Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ne znam kako joj ga mogu dati, nece na kasiku , sinoc zamalo sve da mi povrati kad sam je natjerala da ga popije.... Jutros naspem maaalo vode u soljicu i kasiku sirupa i u igri je popila, ono pomalo svojom rukicom uzimala ali ostalo je malo...smijem li u vodu, caj ili mora bas direktno bez icega...?
smijes mislim da pise u upustvu kako smijes na pikovit pise smije u caj, sok ili kasicu djeciju. Ja dajem u caj nekad u sok . Po 5ml onu kasikicu sto dodje nece ni on nako znao mi tako povratiti jer je jako .il pola prospem pljune vako popije ne osjeti
pitaj onda u apoteci sta ti fali ako ti je usput koji dajes i smijes li mislim da nebi trebao biti problem . Opet valjda se neko javi ko zna al ja bi opet pitala u apoteci jer sam jako nepovjerljiva da provjerim
Evo nas... Hvala vam sto se brinete za nas Vadili smo krv i dali urin na analizu, nista strasno, nema infekcije na koju je dr. prvenstveno sumnjala kada je pregledala jutros. Dobili smo Zinat da pije ponovo kao mjeru predostroznosti i kaze Pikovit za apetit. Sad ne znam, taj Zinat je antibiotik, ako Majda nema upalu da li bas treba antibiotik da pije A dala joj je to, valjda ona najbolje zna
Nadam se da ce nam i ostala djecica biti bolje, Zaha hocemo i mi malo torte
Evo nas... Hvala vam sto se brinete za nas Vadili smo krv i dali urin na analizu, nista strasno, nema infekcije na koju je dr. prvenstveno sumnjala kada je pregledala jutros. Dobili smo Zinat da pije ponovo kao mjeru predostroznosti i kaze Pikovit za apetit. Sad ne znam, taj Zinat je antibiotik, ako Majda nema upalu da li bas treba antibiotik da pije A dala joj je to, valjda ona najbolje zna
bujrum,bujrum
dan djevojcice.. pregled kod ORL gotov.Irfanu je propisano jos cetiri pencilina i onda pravac Zenica i vadjenje krajnika. nalazi su u granici normale samo je ASTO povisen. eto....a meni neka lopta od jutros stoji u zelucu od svega.
a sto vam je dala antibiotik ako nema upale ne kontam , antibiotik se ne daje iz predostroznosti pa nije vitamin.
a zinnat je jos dobro jak i djeca ga tesko podnose i mojima se gadio kad su ga pili. kod njega cak imas i uputu kada se pije, ili sat prije obroka ili 2 poslije.
dan djevojcice.. pregled kod ORL gotov.Irfanu je propisano jos cetiri pencilina i onda pravac Zenica i vadjenje krajnika. nalazi su u granici normale samo je ASTO povisen. eto....a meni neka lopta od jutros stoji u zelucu od svega.
Da li je neko od vas imao mrsu i kako se lijeci i koje su posledice. Nisam bas upucena nesto detaljno, a nemam vremena od ovih indijanaca sad iscitavati i traziti po netu. Izgleda da i maleni i ja imamo, one bijele bubuljice sto sam vec pisala Daji da sam skidala alkoholom oko pupka da ima maleni od sinoc se prosirile, a meni sinoc rana procurila i odemo maloprije pedijatru i posalje nas ujutru da uradimo briseve jer je ubjedjena da je Mrsa, kod mene pogotovo jer mi je rana u helać otisla iskreno, ja mislila da nije procurila od nosanja ane, od naprezanja, a ona kaze da ona sumnja na mrsu.
Da li je neko od vas imao mrsu i kako se lijeci i koje su posledice. Nisam bas upucena nesto detaljno, a nemam vremena od ovih indijanaca sad iscitavati i traziti po netu. Izgleda da i maleni i ja imamo, one bijele bubuljice sto sam vec pisala Daji da sam skidala alkoholom oko pupka da ima maleni od sinoc se prosirile, a meni sinoc rana procurila i odemo maloprije pedijatru i posalje nas ujutru da uradimo briseve jer je ubjedjena da je Mrsa, kod mene pogotovo jer mi je rana u helać otisla iskreno, ja mislila da nije procurila od nosanja ane, od naprezanja, a ona kaze da ona sumnja na mrsu.
ja ti nemam iskustva s tim, ali negdje sam citala da je neko imao i kako se lijeci ali se ne mogu sjetiti.
a meni su isto bili zabranili da Luku nosam kad sam se porodila a ja sam ga ipak nosila i malo mi je curila rana ali nije puno brzo e proslo.
sretno koko bit ce on dobro abd veliki je on djecak. Meri valjda ped zna sta daje radi neznam sta ti rec A. je volio zinat jer je slatkast Hanady jos se nejavlja Mala kako maleni prstic jel dobro. Jelena e misa mu nadam se da nije ta mrsa cuvajte se.
sretno koko bit ce on dobro abd veliki je on djecak. Meri valjda ped zna sta daje radi neznam sta ti rec A. je volio zinat jer je slatkast Hanady jos se nejavlja Mala kako maleni prstic jel dobro. Jelena e misa mu nadam se da nije ta mrsa cuvajte se.
prstic je kod bake, ja se nadam da je sve ok, da nije zvala bi ona mene vec da panici
Joj draga....iskreno se nadam da nije aBd....hebem mu, ima li ista lijepo cuti ovih dana....Sretno
Sta se inace radi od nalaza kad provjeravate stanje djeteta? Krvna slika, urin ili urin sa sedimentacijom, sta jos? Mozda glupo pitanje ali eto...nesto se kontam privatno da vodim Lanu, pa da znam sta bih radila i koliko kosta to zadovoljstvo... Kono ? Meri, sta ste vi radili?
E u postansku marku... Jelena iskreno se nadam da nije MRSA i da cete se brzo oporaviti i ti i djecak Ja sad iz bolnice... Sabina mi ima jaku upalu grla... Krajnici su skoro pa zatvorili grlo koliki su... Kaze dr. drago dijete u tebe krajnici ko paradajz... Pravo ustuknuo kad je ona zinula... Obarati temeperaturu, Xiclav da smiri krajnike, a kada se smiri da idemo ORL da vidimo jeli dovoljno zrelo za operacije, na sto sam ja odmah rekla da necu pristati... Bas gledam u njenom kartonu zadnji put bila u bolnici zbog nahlade 2008 (hvala dragom Bogu)... Zato kazem da necu pristati na operaciju krajnika...
Sta se inace radi od nalaza kad provjeravate stanje djeteta? Krvna slika, urin ili urin sa sedimentacijom, sta jos? Mozda glupo pitanje ali eto...nesto s ekontam privatno da vodim Lanu, pa da znam sta bih radila i koliko kosta to zadovoljstvo... Kono ?
krvna slika rekose da kosta ovdje kod mene u komsiluku 10 KM, ali ti ja ne znam. najbolje bi ti bilo KS, urin, CRP.a sedimentaciju ja ne bih. a imas na sanasinoj web str cijene, ja sam ih nalazila. znaci CRP 10 KM,+KS 1oKM+ 10 KM urin to bi te doslo 30 KM.
E u postansku marku... Jelena iskreno se nadam da nije MRSA i da cete se brzo oporaviti i ti i djecak Ja sad iz bolnice... Sabina mi ima jaku upalu grla... Krajnici su skoro pa zatvorili grlo koliki su... Kaze dr. drago dijete u tebe krajnici ko paradajz... Pravo ustuknuo kad je ona zinula... Obarati temeperaturu, Xiclav da smiri krajnike, a kada se smiri da idemo ORL da vidimo jeli dovoljno zrelo za operacije, na sto sam ja odmah rekla da necu pristati... Bas gledam u njenom kartonu zadnji put bila u bolnici zbog nahlade 2008 (hvala dragom Bogu)... Zato kazem da necu pristati na operaciju krajnika...
.. a nerazumijem zasto si toliko protiv operacije.ja deveram sa I.krajnicima otkad se rodio.nista dobro mu nisu donjeli.evo sad mu je i asto povisen. kakogod...ti odluci.... e jest mi zao moje Binci......a Nane drug...kako je on?