|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1228 1229 [1230] 1231 1232   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
1.9.2011 22:33:47   
mala86

IZVORNA PORUKA: felix

Mala86 pisala je bambi  bebana je dosla kuci dobro je hb . ceka da udje u 37 tjed haman koliko se secam sta je pisala
Mala86 sta ima kod vas kako je L user posted image

aaa super bas mi je drago za bebanu
kod nas sve staro,malac hB dobro,slusa,ne mogu se zaliti user posted image

jelo tako-tako,ako je na meniu tjestenina-super,sa ostalim se borimo,ali bit ce bolje
doruckuje super,pije mlijeko i dalje i jos se uvijek budi nocu user posted image 1-2 puta ali samo zbog mlijeka

sa tutom jos nikako

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30726
1.9.2011 23:03:30   
Honey3
veceuser posted image
e moja Hanady bas mi je zao,neznam sta da ti kazem,nekako vas bas krenulo,daj Boze vise da djecica ozdrave i da ne bude tih bala viseuser posted image Lady drago mi je za Lanicu da joj je lijepo sa novom tetom,ma rekla sam ti navici ce se ona a jelo, hm,valjda ce se j jednom projesti,pogotovo mislim uz djecicu da hoceuser posted image nanika gdje si ti?Kako su djecica,kako nam je imenjakinja,ljubni ihuser posted image mala kako se posjece momak,sta je bilouser posted image felix taj proliv moze biti i od pikovita,znam ja starijoj davala kad je bila manja,imala proliv i ukinem jojuser posted image Bambi sta je djecici,pa kako nam se Sabina razboli a prvi dan skoleuser posted image tajra sretno na moru i lijepo se provediteuser posted image i mi smo planirali slijedeci vikend do Sresera ako bude lijepo vrijeme,iskreno se nadam da hoceuser posted image ljubimo svu nabrojanu i ne nabrojanu rajuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 30727
1.9.2011 23:08:36   
Anoniman
ej prijo moja neznam mogu samo dumat i nagadjat kakio je jos jednom ma vise je neznam kako da objasnim nije klasicni proliv proliv voda vec vise sluzavo rijetko nemogu opisat .
Pa ako opet sutra tak bude ukljucit cu linexs nemam ssta cekat tak mi je bilo na moruuser posted image iduci dobio proliv.
Sto mi je vakouser posted image user posted image user posted image user posted image A. stali zubi zadnji dobio u februaru i stalooo Donja samo dva ima prednja i dvije cetvorke dole eto toliko o zubima ......Gornja ima isto 6 i nema vise ....
Nema ih nesto user posted image . Sporo rastu .
Zaspo skoro odh i ja laku noc zene
Hanady zelim ti mirnu noc i sretno sutra abd kod dokt. drzim vam fige i mislim na vas .

< Poruku je uredio felix -- 1.9.2011 23:10:42 >

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 30728
2.9.2011 0:16:42   
Bambi09
Moja smjena pocela... user posted image Evo oboje ponovo gore... Opet sam im dala paracetamol i lagano se preznojavaju i ponovo su zaspali...
felix moja draga, ma znam da su jaki ali znas kako stari kazu: "koga jednom guja ujede i gustera se boji"...
zaha mila moja, Sabina jos nije krenula u skolu, kod nas skolska godina pocinje tek u ponedjeljak, 05-og... Nadam se da ce do tada tura nestati...

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30729
2.9.2011 4:05:24   
Bambi09
Sabina 39,5
Nane 40
user posted image
Voltaren cepici 12,5 mg jedino pomazu user posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 30730
2.9.2011 4:07:20   
Anoniman
Bambi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ljubi drustvo malo i zelimo brzo ozdravljenje.

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 30731
2.9.2011 4:08:34   
Bambi09
Hej draga moja, jel to drugar ne da spavati? Kako si kako su djecica? Jestel uhvatili ritam?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30732
2.9.2011 4:09:15   
chantal
A joj,pa i tvoji?Eno i Hampsy traži savjet na temi temp. hajd svrati možda ti znaš šta joj predložiti...

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 30733
2.9.2011 5:57:11   
Meri29
Jao koliko bolesne djecice, sta je ovo user posted image

Mi nocas nismo spavali, Majda povracala, sve me strah da nije od gladi... Mada ona jos doji pa makar uzme malo mlijeka, ali i njega povrati. Odosmo dr.

Bambolini, Hanady nadam se da je temperatura spala i da nam ni Anel nema vise proljevuser posted image

A kaze mi zaova da je neki virus zasao proljev, povracanje i temperatura

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu chantal)
Neposredna veza do poruke: 30734
2.9.2011 8:18:11   
Bambi09
Jutro narode...
Evo mene slomljene... Spavala sam samo sat vremena... Nane jos uvijek spava, trenutno nema temepraturu al ne znaci da nece zavatrati za pola sata... user posted image
Sabina je vec bila zavatrala pa sam odmah dala paracetamol i evo vec se preznojava i vec joj je bolje...
Ne znam sta im bi odjednom... Sabina vice da joj je muka, pa kontam mozda je bas taj neki virus... user posted image
Meri pa zar i drugarica???

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 30735
2.9.2011 9:10:03   
Malenaoduvijek
dobro jutro

a sta je djecice pod turom Boze mili...

bambina jedan veliki user posted image user posted image za vas.

felix moja mila sto kaze lady da neko djeci da nesto mimo mene oko bi mu iskopala.
ali dobro znam ja kako ti stari ljudi znaju biti dosadni, po sto puta isto dok ne uradis to sto su ti rekli...
ja to samo odignorisem, kazem jednom krako ne i ne slusam vise sta pricaju.user posted image

hoce li anelko caj od sipka piti, on je stvarno dobar za stolicu (za proljev)

hanady samo jedan veliki user posted image user posted image i cuvamo vam fige da sve bude ok.

koooonnnoooo moja draga samo polako, treba dijete sada da se navikne na novu sredinu i na ljude oko sebe (nove) .
ne panici, se te razumijem ali hajde je prvo odvedi da nalaze izvadite pa onda vidi za sirup.sta znas mozda joj bude trebao neki preparat sa zeljezom a ti joj ukljucila taman multivitamin.
svakako joj nece odmah poceti djelovati user posted image
ljubi ti meni curu lijepu....

moje malo dijete otislo kod bake pa mi kuca "gluha". a dobro se posjekao,izmedju malog prstica i cetvrtog, ja mu juce stavila zavoj, dosao mm kuci a on njemu odmah ruku pokazuje, pile maleno.
a nista ne place kad mu cistim alkoholom i staljam bivacin prava hrabrica user posted image
jutros smo stavili flaster pa valjda ce drzati...

a nocas se budio 4 puta i onda u 6 konacno budjenje, isto horoz, tako da mala86 niste sami .

ja juce pravila pekmez od krusaka i kompot i od sljiva po rcp.od doublemum, mum hvala jos jedno, javimo kakvo  su ispali kad probamo.
danas pravim djem od sljiva.

eto ja napisa roman, ljubim vas sve redom.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 30736
2.9.2011 9:28:40   
Lady26
Jutro, kako su djecica?
Bambi, Meri, Hanady, Felix?
I Lana se oko 3 budila, jedva je zaspala oko 4, i pakala i nece od mene a nece ni da spava...poslije sam je jedva u krevet i drzala mi ruku...Sinoc sam se posteno isplakala....jutros sam fuj user posted image
Kupila sam multivitamol 1+, pa ako se ne projede nek vitamine unosi...luda sam bukvalno!
Danas sam rekla mm nek ide ovjeriti knjizicu da mogu je iduce sedmice voditi da vadimo nalaze...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 30737
2.9.2011 9:39:01   
Malenaoduvijek
Kupila sam multivitamol 1+, pa ako se ne projede nek vitamine unosi...luda sam bukvalno!

imam ga ja u frizideru, mogla sam ti dati jer ga ja ne dajem Luki ....

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30738
2.9.2011 9:42:21   
Lady26
Sokirala me cijena, 9KM?!
Tnx...juce krenula kod prijateljice i prvo pravac apoteka...i zena mi dade ovaj sirup..pa probat cemo...od jutros opet krecemo sa cajem od nane/mente..nesto mora upaliti...
Juce : zdjelica cokolina
3 male virsle
3 male kifle
5 kasika supe
2 zalogaja pite
i 50ml mlijeka user posted image
A izmedju vodeeeeeeeeeeeeeeeeee, sokaaaaaaaaaaaaaaaaaa da ti se zamanta....od danas nema vise sokova, smao voda i caj!

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 30739
2.9.2011 9:56:59   
Bambi09
Drugarice nase drage,
hvala na podrsci user posted image
Nane evo pije mlijeko, ne znam koliko je to pametno, ali trazio je sam da popije... Napravila sam im caja da piju oboje, nasula u case i neka piju...
Lady, pa duso, to sto si nabrojala je super po ovakvom vremenu... a naravno da ce piti puno tecnosti jer je sparina katastrofalna... ljubi mi djevojcicu

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30740
2.9.2011 10:04:28   
Anoniman
jutro
zao mi je drustva sto su bolesni i ne jedu.
Moj anel opet kakio isto jutros pa sam odma uvela lines baby pro life od juce dajem .Vise je kasasta nego proliv....
Hanady meri javite se kad dodjete od dokt.user posted image

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 30741
2.9.2011 10:13:32   
megi
pozzzz
nadam se da su djeca danas bolje

bambi ljubi te pilice user posted image  bice oni abd dobro
felix osim linexa malo mu koriguj hrani, daji mu cajeve, majcinu dusicu, sipak, malo rize, mrkve, slanih stapica i bice to ok, nije to nista strasno, mozda mu je koji zubic krenuo
hanady, meri nadam se da ce cure biti dobrouser posted image

Lady ides li sutra na BB da pijemo kafu, ja sam mislila doci malo prije posla

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30742
2.9.2011 10:37:40   
Lady26
Idem aBd....ja sam planirala oko 10 biti dole, 10min gore-dole....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 30743
2.9.2011 11:02:52   
megi
hocemo li zajedno il se nadjemo tamo

joj vidi mene sto se uvaljujem user posted image

ja cu sama curica je kod nane

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30744
2.9.2011 11:08:11   
Amani12
Kako ste mi ?
Kako su bolesna djecica?
Pa sta je to tako zavladalo...
Bambi,Hanady,Felix,Meri saljemo veliki user posted image i drzimo fige da djecica brzo ozdrave... Mala 1994 ljubimo prstic mali da bude dobro...

Ja odoh do grada,djecak ce kod nani ostati...
Ljubimo vas sve redom

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 30745
2.9.2011 11:29:19   
Anoniman
Nikola u vrticu pa mi kuca pravo pusta..sinoc je 2 puta plakao u snu, pretpostavljam da je zbog promjene jer je krenuo u vrtic, sigurno sanjao nesto il sl.  mala1994 da  rana na prsticu brzo prodjeuser posted image
bambi nadam se da ce djecica brzo ozdraviti,drži se. hanady veeeeliki user posted image i javi sta je bilo kod ped.

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 30746
2.9.2011 11:36:16   
DM
doublemum, mum hvala jos jedno, javimo kakvo su ispali kad probamo.
danas pravim djem od sljiva.

Drago mi je puno, puno k'o da si ga i meni napravilauser posted image
Ja tražim po onoj temi jesi li išta pisala....

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

Neposredna veza do poruke: 30747
2.9.2011 11:49:49   
Lady26

IZVORNA PORUKA: megi

hocemo li zajedno il se nadjemo tamo

joj vidi mene sto se uvaljujem user posted image

ja cu sama curica je kod nane

Moze nije problem, gdje si tacno?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 30748
2.9.2011 11:59:07   
Honey3
danuser posted image mi samo da povirimo kako su djecica a kad ono nista puno boljeuser posted image ljubimo ih sve redom da nam sto prije ozdrave Bambi,HanadyMeri,felixuser posted image a mala1994 ti Boga mi pravo vrijednauser posted image pusa za Lanicu,valjda ce se od sirupa i projestiuser posted image
Mi evo pravimo tortu,sutra ce nam biti festica jer u nedjelju nam ide ova djevojcica za Austriju pa mi zao da ona ne bude na festiuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 30749
2.9.2011 12:05:12   
Lady26
Ne znam kako joj ga mogu dati, nece na kasiku user posted image , sinoc zamalo sve da mi povrati kad sam je natjerala da ga popije....
Jutros naspem maaalo vode u soljicu i kasiku sirupa i u igri je popila, ono pomalo svojom rukicom uzimala ali ostalo je malo...smijem li u vodu, caj ili mora bas direktno bez icega...?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 30750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1228 1229 [1230] 1231 1232   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1228 1229 [1230] 1231 1232   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Koliko mlijeka dnevno piju vasa djeca?
Mjeseceva Pratilja

Moja djevojcica je stara godinu i mjesec dana. Dnevno pije litar mlijeka. Ne dojim vise. Ima 2 cvrsta obroka, voda, voce. Grickalice i brzu hranu ne jede. Da li je ovo mnogo?

200 ml (55%)

500 ml (32%)

1000 ml (13%)

Broj svih glasova: 110

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *