Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jutro Ja kuci nemam net,nesto se zeznulo p da vas pozdravim s posla.... Ovih dana sam bas rastresena puna emocija,srece,brige... Najprije mm je dobio posao,vec napisah kao prof matematike,drago nam je ali opet ako se pojavi netko tko je bas matem,atiku zavrsio opet kuci....brinu me ucenice danas napasne ha ha Drugo svekar mi je operisan,pa me brinulo kako ce to podnijeti ima visok tlak,operacija je uspjesno prosla ali su mu i bruh otkrili Trece ugrizlo mi nesto presinoc npga mi crvna otecena,i boli koristila sam obloge acidi borici i synopen i obloge od sirceta al jos gori,a kontam da sam trebala umrijeti do sad bi Iduca stvar je Antonio kako god pogledam hoce da ukine dnevno spavanje pa onfda prevecer nerovozan Iduce je mm se zaposlio i teta ocekuje da joj vratimo s 200 na 250 a cuva 105 sati mjesecno uz to godisnji placen i svi praznici,jede tu i stosta,mm veli pa sta cemo sad vratit cemo joj ,a meni nije u redu radi skracxeno,pa se ne mogu ni s mm nagoditi...dođe mi da pokupim dijete i u vrtic 170 km Iduca stvar ovaj mjesec mi tesko pada....Mamina godisnjica 08 a rođendan 18 Eto moje zene... Rastuzila me j prica o maloj Iman jos kad vidjeh tko je mama IMan u dnu duse me zabolilo,zasto BOze a ona tako dobra zenica...nadam se da cebiti dobro Nejra mi je iso u mislima stalno Zao mi je bolesnih bebara Hanady sta je s tom ruznom bakterijom,misa joj Mala 1994 razumijem te tvoj post je kao i moj kad o mamama pisemo Bambi kako su tvoja djecica Lady kako Lanci s novom tetom Teacherko jesu mucnine smanjile Koko kako tvoj decko i ti
2X sam istegnula ligamente na obje noge i otekla noga u gležnju-zato ti i pričam-uradi, molim te ovako kako ti savjetujem!(Drugi put mi nisu stavili odmah gips, a ja morala mirovati-zamisli majku dvoje djece od kojih jedno ima tek godinu dana da miruje, i ta noga me baš često boli,a i sada zna oteknuti na tom mjestu)
Odvedi ga dr i neka mu uslikaju nogicu da se ne bi kajla kasnije(ako nije ništa u pitanju- još bolje)
2X sam istegnula ligamente na obje noge i otekla noga u gležnju-zato ti i pričam-uradi, molim te ovako kako ti savjetujem!(Drugi put mi nisu stavili odmah gips, a ja morala mirovati-zamisli majku dvoje djece od kojih jedno ima tek godinu dana da miruje, i ta noga me baš često boli,a i sada zna oteknuti na tom mjestu)
Odvedi ga dr i neka mu uslikaju nogicu da se ne bi kajla kasnije(ako nije ništa u pitanju- još bolje)
sacekat cu jos malo da vidim kako ce ici on samo lezi nece da ustane neda obloge . Kazem sinoc se igro sve super jutros ga boli nije sad oteklo oteklo,a jest malo na gleznju ona kost . Ma nemam pojma uzbrinuta sam lezi.....
Felix bas mi je zao malenoga Ali ne smijes dozvoliti da ne da obloge staviti..Jesi mu probala da ga zabavis necim a ti lagano nogicu da mu probas mrdati da vidis kako ce reagovati...ako ga boli pravac ambulanta
subota je samo bezveze odugovlacis (nemoj se ljutit)nek pogledaju,vidis da dijete ne moze na nogicu
Joj Felix bas mi je zao malenog. Je li ti blizu dezurna ambulanta da ga odvedes da mu dr pogleda. Mozda mu nije nista, mozda se samo udario pa ga vrijedja ali bar ces biti mirna kad znas sta mu je Zelim mu brz oporavak i da sto prije stane na svoje nozice i da trckara
cekam svekra s posla on samo lezi lezi skoro ga digla da hoda toliko je zaplako a i ja snjim. MM na putu nema ga svekrva u mahali jos mi jutros vice ajd samnom pa reko vidis da mi nije nidoceg nemogu djete samo lezi neke kaze bit ce ti miran samo ce lezat ama reko ajd popusti me idi ti ne zovi me....... Skoro svekra zvala pa cu ga odvest jest blizu ambulanta nema 2 minute
Felix smiri se i prestani plakati. Znam da ti je tesko ali imaj na umu da ga samo prepadas. Kad te vidi da places i on se uspanici Polahko bice on dobro. Maloprije pita Ajla Atiju koliko voli mamu Kaze ona ozemjle goneba ( od zemlje do neba) ja sva Stvarno niko nezna uljepsati nam dan ko nasa djeca. Kad dan krene us.... oni dodju i podignu raspolozenje na maximum
< Poruku je uredio *pcelica* -- 3.9.2011 12:51:10 >
dosla sam a najprije sam se dobro isplakala jer kad vidim da stane na noge a suze kapaju za njim i ja sam morala od tuge . Odvedem ga na hitnu pregleda kaze nista stasno uganuo ruzno stao vjerovatno inace je lopov taj nikad i kad hoda ne ide polako sve zureci trceci. Fiksirali nogicu zamotali dobro i da dajem ipubrufen za bolove danas i sutra kao trebalo bi biti bolje abd kad zaspi da oblogu stavljam. Toliko sam se bila prepaala uzas .Zao mi ga jadnicak moj samo lezi neobicno mi sto ne hoda ne skace ......
HB da nije nista ozbiljno. Brzo ce se on oporaviti, vec u ponedjeljak ces ti kukati kako te je smorio trckaranjem Ljubi malog lopova da sto prije ozdravi
Dusa draga... pa kako je povrijedio nogicu, nisam nikako u toku... garant skakao ili trcao negdje... hajde dobro je da je lakse uganuce u pitanju, brzo ce se tebi vratiti tvoj lopov
Moja lopuzica zaspala, jedva popila Pikovit, izjasnila se da hoce cevape kad ustane pa eto sad cemo joj praviti. Nadam se da ce pojesti barem jedan, i to bi napredak bio
ej zene hvala vam svima A. se skoro bio budio sav pekmezav nehoran razdrazljiv kontam mozda ga nogica boli pa zato .Prenijela ga u drugu sobu upalila tv .on kmezi sve nesto hoce pa nece ustvari nezna sta bi . Pitam ga oces mlijeka jer je gladan kaze hoce Napravim popio i opet zaspo . Toliko mi ga zao danasnji dan mu prodje u lezanju . Neznam sta ce biti kad abd ustane .Ocel ga boliti il moc na nogicu . Sva sam dusa moja Jest mi ga zao.
Pozdravljamo drustvo Vidim bolesnih drugara bas mi je zao Felix misa mu kako nogica? joj i moj vozi sam kolica i pada,trci...... on leti,uzas.Dok samo ne padne isto ko Anel Bambina drugaru saljemo puno da bljuzge prođu sto prije.Lady tek vidim da ste dobili novu tetu drago mi je da se Lani sviđa. Mi smo u nekoj frci stalno,jucer cjeli dan bio kod mame,slusao je i uzivali su oboje.Tako da ga planiram cesce odvoditi kod nje Nemamo vise problem sa jelom,jednostavno ne navaljujem pustim da ogladni i sam trazi.Prvo kaze njam njam,pa kad vidi da ja ne reagujem onda pocne da se dere ;ja dangan i napravim mu sta on voli.Tako da nam to sad pali.Voce i dalje tamani,izrezem mu u zdjelicu i dam,tako je nosi po stanu kad pojede vrati i kaze:nema ja pojo
Narucli smo krevet danas sve obisli i i izbor je nakraju smo otisli do nobila i narucli obicni drveni krevet
evo nas usto u 5 . posle dok je doso sebi ruco stavila ga u kolica i osli do marketa prosetali da mu kupim pempu i njegova roza kolica br 2 . hehhe ona prva razvalio morala sam sva ova sta imam su plasticna i neka kuburasta sta ja znam nisu teska al su glomava .A ova obozava imao ih jednom lagana i nemoze past gurajuci ih bas se obradovaoa.Posle sam setao setao i cim je malo sjeo oladio nemoze na nogu kmezi boli ga al proce abd hodao je 1 sat dobar . Sad ga malo svekar uzeo nosa po polju . Ja malo odmaram . Jos malo sirup dat pa ce prestat ga boliti abd nadam se sutra novoj nogici .
Felix bit ce Anelko dobro uskoro ne brini . Moj A. je pravi ratnik sav je u modricama, oziljicima, skace s visece, sa stola u dnevnom razvalili su ga on i brat prije par dana itd. Ja kao pazim al muska su to posla . Proci ce ih uskoro nadam se nek su zivi i zdravi svi. Kod nas standardno sve pusa za sve male djecake i djevojcice .
Dobro jutro drustvo... Evo i ovdje cestitamo rodjendane drugarici Esmi i drugu Dinu... Da budu zdravi i zivi puno godina... Mi smo konacno imali mirnu i prospavanu noc... Ustali u 8,30 Evo sada napravila kaficu i sjedim sa svojom djecom i pijemo nas troje...