leona81 -> RE: Carski rez (19.8.2010 13:41:37)
|
IZVORNA PORUKA: Mirkica mene sikria jer imam termin 10 dana prije izracunatog termina , brine me da mi beba nece biti presitna jer ipak dolazi prije , brine me hocu li iamti mlijeka , kako ce s ranom i sta ce biti kada mogu ustati brinuti se o svojoj bebi sve me ove misli muce , najbitniej ej da on dodje ziv i zdrav na svijet sve cu ostalo zanemariti ali opet me ovo gore navedeno brine, termin ej za tri sedmice i prpa me hvata ali nadam se s Bozijom pomoci da ce sve biti OK . i moja je po mom terminu trebala tek krajem novembra a radili su mi carski 17.11 i beba je bila taman, 3100 i 51 cm...rana me boljela prva 2 dana dok se nisam navikla na bol, drugi dan sam sama sisla odozgo noseci torbe i super se brinula o bebi odmah nakon toga, samo nek ti skinu kateter drugi dan i super ces biti, to je jako bitno...6 dana sam bila u bolnici, mlijeko je itekako nadoslo samo nemoj piti previse tecnosti jer sam se ja zeznula, mislila nece nadoci pa previse nadoslo:) nista se ne brini sve ce biti super... i dojimo punih 9 mj...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|