|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1246 1247 [1248] 1249 1250   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
27.9.2011 9:41:48   
emma.L
Ja bih se tako voljela ovdje javiti da ne kukam nego da fino ćumuram sa ženicama, ali mi se ne da nikako.
Nadam se da ste sve dobro i zdravo i da vam je piškenje po 100 puta jedini problem. Meni je u četvrtak Ema dobila jednodnevnu temperaturu pa sam kuburila s njom dva dana - bukvalno je prenosala na stomaku. Elem, prođe to. U subotu MM donio stvrai za bebača pa smo za vikend malo uživali u pranju i slaganju user posted image , ali avaj... nedjelja popodne nakon spavanja, ja dobijem groznicu i temperaturu. user posted image  nikako na zelenu granu.
Cijelu noć tako. Onda se Emi pojave neki plikići na šakama koji je ne svrbe i ne bole, kaže ujeo je komarac. Svakako smo trebali na pregled za vrtić i jučer ujutro tako bolesna nakon temperature, sa grloboljom odvedem je pedijatru, Ema super. Nana je preuzme i odvede kod njih a ja u krevet na preznojavanje. Kao bude mi malo bolje jučer popodne ali ja na dlanovima dobijem odvratne plikiće/flekice, puno njih, koji svrbe kao vrag sami a na dodir su bockavi i bole. Ne znam kako da opišem drugačije, ali recimo kad prihvatim nešto rukom bocka kao da je utrnula šaka. Ništa spavala nisam od svraba noćas, prala ruke rivanolom ne znam smijem li bilo što drugo dok ne odem doktoru. Jutros opet kad stanem osjećam to bockanje u tabanima, kao da će se i dole pojaviti. user posted image
Je li se ikome ovo dogodilo? Najgore što su me u ambulanti naručili u 7 večeras, a bit će mi kasno ako budem morala tražiti dermatologa u to doba. Još jedna noć ovog svraba će me ubiti bukvalno. Grlo boli kako boli, ali barem nemam jutros temperaturu. I ne znam smijem li ovakvim rukama dotaknuti išta bebino user posted image .
Mislim da će svi odahnuti kad jednom ne budem imala vremena jadikovati na RR, ali fakat, evo guglam kao blesava pa ništa ne nalazim kao ovo kod mene.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu KupusLivada)
Neposredna veza do poruke: 31176
27.9.2011 10:22:17   
soraya
IZVORNA PORUKA: pauza

soraya, dobro nam dosla, eto blizu smo sa terminom pa cemo se savjetovati medjusobno :-)
reci nam gdje vodis trudnocu i jos koji detalj:-)
pusa:-*

Ja sam kod dr Jadranke privatno. upravo ovih dana mi bilo vrijeme za kontrolu, ali nikako da je uhvatim kaze ode na put pa je nece biti cijelu ovu sedmicu. Nego je li koja od vas isla na 4D ultrazvuk, kakva su vam iskustva? ja sam isla jednom u Zenicu u Sunce u 20 sedmici trudnoce i vidjeti svoju bebicu na 4D ultrazvuku je nevjerovatan osjecaj svakome bih preporučila.

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 31177
27.9.2011 10:24:39   
Vodolija83
Ja isla do ambulante po doznake,nekad mi je do tamo trebalo 7 min.a jutros 22.Jedva odsepala do tamo...user posted image Kad me dr.vidjela pita sta mi je,ja objasnim situaciju,kaze ona to beba pritisce,i ono...odmahnu samo,u prevodu " Tako ce ti biti dok se ne porodis". I kaze,najbolje da vidim sa svojim ginekologom.
Najgore mi je dok se poslije ovih zadnjih noci "otkocim". Ujutro se satima krecem kao robot,onda mrvicu popusti,pa sve nanovo...
Onda sam morala otici da odnesem doznake na posao koji mi je preblizu,a oduzilo mi se kao godina.Uhhhhh....samo da hoce bar malo popustiti.user posted image
Hvala vam Pauza i Sensia na podrsci,i ja se nadam da ce mi moj dr.sutra aBd dati najbolji savjet.
Emma.L,nemam iskustva sa tim plikicima i to...al ne bi bilo zgoreg da popijes Ca+C sumeci,mozda je neka alergija,pa ti bar malo smiri prije odlaska dr.
Sta nas user posted image sve nece snaci,cccccc......

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 31178
27.9.2011 10:28:53   
babilon
IZVORNA PORUKA: emma.L

Ja bih se tako voljela ovdje javiti da ne kukam nego da fino ćumuram sa ženicama, ali mi se ne da nikako.
Nadam se da ste sve dobro i zdravo i da vam je piškenje po 100 puta jedini problem. Meni je u četvrtak Ema dobila jednodnevnu temperaturu pa sam kuburila s njom dva dana - bukvalno je prenosala na stomaku. Elem, prođe to. U subotu MM donio stvrai za bebača pa smo za vikend malo uživali u pranju i slaganju user posted image , ali avaj... nedjelja popodne nakon spavanja, ja dobijem groznicu i temperaturu. user posted image  nikako na zelenu granu.
Cijelu noć tako. Onda se Emi pojave neki plikići na šakama koji je ne svrbe i ne bole, kaže ujeo je komarac. Svakako smo trebali na pregled za vrtić i jučer ujutro tako bolesna nakon temperature, sa grloboljom odvedem je pedijatru, Ema super. Nana je preuzme i odvede kod njih a ja u krevet na preznojavanje. Kao bude mi malo bolje jučer popodne ali ja na dlanovima dobijem odvratne plikiće/flekice, puno njih, koji svrbe kao vrag sami a na dodir su bockavi i bole. Ne znam kako da opišem drugačije, ali recimo kad prihvatim nešto rukom bocka kao da je utrnula šaka. Ništa spavala nisam od svraba noćas, prala ruke rivanolom ne znam smijem li bilo što drugo dok ne odem doktoru. Jutros opet kad stanem osjećam to bockanje u tabanima, kao da će se i dole pojaviti. user posted image
Je li se ikome ovo dogodilo? Najgore što su me u ambulanti naručili u 7 večeras, a bit će mi kasno ako budem morala tražiti dermatologa u to doba. Još jedna noć ovog svraba će me ubiti bukvalno. Grlo boli kako boli, ali barem nemam jutros temperaturu. I ne znam smijem li ovakvim rukama dotaknuti išta bebino user posted image .
Mislim da će svi odahnuti kad jednom ne budem imala vremena jadikovati na RR, ali fakat, evo guglam kao blesava pa ništa ne nalazim kao ovo kod mene.

Draga, voljela bih da ti mogu pomoci, ali iskreno, prvi put cujem za takav opis tog svraba i pilkica? Nisu ne daj Boze pljuskavice ili...? Sto ne pokusas privatno kod nekog dermatologai li odmah nazovi ambulantu i reci o cemu je rijec da je neizdrzivo i da zamolis da te odmah prime da te pregledaju.... nema smisla to trpiti... CUVAM FIGE!!

Ostale user posted image  nadam se da ste dobro... Ja srecom ne moram sa ovim GRAS-ovim odvratnim prevozom, pa se nadam da vi koje ste morale da niste puno kasnile :D a iskreno vala i ovih strajkova preko glave.. ponasaju se kao da jep rivatna firma, neka strajka sve je to ok, ali terba minimalan broj pervoznih sredstava da bude u funkciji bas iz razloga jer ovo nije privatna firma vec gradski prevoz... ma uzas, ova drzava me bas nervira!

Vodolija, najbolje je ako mozes kontaktirati Murtezica direktno pa da ti kaze kad da dodjes na pregled jer je gore 100 zena koje cekaju po par sati samo na ctg..

Ja se sad, otkako sam u 9., redovno budim u 01.20 da idem da ppipi hahahah, i onda se redovno probudim u 05h, i okrenem se i zaspem do pola7... ali interesantno mi je ad svaki put kad se probudim pomislim 'joj jel vrijeme za posao' hahahaha uzas zivi istraumirani...

user posted image

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 31179
27.9.2011 10:33:36   
sweet BaBy
Dobar jutar :) evo i mene opet :) nadam se da necu na ignor user posted image
Odvela A. u vrtic i evo malo kahvelenisala, pa sad, mislim uskoro, idem pospremati stanuser posted image Bas uzivam u ovim pripremama za dolazak user posted image Ormaric je skoro spreman, jos generalku opaliti u stanu i to je to user posted image
Nadam se da ste mi vi sve dobro i da user posted image su sretne i zadovoljne.
user posted image

#A&A# Srece moje.

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 31180
27.9.2011 10:34:34   
Vodolija83
Njami,njami Babilonko  user posted image
A vidjecu ja sa dr.Murtezicem to kad dodje vrijeme,nego sam htjela da mi ti ispricas svoje iskustvo.
Sutra aBd kod Divija idem.Mislim da je to zadnji pregled kod njega,ako me ne naruci opet za 2 sedmice.

Usput,mi napunili 34 sedmice user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 31181
27.9.2011 10:37:00   
pahuljica_25
Jutroooo i od meneuser posted image

Vodolijooooo baš mi je žao što te toliko muče ta leđa,ali eto sutra aBd kontrole pa ćeš vidjeti sa doktorom šta raditi.

Emma uhhh kad sam pročitala tvoj post baš sam se onako zamislila,kako izgleda trudnoća uz još jedno malo dijete,uhh još kad se razboli,još i ti slaba....neka ti je Bog na pomoći. Mi prvorotke se ne trebamo žalitiuser posted image

Ja sam sinoć sanjala snove Bože na hajjruser posted image Malo me i stomo boluckao ali valjda je to normalno.

I daaa,danas ulazimo u 35 sedmicu hvala Boguuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 31182
27.9.2011 10:38:48   
senka27
ee misa mu maloguser posted image user posted image emma , vodolijico bas mi zao sto deverate ...

nemam ni ja iskustva sa plikicima...a nekako podhitno se javi nekome..dobro kaze babilon pokusaj kod kakvog privatnika...

a Vodolijo da ti krsta slucajno nisi nahladila...mene hoce uklijestiti samo malo ako se zezam...(tj gola ledja a nije basss toplo) utopli ledja i tako budi ...kuci si nece skoditi

i ja drzim fige da vam bude boljeuser posted image user posted image

kod mene standardica nista posebno ja i mali sami kuci mm na poslu...tj na terenu sinoc nije dolazio kuci...mi sami ali nama lijepo...i tako se navikliuser posted image . B gleda crtic i slomi se pjevajuciuser posted image user posted image user posted image

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 31183
27.9.2011 10:48:22   
Vodolija83
Pahuljice,Senka,hvala vam ! Ma ako se iko utopli,ta sam,uvijek potkosulja i sve to...al dzaba...
Il sam nekidan zeznula kad sam raspremala ormar,pa se penjala na tabure,pa onda cistila kupatilo (to je za mene bilo previse u jednom danu) il mi je bebito uklijestio zivac user posted image Mene boli ispod krsta,tacno onaj zivac ishiadicus,pa udara u nogu,vise me boli lijeva strana,a pomalo i desna.A na krstima osjecam uzasnu tezinu,posebno kad lezim ili hodam.Najlakse mi je sjediti,al ne i ustati...

Emma.L
,stvarno su zenice upravu,meni vidis nisu naumpale pljuskavice,al posto se to pojavilo i maloj i tebi,sve je moguce.Javi se ti dermatologu cim prije.

Sweet baby
,i ja bih rado sad svasta nesto spremala da moguuu...

Soraya,4D je meni predivno iskustvo,i ja sam ga radila u 20.il 21.sedmici,nisam sigurna tacno.

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 31184
27.9.2011 10:56:08   
mea29
evo i mene jutros malo kasnim sa javljanjem, bila kod mame i tate na kafi user posted image

kod mene kuca jos nadignuta, krecenje traje, a ja ne mogu da perem i radim jer imam strasnih problema sa trnjenjem ruku, neda mi ni da spavam ni nista...bas bas ruzan osjecaj user posted image jedva kasiku drzim u ruci a o krpi da ne pricam...ali natjeram se sta cu moram to srediti...iskreno hvata me panika da cu se poroditi a da mi u kuca ostane u ovakvom haosu ....

uglavnom,osim trnjenja ruku prije dva dana sam osjetila jos jednu car zadnjih sedmica trudnoce zvanu "hemroidi"...inace s tim nisam imala problema iako mi je probava znala stekati ali prekjucer se desilo nesto da nisam mogla sjesti na guuser posted image i to bas boli, cudan bol, jednostavno nema sanse da sjedis...sjetim se da sam davno cula za jedan prirodan lijek i  ja to primjenim i uvjerim se na svojoj kozi da bol nestaje pa rekoh da ja to podjelim s vama ne zatrebalo vam ali nek znate....znaci na to mjesto svi znamo "gdje" stavi se na vatu komadic mladog sira i stisnes user posted image user posted image user posted image ...i tako vise puta dnevno, sir izvuce svu temperaturu i potpuno zamladi i nema boli...jeste malo user posted image stavljati hranu na to mjesto ali svi koji su ikada imali problema sa hemroidima znaju kako to boli i mislim da nema toga sto ne bi stavili da prodje a ovo stvarno djeluje...

< Poruku je uredio mea29 -- 27.9.2011 10:57:17 >

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 31185
27.9.2011 10:56:24   
zanzibarka
IZVORNA PORUKA: emma.L

Ema a zasto cekas da te naruce, fino im odes sad cim prije, kazes da si trudnica i nek vide sta ti je, da ti uputnicu i odmah dermatologu, ja nigdje nista ne cekam, imas puno pravo na to, a nije ti se s tim igrat sto prije odes to bolje!

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 31186
27.9.2011 10:57:22   
emma.L
Eh evo i nešto vedro ipak - vidim hvalite se tjednima, e pa mi smo 36 punih danas. Ako i želi vani, može bez problema, samo mu je mama malo kljakava jebemusve user posted image .
Što se tiče generalke, meni evo žena čisti a jučer nam bili za čišćenje namještaja i tepiha, pa mi sve miriše.
Nismo stigli kupiti sitnice za bebu i poklon za Emu ali to može i MM u zadnji tren (Ema hoće od brata bade mantil, a usput će joj donijeti i Dora kompjuter ako uspijemo naći negdje user posted image ). I ujutro sam mislila do Vojne po papire i do DIP-a da vadim nalaze za matične, ali s obzirom na novonastalu situaciju, tko zna šta će od svega toga biti.

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 31187
27.9.2011 10:59:13   
Bebica11
Zdravo zenice

evo i nasuser posted image , sve oki doki hvala Bogu, kontam danas na vjezbe za trudnice, otici cu prvi put samo da vidim kako to hoda i da vidim da li ce mi dozvoliti vjezbice i sta od njih...nisam jos trenerku kupila pa cu onako oticiuser posted image

mene je isto sinoc kiselina UBIJALA....pred spavanje, samo popusti gore "ventil" i onda GOOORIIII i jedva sam se suzdrzavala da ne povracam pa popusti pa OPEEET uhh, al dobro je hB

HEJ ZENICE EVO DOK PISEM UPRAVO ME ZVALA DR, kaze doktor(pojma nemam koji) je izanalizirao bris, sve je ok, imam malo gljivica i to je sveuser posted image user posted image user posted image , kaze PAPA TEST je "dvica"(pojma nemam sta ovo znaci) kao sve je ok, samo kad dodjem za 3 sedmice ide CANESTEN....eto bas sam sretna da je sve ok, al sad mi je jasno i zasto sam krvarila, ja joj rekla BRIS a ona mi uradila i PAPA TEST i bris, pa je vjerovatno zato 50KM, al drago mi je radi onog polipa da mi je i papa ok, znaci ipak me nije "zapalila"user posted image

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 31188
27.9.2011 11:03:32   
zanzibarka
Planira li ko povesti muzica na porodjaj? user posted image

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 31189
27.9.2011 11:03:36   
Gift
dobro jutro i od mene...sta cu moram se i ja pozalit...cijelu noc sam imala neke blage nepravilne kontrakcije, a danas me samo bole leda, onako kao menstrualna bol...nadam se da je to normalno...
vidim promjenjena boja foruma..nije lose...
ja danas 35 sedmicauser posted image a kad ono ticker prebacuje u 9 mjesec..
Emma i ja bi pod hitno otisla privatnom dermatologu..
Vodolijo user posted image user posted image drzi se

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 31190
27.9.2011 11:13:33   
Gift
Bebice hb pa je sve u redu user posted image user posted image user posted image
Zanzibarko ja jos razmisljam bil vodila mm na porod il ne bi, nismo odlucili...

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 31191
27.9.2011 11:16:54   
zanzibarka
mi smo odlucili da ide sa nama, valjda ce prezivjeti :))) hehe

A 35 + 4 ti je ulazak u 9.mjesec :))

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 31192
27.9.2011 11:18:44   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: zanzibarka

Planira li ko povesti muzica na porodjaj? user posted image

Nekad kontam vodila bih ga, nekad neuser posted image

on ce se raspekmeziti oko mene, smetace mi, moracu se skoncentrisati a odvlacice mi paznju, da oni daju od samog pocetka pa hajde da ti moze nesto dodati ovo ono, biti s tobom, al kad bude sam proces istiskanja ne znam koliko ce od pomoci bitiuser posted image

(odgovor članu zanzibarka)
Neposredna veza do poruke: 31193
27.9.2011 11:20:47   
mama21e
Drage moje, od sinoc se patim sa mucninama i povracanjem user posted image nisam ni na fax otisla jer kad ustanem manta mi se. Nadam se da ce brzo proci aBd.

A sad nesto zanimljivo, sinoc sanjam sve vas sa RR-a user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al su mi Bebica i Sensia bile najupecatljivije. I Bebica mene pita jesi ti mama21e haha user posted image user posted image user posted image , i najednom nekakav bazen se stvori i mi sve onako obucene s pupama hop u bazen user posted image user posted image ... ma preludo bilo user posted image
Eto drage koliko mislim o vama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 31194
27.9.2011 11:22:19   
emma.L
Ma otišla bih ja privatno ali mi je toliko tlaka jer taxija nema za lijeka od jutros, a u blizni nemam gdje.
Ako zapne, popodne ću zvati MM-a s posla da me pokupi i vozi negdje privatno.
A fino sam objasnila i za temperaturu i grlobolju i osip da me svrbi i boli i rekla da sam trudnica koja usput želi i uputnicu za porod i ne može ranije, i ovo popodne je hitno jer sam trudnica. Pa kad sam prokrvarila i trebala primiti Progesteron Depo u 4. mjesecu čekala sam 45 minuta samo da mi injekciju daju u toj istoj ambulanti. Dakle user posted image .

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 31195
27.9.2011 11:25:45   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: mama21e

Drage moje, od sinoc se patim sa mucninama i povracanjem user posted image nisam ni na fax otisla jer kad ustanem manta mi se. Nadam se da ce brzo proci aBd.

A sad nesto zanimljivo, sinoc sanjam sve vas sa RR-a user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al su mi Bebica i Sensia bile najupecatljivije. I Bebica mene pita jesi ti mama21e haha user posted image user posted image user posted image , i najednom nekakav bazen se stvori i mi sve onako obucene s pupama hop u bazen user posted image user posted image ... ma preludo bilo user posted image
Eto drage koliko mislim o vama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hehe

i ne zapamtila me kad sam dezurna na ovom forumuuser posted image

tako sam ja animagical sanjalauser posted image

hajde ne brini se, mucnine ce jos malo pa gotovo, najdalje do 11.-12. sedmice aBduser posted image

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 31196
27.9.2011 11:27:16   
emma.L
I da, s nama tata ide i ovaj put. Ja se nekako nadam da neće krenuti porod pucanjem vodenjaka nego trudovima, pa da ćemo moći ostati kući veći dio prve faze i da će mi tad biti od pomoći. Vjerujte, drugi put sve ide s manje panike i puno opuštenije - od priprema za bebu do odlaska u bolnicu bez nervoze user posted image .
A iako nema puno fajde to što ih na kraju puste da budu unutra, fino je vidjeti tatino lice kad se ozari (pod uvjetom da minut prije toga nije žuto kao limun ili zeleno kao limeta user posted image ). Naš tata je imao baš ohrabrujući efekt na mamu pogotovo kod šivanja user posted image .

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 31197
27.9.2011 11:31:02   
Gift
joj zene nezgodno mi da pitam, al kako izgleda onaj sluzni cep..ja sekreti stalno imam al sad mi je izaslo nesto pravo pogusto, bijelo..

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 31198
27.9.2011 11:31:40   
Sonja
"jutro" i od meneuser posted image
vidim sve nesto deverate...eee bas smo naje.... da prostite

emma.L i ja bih ti savjetovala da odmah odes..ipak si ti trudnica pa kad vide brzo ces doci na red i da odes dermatologu..vidis i kod malene ima...nadam se da ce biti sve ok

Bebice bas super za nalazeuser posted image user posted image

mene je cijelu noc zub bolio..boze sacuvaj..pa nema dana da se ja na nesto ne zalim..bas mi je dosadilo uvijek neki problem..jos kad mi je krv staala iz desnih...ccc jedva sam zaustavila..a jesu mi desne natekle kao neka upala...

i neko spomenu da ustaje stalno da pi-pi...meni vise muka od piskenja stalno..u noci po 2-3 puta i to ono kad bas fino zaspim

Zanzibarko mm kaze da bi isao samnom ali nikad se ne zna kako ce sve to ici i hoce li biti po planu..i sa prvim je htio ali se sve iskomplikovala tako da nije stigao biti samnom...ovaj put se nadam da ce sve biti po plaanu i da ce biti uz mene...

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 31199
27.9.2011 11:35:49   
mama21e
Ma proci ce sve aBd, samo malo brinem ako ce mi ovako biti da ce me sputavati da idem na fax i radim druge stvari. Al opet kazem dobro je kako moze biti user posted image
Drago mi je Bebice sto ti je dr. javio lijepe vijesti, bice dobro aBd.

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 31200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1246 1247 [1248] 1249 1250   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1246 1247 [1248] 1249 1250   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *