|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1248 1249 [1250] 1251 1252   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
27.9.2011 14:04:44   
Bebica11
gdje nam je sensia???

cuje li se iko s cicibankom, kako su one i bebica, jesu li se oporavile???

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 31226
27.9.2011 14:05:29   
KupusLivada
IZVORNA PORUKA: Gift

Semiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
price su na forumu Beba-poslije porodaja-vase porodajne price...pisi...i ljubi Sarah lutkicu maju..
a ja sam vam 157 visokauser posted image user posted image user posted image a valjda ce bit sve ok..

vidiš, moraću pitati koliko je visok stočić, da mi ne budu visile noge user posted image ja sam cini mi se jos malo niza...

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 31227
27.9.2011 14:31:52   
Arina
Drage moje bembele.......deverate li....user posted image

Evo i nas  malo....virimooooo.Vidim svega ima....ali se snalazite....tako treba....glavu gore i bice bolje.user posted image

Mi evo malo odmaramo i pripremamo se za kaficu popodnevnu....sto se tice carskog reza i prirodnog poroda....mozda sam od rijetkih ali ja sam probala i jedno i drugo....i rekal bi da je podjednako i dobro i lose i jedno i drugo....to su individualne stvari i kao sto ima i lak porod prirodni pa zene rode u hodu...i onaj teski kad se napate i budu zive izrezane...tako i carski moze biti lak ali i tezak...ja sam imala dva carska kad sam rodila svoji dvoje djece a prirodni porod kad sam morala prekinuti trudnocu (na zalost).....prvi carski mi je bio jako tezak jer je melena isla zatkom pa je i carski bio tezi ali je bilo jos dodatnih nekih problema valjda sam iskrvarila i tako da sam jako tesko se pridigla i tek treci dan ustala ....poslije te trudnoce sam imala taj prekid i rodila prirodno....bilo dosta dobro....i zbog tog iskustava sam odlucila sina roditi prirodno.....ali nije islo jer se ja jako tesko otvaram i poslije sve patnje i nastojanja da prirodno rodim zavrsin na carskom ...opet....Ali na srecu taj drugi carski mi je prosao za 5 i ustala odma sutradan...i bilo mi super....
Ovaj put idem na carski jer prirodan porod je jako rizican nakon dva rezanja matrenice....i nadam se da ce sve biti dobro .Zato sve moje drage trudnice.....nista se ne bojte....sve ce to biti i proci....beba mora van ...onako il ovako.....nikakav nacin ne garantuje da te nece boliti....ali najvaznije je da mala srculenca budu s vama i da njima bude dobro....kod nas ce sve to proci i prije nego mislite i boli se necete ni sjecati...ili sasvim kroz maglu...ja mislim da dragi Bog tako i daje da se stvarno porodis u mukama ali i tako brzo sve zaboravis...jer zene moje....pa nebi zene radjale drugo ....ili trece djete ....da je tako crno.....gledajte....u cijeloj onoj boli kad ti je naj naj gore kad ti daju tu malu klizavu drekavicu ....jojjjj.....sve te prodje u trenu ....zar ne????

Ljubim vas sviju i saljem puno puno pusica....user posted image

< Poruku je uredio Arina -- 27.9.2011 14:34:26 >

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 31228
27.9.2011 14:37:13   
Hannica
Sta nam je sa star,jel jos uvijek 2 u 1.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 31229
27.9.2011 14:43:06   
Vodolija83
IZVORNA PORUKA: Hannica

Sta nam je sa star,jel jos uvijek 2 u 1.user posted image

Ne javljaju se ni Srecna,ni Mamolina ...a sve su one tu negdje sa terminom...
Da li je bar Star prosao onaj svrbez user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 31230
27.9.2011 14:45:41   
Hannica
Zadnji put kad se javljala jos uvijek je imala problema s tim.user posted image
Nadam se da je sada dobro i da je vec uz svoju bebicu.user posted image
Ne znam zasto nikome ne ostave brojeve ove XXL trudnice,da ne brinemo bezze.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 31231
27.9.2011 14:48:13   
Vodolija83
Mozda su nase XXL trudnice vec sa svojim user posted image user posted image user posted image u narucju....
Sad nesto gledam listu i vidim da je Srećnoj termin bio 16.09.Jesam ja fulila da se ona vec porodila ili ...

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 31232
27.9.2011 14:52:32   
Hannica
Ne znam,nesto se ne sjecam.Znam sigurno da nije bila otvorena tema za cestitanje.A ako joj je tad termin bio sigurno vec uziva sa svojom user posted image .user posted image

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 31233
27.9.2011 14:54:13   
Hannica
Kod nas 6 dana razlike u terminu.Sta mislis ko ce prije.user posted image
Btw meni je danas 34.sedmica,bujrum cestitajte mi.user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 31234
27.9.2011 14:55:14   
Mamolina
Drugarice , tu sam ja !!Hvala na brizi , ja sam sinoc MM objasnjavala kako da udje na RR i da vas informise u slucaju da ja ne budem u prilici !!Kod mene nista novo .. evo  bukvalno sam cijeli dan nervozna .. od zivaca radim generalku .. toliko sam se umorila da sam skontala sada ne do Bog da me zaboli ne bih imala snage za porod !Star?? Srecna predpostavljam da se porodila proslo joj 10 dana od termina !!Idem sada da vas citam pa cu se oglasiti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 31235
27.9.2011 14:55:59   
sanela.asja
Vidim sve ste Ok
Pozdrav od mene i moje djecice user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu KupusLivada)
Neposredna veza do poruke: 31236
27.9.2011 15:02:16   
Hannica
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Vidim sve ste Ok
Pozdrav od mene i moje djecice user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za tebe i tvoju djecicu.

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 31237
27.9.2011 15:09:36   
Vodolija83

Ooo pa Hannice cestitam ulazak u 34. user posted image
Pa ne smijem se kladiti,jer nekad mislim da cu se ranije poroditi,a nekad da cu malo prebaciti preko termina zbog gyniprala,utrogestana i td...
Hmmmmm....

A Sanela.Asja mahanje za tebe i tvoju djecicuuu !

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 31238
27.9.2011 15:13:11   
minie
Dobar dan i od mene za danas

Bas je lijepo progrijalo sunce, nadam se da ce i veceras biti fino za neku lijepu setnjicu user posted image

Vodolijo bole li te jos uvijek puno ledja, je li sinoc "pukla" cokolada user posted image , ja pojela zalogaj one tunjevine i odustala...

user posted image user posted image user posted image user posted image za sve

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 31239
27.9.2011 15:15:40   
Anoniman

oooooooo hannice cestitam user posted image user posted image user posted image user posted image bome kod tebe pravo usitnilo,jos malo , jos malo .......

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 31240
27.9.2011 15:31:11   
Vodolija83
Hej Minie,boli me Boga mi i to zestoko,idem sutra aBd na kontrolu,pa da vidimo sta ce reci moj dr.
A pukla vala Milka noisette,njamiiii..... Koliko si ti navalila na tunjevinu,ja sam mislila da ce puci Rio mare,kad ono...samo da te zelja mine...

Sad vidim da se Mamolina javila i citam da nema jos nista...Mamolina,kad je ono termin?

A Arina,nekako deveramo...vecina nas ima neki svoj problem,svaka za sebe specificna...Al izguracemo mi aBd !

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 31241
27.9.2011 15:36:22   
Hannica
IZVORNA PORUKA: felix

oooooooo hannice cestitam user posted image user posted image user posted image user posted image bome kod tebe pravo usitnilo,jos malo , jos malo .......

Da,da...picim ja k'o vel'ka. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31242
27.9.2011 16:36:54   
animagical
zene mahanje od mene i malog misauser posted image borim se s mastitisomuser posted image kako je to pogana stvar, prevario me san dva sata u komadu dok je mali spavao i u tome obijem i temperaturu i duboke cvorove koje nisam mogla napipati...sve se zacepilo...dolazila mi je danas patronazna, ne ona moja hipp teta vec neka maksuz za dojenje, nadam se da cu uspjeti da ovo procepim...odoh masirati..sve masiram i placemuser posted image  

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 31243
27.9.2011 16:43:20   
senka27

IZVORNA PORUKA: animagical

zene mahanje od mene i malog misauser posted image borim se s mastitisomuser posted image kako je to pogana stvar, prevario me san dva sata u komadu dok je mali spavao i u tome obijem i temperaturu i duboke cvorove koje nisam mogla napipati...sve se zacepilo...dolazila mi je danas patronazna, ne ona moja hipp teta vec neka maksuz za dojenje, nadam se da cu uspjeti da ovo procepim...odoh masirati..sve masiram i placemuser posted image  

uf mila sad sam citala..da se patis misa mu maloguser posted image ja sam imala treci cetvrti dan...poslije poroda ali uspjela sam bez temperature da prodjem...razbijala plocice izdajala mlijeko cim primijetim da su prisutne (mislim to radila kad je bebac bio sit ili u snu)

zelim ti da sto prijeeeeeeee rijesis taj problem...znam da boliii ali izdrzao je "Mujo" i gore drzim fige...i milki nam tog malog ljepotancica

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 31244
27.9.2011 16:52:46   
drznica
I od nas jedno mahanje za sviju...nismo spavali...jednostavno puna sam energije, samo bih nesto radila, kad legnem user posted image udara...tako da sam u 5 odlucila popit apaurin i napokon zaspati user posted image

Malo sam citala vidim neko spominje sluzni cep, pa i ja malo trazila kako to izgleda i nasla sam link na kojem je slika, pa ako niste gadljive pogledajte...meni lici na onog puza golaca user posted image

http://www.ambiguous.org/quinn/images/pregnancy/mucous-plug3.jpg

Neposredna veza do poruke: 31245
27.9.2011 16:55:35   
drznica

IZVORNA PORUKA: animagical

Animagical, bas mi je zao sto se patis, misa mu user posted image Kako je uopste doslo do toga, posto ne znam bas kako se dobije, da li od previse mlijeka ili...?

Neposredna veza do poruke: 31246
27.9.2011 17:02:08   
Hannica
IZVORNA PORUKA: drznica

I od nas jedno mahanje za sviju...nismo spavali...jednostavno puna sam energije, samo bih nesto radila, kad legnem user posted image udara...tako da sam u 5 odlucila popit apaurin i napokon zaspati user posted image

Malo sam citala vidim neko spominje sluzni cep, pa i ja malo trazila kako to izgleda i nasla sam link na kojem je slika, pa ako niste gadljive pogledajte...meni lici na onog puza golaca user posted image

http://www.ambiguous.org/quinn/images/pregnancy/mucous-plug3.jpg

Meni nikad ne bi na um palo da ga slikam..user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 31247
27.9.2011 17:03:13   
Hannica
Animagical nadam se da ce to proci sto prije.Budi hrabra.user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 31248
27.9.2011 17:07:39   
drznica
Hannice, kad ispadne ti zovi muza nek slika hahahha da vidimo fino, jasno kakvo je to....brate gadno je...al nije lose znati user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 31249
27.9.2011 17:15:08   
Mamolina
Pokusavala se malo odmoriti nema sanse stan kao centar veze , moj mob. MM .. kucni i svi sa jednim pitanjem "imal sta novo"??Sijetila se animagical ..kako je ona ludila kad sad na RR vidim javila se .. ne mogu ni izac vani vise mi ljudi idu na zivce , pa nisi jos, pa sta cekas ..pa ovo pa ono ...grrrrrr.Animagical , jako mi je zao sto te boli , nadam se da ces to brzo da saniras , Vidim gleda se sluzni cep .. ha ha ha .. kad bi na ovaj forum uletilo kakvo musko mislim da bi se ljudi pogubili hahah... Vidim danas se slave sedmice .. pa cestitam svima user posted image user posted image moramo pod hitno naci pojacanje na forumu ovdje sve postaju ozbiljne trudnice user posted image user posted image prije 4 dana mi bio termin !!user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 31250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1248 1249 [1250] 1251 1252   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1248 1249 [1250] 1251 1252   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *