|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1230 1231 [1232] 1233 1234   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
2.9.2011 14:55:49   
Bambi09
Ja sam protiv operacije krajnika kod moje Sabine zato sto ona nema stalno upale i nema stalno problema s njima... Kao sto sam vec rekla, prije 3 godine su je zezali... Znaci to nije stalna problematika, nema upalu svaki mjesec dva, ne boli je grlo svako godisnje doba, nema temperaturu svakih 15 dana... Zbog toga sam protivnik jer jednom kad se izvade krajnici to je zavrsena prica i otvren je put za upalu pluca... Druga je stvar kada je dijete svaki mjesec bolesno zbog krajnika, tada se to mora svidjelo se roditelju ili ne, ali kod moje Sabine to nije slucaj...

Nane je opet imao turu, a samo prsticem pritisce obrascic i pusta vjetrove... Uhhh... samo da hoce vec jednom izbiti taj zubic... Al ako bude i ovaj kao prethodna dva, sutra ce vec sve ovo danas biti daleko jucer... ako Bog da...

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 30776
2.9.2011 14:57:42   
koka i po
onda nemoj...
moj I.je svaki mjesec na pecilinima i cini mi se ni oni vise ne pomazu jer svaku novu upalu mu sve vise i vise propisuju.
ti znas najbolje....

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 30777
2.9.2011 15:19:30   
dafri
dan,
Bambi,Hanady,Meri,felix,jelena user posted image da dječica što prije ozdrave
Mala nadam se da će prstić danas biti ok
koko sretno
zaha jel gotova tortauser posted image
Lady sretno sa novom tetom,ja mislim da će ona bolje jesti sa djecom

mi sutra odosmo u Zagreb na svadbu  jako dragom prijatelju,Uninom kumu,nju ostavljamo po  prvi put na spavanju ,preko dana će biti kod mojih a naveče kod tete,ja se pravo brinem hoće li plakati ,nadam se da neće jer tetu jako voli ali opet mi je nekako teško

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 30778
2.9.2011 15:24:31   
megi
bambi user posted image  bice ti pilici dobro
nama jos petice nisu krenule mogu misliti sto ce nam biti veselo user posted image

Koko user posted image  za velikog dejcaka da se rijesi krajnika

Dafri ma bice cura super moraju se pomalo navikavati
moja od godinu dana po koji dan bude kod nane i svi se odmorimo i pozelimo user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 30779
2.9.2011 15:30:50   
dafri
megi ma znam ja to ali džabe jače je od mene,nadam se da će do sutra popustitiuser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 30780
2.9.2011 15:41:35   
Ella_H
Ola hanume.
Moj momak veliki danas prvi dan skole.
On je bio presretan a ja sam se samo
suzdrzavala da ne pocnemuser posted image pred njimuser posted image .
I mene grlo malo zeza, A. isto curi nosic,
ne vodim inace Dr. ako bas ne prigusti.
Narucila mi se sveki i veliki momak danas
na krompirusu na foru da mu je danas prvi dan skole,
pa moram teske duse razvijat dok A. pajki i ja bi radouser posted image .
Pusica bebarama i bolesnima da nam sto prije ozdrave.

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 30781
2.9.2011 16:53:24   
Honey3
hallo moje dameuser posted image mi evo pajkili,ruckili i da vas opet malo virnemouser posted image sto je moja cura danas zijan uradila(kako ona kaze "Eca radila zinan"user posted image )dok je mama mahalala na rr cura usla u sestrinu sobu uzela marker"nalakirala"sebi nokte,dlanove,noge do sorca,tepih,patosuser posted image user posted image user posted image user posted image ja je okupala a nista se nije opralouser posted image i jos mi je jedan zijan napravila prije par dana,regulator od ves masine poremetila,okretala na suprotnu stranu i sve pobrkala programe,sad kad stavim ves neznam ni je li doso ni je li posouser posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 30782
2.9.2011 17:37:08   
nanika
IZVORNA PORUKA: Bambi09

Svima ostalima saljemo veliki user posted image (Lady, ovog puta ti nisi medju ostalima nego nanika jer nama nije poslala pozdrav user posted image user posted image user posted image user posted image )

Evo sad jedan veeeeeeeeeeeliki pozdrav i user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za moju bambi djecicu

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 30783
2.9.2011 17:38:57   
nanika
Zaha, mala Esmica pravi lopovuser posted image user posted image user posted image user posted image . Poljubac za nasu imenjakinjuuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 30784
2.9.2011 17:44:27   
Honey3
IZVORNA PORUKA: nanika

Zaha, mala Esmica pravi lopovuser posted image user posted image user posted image user posted image . Poljubac za nasu imenjakinjuuser posted image
jeste moja nanika, cura se prolopovila pravo,sta bi od onako mirnog djetetauser posted image hej dusa moja evo je dosla do mene i jede paradajz neopran,dohvatila sa radnog stola a paradajz dusauser posted image
kako su tvoja djecica,kako je nasa imenjakinja,slusa li ona,ljubi nam ih punouser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 30785
2.9.2011 17:47:44   
nanika
Zaha hvala na pitanju, moja su djecica dobro hB. E sam upisala u vrtic na pola dana da se malo igra sa djecom pa ce krenuti kad se vratimo sa mora. Svakako je trebala u pripremno za skolu a u vrticu ima i to u tih pola dana. Ovaj mali decko je pravi lopov, tek propricao pa provala zivauser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 30786
2.9.2011 17:51:14   
Honey3
znaci Esmica ce jos malo pa u skolu,mashallahuser posted image a momak mogu misliti kako je simpatican,ova moja cura davno propricala i svi joj govore kao da je pojela hljeba iz cigankine torbeuser posted image samo melje,nigdje ne sutiuser posted image

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 30787
2.9.2011 17:55:30   
nanika
Ma znas curice, moja E je pocela pricati sa 11mjeseci a on tek sa 20. Idemo u ponedjeljak na more i pita ga dedo, hoces li ici na more, kaze on ahaaaaaaaa. Pita ga sta ces raditi, kaze on, Ame pija, pupa( ahmed pliva, kupa)user posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 30788
2.9.2011 17:56:55   
nanika
Tek sad vidim da ce E u nedjelju biti rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . I mom muzu je u nedjeljuuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 30789
2.9.2011 18:00:57   
Honey3
jeste u nedjelju a sutra festamouser posted image cuj i tm rodjen 04.09,super,je li i on tvrdoglav ko ova moja curauser posted image

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 30790
2.9.2011 18:02:26   
nanika
IZVORNA PORUKA: zaha

,je li i on tvrdoglav ko ova moja curauser posted image

I te kako, ali se nekako dogovorimouser posted image user posted image user posted image , bude kako ja kazemuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 30791
2.9.2011 18:05:35   
Honey3

I te kako, ali se nekako dogovorimouser posted image user posted image user posted image , bude kako ja kazemuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image pa naravno i kod nas bude kako Esma kazeuser posted image

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 30792
2.9.2011 18:09:52   
nanika

user posted image user posted image user posted image user posted image pa naravno i kod nas bude kako Esma kazeuser posted image

Lako je sa muzem, djeca su problemuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 30793
2.9.2011 18:19:01   
Lady26
Zene koliko mi se Lana obradovala, vristi mamaaaaaaa mamaaaaaaaaaa, dosa mamaaaaaa....user posted image user posted image
Tetu i seku izljubila user posted image (odlican znak) i jedva cekala da krenemo kuci, ni sandale nisam uspjela joj obuci user posted image ...
Jela tako tako....doruckovala fino, rucak maaalo supe, ali sam joj ja sad napravila "bombu user posted image " - banana+breskva+jogurt+dooosta plazme+cokolino da zgusne malo, masala sve mi pojela user posted image ...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 30794
2.9.2011 18:27:15   
nanika
Eto vidis Lady, jest ce ona, samo polako. Mi se mame brzo iznerviramo, pogotovo oko hrane.user posted image Mene nekad ova moja velika cura dovede do ludilauser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30795
2.9.2011 18:44:21   
*pcelica*
Pozdrav od nas
Bambi sta nam to druga muce zubici, misa mu da sto prije niknu i da ne bole
Lady super da je djevojcica pocela jesti. Polahko ona ce i ostalo poceti jesti. Moja Atija pocela jesti drvene bojice user posted image user posted image Uzme bojicu i fino je stavi u usta i grize. Neznam gdje ih vise nalazi ja sve kontam sve sam sakrila nema vise nijedne kad ona odnekud izvuce
Svim bolesnim bebarama zelim sto brze ozdravljenje a mamama veliki user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 30796
3.9.2011 8:39:29   
Bambi09
Hej drage moje,
malicuk da se javnem... djeca su hvala Bogu bolje... Sabini su krajnici vec umanjili od Xiclava, nema vise gnoja samo su crveni i upola su smanjili... Nane je isto bolje, nema temperaturu sto je najbitnije... Malo su oboje iscrpljeni, ali to cemo danas nadoknaditi... Sami smo u kuci, pa cemo se samo valjati i spavati... Da vratimo snagu...
Svima saljemo brdo user posted image

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 30797
3.9.2011 8:46:25   
Meri29
Jutro drage nase user posted image Mi smo proveli noc u bolnici, prije pola sata dosle kuciuser posted image Nista strasno, ali opet je bio nemar doktorice koja je jucer ujutro pregledala Majdu. Kad sam vam pisala da je dobila Zinat i meni je samoj bilo cudno pa sam jos jednom otisla u DZ da je opet pitam i sta cu sa povracanjem i sto ne jede. Ta dr. je otisla kuci, bila je druga koja nam je hitno uputila u bolnicu jer je Majda imala i velike podocnjake. Gore su joj dali infuziju. Toliko je plakala da joj se jutros jedno oko zatvorilo, vjerovatno je i malo propuha uhvatila gore. Prehladila se i nosic joj sada curi. Za sada je kazu dobro jer je nocas dojila i jela stapice, nije povracala... Nadam se da ce biti dobro.

Lady vadili smo krv i dali urin, u ponedjeljak idemo da radimo urinokulturu. A u krvi su svasta pretrazivali. Dvije epruvete su joj izvadili u Dz, a dvije u bolnici.

Za Zinat su nam i u bolnici rekli da pijemo tako da ga sada odoh kupiti, sta cu...

Kako ostala djecica, nadam se da vise temperature nema user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 30798
3.9.2011 9:33:51   
Bambi09
E nase zdravstvo... Pa kad mi kazu vodi doktoru, ma kome... fuuuujjjj...
Meri nadam se da ce drugarica biti dobro...
Ja sam prije par minuta ustanovila da je uzrok temperature kod Naneta, pored toga sto mu raste zubic, bljuzge... Prije par minuta se poceo sav osipati... Uspavala ga i reko da mu skinem carapice da mu ne bude vruce, kad imam sta da vidim, vec se poceo osipati, a taman sad nesto kontam tako i jeste... 3 dana temperature (danas 3-ci dan), sad ce ici 3 dana osipanje i na kraju ce biti 3 dana smirivanje... Helem jos heftu ce biti povuci potegni... Bljakica...

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 30799
3.9.2011 9:43:47   
Anoniman
jutro
moj anel je sinoc pao na kolica mala svoja vozo pred vratima pade pa malo sisice zgulio i udario se u nogicu sinoc hodao sve 5 jutros nemoze na nogicu vidim otekao mu malo glezanja .
Valjda ce proc bas sam se uzbrinula ......
Lezi nemoze na nogicu valjda ga boli a kazem sinoc se igro nije govorio da ga boli nista .....

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 30800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1230 1231 [1232] 1233 1234   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1230 1231 [1232] 1233 1234   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebe
Mirkica

Da li ste u sobici gdje beba spava drzale upaljenu lampu ili svijetlo???

Ne (59%)

Da , do 6 mjeseca (16%)

DA, do godine dana (25%)

Broj svih glasova: 80

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *