|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1273 1274 [1275] 1276 1277   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat]
2.10.2011 20:34:44   
Hannica
Sto se tice tog sirokog povijanja...ja nisam cesto Hanu tako povijala (uglavnom navece),nekako mi ruzno i neprirodno beba izgleda s tim.user posted image Ali da sam primjetila da nesto nije uredu s kukovima sigurno mi ne bi bilo bitno kako izgleda. user posted image Ja sam koristila jednu obicnu tetra pelenu i onu svedsku ili spansku (nisam sigurna cija je user posted image ).

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 31851
2.10.2011 20:39:02   
animagical
IZVORNA PORUKA: tajra26

Silver svedske pelene u adaxu su 4,70km jedaN komad ja sam kupila dvije ali mi se cini da su male jer sam gledala na netu kako radi patronazna sestra taj siroki povoj dosta su vece nego te moje... e sad da li je to malo samo dvije??? da kupim jos?? ja bi voljela nauciti taj povoj jer kazu da je dobra stvar.... uh u dilemi sam user posted image a tetra pelene sam kupila na pijaci 10kom 18km
bebice drago mi je da je prestalo a sad miruj draga a za to grlo probaj posoliti limun i isisati ga to ti je puno bolje od onih tabletica za sisanje i jos stavi tri kasike meda u solju i 1kasiku cimeta(manju)potom to zalij vrelom vodom....

svedeske imate u robotu po cini mi se dvije marke komad...siroki povoj meni u bolnici rekli da ne treba osim ako uzv kukova pokaze da treba...mi ne povijamo siroko, i patronazna kaze ne treba, pampers je ionako sirok, bas rasiri noge...tetra pelene koristimo za svasta drugouser posted image i velike su, pcelica maja, 10 km dodje oko 24 km

(odgovor članu tajra26)
Neposredna veza do poruke: 31852
2.10.2011 20:41:17   
Hannica
IZVORNA PORUKA: animagical

svedeske imate u robotu po cini mi se dvije marke komad...siroki povoj meni u bolnici rekli da ne treba osim ako uzv kukova pokaze da treba...mi ne povijamo siroko, i patronazna kaze ne treba, pampers je ionako sirok, bas rasiri noge...tetra pelene koristimo za svasta drugouser posted image i velike su, pcelica maja, 10 km dodje oko 24 km

Eh,sta su sad KaeMcici a sta komadi?user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 31853
2.10.2011 20:41:40   
Silver
Animagical gdje si kupila te tetra? I sta ti je od ove dvije cifre cijena a sta komadi ???user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

Neposredna veza do poruke: 31854
2.10.2011 20:42:31   
Hannica
Znaci ipak su svedske.user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 31855
2.10.2011 20:43:15   
Hannica
Ja mislim da je ova veca cifra u markama.user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 31856
2.10.2011 20:46:22   
animagical
IZVORNA PORUKA: Silver

Animagical gdje si kupila te tetra? I sta ti je od ove dvije cifre cijena a sta komadi ???user posted image

sorry prenosi 10 komada 24 km, u amku na mojmilu,ima i u robotu...velike 80cmx80cm

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 31857
2.10.2011 20:46:30   
Hannica
Ne mogu da se ne pohvalim...user posted image user posted image Dobila sam danas chicco-ov jastuk za dojenje,jedva cekam da ga isprobam,danas me nije zapalo od Hane,izgleda da se i njoj svidja.Bice svadje izmedju nas zbog jastuka.user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 31858
2.10.2011 20:47:58   
palachinken
Sto se tice sirokog povijanja, to je prevazidjeno i nigdje u svijetu se ne radi sem kod nas. Cak sam citala da uopste nema dokaza da siroki povoj sprjecava deformacije kukova.
Tacno, jednokratne pelene drze nogice dovoljno razmaknutima. Eto, mi nismo M uopste povijali (ko bi sve one slojeve po vrucinama) i UZV kukova je dobar.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 31859
2.10.2011 20:50:07   
animagical
kaze enci  da je jastuk za dojenje spas za blizance, tako da ce ti se garant isplatitiuser posted image ovo moje bebe samo doji...smijesan je viseuser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 31860
2.10.2011 20:52:27   
Hannica
Izgleda li tebi beba ruzno s sirokim povojem?
Mojoj sestri pedijatar rekao da moze staviti dvije pelene (jednokratne) umjesto sirokog povijanja.user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 31861
2.10.2011 20:53:01   
palachinken

kaze enci  da je jastuk za dojenje spas za blizance, tako da ce ti se garant isplatitiuser posted image ovo moje bebe samo doji...smijesan je viseuser posted image

Srce malo! On ce oborit nas rekord u napredovanju user posted image Ja sam sebi narucila onu maramu za nosenje bebe ne bi li naucili dojiti u tome, pa da bas budem ko romkinja kakva (mozda stai zaradim)user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 31862
2.10.2011 20:53:53   
Hannica

Hoce,hoce...posebno sto sam ga djaba dobila.user posted image

Neposredna veza do poruke: 31863
2.10.2011 20:55:26   
palachinken

IZVORNA PORUKA: Hannica

Izgleda li tebi beba ruzno s sirokim povojem?
Mojoj sestri pedijatar rekao da moze staviti dvije pelene (jednokratne) umjesto sirokog povijanja.user posted image

Ma smijesno. Isto bumbar, a pride mu guza dignuta u odnosu na glavu, bas nekako neprirodan polozaj. Radije radit vjezbe kukova kod svakog previjanja, u tome uzivaju :))

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 31864
2.10.2011 20:55:44   
animagical
aaaaaaaaaaa puno mu jedan pampers a ne dva,pusti budale....izgledaju mi najvise napaceno s onim silnim slojevima...ja ne povijam, ne stavljam rukavice,kapu...rahat mi dijete ali mi dosadni savjetnici, kao bice mu ovo i ono...user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 31865
2.10.2011 20:57:59   
animagical
IZVORNA PORUKA: palachinken

Srce malo! On ce oborit nas rekord u napredovanju user posted image Ja sam sebi narucila onu maramu za nosenje bebe ne bi li naucili dojiti u tome, pa da bas budem ko romkinja kakva (mozda stai zaradim)user posted image

juce mi kaze mm, hos pola marke? crkla sam od smijeha...hodam po kuci a mali ne benda dva posto, on doji, samo mu konekciju ne ukidaj i dobar jeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 31866
2.10.2011 20:58:52   
palachinken
JA sam rukavice morala jer se rodio sa french manikurom od 3mm i stalno se grebe. I sad je pun krastica, ali hajd, zarast ce. A kapicu isto ne stavljam, ni poslije kupanja, niti ga plaho oblacim, kako sebe tako i njeg. CIjelo ljeto je samo u peleni proveo, a cesto i gole guzice, dok ne upisa sve ispod sebe :)

Neposredna veza do poruke: 31867
2.10.2011 21:02:49   
animagical
skuzila sam kako se zacas rezu noktici, tako da ga sredim kad spava inace ne bi moglo...ali je sega kad se slucajno pocupa za kosu, vuce i place, ne konta da sam sebeuser posted image da te pitam kad se ide pedihatru, jel  s mjesec? nismo jos isli...

Neposredna veza do poruke: 31868
2.10.2011 21:05:40   
palachinken
S mjesec, odes (izvadite mu zdravstvenu knjizicu prvo :)) pedijatru, pregledaju ga i ako je zdrav, ide odmah na vakcinu.

Neposredna veza do poruke: 31869
2.10.2011 21:12:35   
Anoniman
Evo padobranca... neko je pisao ovdje na ovoj temi da prodaje kolica sa sjedalicom i novetom per perego, treba jednoj mojoj prijateljici, pa ako znate ko je please na pp da mi javite user posted image

Nadam se da ste sve dobro...ljubimo vas i mazite pupeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 31870
2.10.2011 21:12:49   
animagical
e hvala! kontam kad da ga vodim...mislila sam da ide s mjesec al opet da utvrdim...okupirasmo trudnicku temuuser posted image dzaba ovdje mi najdraze da budem

Neposredna veza do poruke: 31871
2.10.2011 21:34:44   
Anoniman
Mi smo vodili luku na snimanje kukova animagical u utorak, nama je pedijatrica rekla od 6-8 nedjelje zivota, tako smo i Anu vodili.

Neposredna veza do poruke: 31872
2.10.2011 21:39:17   
Anoniman
al sam ja pukla ja citam da pitas za pedijatra a odgovaram za kukove...majko mila budaleuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 31873
2.10.2011 21:57:25   
tajra26
animagical meni su rekli da novorodjenoj bebi stavis rukice u brasno i tada prvi noktici sami otpadnu... eto prijedlog ako je tesko odsjeci noktice user posted image

sad vise ni sama ne znam sta s tim sirokim povojem user posted image hajde doci ce nam teta berina aBd kad se porodimo pa vidjet cemo sta ce ona reci....

user posted image user posted image user posted image svim trudnicama i mamicama i bebarama

Neposredna veza do poruke: 31874
2.10.2011 22:46:30   
Sensia
evo i mene zenice poslije sto godina,
Mea vidim ti viris user posted image  kakvo je stanje kdo tebe kako se osjecas...

hej zna li neko kad se trebaju poceti jesti hurme? u 9. ili nakon 38 nedelje?

ja sutra ne moram na posao pa sam sva ono zbunjena, sta sad?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tajra26)
Neposredna veza do poruke: 31875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1273 1274 [1275] 1276 1277   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1273 1274 [1275] 1276 1277   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *