Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mala86 pisala je bambi bebana je dosla kuci dobro je hb . ceka da udje u 37 tjed haman koliko se secam sta je pisala Mala86 sta ima kod vas kako je L
aaa super bas mi je drago za bebanu kod nas sve staro,malac hB dobro,slusa,ne mogu se zaliti
jelo tako-tako,ako je na meniu tjestenina-super,sa ostalim se borimo,ali bit ce bolje doruckuje super,pije mlijeko i dalje i jos se uvijek budi nocu 1-2 puta ali samo zbog mlijeka
sa tutom jos nikako
vece e moja Hanady bas mi je zao,neznam sta da ti kazem,nekako vas bas krenulo,daj Boze vise da djecica ozdrave i da ne bude tih bala vise Lady drago mi je za Lanicu da joj je lijepo sa novom tetom,ma rekla sam ti navici ce se ona a jelo, hm,valjda ce se j jednom projesti,pogotovo mislim uz djecicu da hoce nanika gdje si ti?Kako su djecica,kako nam je imenjakinja,ljubni ih mala kako se posjece momak,sta je bilo felix taj proliv moze biti i od pikovita,znam ja starijoj davala kad je bila manja,imala proliv i ukinem joj Bambi sta je djecici,pa kako nam se Sabina razboli a prvi dan skole tajra sretno na moru i lijepo se provedite i mi smo planirali slijedeci vikend do Sresera ako bude lijepo vrijeme,iskreno se nadam da hoce ljubimo svu nabrojanu i ne nabrojanu raju
ej prijo moja neznam mogu samo dumat i nagadjat kakio je jos jednom ma vise je neznam kako da objasnim nije klasicni proliv proliv voda vec vise sluzavo rijetko nemogu opisat . Pa ako opet sutra tak bude ukljucit cu linexs nemam ssta cekat tak mi je bilo na moru iduci dobio proliv. Sto mi je vako A. stali zubi zadnji dobio u februaru i stalooo Donja samo dva ima prednja i dvije cetvorke dole eto toliko o zubima ......Gornja ima isto 6 i nema vise .... Nema ih nesto . Sporo rastu . Zaspo skoro odh i ja laku noc zene Hanady zelim ti mirnu noc i sretno sutra abd kod dokt. drzim vam fige i mislim na vas .
Moja smjena pocela... Evo oboje ponovo gore... Opet sam im dala paracetamol i lagano se preznojavaju i ponovo su zaspali... felix moja draga, ma znam da su jaki ali znas kako stari kazu: "koga jednom guja ujede i gustera se boji"... zaha mila moja, Sabina jos nije krenula u skolu, kod nas skolska godina pocinje tek u ponedjeljak, 05-og... Nadam se da ce do tada tura nestati...
A kaze mi zaova da je neki virus zasao proljev, povracanje i temperatura
Jutro narode... Evo mene slomljene... Spavala sam samo sat vremena... Nane jos uvijek spava, trenutno nema temepraturu al ne znaci da nece zavatrati za pola sata... Sabina je vec bila zavatrala pa sam odmah dala paracetamol i evo vec se preznojava i vec joj je bolje... Ne znam sta im bi odjednom... Sabina vice da joj je muka, pa kontam mozda je bas taj neki virus... Meri pa zar i drugarica???
felix moja mila sto kaze lady da neko djeci da nesto mimo mene oko bi mu iskopala. ali dobro znam ja kako ti stari ljudi znaju biti dosadni, po sto puta isto dok ne uradis to sto su ti rekli... ja to samo odignorisem, kazem jednom krako ne i ne slusam vise sta pricaju.
hoce li anelko caj od sipka piti, on je stvarno dobar za stolicu (za proljev)
hanady samo jedan veliki i cuvamo vam fige da sve bude ok.
koooonnnoooo moja draga samo polako, treba dijete sada da se navikne na novu sredinu i na ljude oko sebe (nove) . ne panici, se te razumijem ali hajde je prvo odvedi da nalaze izvadite pa onda vidi za sirup.sta znas mozda joj bude trebao neki preparat sa zeljezom a ti joj ukljucila taman multivitamin. svakako joj nece odmah poceti djelovati ljubi ti meni curu lijepu....
moje malo dijete otislo kod bake pa mi kuca "gluha". a dobro se posjekao,izmedju malog prstica i cetvrtog, ja mu juce stavila zavoj, dosao mm kuci a on njemu odmah ruku pokazuje, pile maleno. a nista ne place kad mu cistim alkoholom i staljam bivacin prava hrabrica jutros smo stavili flaster pa valjda ce drzati...
a nocas se budio 4 puta i onda u 6 konacno budjenje, isto horoz, tako da mala86 niste sami .
ja juce pravila pekmez od krusaka i kompot i od sljiva po rcp.od doublemum, mum hvala jos jedno, javimo kakvo su ispali kad probamo. danas pravim djem od sljiva.
Jutro, kako su djecica? Bambi, Meri, Hanady, Felix? I Lana se oko 3 budila, jedva je zaspala oko 4, i pakala i nece od mene a nece ni da spava...poslije sam je jedva u krevet i drzala mi ruku...Sinoc sam se posteno isplakala....jutros sam fuj Kupila sam multivitamol 1+, pa ako se ne projede nek vitamine unosi...luda sam bukvalno! Danas sam rekla mm nek ide ovjeriti knjizicu da mogu je iduce sedmice voditi da vadimo nalaze...
Sokirala me cijena, 9KM?! Tnx...juce krenula kod prijateljice i prvo pravac apoteka...i zena mi dade ovaj sirup..pa probat cemo...od jutros opet krecemo sa cajem od nane/mente..nesto mora upaliti... Juce : zdjelica cokolina 3 male virsle 3 male kifle 5 kasika supe 2 zalogaja pite i 50ml mlijeka A izmedju vodeeeeeeeeeeeeeeeeee, sokaaaaaaaaaaaaaaaaaa da ti se zamanta....od danas nema vise sokova, smao voda i caj!
Drugarice nase drage, hvala na podrsci Nane evo pije mlijeko, ne znam koliko je to pametno, ali trazio je sam da popije... Napravila sam im caja da piju oboje, nasula u case i neka piju... Lady, pa duso, to sto si nabrojala je super po ovakvom vremenu... a naravno da ce piti puno tecnosti jer je sparina katastrofalna... ljubi mi djevojcicu
jutro zao mi je drustva sto su bolesni i ne jedu. Moj anel opet kakio isto jutros pa sam odma uvela lines baby pro life od juce dajem .Vise je kasasta nego proliv.... Hanady meri javite se kad dodjete od dokt.
bambi ljubi te pilice bice oni abd dobro felix osim linexa malo mu koriguj hrani, daji mu cajeve, majcinu dusicu, sipak, malo rize, mrkve, slanih stapica i bice to ok, nije to nista strasno, mozda mu je koji zubic krenuo hanady, meri nadam se da ce cure biti dobro
Lady ides li sutra na BB da pijemo kafu, ja sam mislila doci malo prije posla
Nikola u vrticu pa mi kuca pravo pusta..sinoc je 2 puta plakao u snu, pretpostavljam da je zbog promjene jer je krenuo u vrtic, sigurno sanjao nesto il sl. mala1994 da rana na prsticu brzo prodje bambi nadam se da ce djecica brzo ozdraviti,drži se. hanady veeeeliki i javi sta je bilo kod ped.
dan mi samo da povirimo kako su djecica a kad ono nista puno bolje ljubimo ih sve redom da nam sto prije ozdrave Bambi,HanadyMeri,felix a mala1994 ti Boga mi pravo vrijedna pusa za Lanicu,valjda ce se od sirupa i projesti Mi evo pravimo tortu,sutra ce nam biti festica jer u nedjelju nam ide ova djevojcica za Austriju pa mi zao da ona ne bude na festi
Ne znam kako joj ga mogu dati, nece na kasiku , sinoc zamalo sve da mi povrati kad sam je natjerala da ga popije.... Jutros naspem maaalo vode u soljicu i kasiku sirupa i u igri je popila, ono pomalo svojom rukicom uzimala ali ostalo je malo...smijem li u vodu, caj ili mora bas direktno bez icega...?
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Koliko mlijeka dnevno piju vasa djeca? Mjeseceva Pratilja
Moja djevojcica je stara godinu i mjesec dana. Dnevno pije litar mlijeka. Ne dojim vise. Ima 2 cvrsta obroka, voda, voce. Grickalice i brzu hranu ne jede. Da li je ovo mnogo?
200 ml (55%)
500 ml (32%)
1000 ml (13%)
Broj svih glasova: 110
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!