pauza
|
dobro jutro i od nas :-) tratincice, dobro nam dosla:-) vodolijo, bas mi je zao sto ledja nikako da popuste.... aBd da sve bude dobro i bol prodje cim prije ... veliki ti saljem.... joj drage moje, mene zadnjih dana tako kiselina muci da vise ne znam sta da radim, sta god pojedem za par sati me ugusi, budi me nocu, jedem bademe i pijem mlijeko, pomalo i donat (bljutav mi je), ali slabo sta da pomaze... ima li iko neki savjet sta da radim, cini mi se kad stisne i g.... bi pojela.... heeeelp!! ljubim vas i mazite svoje pupe:-)) p.s. e juce smo isli gledati neka kolica, nasla ja u oglasu preko pik.ba, neki ljudi prodaju ali nova, najvise chicco, ali imaju i druge marke... nisu bas jeftini, ali ipak povoljnije nego u radnji.... a u merkuru na drugom spratu ona radnja kod igraone, tu su kolica pravo jeftina, a vjerujte mi da i ne izgledaju tako lose, mislim da ko nije u prilici da da za kolica 500 i vise KM, tu ima od 100Km pa nadalje, cak jedna imaju i ono da beba gleda naprijed nazad, fino oblozena, nisu ona krpena, doduse imaju oko 9-10kg, ali npr kostaju oko 190KM cini mi se, pa eto da znate...
|