|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1243 1244 [1245] 1246 1247   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
26.9.2011 14:57:52   
drznica

IZVORNA PORUKA: KupusLivada

uh uh malo puno, kad bude plata castim i kupujem :D

Cek, cek...koga castis hahahh Bebice, stani u red user posted image

(odgovor članu KupusLivada)
Neposredna veza do poruke: 31101
26.9.2011 15:00:39   
Bebica11
zene ja danas 5-ti put trcim u wc...nemam pojma sta mi je

user posted image

Neposredna veza do poruke: 31102
26.9.2011 15:02:01   
Hannica
Ja bi nesto ovako user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 31103
26.9.2011 15:03:17   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Bebica11

user posted image

Ja trcim svaki dan po toliko put.No sikiriki.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 31104
26.9.2011 15:11:01   
Vodolija83

user posted image

Jao Bebice,ne budali.Blago tebi,da je meni 5.put od jutros ,ja bih bila presretna.Sta bi rekla meni kad ti kazem da sam od jutros otisla oko 15 puta,a ustala oko 9.

A Drznice,KupuLivada tebe casti,ti si prva dala odg.Necu se ja buniti user posted image

Hannice,mislim...ni ti ne znas sta je lijepo user posted image user posted image user posted image user posted image

Minie,hvalaaa user posted image Vidimo se ubrzo,odoh se ja spremati za vjezbice...

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 31105
26.9.2011 15:11:45   
Silver
Eh vodolijaaa...lavic jeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  too cutee!  A i jastucic za bebu...user posted image  i ja sam kontala njega uzeti u adax-u, zna li neko ima li ga jos negdje????

Bebice i ja idem jako cesto u WC i nije prehlada niti nista...nego jednostavno pritisak dole...trudna si to su cari trudnoce user posted image

Hannice i ja bi svasta nesta...user posted image  lijepe ti ove slikice!

Drznice vidjecemo se mi goree sigurno!!! user posted image  Malo ces ti sacekati a ja moram malo ranije a ipak cu cekati user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 31106
26.9.2011 15:13:29   
Hannica
Ne znam zasto kod nas nema nesto ovako lijepo kupiti.Na E-bay ove posteljine kostaju 99 $,kod nas bi bila 300 KM minimum.user posted image

Neposredna veza do poruke: 31107
26.9.2011 15:13:31   
drznica

IZVORNA PORUKA: Vodolija83

user posted image

Jao Bebice,ne budali.Blago tebi,da je meni 5.put od jutros ,ja bih bila presretna.Sta bi rekla meni kad ti kazem da sam od jutros otisla oko 15 puta,a ustala oko 9.

A Drznice,KupuLivada tebe casti,ti si prva dala odg.Necu se ja buniti user posted image

Hannice,mislim...ni ti ne znas sta je lijepo user posted image user posted image user posted image user posted image

Minie,hvalaaa user posted image Vidimo se ubrzo,odoh se ja spremati za vjezbice...

A to si bila ti sa odgovorom poslije user posted image ja mislila Bebica heheheh...danas mi je dan WOW...slomise me ljudi na poslu, al jos 10 minuta iiiiiiiiii user posted image

Neposredna veza do poruke: 31108
26.9.2011 15:23:11   
soraya
Zdravo, drage moje. Vec vas odavno pratim i moram reci da ste mi superrrrrr! Od vas sam mnogo naučila i dobila mnogo korisnih informacija. ja sam trudnica u 24. sedmici trudnoće, prva trudnoća,pridružujem vam se, nadam se da me primate u svoje društvo :)))) veliki pozdrav za sve vas!

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 31109
26.9.2011 15:23:49   
drznica

IZVORNA PORUKA: soraya

Zdravo, drage moje. Vec vas odavno pratim i moram reci da ste mi superrrrrr! Od vas sam mnogo naučila i dobila mnogo korisnih informacija. ja sam trudnica u 24. sedmici trudnoće, prva trudnoća,pridružujem vam se, nadam se da me primate u svoje društvo :)))) veliki pozdrav za sve vas!

Dobro nam došla... user posted image

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 31110
26.9.2011 15:25:07   
Silver

user posted image user posted image user posted image  Dobro doslaa...tu smo negdje sa sedmicama, pa da se pratimo user posted image  

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 31111
26.9.2011 15:41:15   
KupusLivada
ma kad se naspavam castim sve redom :D nemojte se brinuti :)

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 31112
26.9.2011 15:44:10   
pahuljica_25
Uhh drage mojeuser posted image , vidim teme su raznolike danasuser posted image Ja već dva dana imam osjećaj kako se tijelo priprema za porod aBd. Tako

sam teška,bole me mišići,kosti,noge....a imam i neku nelagodu u donjem dijelu stomaka,kao kad trebam dobiti ali nije to

klasičan boluser posted image Uhhhh,XL trudnice javite se,imate li ovakve simptome??user posted image

Zanimljivo,ali ja ne idem tako često na wc kao prije iako mi je bebi nisko.

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 31113
26.9.2011 15:45:41   
pauza
soraya, dobro nam dosla, eto blizu smo sa terminom pa cemo se savjetovati medjusobno :-)
reci nam gdje vodis trudnocu i jos koji detalj:-)
pusa:-*

Neposredna veza do poruke: 31114
26.9.2011 16:02:14   
Bebica11
ne idem zbog male potrebeuser posted image vec me tjera prolivuser posted image

prvo sam mislila od totheme, jer me svako jutro tjera od nje kad je uvecer popijem, al u mene ne prestajeuser posted image

malo se stabilizovalo, odoh kupiti cokoladu za kuhanje, i rize cu skuhatiuser posted image

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 31115
26.9.2011 16:04:15   
Bebica11

dobrodoslauser posted image

primamo, primamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soraya)
Neposredna veza do poruke: 31116
26.9.2011 16:06:18   
beba1
draga pahuljice imam iste simptome! bole me noge, nemogu dugo hodati, bolovi u ledjima... tako da je to normalno. meni je termin za 2-3 sedmice zavisi sta kaze doktor jer cu na carski. tako da imam i ja pitanje za ostale: dali neko zna za travnik kojeg dobrog doktora, da li je dr Lisac jos uvijek tamo i da li se smiju licne stvari nositi tipa pidjama, spavacica i donji ves jer sam cula da se nista nesmije nostit? molim za odgovor

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 31117
26.9.2011 16:45:28   
Selminja
Ola zenice user posted image
Vidim Pahuljica pitala za mene user posted image U subotu mi pregled odgodjen za danas, dr. bila na nekom putu. Upravo se planiram tušnut, malo sredit situaciju dole i idem, tako jedva čekam, pa danas je tacno 5 sedmica od mog zadnjeg pregleda, bas sam pozelila pisuljicu da vidim, a i molim Boga da sve ostalo bude ok.
Pahuljice to za simptome se ne sekiraj, ipak mi sad "teret" nosimo, mora malo i boliti, ali nista to nije za sekiracije. Kako tvoj pritisak? I kod mene isto tako skoci malo kod dr, a kuci mi bude cak i nizi od normale. Hej nemoj mi tih simptoma pred porodjanjih plaho spominjat, pa obecala si mi da cemo zajedno vristat gore user posted image user posted image
Ostalima čestitam nove sedmice i mjesece, ja vam odoh da gledam svoju ljubav user posted image

(odgovor članu beba1)
Neposredna veza do poruke: 31118
26.9.2011 17:00:15   
Sandrich

IZVORNA PORUKA: drznica

Imas i na drugim mjestima ali pazi dobro cime je punjen. Moj je punjen silikonskim kuglicama i tacno se prilagodjava tijelu. Od 7.mjeseca spavanje je postalo bajka user posted image Samo pazi da muz se ne zarazi. U BBY CENTRU kosta 79,00KM

ojjjjjj hocu i ja ovakav jastuk user posted image cula sam da se poslije moze koristiti i za bebu..drznice gdje si ti svoj kupila?

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 31119
26.9.2011 17:02:26   
Sandrich

user posted image

ja u sat vremena toliko puta odem,al ozbiljno user posted image user posted image user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 31120
26.9.2011 18:01:10   
Mamolina
Dobrodoslica novim clanicama.... ja se malo relaxiram citajuci vas .Bebica11 ne brini ti za poseljicu , meni je dr. prije 1.5mjs. dr.rekla da mi je zrelija posteljica nego sto bih trebala biti  i kao uzrok je predpostavljala sto sam prije trudnoce bila strastveni pusac i sto i sada ponekad sebi priustim jednu cigaretu ali vrlo rijetko , od tada sam izbjegavala zapusene prostorije kamol cigare ... koliko sam se prepala a vidi sada nije bas zrela ... he he .. samo se ti opusti da je nesto alermantno doc. bih to rekao !!

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 31121
26.9.2011 18:23:58   
pahuljica_25
IZVORNA PORUKA: Selminja

Ola zenice user posted image
Vidim Pahuljica pitala za mene user posted image U subotu mi pregled odgodjen za danas, dr. bila na nekom putu. Upravo se planiram tušnut, malo sredit situaciju dole i idem, tako jedva čekam, pa danas je tacno 5 sedmica od mog zadnjeg pregleda, bas sam pozelila pisuljicu da vidim, a i molim Boga da sve ostalo bude ok.
Pahuljice to za simptome se ne sekiraj, ipak mi sad "teret" nosimo, mora malo i boliti, ali nista to nije za sekiracije. Kako tvoj pritisak? I kod mene isto tako skoci malo kod dr, a kuci mi bude cak i nizi od normale. Hej nemoj mi tih simptoma pred porodjanjih plaho spominjat, pa obecala si mi da cemo zajedno vristat gore user posted image user posted image
Ostalima čestitam nove sedmice i mjesece, ja vam odoh da gledam svoju ljubav user posted image

Aaaa dobro je da si ok,javi kako je bilo na pregledu,i piši nam mjerice sa UZuser posted image A dobar mi je pritisak hvala Bogu,ono je izgleda bilo momentalnouser posted image
A nisam ja mislila na skori porođaj,nego da se tijelo lagano priprema,ipak se nadam da ćemo mi zajedno vrištati aBduser posted image

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 31122
26.9.2011 18:31:35   
Nina_Lana
Dobrodoslica novim clanicama.... ja se malo relaxiram citajuci vas .Bebica11 ne brini ti za poseljicu , meni je dr. prije 1.5mjs. dr.rekla da mi je zrelija posteljica nego sto bih trebala biti i kao uzrok je predpostavljala sto sam prije trudnoce bila strastveni pusac i sto i sada ponekad sebi priustim jednu cigaretu ali vrlo rijetko , od tada sam izbjegavala zapusene prostorije kamol cigare ... koliko sam se prepala a vidi sada nije bas zrela ... he he .. samo se ti opusti da je nesto alermantno doc. bih to rekao !!

Pozdrav user posted image .... Ja mislim da od mene nema veceg pusaca user posted image user posted image user posted image , u prvoj trudnoci posteljica nije mogla da bude bolja, nadam se i ovaj put da ce biti tako,,,,nema vam puno veze to pusenje sa posteljicom user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Pauza, Silver, Soraya znaci pratimo se sa nedjeljama...
pusa za sve

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 31123
26.9.2011 18:36:55   
Bebica11
Mamolina hvalauser posted image , danas sam malo citala po drugim stranicama da je sve ok dok beba napreduje...i da neke zene s posteljicom stepena 3 iznesu bebe od 7. mj sve do poroda, tako da nema pravila

a i ja smatram da nema veze s pusenjem jer ja ne pusim, niti sam prije trudnoce, niti moj muz pusi....ja sam jedino znala prije trudnoce pusiti iz fazona onu nargilu u orijentalnim kaficima al i to bas rijetko...

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 31124
26.9.2011 18:40:26   
Bebica11
Ja sad pravila suhi kolac od jabuka od dosadeuser posted image , cekam mm da dodje, i pravim supicu za ovaj moj stomak, smirio se hvala Bogu, bas je bilo zestoko danasuser posted image

sandrich nisam isla mokriti tako cesto vec me stomak presjekao i proliv uhvatio...al dobro je,nek je proslo

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 31125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1243 1244 [1245] 1246 1247   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1243 1244 [1245] 1246 1247   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *