Vodolija83
|
Jutro i od mene !!! Evo jedna kafica i od mene Ja juce cijeli dan bila odsutna,mm slobodan,pa malo zujali,al evo uspjela sam sve nekako da preletim i vidjela puuunooo pepih slikica Babilonko,vidim da si mi se javljala na fb.Sarni mi poruku il tamo il ovdje pp o detaljima. Mamolina,Semice,Animagical,djecica su vam kao meeed,masallah ! Tajra,kod tebe bas usitnilo...sretno ako krene ubrzo ! Gerbo,ja sa se sa otocima borim jos od ulaska u 6.mjesec,a veru sam morala skinuti cak u 5-om.One vrucine su me kasnije posebno sredile.Sto se tice obuce,nosila br.37,a sad 40,u duzinu duge,al bitno je da su siroke,jer se stopalo rasirilo haos.Moli Boga da te zaobidje.Ja i mm pozvani na svadbu sad u subotu(ako mognemo otici,)amo se nadam da ce mi bilo sta sestrino moci,jer ja sam uspjela naci samo tene koje mi odg. Sandrich,ipak ti zavrsi na gynipralu...Nedaj se,malo vise odmaraj ! Ako mene pitas za brusnicu,najbolje ti je uzeti 100 % sirup na razrjedjivanje 750 ml (proizvodjac isto Zein Pharm,kao i onih cajeva u apoteci,a cijena mu je oko 23 KM),Ja sam pila po 2 case dnevno i trebas ga koristiti 10 dana nakon sto otvoris.Malo je kiseo,jer je bez secera i ikakvih dodataka,al podnosljiv je.I vjeruj mi pokazao se puuuuno bolje od cajeva,ima jos mojih sa iskustvom Sonja,brzo ozdravljenje tebi i malenom djecaku ! Znam kako sam se ja napatila dobrih 10-ak dana... Nina_Lana,sa malim zakasnjenjem sretan rodjendan tvojoj princezi Svim ostalim cestitke na novim sedmicama i mjesecima !