Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Igo me stvarno iznenadio, sjeo na onu stolicu fino i gleda, ja mu kazem otvori usta da teta pogleda a on ni da pisne fino otvori, ona pogledala a on se poceo smijati.
zena mi je stvarno naglasila da je jako, jako bitno cetkanje zuba a sve ostalo manje vise. za krvarenje desni takodje je najbolje cetkanje sto sam se ja iznenadila a sve ostalo nije tako bitno. treba navlaciti meso na zube da se ne bi povrijedio.
a zato ti je najbolja ova el. cetkica, brzinski odradis dok se oni i ne snadju ti vec gotova..
To ima u DM-u? Moram probati i s tim...prije je sa uzitkom dala, sad ne da nista, kako je starije sve se vise buni... Neki dan joj kazem Lana ustani s poda : NECU mama....ja se sokirala.... Presvlacim je i stipkam guzu : nemoj mama Nani dijati guzu - cijela recenica!!! Ja iscetkam to nekad na silu, pa onda place i nece meni, bjezi tati...al sta cu, jao ako joj se pokvare...valjda nece....
Joj kono, Lana vise ne da prati zubice , nego kad se nakupi "hrane" ja je na foru uhvatim i malo istrljam cetkicom da to skinem....
mi nemamo sta prat donja samo prva zubica ima . Ja njemu gazom ocistim rukom .Na cetkicu mu se
a koliko gornjih ima, a hoce li sam cetkati?
ja da pitam Luku sta se njemu radi nikada nista ne bih odradila, kod mene nema to nece...ja sam nemajka
gornji ima prednja 4 jedan do drugog i tamo dvije cetvorke .Znaci 6 sve ukupno al razbacano nije jedan do drugog Jednostavno nema sta cetkat nesto su stala od februara nijedan nije niko
Ma vise je glodjala cetkicu nego sto je traljala ali je tako i usput skidala naslage...a sad nece ni to, samo umoci u vodu i pocucla... To njeno ponasanje u posljednje vrijeme
Joj kono, Lana vise ne da prati zubice , nego kad se nakupi "hrane" ja je na foru uhvatim i malo istrljam cetkicom da to skinem....
mi nemamo sta prat donja samo prva zubica ima . Ja njemu gazom ocistim rukom .Na cetkicu mu se
ja da pitam Luku sta se njemu radi nikada nista ne bih odradila, kod mene nema to nece...ja sam nemajka
gornji ima prednja 4 jedan do drugog i tamo dvije cetvorke .Znaci 6 sve ukupno al razbacano nije jedan do drugog Jednostavno nema sta cetkat nesto su stala od februara nijedan nije niko
znaci gore mu fale trojke i petice a dole sve osim jedinica jeli? mom Luki su za 6 mjeseci svi zubi nikli od 13 mj do 18 je dobio sve i jedan zub osim petica, njih jos nema.to je bilo veselo, posebno trojke kad su rasle. a Igor je polako dobivao kao iz knjige kako pise tako su kod njega nicali, samo petice mu jos fale.
zubice mi peremo svaki dan jos se ne buni, cak je htjela jedno vrijeme i kaladont ali ne zna pljunuti ja joj kazem drzi sad to u ustima i pljuni i pokazujem joj, al jok ona proguta i crce od smijeha, odnedavno nece kaladont pa eto pomalo cetkamo
Felix naravno da imas sta prati to je 12 zubica ukupno ima se tu sta pomalo ocetkati, a i neka stvara naviku
Lady i nama fale petice uh kad skontam muke sa zubima vec mi je zlo
znaci gore mu fale trojke i petice a dole sve osim jedinica jeli? mom Luki su za 6 mjeseci svi zubi nikli od 13 mj do 18 je dobio sve i jedan zub osim petica, njih jos nema.to je bilo veselo, posebno trojke kad su rasle. a Igor je polako dobivao kao iz knjige kako pise tako su kod njega nicali, samo petice mu jos fale.
Ovo si napisala i po ovome ima 2 jedinice, 2 dvice i 2 cetvorke = ukupno 6 zuba...