Vodolija83
|
Evo i mene,ja sam vam malo pajkila od 7 do 8,pa se kupala,sutra aBd kontrola.Jedva cekaaaaaam da vidim svoje malo sunceto!!! Nadam se da je sve ok,jer mi je nesto pravo nemiran zadnjih par dana...il to tako treba sad... Samo mi je krivo sto uvijek nastimam termin kod dr.kad je mm slobodan,a njemu dan prije izmjene raspored,kao da vire,cccc....Do sad je uzimao izlaz da me vozi,al ovaj put vise glupo i pitati,reci ce mu eto kako se bas stalno tako potrefi.Zao mi je sto necemo zajedno gledati UZV naseg bebaca,jer mi je ovo mislim zadnji put privatno,al sta je tu je... Malo sam vas brzinski iscitala... Sensia,sad znam otkud tebi takva linija (stepenice su cudo) Superiska za Cicibanku i njenu cujicu. Napokon su kuciiiiiiiii ! Pozz je kad se cujes ! Anice cestitam,jos 69 Hvala na misljenju za kutak.A kilice se lijepe meni samo tako,ja sam za ove 3 sedmice dobila nekih 2,5 kg,sutra sam gotova na kontroli. Sad sam cini mi se + 14 A i ne lijepile se,nimalo se ne cuvam,metem slatko kao luda,jednostavno mi trazi organizam i ne mogu da odolim. Gerbo,bas tezak dan,al eto proslo je.Al i ja bih joj napravila scenu za dlaku samo takvu. Sandrich,ja sam davno jos spominjala dijastazu simfize.Meni se cini da niko od vas to nema ili bar misli da nema,a iskreno dr.su nekako slabo upuceni ...Meni je moj dr.otkrio da je imam u nekoj 20.sedmici kad sam dobila i kontrakcije i manifestovalo se bolom u preponi,jajniku i prema bubregu. To svaka od vas moze sama provjeriti da li ima i ako ima reci dr. Znaci lezite na ledja i samo izvrsiti pritisak prstima na vrh stidne kosti...Ako osjetite bol,onda je u pitanju dijastaza simfize koja zna biti jako nezgodna i prati nas do samog poroda. A sto se tice apaurina,nece ti skoditi,ja ga ne bih bila da ne moram,al dr.mi neda da prekinem,pijem ga vec puna 3 mjeseca 2 x 1 (2mg) Silver,Drznice i ja sam za upoznavanje,pa mozemo se dog.Nedjelja je dobra ideja,samo se nadam da ce mm biti slobodan da me doveze,jer se ja gradskim ne vozim zbog truckanja (stanujem na Dobrinji),a sad i da hocu ne mogu,hihiiii... Uhhh,svasta ja napisah,porava sam vodolija pricalica...