|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1249 1250 [1251] 1252 1253   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
27.9.2011 17:44:27   
Vodolija83
Ja sad rucala,pa mi prahnulo nesto slatko,kao sto to mene zna uhvatiti u zadnje vrijeme...
Inace volim ovu kombinaciju cokolada-narandza,njamiii...da mi je sad ove muffine

user posted image

Animagical,zao mi je sto te sad taj mastitis zeza,al proci ce aBd ! Uzivaj uz svog malenog bebaca user posted image
Mamolina,znaci vec si 4 dana presisala termin.Znaci user posted image da ocekujemo svaki tren... Zelim ti da sto prije ugledas svoje malo pilence i da sve dobro prodje aBd !

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Mamolina)
Neposredna veza do poruke: 31251
27.9.2011 17:49:10   
Semica
Eh eto...kome je dosadno..napisala sam poprilicno duguuu porodjajnu pricu eheheheuser posted image user posted image user posted image ( ja inace ne znam kratko pisati...uvijek bude romancic )

< Poruku je uredio Semica -- 27.9.2011 17:50:02 >

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 31252
27.9.2011 17:59:44   
Vodolija83
IZVORNA PORUKA: Semica

Eh eto...kome je dosadno..napisala sam poprilicno duguuu porodjajnu pricu eheheheuser posted image user posted image user posted image ( ja inace ne znam kratko pisati...uvijek bude romancic )

Superiska Semice user posted image Idem citati user posted image
Uzivaj uz svoju cujicu user posted image

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 31253
27.9.2011 18:15:41   
sporty mamaa
Evo samo da vas pozdravim... I svima koji su rodili cestitam oduser posted image user posted image A onima koje nisu zelim da im porod bude kao moj. Ja sam ipak nakon prvog carskog rodila prirodno i to bebu od 3750 i mogu reci da je osjecaj neopisivo bolji, nekako se vise povezes sa djetetom a i nema onog ruznog bola u stomaku... Je da malo boli rez od epiziotomije ali proci ce. Dojimo super, ja jos moram i izdajati jer imam previse mlijeka. Zelim vam samo poruciti da se ne bojite poroda, meni su pricali sve i svasta, a nista od toga nije bila istina. Naravno da boli, ali boli i glava i zub, i uho...
Mene je pocelo boliti oko 6 popodne, otisla u bolnicu tek u 4 ujutro, a tek tada pa do 6 su bolovi bili ono kao malo jaca menstruacija. Ja se jedino zalim jer me je bolila guzicauser posted image user posted image To mi je bio najgori bol. Vodenjak mi je pukao oko 6 i 15 a rodila u 6 i 20. Na stolu bila nekih 15 minuta, sve ostalo vrijeme sam setala. I da pilates lopta me je spasila, na njoj bi mi bilo super kad bi me uhvatio trud. Mene sivanje nije bolilo jer sam dobila lokalnu... Najgore od svega mi je pao produzeni boravak u bolnici jer je bebi imala koznu infekciju i malko povisen crp ali sad smo zdravi i svojoj kuciuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 31254
27.9.2011 18:20:34   
Vodolija83
Sporty mamaa,tebi porod prosao bas brzinski,onako...u sportskom duhu user posted image

Drago mi je da ste ti i bebara dobro.Uzivajte !!!

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 31255
27.9.2011 18:36:54   
Sonja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bas je lijepo vidjeti ove pozitivne priceuser posted image user posted image

ja evo ispirem cijeli dan usta sa zalfijom pa valjda pomogne..

joj sinoc ja gledala one vjezbice za "okretanje"bebe koja je na zadak i sad ima ona vjezma gdje stanes na koljena i na dlanove pa se spustas prema dole heheh i tako ja radim a mm me zeza i kaze samo ti ostani tako i meni odgovarauser posted image user posted image jest lopov misa muuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 31256
27.9.2011 18:48:49   
Silver
Hej curicee...ja sam vam danas slomljena, smao sam spavala...

Los mi nalaz ogtt-a i inzulina... user posted image  pa sam se prepala malo...evo pisem vec dr. da zakazem termin da vidim sta to sad znaci za mene! user posted image  Inace smo dobro i ja i user posted image !  Imam grceve u nogama u po noci ali to nije bas toliko strasno!

Nemogu sad sve da citam, ali vidim svi ste mi dobro i zdravo a to je najbitnije!  Imate veliki user posted image  od mog prinnca i mene!

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 31257
27.9.2011 18:53:03   
Selminja
Sonja i kod mene je bebica bila od 5og mjeseca karlicno i okrenula se negdje u 32-33 sedmici, ja sam to primjetila jer mi se oblik stomaka promijenio, a jucer mi i dr potvrdila! Tako da ne brines, te vjezbice slabo da ce pomoci, meni su sestre na vjezbicama rekle da puno setam, kazu da to pomogne...

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 31258
27.9.2011 18:53:36   
Sonja
silver i ja ti deveram sa grcevima..i vecinom bas po noci me uhvate

joj ja ne mogu 10m kako treba da hodam..toliki pritisak dole osjetim po dnu stomaka i onda pocne da me boli..ma jedva se krecem..imam osjecaj da maleni hoce da izleti
da li je moguce guzom da pritisce pa da me tako jako boli.

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 31259
27.9.2011 19:37:46   
Silver
Drag moje zenice, trudnjace i mamice!
Da naredim - neide...
Da pitam - vode nepije...
Izazivam Vas user posted image  da organizujemo kaficu sa trudnice,
Neka se pojave ove iz Sarajeva - makar, a pozvane su
sve drage RR-ovke!

Birajte mjesto i vrijeme...ja sam slobodna uvijek...a mislim da je vrijeme da se upoznamo i uzivo!

Ako ste zainteresovane, pisite kad bi vama sve odgovaralo, pa da nadjemo neki kompromis da svima odgovara!

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 31260
27.9.2011 19:40:06   
drznica

IZVORNA PORUKA: Silver

Drag moje zenice, trudnjace i mamice!
Da naredim - neide...
Da pitam - vode nepije...
Izazivam Vas user posted image  da organizujemo kaficu sa trudnice,
Neka se pojave ove iz Sarajeva - makar, a pozvane su
sve drage RR-ovke!

Birajte mjesto i vrijeme...ja sam slobodna uvijek...a mislim da je vrijeme da se upoznamo i uzivo!

Ako ste zainteresovane, pisite kad bi vama sve odgovaralo, pa da nadjemo neki kompromis da svima odgovara!

user posted image user posted image user posted image
To je to, treba boldirati slova hehehe...Ja sam ZA, dajem prijedlog za NEDJELJU user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 31261
27.9.2011 19:46:32   
Sensia
Hej zenice gdje ste mi , uh malo sam citala vidim svega ima.........

Vodolijo nadam se da ce ta ledja biti bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gift draga ta bolo u nasim sedmicama je sasvim ok, jer tijelo se priprema a meni je dr rekla da je beba zrela u 36. tako da nemas sta da brines, samo pozitivno

Bebice, tu sam ja, danas cijeli dan na nekom seminaru, pa onda sa roditeljima malo poslije posla.....evo maloprije dosla kuci od 7 jutros user posted image user posted image user posted image user posted image  jedva se krecem (jos mi na poslu lift ne radi pa sam opet na 7. sprat)....

Animagical bas mi je zao da te to snaslo, ja znam da pomazu tople obloge i masiranje i stalno izdajanje i dojenje....ako Bog da proci se jaka si ti zena

Sporty mama svaka cast na iskustvu, meni zene sa posla koje su rodile non stop govore kako to tako boli da ne mozes zamisliti, ovoj jednoj oci ispale, ovoj drugoj bla bla, ja ih gledam i kontam ok ja nemam pojma, to je sigurno jaka bol pogotovo ako se zakomplikuje al opet drago mi je da ima i tako pozitivnih iskustava....

semice hvala na prici odoh i ja da procitam......

Zenice cicibanka nam je danas izasla iz bolnice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zvacu je sutra preko dana da vidim sta rade djugarice male....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 31262
27.9.2011 19:51:21   
gerberka
evo i mene 

uh, kakav glupast dan ukratko ću da vam kažem da mi je danas jedan kolega hinjski spustio, da sam prosuzila na poslu...onda odem na pauzu i kupim u azel france džemper, nabacim ga na sebe, predivan, skup da dodam, pa iako se nema mnogo rekoh priuštit ću ga sebi...vratim se na posao, na etiketi piše "muški džemper!...pogledam ga, dugmadi se kopčaju na desnoj strani a on sniježnobijeli, vuneni..nikad čovjek nebi rekao, al vala i bi kad se zagleda uhvati me huja, vratim se i napravi mi storno na kartici..nije fakat fer, vidjela je da probavam i šuti mm ganjao neki poslić mimo ovog, nije ga uganjao kraj radnog vremena, gladna, mm na poslu...razmišljam da mi je ćevape s više luka..pozivam čevabdzinicu kojoj idem u susret i molim da mi pripreme dobro polivenu s više luka...naletim, kupim..u stanu orvorim..luka ko da ga je pljunula drugi zalogaj..ugledam četiri velike crbe dlake u lepini!!!! odem joj u čevabdžinicu i kad joj nisam u glavu zalijepila ono sve odem u drugu ćevabdzinicu i jedem..

jedino lijepo što mi se danas desilo je susret sa djecom iz doma kojima sam bila vaspitacica taj susret ne mogu opisati, moji pilići se vracali iz skole, vidjeli me i skakali po meni kupili smo bonbone na trafici i svako što je želio na špovratku kuci u alma ras kupim trudnicke gaćice, nisam znala da imaju program za trudnice.
i eto moga dana..slomljena sam, a ništa konkretno nisam uradila osim što sam se cijeli dan nervirala..jednostavno nije moj dan...

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 31263
27.9.2011 20:08:36   
Silver
Gerberko!!! uh danaa... ali eto sve prodjee...makar si se na kraju najela cevapa...user posted image  sad se i meni jedu!

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 31264
27.9.2011 21:17:56   
Sonja
gerberko naporan dan izgleda...
joj sto mrzim tako po radnjama te prodavacice..razumijem ja da je njima u cilju da prodaju al brate treba imati obzira

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 31265
27.9.2011 21:24:28   
gerberka
ma ja sam u frci, na pauzi bila..više radi stome koji hvala Bogu raste, pa nemam nesto džempera..jaknu nijednu ne mogu zakopčati...još je vidjela to i ušutila se..ja kažem, pa znali ste da je muski..kaze pa sta ja znam neke žene nose muške džempere user posted image user posted image user posted image
a ova mi je s dlakama u ćevapima glavna..kad je nisam prebila majke mi user posted image ona crna, ja sviejtlosmeđa, skoro plava..dlake crne, duže kaže ona nisu moje dlake user posted image
nisam vam htjela zgaditi ništa, jednostavno sam morala s nekim podijeliti...i to sam jedva odvojila 50 km za džemper, stisle nas finansije baš.. i eto da sam skinula etiketu i obukla ga odmah ne bih ga mogla vratiti..bas je kravetina

user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 31266
27.9.2011 21:25:53   
gerberka
sonja sta znaci ime Adin, divno je user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 31267
27.9.2011 21:30:56   
Sonja
user posted image
Adin- pametan, bistaruser posted image

i vjeruj da je takouser posted image bas je pametnica cak se iznenadim nekad njegovim ponasanjem..ima 2.5 g. a ko da ima 4 sve zna ne mozes ga zeznutiuser posted image

za ovog bebaca najvjerovatnije ce ime biti Arian mada mi se znacenje ne svidja bas.

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 31268
27.9.2011 21:35:20   
Anica1
Eh zenice koliko sam u zaostatku, dok ja ovo sve iscitam sta ste pisale....

Vodolija bebi kutak je predivaaaaaaannnnnn user posted image user posted image user posted image

Sinoc mi se Cicibanka javila, i rece da danas izlazi, tako mi je drago zbog nje i njene malene, idu kucici da se druze user posted image Malena je juce izasla iz inkubatora, dusa mala user posted image

Kod mene radna akcija u stanu, kreci se evo vec drugi dan, uh user posted image Ja se sve izvlacim, kako je lijepa ova trudnoca, pa ti niko nista ne moze user posted image

Mi se danas odlucili za kolica, uzecemo PegPerego Uno, bas su nam se svidjela.
Od kumice smo iz Beograda dobili staklene flasice Dr Browns, odlicne, imaju nesto protiv povlacenja zraka, kao da sprijece
grceve user posted image

Meni se kilice ljepe od kako mirujem user posted image user posted image Ubice me dr na kontroli  user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 31269
27.9.2011 21:35:52   
Sandrich

IZVORNA PORUKA: Sonja

user posted image

i vjeruj da je takouser posted image bas je pametnica cak se iznenadim nekad njegovim ponasanjem..ima 2.5 g. a ko da ima 4 sve zna ne mozes ga zeznutiuser posted image

za ovog bebaca najvjerovatnije ce ime biti Arian mada mi se znacenje ne svidja bas.

i kod nas je Arijan u uzem izboru user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 31270
27.9.2011 21:36:38   
Anica1
Oooooooooooooo kod nas danas  69 to go user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 31271
27.9.2011 21:39:06   
Sonja

IZVORNA PORUKA: Anica1

Oooooooooooooo kod nas danas  69 to go user posted image user posted image user posted image

a kod mene 68user posted image user posted image user posted image user posted image

i ja u cetvrtak idem na kontrolu i bas me strah i sram vage heheheh jedem ko slonko

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 31272
27.9.2011 21:40:01   
Anica1

IZVORNA PORUKA: Anica1

a kod mene 68user posted image user posted image user posted image user posted image

i ja u cetvrtak idem na kontrolu i bas me strah i sram vage heheheh jedem ko slonko

Cestitam user posted image user posted image Usitnilo i kod nas user posted image
I ja isto metem sve, samo razmisljam sta bi jela user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 31273
27.9.2011 21:40:37   
Sonja

IZVORNA PORUKA: Sandrich

user posted image

i kod nas je Arijan u uzem izboru user posted image

ime je prelijepo stvarno i sa J i bez njega mada mi se vise svidja bez J

a znacenje je junacki,ratoboranuser posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 31274
27.9.2011 21:42:37   
Sonja
vjeruj nekad mi dodje pa mi se jede voce i onda ja ne znam 1-2 vocke pojesti vec 2-3kguser posted image i onda mi malo bude muka ali djaba..opet kroz 1h bi nesto jela al nisam gladna vec samo imam potrebu da jedemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 31275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1249 1250 [1251] 1252 1253   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1249 1250 [1251] 1252 1253   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *