Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
masala apotekarka, moji zajedno za dva obroka ovoliko ne pojedu.
a Luka je prije dva mjeseca imao 11 kg, a skoro je najstariji u raji, a Igo ima sad mislim 13-14,moja procjena.
ali meni je najbitnije da su oni zdravi,a sve ostalo manje vise.
a popili smo kafu sa tekjom i Vedom i teta tekja je rekla da joj se Luka udebljao eto.
pocah. mozda da mu ubacis jos malo mladog sira ali u sustini dovoljno je to bitno je da hoce ikako mlijecne proizvode.
pa eto, jede i to..evo sad računam unos smo mliječnih proizvoda, dodje oko 300ml mlijeka, 150gr jogurta, cca 50gr mladog sira i koliko ima grama u monteu : -mliječnu kašicu pojede ujutro, dakle mozda 150ml miljeka, -onda taj lgg jogurt oko 150gr, -pa ponekad mladog sira sa povrcem i hljebom -i navecer obavezno isto kao za doručak čokolino ili griz sa voćem-dakle opet s mlijekom oko 100-150ml.. -i monte
nedavno procitah da treba da unose oko 500 ml mlijeka (ml.proizvoda) tako da meni to izgleda skroz ok.
preslatko hoš ga ti nositi ili Lana ne kontam? mi imamo neki crni McKenley, ja ga nosim, muz, teta i tako..gdje god krenemo! pretpostavljam da ovaj nije veliki da je vise fensi šmensi tj. nosiće ga praznog, a ti posebno prtiti torbetinu sa njenim stvarima ili?
moj S.popije cistog mlijeka oko 400 ml .dnevno.pudinge ,monte ,pavlaku i sl ne racunam. ja opet forsiram voce i povrce.
je li pije iz čaše ili flaše super ja isto volim mlijeko jako i voljela bih da i R. stvorim tu naviku ali nije da ne voli, nije ni da voli pretjerano...još uvijek iz čaše prosipa ponekad kada pije, nije se još uštelio, mozda je to razlog..vise voli sokove jer su mu slatkasti... voće jede hB, min 3-4 voćke dnevno ali pasirane..kako god, bitno je da ih unese..bolje ikako nego nikako, ha ja
moj S.popije cistog mlijeka oko 400 ml .dnevno.pudinge ,monte ,pavlaku i sl ne racunam. ja opet forsiram voce i povrce.
je li pije iz čaše ili flaše super ja isto volim mlijeko jako i voljela bih da i R. stvorim tu naviku ali nije da ne voli, nije ni da voli pretjerano...još uvijek iz čaše prosipa ponekad kada pije, nije se još uštelio, mozda je to razlog..vise voli sokove jer su mu slatkasti... voće jede hB, min 3-4 voćke dnevno ali pasirane..kako god, bitno je da ih unese..bolje ikako nego nikako, ha ja
iz flasice nazalost...sve pije iz case ali mlijeko ni pod razno.
Koko srecno na OP... podnijece to veliki momak dobro :)
Bolesnim bebicama ako ih ima brzo ozdravljenje zelimo
Nama sinoc prvi komsija zvao policiju jer moje dijete aurlice, bukvalno tako rekao...sinoc sam popizdila, a danas se vec smijem , a i evo jedno mahanje od mog mirnog i dobrog frajera
Nikako da vas pohvatam sta ste pisali...citam li citam i nista da skontam i nikako sve da procitam...
Koko srecno na OP... podnijece to veliki momak dobro :)
Bolesnim bebicama ako ih ima brzo ozdravljenje zelimo
Nama sinoc prvi komsija zvao policiju jer moje dijete aurlice, bukvalno tako rekao...sinoc sam popizdila, a danas se vec smijem , a i evo jedno mahanje od mog mirnog i dobrog frajera
mama promijeni ticker, već sam se ovako sladak rodio sram te bilo
ja ko padobranac,mislim citam stalno al vi ste se vec ustelile pa se ja rijetko i javim..moram samo reci da sam te vidjela tekja kako fino kaficu ispijas i kako V.fino i mirno u kolicima sjedi. Nisam znala da je mala1994 s tobom pa mi bilo beze da pridjem..eto samo da znas da si vidjena
Jelo presladak je momcic mali ja sam jako rano ustala, isla na fax , obavila svasta nesto posla u gradu, pa na rucak s mm (danas nam je 3.godisnjeca braka ) i evo sad cu po mog djecaka u vrtic. jucer se popiskio na spavanju pa me malo živcira i vrtic i teta koja bi mu najradje vratila pelenu da može
ivana, nisi ti to dobro vidjela, evo Mala je svjedok da je bio nemiran, vrtio se, ljutio, popiskio na stolicu, iako je sec. prije rekao da nece piskiti, itd., itd., a ti ubuduce se javi taman da pijem kafu sa Z. Colicem, inace mojim dobrim prijateljem
Marijana, ne, ne, pelenu nazad, pa sta ako se popiskio, mozda se malkice prehladio...btw, sretna godisnjica
Jelo, Luka je divan, ljubi ga teta A. ...a komsija, no comment, magarac jedan
ih da sjedis sa Colom ne bi te ni pitala mogul prici hehehehe ...ma ja sam samo prosla i vidjela ga u kolicima i kontam boze dragi ja nema sanse da sjednem a da je F u kolicima!!!! to je prosto nemoguce!!!! cudi me da me ne cujes po ulici Filipe ne tamo,pozuri,bjezi sa ulice hahahah milsim da sam najglasnija
kako ti je sveki? Sve mi nezgodno, al' kad cemo trcati po parku i derati se iz petnih zila, posto vidim ti kafu ne pijes
ma onako..u bolnici je... a pijem ja kafu..uzmem za coffee to go u veliki park i pustim ga nek skace..kad god hoces mila ja sam ti cijeli dan slobodna...a mozemo negdje i na kafu gdje ce oni moci skakati,tamo u radicevoj je lijepo
preslatko hoš ga ti nositi ili Lana ne kontam? mi imamo neki crni McKenley, ja ga nosim, muz, teta i tako..gdje god krenemo! pretpostavljam da ovaj nije veliki da je vise fensi šmensi tj. nosiće ga praznog, a ti posebno prtiti torbetinu sa njenim stvarima ili?
Ma ja cu nositi ili auto ili kolica, neko ce ga ponijeti , ovo nam treba jer sad idemo teti kuci, a idemo autom svakako...mada je njoj uzitak da stavi tobu kao mama i da nosi....mali je (kao pola normalnog ruksaka) ali moze svasta stati u njega, komplet presvlaka, flasice, djidje midje Upravo zbog ovoga sam ga kupila, da ne prtim nista vise kad gdje idemo, samo svoj novcanik u njega i razguli
IZVORNA PORUKA: pocahontas
voće jede hB, min 3-4 voćke dnevno ali pasirane..kako god, bitno je da ih unese..bolje ikako nego nikako, ha ja
Istooo, nema sanse da bi mogla pojesti 2-3 vocke u toa dana, ja to izgnjecim, dodam dosta plazme, mlijeka ili jogurta i pojede fino....mirna ona a i ja
pozz ženice moje,evo da se i ja malo javim postala sam lijena za pisatiu zadnje vrijeme M je dobro ,samo što ne sluša samo gleda kako će nered napraviti,vidim pričate o jelu M jede slane obroke super al mlijeko katastrofa ako popije 150ml dnevno ja budem presretna a još nikako neće ni jogurt ni sir ,voće nije okusio otkako smo prestali jesti kašice voćne a od toga ima više i od pola godine,pije sokiće pa se tješim da bar tako unese malo vitamina,a o kilaži da ne pričam ima samo 12,300kg Moram ga pohvaliti ,pelena smo se riješili i baš smo prošli dobro za 20-ak dana je on to skužio spava već 2 tjedna bez njih i nijednom se nije upiškio . jelena Luka je presladak felix apotekarka čestitke tm na zaposlenju ostale imate mahanje a dječica puse
hvala ne pada mi na pamet vratiti pelenu,vec odavno je ne nosi i uredno traži tutu a popiskio se jer je zaspao oko 12 i ustao u 3 a ona ga nije odmah stavila na tutu .. znaci nije piskio dok je spavao nego ga nije stavila na tutu kad se ustao.. kaže da je mislila da ce on pitati kao ne može ona misliti treba li na tutu il ne,lakse joj je da nosi pelenu na spavanju ..ma živcira me ...
marinci pa dje si ti bravo za M i tutu i mi kakamo stalno u tutu bez po muke .....a pikimo u pempu Ja i sad A. kupujem vocne kasice jer voce ne jede nece pa bar nesto da unese koka nije pio 4 dana niti trazi pije vocni caj i vodu i jede masallah sad zasad kuc,kuc.... Uh kod nas opet vruce i sunce nije po mom veceras cemo abd rostiljati pozelila sam nismo ima mjesec dana vrijeme je .... A i anel voli rostilj .....Mesojed moj Tekja sta ima a sta nema Mala1994 pozdrav Lady kako je L . jel bolje s jelom Ivanasa dje si ti bolan kako je F vidim nestasan neka ga
marijana sretna godisnjica braka Jelena nista ti to djete ne valjda uh jesam ruzan boze dragi ......... Na koga je pametnica nije na seku haman sladkis lijepi......
felix tu sam ja samo se pravo ulijenila,M više neće ni kašice da jede to mu je bljak ,a on inače neće ništa od ove hrane tipa ćevapa,hrenovkica niti ikakvi namaza,nekad pojede kiflicu al to je baš rijetko ,kod njega bez kašike ne prolazi ništa,a valjda jednom krene jesti što i mi marrijana sretna godišnjica
ja vec hocu da pitam sto se jelena ne javlja ovdje pise samo na malim bebama.
komsija idiot nista drugo, a nama bi nase komsije mogle svaki dan zvati policiju kako smo tihi
moja kona samo kaze neka su zdravi i zivi, ja ne volim kad djeca sjede u uglu i miruju.srecom ivana sto se nisi pridruzila na kafici. Vedo se opirao svim snagama da se iskobelja iz kolica ali mama je bila dosljedna svojim principima mi inace pijemo kafu preko djade u v.parku ali danas hladno pa preselili.
koko bona ne bila nemoj mi se toliko sekirati, evo ga jedan za tebe tekja ljubi mi mog druga cupu
Jesu Mala rukavice, sav se izgrebe, cak mozda se primjeti ispod desnog oka duboka parnica, jednom je i u oko prstom... Ma kako sam u ovom helaću oko MRSE i zagnojene moje rane tamo ima mama koje su prosle MRSU pa sam vise tamo. Uglavnom moja rana je katastrofalna, a ja u iscekivanju rezultata brisa kao da Godoa cekam. Danas opet idem da mi gnoj istiskaju, pa ako cujete da neko vristi znajte to sam ja nemojte policiju zvati