Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Hvala bogu da kucnem, jutros je na ulici preuzela....ma ni pogledala me nije Jede tako-tako...haman da nema rucak, jer ga nece ali jbg...sekiram se puno, nista nemam od toga ali jace je od mene...nit vise znam sta joj nuditi.... BB super, samo bilo je cijena da ti se zamanta, po 40-50-100KM stvariiiiiiiiiiii....to je trebalo svojim usima cuti Skupili 324KM za lutkicu
hello drage moje! znate li slučajno referentne vrijednosti za djecu za kks rafi mi je bolestan-opet kaslje, kise, slini i tako...četvrti put od petog mjeseca ove godine, od kako je prestao dojiti ja to nekako s tim vežem, da tako zapravo stiče svoj imunitet..jer do svoje druge godine života sve ukupno je bio bolestan par puta..a sada toliko u dva mjeseca nije strasno, radili smo kks jutros privatno, i dr. kaze da je sve ugranicama normale, ali ja hocu da sam sigurna (jer su mi vrijednosti izlistane za odrasle pa mi sve podvučeno i nervira me, iako znam da je to drugacije za djecu i da je to ok)....
V. pojede citavu coksu..68g ...a mjesecima nije htio ni prutic kinderke, ma nikakvo slatko ni nacrtano...sve hocu da mu oitmem, pa se suzdrzim...
Mi imamo sve zubice osim petica i peremo ih ujutro i navece, navece sa kaladontom, ujutru bez...el. cetkicom...ponekad se otima, al' o bitnim stvarim odlucujem ja, a ne on ...tako da sam i ja nemajka ...jos nismo isli zubaru
Tajra, sanjala sam te...ne pitaj me sto ni kako, samo cu ti reci da si bila trudna i sretna ...drago mi je da ste fino morali i da je R. ponasanje bilo divno kao i ona
Lady, za Lanu , a i za kilice , a ja sam odmah svoj manjak primjetila na odjeci, doduse niko drugi nije primjetio sto jest jest
tekja samo red, rad i disciplina tako treba, treba da se zna ko je mama a ko dijete.
nema ja ti Dadu kradem uskoro da se druzi sa Igom, da zajedno skacu, posto lice (frizurom) I fino masala jedu ja ga uzimam sebi, a evo tebi ova moja pekmeza malo mozeeee
dan i od mene.... tekja i tajra dobro nam se vratile ... S.jutros ustao u pet i sad drinjca ... e sad jedan savjet jer se sa starijim sinom nisam susrela sa ovim problemom. moje dijete jednostavno nece da jede samo .. ranije je htjeo da bi ga ja nakraju dohranila...sad nece nikako . mama hrani i gotovo .. jos pije mlijeko iz flasice i kad mu je donesem cirkus napravi dok mu je u ruku uvalim da ga popije sta se desava
Mi smo zivi i zdravi...nego su majstori,konacno, izasli iz kuce pa je sad faza ciscenja i vracanja svega na prvobitno mjesto...et, sta da vam kazem osim da bi i N_N bila ponosna na mene
ja vise ne osjecam ni ruke...a ni noge...al hebo to...vazno je da su zidovi bijeli i da se parket cakli ko staklo ...maltene letimo iznad njega da ga slucajno ne ostetimo (moja mama=himler)
Igor kada jede sam vise toga bude van usta nego ustima ali je sladak kad ga gledas sa strane kako jede.
pusti ga mozda je samo faza iako ima djece pa nece do 4 godine uopste sami da jedu.
ja imam prijateljicu ciji sin koji sada ima 16 godina nije uopste htio da jede sam do vrtica i tamo ga vaspitacice hranile i kada su ga djeca pocela zezati da je beba ( a ima mladju sestru 1,5 god) on odjednom poceo sam jesti
a sta radi s mlijekom, prosipa jer nece ili sta.ako se igra ne daj mu dovoljno je veliki da zna da se to ne smije
nemam predstavu kako cu izgurati makar do 21h...tooooliko mi se spava, hranim V. i on nesto dugo preziva meso, ja gledam u njega, cekam, kad na tren zaspah
Za ovo boldirano nemoj, molim te...
Jedino ako taj san znaci neki dobitak, bas bi mi trebao Za ostalo, ti si i vidim ja kroz monitore da ti je odjeca velika
MALA, dadada, koko, zaha, tekja
Za Lady neJma zagrljaja, jutros se potrosili
vece kod nas se zimnice prave krompir smo danas povadili masallah je ima ga eno vani se kuha dzem od sljiva nasih domaci ....Danas ja i svekar pravili ...... A. vani sa mm . I tako to nema jos kise,sparina ko i sinoc .......uzas.!
vece kod nas se zimnice prave krompir smo danas povadili masallah je ima ga eno vani se kuha dzem od sljiva nasih domaci ....Danas ja i svekar pravili ...... A. vani sa mm . I tako to nema jos kise,sparina ko i sinoc .......uzas.!
pravila i ja dzem domaci od tetkinih sljiva domacih (tajra bila sam ti u djevojackoj mahali drugi dan Bajrama) i kompot (mum ispao je super) i moram po jos sljiva ispale mi samo tri tegle dzema
samo ja sama gazala bez sveki, a kod nas je fino svjeze, trebaju vama ova sarajevska brda pa kad zahladni krv vam se sledi u venama
Hm...inace voli...a sad je faza da pojede vrlo malo...mislim hoce ih (sa sirom, pa ja svega umijesam) ali skroz malo... Danas je svega trpala u sebe osim rucka naravno, 2x jaje jela, kiflu, keks, grickalice, ja kuci smiksala voca i plazme - pojela, pilecih prsa (salame), smoki, stapica, svekrva joj opet dala salame al sa hljebom, sad popila mlijeko....
dobro vece drage moje vi ste pravo aktivne da vas ne mogu upratit nikad Nekad mi pravo nedostajete ali ...eto pisem vam kad mogu. Ne znam kako vasa djeca slusaju ali ovo moje je pravo nepodnosljivo. Sva sam u modrice ujeda ko luda, mislim da cu uskoro ocelavit koliko mi cupa kosu pred spavanje. Posto spava sa nama u krevetu pola kreveta je njeno pa zamislite nas dvoje u kakvoj smo poziciji, leegnem umorna jos umornija se dignem. Vidim da se prica i o kilazi ja sam pred odmor smrsala bila 5 kg i ostala ista i ne trudim se doduse :) Ljubim sve mamice i slatku djecicu :************
Hm...inace voli...a sad je faza da pojede vrlo malo...mislim hoce ih (sa sirom, pa ja svega umijesam) ali skroz malo... Danas je svega trpala u sebe osim rucka naravno, 2x jaje jela, kiflu, keks, grickalice, ja kuci smiksala voca i plazme - pojela, pilecih prsa (salame), smoki, stapica, svekrva joj opet dala salame al sa hljebom, sad popila mlijeko....
znas sta kontam danas, napravis joj makarone i uzmes spinat i njega napravis kako pravis i posto ga ona nece ovako dodas malo mlijeka i izdinstas ga na puteru i izblendas, npr sos i polijes joj makarone s tim, tako joj mozes svo povrce smuckati, brokulu, karfiol i sve sto nece.
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
MISLI
kad cujete neku pjesmu tuznu, baladu dal vam se misli bace negdje gdje vas ta pjesma bas dira.
pogadja , dal vam se misli na tren vrate u proslo vrijeme
da (91%)
ne (9%)
Broj svih glasova: 76
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!