|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1232 1233 [1234] 1235 1236   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
4.9.2011 10:27:06   
Mya_81 RR
I mi se pridruzujemo cestitkama i sve najbolje zelimo od srca nasim malim drugarima. Da nam uvijek budu veseli, sretni i nasmijani!

Tema nešto pusta ovih dana...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 30826
4.9.2011 10:28:46   
DM
Čestitamo rođendane maloj rajiuser posted image user posted image user posted image
kako su nam bolesna dječica?

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 30827
4.9.2011 10:56:28   
Anoniman
jutro.
Cestitamo rodjendaneuser posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo dobro hbuser posted image user posted image super je skace ko navijen znaci dobro je . Uh jest me i bio prepo sad ga dobro pratim njegovo skaknje ko oskona lopotica je hehhe nema mira .
Svim bolesnim bebarama brzo ozdravljenje user posted image
Danas kod nas vruce uf, al od sutra kisa hbuser posted image user posted image user posted image ako ne slazu konako da nam vise malo zahladni jesam se pozelila obuci i pokriti uvecer kad zaspim .user posted image

Neposredna veza do poruke: 30828
4.9.2011 10:58:22   
Mya_81 RR
felix, i ja sam poželila da se noću fino pokrijem, ali samo to. Preko dana što manje to bolje user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30829
4.9.2011 11:19:25   
Meri29
Jutro user posted image

Cestitamo i mi male i velike rodendane user posted image user posted image user posted image

Majda jede ljudi, od jutros je svasta vec jela i voce i slano i slatko i jogurt i limunadu... Da je ne ureknem, kuc-kucuser posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 30830
4.9.2011 12:13:15   
megi
sretan rodjendan svim velikim drugarima i drugaricama
posebno Esmi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 30831
4.9.2011 13:35:00   
koka i po
svima sretan rockas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jutros je moj S.prevrnuo stolove u par kafica,proganjao djevojcicu dok je nije uhvatio i izljubio,radio sa tetom u apoteci,probudio ljude u centru grada zovuci zenu za koju mu se cinilo da mu je nanauser posted image
legenda materina user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 30832
4.9.2011 21:05:32   
nanika
Sretan rodjendan maloj Esmiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 30833
4.9.2011 21:39:52   
Honey3
vece samo da vas brzinski pozdravimo,moramo se kupatiuser posted image hvala svima na cestitkamauser posted image
juce je bila festa,Esmica je uzivala sa djecom i prepoznala je svog Bumbu na torti,danas smo samo mi porodicno isli na Stojcevac malo rostiljali,puno se igrali sa djecicom,super nam bilo,citav dan ostaliuser posted image
user posted image
evo slike slavljeniceuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 30834
4.9.2011 21:43:54   
amela2208
evo i nas samo da vam mahnemo i pozelimo sretan rodjendan svima kome smo propustili.
evo i malo poklona da se zasladiteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mis mo dobro, ovo moje malo razmazeno je stvarno razmazeno i neda mi mira po cio dan.
ljubim sve one koje nas nisu zaboravileuser posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 30835
4.9.2011 21:44:12   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: megi

sretan rodjendan svim velikim drugarima i drugaricama
posebno Esmi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pridruzujemo se cestitkama.

slavljenica je med medeni user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 30836
4.9.2011 21:46:05   
Malenaoduvijek
moja felix,
za 15 dana ce biti, joj gdje sunce,jeste dosadila ova kisa...zato neka nam sunca.

u sa su jutra i noci vec prilicno hladne tako da mi vise nemamo problema sa spavanjem i vrucinom....user posted image

mya jeste se zakazali u ze?

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 30837
4.9.2011 21:47:59   
Honey3
IZVORNA PORUKA: amela2208

evo i nas samo da vam mahnemo i pozelimo sretan rodjendan svima kome smo propustili.
evo i malo poklona da se zasladiteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mis mo dobro, ovo moje malo razmazeno je stvarno razmazeno i neda mi mira po cio dan.
aj,aj snajkice,mlogo vasuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 30838
4.9.2011 21:49:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

moja felix,
za 15 dana ce biti, joj gdje sunce,jeste dosadila ova kisa...zato neka nam sunca.

u sa su jutra i noci vec prilicno hladne tako da mi vise nemamo problema sa spavanjem i vrucinom
....user posted image

KAD sam ja to trazila sunce ajd reciuser posted image user posted image user posted image meni je dosta ljeta evo iskreno nemora ba biti ni kise samo neka razhladi na 20stp dosta meniuser posted image user posted image user posted image samo da ne prelazi 20 .
Inace kako ste nam vi djecica jesu dobro.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 30839
4.9.2011 21:50:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zaha

vece samo da vas brzinski pozdravimo,moramo se kupatiuser posted image hvala svima na cestitkamauser posted image
juce je bila festa,Esmica je uzivala sa djecom i prepoznala je svog Bumbu na torti,danas smo samo mi porodicno isli na Stojcevac malo rostiljali,puno se igrali sa djecicom,super nam bilo,citav dan ostaliuser posted image
user posted image

prijo draga a sto nam je medena curauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ljubimo je punooooooooo

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 30840
4.9.2011 21:51:47   
Lady26
Vece...
Maloj Esmici sretan rodjendan, sveeeeeeeeee najljepse joj zelimo user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30841
4.9.2011 21:52:11   
amela2208
user posted image

IZVORNA PORUKA: amela2208

aj,aj snajkice,mlogo vasuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 30842
4.9.2011 22:34:52   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

moja felix,

u sa su jutra i noci vec prilicno hladne tako da mi vise nemamo problema sa spavanjem i vrucinom
....user posted image

KAD sam ja to trazila sunce ajd reciuser posted image user posted image user posted image meni je dosta ljeta evo iskreno nemora ba biti ni kise samo neka razhladi na 20stp dosta meniuser posted image user posted image user posted image samo da ne prelazi 20 .
Inace kako ste nam vi djecica jesu dobro.

ih nisi ti, ali ja Bgm jesam i trazicu jer je meni uvijek sunce drage od kisurine...

a i ti si folerka, kad si isla na more odgovaralo ti je sunce i lijepo vrijeme, felix felix....

ljubi to pile malo user posted image

a djecica su dobro hB, idemo sutra zubaru aBd, da vidimo sta ce nam teta reci za zubice

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30843
4.9.2011 23:01:08   
Mya_81 RR

moja felix,

u sa su jutra i noci vec prilicno hladne tako da mi vise nemamo problema sa spavanjem i vrucinom....user posted image

Ni ja ne zelim jos kisu. Standardno ćemo odmah morati uletiti u zimske jakne...polakooooooo...

Kod dr. idemo u srijedu.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 30844
4.9.2011 23:02:57   
Mya_81 RR

user posted image

Premedena slavljenica!

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30845
4.9.2011 23:09:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

moja felix,

Ni ja ne zelim jos kisu. Standardno ćemo odmah morati uletiti u zimske jakne...polakooooooo...

Kod dr. idemo u srijedu.

Mala, user posted image user posted image pa hebiga logika sta ce mi kisa na moru dosta meni 7 dana sunca al ono pravo ove ostale dane vala ne trebaju sto se mene Licno tice svjedno.
Ja bi samo da zahladni user posted image user posted image a hoce od utorka u srijedu 13 step samo ujutro uh bice lijepo ako nikom meni ceuser posted image user posted image user posted image
Mya, Sretno mila user posted image

Neposredna veza do poruke: 30846
5.9.2011 0:02:55   
Mya_81 RR
Hvala, felix user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30847
5.9.2011 2:02:48   
tekja
Mi smo se vratiliuser posted image ...jesmo li nedostajaliuser posted image user posted image user posted image ...V. zaspao u putu i spavao do maloprije, odjednom budi se i kaze, mama hljebauser posted image user posted image user posted image ...evo sad jede i usput prebire igracke, pozelio ih vise nego MMuser posted image user posted image user posted image ...
Nadam se da ste svi dobro i zdravo...pisemo se sutrauser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

Neposredna veza do poruke: 30848
5.9.2011 7:52:43   
bebacha
jutro
cestitamo sve sto smo propustili,Tekja jesi se odmorila
Mi cjeli vikend na vikendici bili.prelijepo,cist zrak.i bas sam sretna kako napreduje gradnja vikendice mojih roditelja.to im je oduvjek bila velikaa zelja i sad bas uzivaju.juce nas bas bilo puno rodbine,neki su faliliuser posted image user posted image user posted image al sudbina Bozijauser posted image user posted image user posted image user posted image
Felix za kisuuser posted image user posted image user posted image user posted image
ja bas nevolim lude vrucine al nekad volim kisu al  kad pada 15 dana dode mi da se roknemuser posted image
jutros malo tmurno i odma mi raspolozenja pada,a Alen se uspavo a trebamo u  kupovinu

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 30849
5.9.2011 8:34:07   
Malenaoduvijek
1w
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

moja felix,

Kod dr. idemo u srijedu.

mya duso sretno u srijedu, drzimo fige i javi please sta vam je rekao dr user posted image

Neposredna veza do poruke: 30850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1232 1233 [1234] 1235 1236   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1232 1233 [1234] 1235 1236   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *