|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1237 1238 [1239] 1240 1241   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
5.9.2011 23:11:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

da vidis kod mene stana... sega

polako smo poceli sve sklanjati i svaki dan nesto novo sklonimo na kraju cemo na luster kaciti.

sve je ogradjeno, zagradjeno, sakriveno i jedino tako funkcionise jer inace bi po cijeli dan samo dozivala i govorila neeeeeeeeee.

a u hranilici nikada nisam smjela nikoga ostaviti, Igor se iskobelja iz kajsica i stane kao tarzan.

cirkus...user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image potpuno sve isto kod mene  odavno sam ja sve poremetila raspored kuce namjestaja .
Jos odkako je u hodalici bio .....Sad smo cak i od prozora steke povadili na uticnice stavili zastitu al koji je to "maher" uzme moju ukosnicu gurne u rupicu one zastite i izvadi je user posted image Tako da nema dje nac ni moji snali .
Neki dan tako izvado i gurno u uticnicu stapiceuser posted image user posted image user posted image sad mi stapici zastopani u uticnici ni tam ni vam a samo sek.bila ....

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 30951
5.9.2011 23:11:44   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: MALA1994

da vidis kod mene stana... sega

polako smo poceli sve sklanjati i svaki dan nesto novo sklonimo na kraju cemo na luster kaciti.

sve je ogradjeno, zagradjeno, sakriveno i jedino tako funkcionise jer inace bi po cijeli dan samo dozivala i govorila neeeeeeeeee.

a u hranilici nikada nisam smjela nikoga ostaviti, Igor se iskobelja iz kajsica i stane kao tarzan.

cirkus...user posted image

Joj, fakat, i kod mene je sve prilagodjeno...a sjecam se kao jucer kad mi je prijateljica govorila kako cu sve svoje detalje za kojima patim, svijece, slike i ostalo, zaboraviti kad dodje beba...samo sam joj rekla da je luda i da cu ja svoje dijete nauciti da to ne smije dirati...kakva zabluda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 30952
5.9.2011 23:13:29   
Honey3
joj MALA mogu samo zamisliti kako je to, ja uz svoju E neznam kako bi mogla jos jedno majusno paziti,jos nas imauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Neposredna veza do poruke: 30953
5.9.2011 23:16:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zaha

joj MALA mogu samo zamisliti kako je to, ja uz svoju E neznam kako bi mogla jos jedno majusno paziti,jos nas imauser posted image
ti suti tam prijo tebi je lakouser posted image imas dvoje veci djece ma ja mislim da ti ni ne osjetis esmicu pored njih.user posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 30954
5.9.2011 23:22:13   
Honey3
IZVORNA PORUKA: felix

ti suti tam prijo tebi je lakouser posted image imas dvoje veci djece ma ja mislim da ti ni ne osjetis esmicu pored njih.user posted image

jest moja ti jagme se za nju kad slusauser posted image a i ti suti imala sam i ja prvo dijete pa prezivilauser posted image nisam imala rr da se zalimuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30955
5.9.2011 23:25:36   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: felix

jest moja ti jagme se za nju kad slusauser posted image a i ti suti imala sam i ja prvo dijete pa prezivilauser posted image nisam imala rr da se zalimuser posted image

Da nemam rr nekom bi drugom kukala sigurnouser posted image user posted image user posted image a nemam nista od toga al hajd sad......
Ma znam  jer sam ja bila prvo djete pa spala na zadnje .....Jer je moja mama kasno rodila seku u 36 god .Ja imala 13est godina .Nisam mogla nigdje od nje .....Zato sam rekla uvjek prvo djete nadrlja user posted image user posted image jadno.......

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 30956
5.9.2011 23:31:17   
Honey3
pa cula sam ti ja to, pa za to necu ovu svoju curu puno da ganjam,pogotovo kad je skola a sto jest valja kad nikog ne moram moliti da mi je malo cuva ako trebam negdje ici,vidim zene ne smiju ni u wc otici,ja odem,ostavim je sa bratom ili sestrom ona opet meni lupa na vrata i dere se da joj otvorimuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30957
5.9.2011 23:35:03   
Anoniman

pa cula sam ti ja to, pa za to necu ovu svoju curu puno da ganjam,pogotovo kad je skola a sto jest valja kad nikog ne moram moliti da mi je malo cuva ako trebam negdje ici,vidim zene ne smiju ni u wc otici,ja odem,ostavim je sa bratom ili sestrom ona opet meni lupa na vrata i dere se da joj otvorimuser posted image user posted image
ja od svog nigdje ne mogu jer nece niko da ga cuva user posted image user posted image sem mm kad je na poslu sama sam sebi prepustena .
Tako da zna se desiti da ostane van sa djedom a djed recimo u basti  a on opet mene vice dere se place mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Pa tacno nekad da poludis ...Samo mir kad spava , .......
user posted image user posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 30958
5.9.2011 23:43:01   
vjestica
i ja sve sklanjam, ali nema više gdje skloniti, imam viška stavri u stanu user posted image
najradije bih pola pobacala, ali nije moje user posted image
a još imam cvijeće koje damica u zadnje vrijeme čupa, kopa zemlju i onda hoće da pojede user posted image
nemam gdje da ga sklonim, ni podignem  , a nije moje da ga se riješim /poklonim/izbacim user posted image user posted image a samo još gledam kad će poobarati sve

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30959
6.9.2011 8:14:52   
bebacha
ja sam dok je Ajla bila beba sve to sklonila al sad imam problema s onim sto se nemoze sklonituser posted image user posted image ovo moje manje djete je definitivno pripadnik majmunskog rodauser posted image user posted image on vise nema prepreka za popet se.i onda sve moze dokucit.ako mu je visoko on nade nacin,il doveze guralicu pa stanje na nju ili nesto drugo.Ja sam mislila da je Ajla najnemirnijr djete al on je gori i od njeuser posted image user posted image user posted image user posted image
A ona se sad smirila i toliko glumi veliku curu da se ja ponekad zabrinem..sinoc smo uspavali brata i nas dvije se druzile,ni sama nisam znala dal da se smijem ili placem na njene izjave.bas je pametnica i mudrica al brazo mi odrasteuser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 30960
6.9.2011 8:46:57   
Malenaoduvijek
dobro jutro

ja kontala vani sa momcima i zvati drugu tekju kad vidi nam vremena, grrrrr user posted image

mozda ja ipak izadjem ako ne bude padalo...

nocas me tako kisa prepala oko 1 cini mi se tako je padala da sam ja mislila Boga pitaj sta se desava, ali momci srecom nisu reagovali sto je najbitnije.

vjestice to ti je bas nezgodno za cvijece ja sam spala na dvije biljke jer ne smijem svoje cvijece od tate donijeti da ga ne bi ko pojeo user posted image

mya skroz te razumijem, ista sam ti, ja volim isto sitnice razne, sve sam posklanjala u kutiju i cekaju bolja vremena user posted image

bebacha nemoj tako oni su mali majmuncici, imam jednog majmuncica.Luka mu samo daje ideje a on je izvrsitelj user posted image

ja se sita napisala onoj mojoj koni za Lanino jelo a ona nista cccc, ove omladine danasnje user posted image

imate sve redom veliki user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 30961
6.9.2011 8:47:05   
*pcelica*
Ja uvijek imam obicaj reci dabogda svi imali dijete kao sto je moja Ajla bila. Mogla sam je ostaviti gdje hocu samo joj daj tasnicu i ona se po cijeli dan igra. Narasla je a ni osjetili je nismo uvijek je bila dijete za pozeliti, ALI zato Atija... Ona je katastrofa padnem s nogu svaki dan. Samo trcim za njom i derem se jer kod nje lijepo ne neznaci nista samo kad povisis ton onda ima malo efekta (bar me pogleda.)Ali naucila sam jednu jako vaznu lekciju sve cemu se cudis to te snadje. Prije kad vidim roditelje da nemogu djetetu nista ili kad se zale da mu nemogu nista meni cudno pa nije lav a sad je imam lava u kuci jedino joj je mm autoritet mi ostali svi mirno stojimo user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 30962
6.9.2011 9:07:07   
Meri29
Jutro user posted image

Da se odmah pohvalimo piskili smo i kakili na soljuuser posted image user posted image user posted image user posted image Ne zna se ko je sretniji mama ili Majda user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 30963
6.9.2011 9:47:42   
tekja
dva puta mi se zaglavi komp. taman kad sam kliknula da posaljem post...user posted image

stoga, samo dobro jutro zelimuser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 30964
6.9.2011 9:53:44   
Lady26
user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 30965
6.9.2011 10:02:44   
Amani12
Jutrica user posted image
Mi se tek probudili,naspavali se samo tako user posted image
Kkao su nam djecica draga?
Par dana se ne stigoh javiti,obaveza nekih tonu,a i laganini se spremamo za more...
Moj djecak super,slusa mamu i pjeva i plese najvise...
Cim se probudi prvo je : puti muziku user posted image
Da li cu ja uspjeti sve iscittai sto ste pisale user posted image

user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30966
6.9.2011 10:17:02   
Meri29
Seceru dan je kao stvoren za citanje user posted image I mi slusamo muziku i plesemo od jutros. A dusa mala uzela hljeb iz kuhinje, jede i govori meni: nece Majda primi bocu

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 30967
6.9.2011 10:21:43   
Anoniman
Jutro kako ste...Evo nam malo zahlađenja

Moj A bio kod moje sestre i došao sinoć te kaže "joj mama jesam ja tebe poželio"user posted image srce slatko
eto morala sam vam to prijavituser posted image

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 30968
6.9.2011 10:27:06   
Amani12
Pametnice nase male user posted image
Meri kako je curica,je li treba primiti bocu,dusa slatka?
Meni je najsladje kad se spremam negdje pa moj A. dodje i onako preslatko me pogleda i kaze ''pepa mama,bubi Aman''
Ljepsi kompliment mama nije nikad dobila,niti ce user posted image
A sta je s ovim ludim vremenom user posted image
Felix mila jesi li nam ti ovo prizvala kisu...Kako je nogica malena? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30969
6.9.2011 10:32:13   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Amani12

Meni je najsladje kad se spremam negdje pa moj A. dodje i onako preslatko me pogleda i kaze ''pepa mama,bubi Aman''
Ljepsi kompliment mama nije nikad dobila,niti ce user posted image

kako to oni sami smisle, slatkiši maleni...pokupe od nas te riječi i baš u pravo vrijeme i na pravom mjestu sklope rečenicu da se iznenadiš...

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 30970
6.9.2011 10:39:40   
Amani12
Ma bas tako.Naprosto me iznenadi svaki put jer se pitam pa odakle mu to...
I da,moj djecak jakooo voli crtice i sve upija iz njih,pa se tako pozdravlja sa bok,mada to nije od nas cuo,pa mu se neki dan zaglavila rukiica ispod igracke,a on govori : pomoccc,pomocc...kad poslije cujem da Marta iz Noddia u jednoj epizodi isto tako trazi pomoc...Spuzvice maleuser posted image
A sinoc mi je donio svoj autic ( u ruci ga nosi,dakle mali autic ne veliki) kojem se mogu vrata otvoriti i otvorio i govori ''udji mama,ozi Aman''
Ma pola sata sam mu objasnjavala da mama ne moze nikako uci jer joj je autic ipak malkice malen user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30971
6.9.2011 10:41:28   
Amani12
Lady kako se curica navikla s novom tetom?
Mala 1994 kako je prstic mali,je li sve ok?
Tekja sta nam radi drug V,pricalica draga?
Zaha,gdje su slikice s rockasa,da vidimo ljepoticu?

user posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 30972
6.9.2011 11:00:44   
Anoniman
Moj od svakog upija ko spužva...
pa tako da je iz ctića pokupio "Bog šta radiš", preko ramazana išao u džamiju pa zna pozdravit i sa "semam akum" i kad god vidi džamiju glasno poviče "Allahuebger"
Komšije pozdravljam sa "dobar dan" pa i on tako...

Uglavnom udrobio je svega.. kad ode u džamiju zna pjevat "Balkane, balkane moj" ili "motori, motori, motori" a kad dođe kući subhana mi po čitav dan i mujeziniuser posted image ...valjda će kako odrasta nadoć sve na svojeuser posted image

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 30973
6.9.2011 11:04:41   
Lady26
Amani, sve ok hB, mislim slazu se i to, igraju, vise ne ulazim u stan nego je na ulici preuzme, ja dobijem pusu i to je to user posted image , recimo kad ju je ona teta cuvala, duuuuuuuuugo smo se pozdravljale, jedva me pusti na posao, a ovdje valjda gdje ima djece pa zato...Al ne jede, necu o tome, vec se sve zna user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30974
6.9.2011 11:07:08   
koka i po
pisel ovdje iko istauser posted image
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanuser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1237 1238 [1239] 1240 1241   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1237 1238 [1239] 1240 1241   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

filmovi za odrasle
joni

da li volite da gledate "filmove za odrasle"

gledam (40%)

ne gledam (40%)

ponekad (20%)

Broj svih glasova: 126

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *