kad budes 0NLINE sam mi napisi sta ti je dr reka0 kak0 da skidas temp, mene 0ci b0le,ka0 da ce me uhvatiti, i da li si skidala nekak0 ili???

Bebice,ja evo tek online,pa da ti se javnem.Malo zujala sa mm poslije vjezbica user posted image
Nadam se da si bolje i da nisi dobila temp.Ja sam svog dr.zvala kad mi je temp.bila tacno 37,al mi je on rekao da uzmem Pembritin ako mi je upaljeno grlo,jer od njeg dolazi temp.,al ja sam se borila svim i svacim da ne uzmem antibiotik.Otisla nakon 2 dana da mi dr.u ambulanti pogleda grlo i rekla da imam temp. 37/2,al ona kaze da je grlo sasvim ok i da mi ne treba antibiotik,al mi je vise bilo upaljeno zdrijelo i zezao me nos i sinusi.
Pila sam hladne limunade,vruce limunade,caj sa uspinovanim secerom i mlijekom,med sam uzimala (pojela malu teglu meda),ispirala grlo slanom vodom (pravo pomaze) i ne znam ni sama sta sve nisam...cak sam se borila i sa onim herpesom u nosu... Iskreno,moram priznati da sam jedan dan kad mi je temp.bila 37/5 i imala sam nepodnosljivu glavobolju i bol u sinusima popila 1 paracetamol.U trudnoci znam da smiju i do 3 dnevno (nakon prvog trimestra),al ja sam pokusala  max.da izbjegnem bilo koju tbl.

Pozz za sve ostale user posted image

Tajra26,sretno !!!

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 31961
4.10.2011 8:05:15   
emma.L
Dobro jutro svima!
Izgleda da ćemo imati još jedan topao dan user posted image , stvoren za brisanje prašine i peglanje user posted image . Napokon sam se pokrenula malo, zadala se po stanu i rasporedila sve za bebu, još samo da danas opeglam i stavim posteljinicu, prekrijemo je i neka čeka. I jutros sam planirala popuniti torbu ili barem sve staviti na jedno mjesto, najgore mi je iskupiti nalaze privatnika. A prošli put ih nisam ni izvadila iz torbe jer je njima bio relevantan samo onaj ctg na prijemu i vag pregled prije prijema, ali eto.
Ja isplanirala sutra izlazak i čuvanje curice, u petak gledanje utakmice, u subotu frizera... Baš me zanima hoće li mali šef dozvoliti da to sve fino odradim, možda i pedikir user posted image . Čini mi se da me je uhvatilo gniježđenje jer me nervira garderoba pomiješana u ormaru, pa hoću i da sklonim trudničke stvari za ljeto negdje... ma svašta bih ja. Onda krenem i nakon pola sata umirem.
I ozbiljno razmišljam da ne idem nikako u bolnicu do poroda jer mi osiguranje pokriva privatno liječenje, da se ne peglam sa ctg-om svako drugi dan, sa prevozom i čekanjem. S druge strane mislim da možda nije ludo javiti se Mišeljiću kako sam planirala, pa možda ipak on bude na porodu, tko zna user posted image . Odlučit ću kad odem na komisiju u četvrtak.
Želim vam svima ugodan dan user posted image , ovima što jedva čekaju i poneku bebicu, hihihi.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 31962
4.10.2011 9:00:42   
Selminja
Trudnice ustajte sta ste se uspavale user posted image
Evo kafa od mene kad niko pristavio nije user posted image
Ja sam svoju vec popila, danas ce biti jos jedan lijep dan, stavila sam ogradicu u masinu ne bil se osusila dok je toplo, nadam se da ce citava izac van, stavila sam na 30*, cekam da zavrsi pa odoh u skitnju user posted image
Zelim vam lijep i ugodan dan! Puse svima user posted image

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 31963
4.10.2011 9:05:12   
pauza
pozdrav drage moje!!
sta ovo nikog nema, svi spavaju.... blago vama, ja sam jedva na posao dosla...:-(
treba iskoristiti ove lijepe dane, kazu da ce od cetvrtka biti osjetno zahladjenje:-(
danas namje 24. sedmice, jedva cekam sutra pregled, jer sam malo zabrinuta, moja nemirna beba se juce samo malo i njezno javila, pa se brinem... a i ja sam nekako lose, glavobolja, nemoc... ne znam sta mi je :-(
ljubim ja i milujem drage pupe:-*

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 31964
4.10.2011 9:08:49   
pahuljica_25
Jutroooooouser posted image

Evo i ja pravim konačno spiskove šta sve trebam kupiti,za bebu,za mene za bolnicu itd. Uhh jeeedva čekam aBd,nadam se

da me doktorica sutra neće razočaratiuser posted image Mene već počelo nekad laganoooo boluckati,kao blagi ali bas blagi menustralni

bolovi,i to možda jednom ili nijednom dnevno.Izgleda da su to one pripremne kontrakcijeuser posted image

Mi danas hvala Bogu ušli u 36 sedmicu,u subotu aBd u user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 31965
4.10.2011 9:09:11   
mala75
dobro jutro Vam i od mene.
Jest ova emma vrijedna, ja se pravo postidih, tek ustala i evo stavila vodu za kafu. onda sam malo mislila preletit da vidim šta ste pisale ovih dana.

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 31966
4.10.2011 9:25:11   
smajli80
Morgeeen trudnjačeuser posted image user posted image
Kako ste,kako ste spavale?
Ja nikakouser posted image ,moja cura se noćas cijelu noć vrtila,nešto mrmljala,svađala se sa nekimuser posted image user posted image ...
Na kraju sam se definitivno probudila oko 3 i više nisam mogla zaspatiuser posted image .Evo me kao zombi samuser posted image user posted image .
I inače ne mogu spavati probudim se oko 2 i zaspem tek u 5,da li se to dešava nekoj od vas ili sam ja malouser posted image user posted image .

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 31967
4.10.2011 9:28:55   
mamina princeza
i kod mene je isto smajli ... probudim se sto puta da je pokrijem pa da vidim sto svili jauce smije se ili sta vec.. i onda ne mogu da zaspem jedno sat, kako lice tek biti kad odmakne trudnoca jos vidjecemo. ima rr radi i nocna pa cu se nekako zabaviti :))) a od kako sam curicu rodila skroz sam okrenula ritam tako da rano lijezem rano ustajem al eto sad se sve to pobrkalo. 

dobro jutro i svim ostalim trudnicama :))

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 31968
4.10.2011 9:37:08   
smajli80
O dobro ima još noćnih pticauser posted image user posted image ,nisam sama.Ubi me to nespavanje,voljela bih se više naspavati kao čovjek nego da mi neko da 100kmuser posted image user posted image .
Al ajde šta je tu je kao što kažeš ima noćna smjena na RR,ima da ćaskamo cijelu noćuser posted image user posted image user posted image

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 31969
4.10.2011 10:06:05   
ciciban26
Zeniceeee,kako napreduju beboline? Opet ja virim kod vasuser posted image
Babilonko ima li treme,sad si ti na redu user posted image user posted image user posted image
Mi vam samo jedemo i zezamo mamu,slabo spavamo sli zato uzivamo na siki i u maminom narucju user posted image pa je mama zaboravila sta znaci biti naspavana user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 31970
4.10.2011 10:12:27   
AAvalon
drage trudnice, izvinite sto sam vam samo ovako bahnula, ali zaista mi treba savjet user posted image

da li je neko (osim mene, ocito) imao problema u trudnoci sa kontrakcijama? moje su krenule vec u 17. sedmici, i otpocetka ih ja osjetim kao da se dio materice stvrdne na jedno 30-tak sekundi, i onda opusti. ne bole, ali su neugodne. zasad nisu imale nikakvog efekta na bebu niti na cerviks (hvala Allahu dragom), doktorica mi je ukljucila svu mogucu terapiju (Gynipral 6x1, Apaurin 3x2mg, Buscopan 3x1, Isoptin 3x1, Mg, Utrogestan 3x1 vaginalno), ali one i dalje traju, i iz dana u dan ih imam sve vise (recimo na pocetku sam ih imala 3-6 dnevno, sad svaki dan barem 10-15). ja se samo nadam da cu moci izdrzati do barem blizu termina, da mi bebica ne dodje bas prerano (da ne pricam da smo 3 godine pokusavali zatrudniti, i uspjeli tek uz pomoc inseminacije i stimulacije ovulacije).

da li jos neko ima ovakve kontrakcije uprkos terapiji i mirovanju, i dokle ste dogurali? ja sam bas user posted image user posted image user posted image i isprepadana...

Dum spiro spero

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 31971
4.10.2011 10:22:20   
animagical
avalonuser posted image da te odmah smirim,  sada su kontrakcije redovna pojava u trudnoci....slabo koju trudnicu znam da nije bila na utrogestanu, ginipralu, apaurinu, magneziju...evo ja prva, imala sam i krvarenje bas u 17 sedmici, pa rodila Ajnura u 41 sedmici... moja seka je imala te bas jake kontrakcije, i pored lijekova i mirovanja ti mogu preporuciti sto vise psihickog odmora...ne opterecuj se, bebe su puuuno izdrzljivije nego sto mislisuser posted image   sve to bude okuser posted image evo, moj prijeteci pobacaj i prijeteci prijevremeni porod upravo spava u kreveticuuser posted image koliko sam se samo brinula, koliko sam plakala kad vidim krv...eh...bude i prodje...moj beban je isto malo poteze zacet, zbog maminih zdravstvenih problema, a nakon spontanog...tako da sam ti bila ista, stalno brinula, drhtala cim nesto zigne...brinula zbog svojih lijekova, hoce li mu sta naskoditi...kuc-kuc prav i zdrav... znam da je tesko ali pokusaj se opustitiuser posted image

(odgovor članu AAvalon)
Neposredna veza do poruke: 31972
4.10.2011 10:38:00   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: AAvalon

drage trudnice, izvinite sto sam vam samo ovako bahnula, ali zaista mi treba savjet user posted image

da li je neko (osim mene, ocito) imao problema u trudnoci sa kontrakcijama? moje su krenule vec u 17. sedmici, i otpocetka ih ja osjetim kao da se dio materice stvrdne na jedno 30-tak sekundi, i onda opusti. ne bole, ali su neugodne. zasad nisu imale nikakvog efekta na bebu niti na cerviks (hvala Allahu dragom), doktorica mi je ukljucila svu mogucu terapiju (Gynipral 6x1, Apaurin 3x2mg, Buscopan 3x1, Isoptin 3x1, Mg, Utrogestan 3x1 vaginalno), ali one i dalje traju, i iz dana u dan ih imam sve vise (recimo na pocetku sam ih imala 3-6 dnevno, sad svaki dan barem 10-15). ja se samo nadam da cu moci izdrzati do barem blizu termina, da mi bebica ne dodje bas prerano (da ne pricam da smo 3 godine pokusavali zatrudniti, i uspjeli tek uz pomoc inseminacije i stimulacije ovulacije).

da li jos neko ima ovakve kontrakcije uprkos terapiji i mirovanju, i dokle ste dogurali? ja sam bas user posted image user posted image user posted image i isprepadana...

Ja sam lezala u b0lnici zb0g k0ntrakcija u 17-t0j sedmici, i ja sam na ginipralu, meni je p0m0ga0, d0duse ja se ne 0bazirem na tvrd st0mak, sam0 me bil0 strah kad b0l0vi bas p0cnu, nem0j se sekirati, ev0 ja 30ta sedmica, izgurali sm0 d0br0 i j0s se b0rim0 s timuser posted image

(odgovor članu AAvalon)
Neposredna veza do poruke: 31973
4.10.2011 11:08:24   
Silver
AAvalon draga, evo i ja sma imala problema s apovremenim kontrakcijama, povezanim sa fizickim naporom...pijem apaurin i magneziji, mada ja apaurin samo po potrebi...jos od treceg mjeseca sam primjetila te kontrakcije i evo i mi dogurali do 27 sedmice user posted image  i dalje cemo aBd! Evo vidis sve su pozitivni primjeri, pokusaj da se nesikiras, a ako kontrakcije se nastave probaj otici i drugom dr. pa vidi sta ti on kaze! Sretno draga user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 31974
4.10.2011 11:16:36   
AAvalon
hvala vam puno cure user posted image trebalo mi je malo pozitivnih primjera...
ja samo molim Boga da izdrzi cerviks sto duze, ja sam voljna uraditi sta god treba, samo da malac bude dobro aBd... pokusavam da se opustim, al cim me uhvati kontrakcija, ja se raspekmezim user posted image i sto je najgore lezanje mi ne pomaze, cak mi budu ucestalije kontrakcije... na rubu sam ludila, ali aBd pa se sve sretno zavrsi, znam da cu sve zaboraviti u roku pola sekunde user posted image

jos jednom vam svima hvala na ohrabrenju, i svima vam od sveg srca zelim sve najbolje, posebno zdrave i nasmijane male bebice user posted image

Dum spiro spero

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 31975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1277 1278 [1279] 1280 1281   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1277 1278 [1279] 1280 1281   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *