zanzibarka
|
IZVORNA PORUKA: Gift haj zene, imal sta novo, malo sam vrtila unatrag, al vi brate kad se raspricate ne mozes sve pofatat.. Pahuljice mene krsta razvaljuju i imam cesto bolove u stomaku kao da cu dobit, i dole me sve kosti bole, al to se samo tijelo priprema za porod... Vodolijo krevetic, posteljinica sve 5 preeeelijepo.... Hanice slatke su ove posteljinice ja sam davno gledala njihovu stranicu, mislim da se one mogu preko neta narucivati.. jel koga strah poroda ja sam polako pocela da panicim, pa cas bi htjela da mm ide sa mnom pa cas ne bih, pa me brine hocul znat disat i gurat kako treba, ma joj sve znate... joj gift i tebe znaci strah, sad sam u 36.sedmici i sve se vise bojim, do prije 2 sedmice uopce nisam razmisljala ali su me zene isprepadale pitanjima, jel te srah, ma Bogami boli ovo ono, i sad ne prestajem da razmisljam, sta cu kako cu, jos u petak idem na vaginalni pregled, prije 5 sedmica bila 3 prsta otvorena, vidjeces kad me sad pregleda kad budem 9 hahah ali nista me ne boli, bebica me ubi, vrti se, uglavnom skorz se spustila, sve je spremno, samo da hairli prodjemo sve
|