Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Meri pa kako nam je Majdica sad? Ljubi curetak medeni... Malaaa ljubi mi tog zvrkica malog,a i veliku dobricu Nadam se da ce jos biti suncanih,pa haman ljetnih dana... Nadam se
Moj od svakog upija ko spužva... pa tako da je iz ctića pokupio "Bog šta radiš", preko ramazana išao u džamiju pa zna pozdravit i sa "semam akum" i kad god vidi džamiju glasno poviče "Allahuebger" Komšije pozdravljam sa "dobar dan" pa i on tako...
Uglavnom udrobio je svega.. kad ode u džamiju zna pjevat "Balkane, balkane moj" ili "motori, motori, motori" a kad dođe kući subhana mi po čitav dan i mujezini ...valjda će kako odrasta nadoć sve na svoje
podjesti me ti na ovo. A. kad cuje hodzu da mujezini on vice cuj mama odza peja -hodza pjeva reko ne pjeva anele uci hodza . A on ce za njim AAAAAAAAA tobejarabi i smije se reko ne smijes to raditi . Nije lijepo ne ne ...... On ce to -sto reko eto zato ......Hodza uci ti slusas .....On opet po svom odza peja i odvali se smijati
jutro evo nam malo osvjezenja,meni nije drago ja bih voljela da i dalje grije,mi planirali u petak ka jugu na tri dana,pa vidjet cemo....gdje su "prognozeri" da mi kazu kakvo ce biti vrijeme Amani ljubimo mi to tvoje malo pametno dijete,kako se on udvara mami svojoj stavila sam par slika na temi "slike nasih beba" MALA hehe,poznata mi situacija sa jajima,je li se cura dograbila,koliko stigne toliko polupa ljubimo Majdicu i pusemo mjesto gdje je bila bocnuta za infuziju kako te infuzije mogu istraumirati djecu,kad je moja starija kcerka kao mala primala infuziju 8h morali je vezati i jos je ja drzala a nikad jezik nije uvukla a prije toga su je prvo dobro izboli po glavi da nadju mjesto gdje da joj ukljuce
paaaaaaaaa mogla bi A amani mogla bi ja sebi nac posao prporucite me pogadjam tacno vrem.prog. Ljbu tog malog slakog misica koji sve zna Moj ne voli crtane njega nista ne zanima njega sve zanima ratodobno pravi je indijanac dzons
Dan...Moj reagira na promjene,jutros u 7 ustao,evo ja napravila rucak,njega u krevet stavila pa cu se spremati za drugu smjenu... Pms me ubi,nocu lose spavam,razdrazljiva... Jedva cekam opet sunce...mrzim tmurne dane.... Lady kako Lanci s novom tetom Bambi kako djecica Koko jeste isli za Zenicu FElix kako mala nogica sad Mala 1994 Ha ha,kod moje rodice mala jedno jutro ustala dok su oni spavali razbila jaje na pod i vratila se u krevet kad su ustali pitali je sta je to radila,kaze pravila dorucak Moj je u nekakvoj cudoj fazi cim nije po njegovom udara se,histerise i govori ne volim vise Mlijeko je smanjio sa 700 ml na 400 ,slano normalno jede i vockice.... Jutros je recimo popio 250 ml mlijeka,pojeo pola zdjelice juhe s povrcem i kruhom,3 male hrenovke(nemajka ha ha),breskvu malo vecu,jabuku,koju kiki bombonu sokic,i sad legao s mlijekom je li to dovoljno sta mislite ima 17 kg kontam da mu nije dovoljno ne bi imao kile te.. Mm je poceo raditi,sa se svalera s profesorom
Dan...Moj reagira na promjene,jutros u 7 ustao,evo ja napravila rucak,njega u krevet stavila pa cu se spremati za drugu smjenu... Pms me ubi,nocu lose spavam,razdrazljiva... Jedva cekam opet sunce...mrzim tmurne dane.... Lady kako Lanci s novom tetom Bambi kako djecica Koko jeste isli za Zenicu FElix kako mala nogica sad Mala 1994 Ha ha,kod moje rodice mala jedno jutro ustala dok su oni spavali razbila jaje na pod i vratila se u krevet kad su ustali pitali je sta je to radila,kaze pravila dorucak Moj je u nekakvoj cudoj fazi cim nije po njegovom udara se,histerise i govori ne volim vise Mlijeko je smanjio sa 700 ml na 400 ,slano normalno jede i vockice.... Jutros je recimo popio 250 ml mlijeka,pojeo pola zdjelice juhe s povrcem i kruhom,3 male hrenovke(nemajka ha ha),breskvu malo vecu,jabuku,koju kiki bombonu sokic,i sad legao s mlijekom je li to dovoljno sta mislite ima 17 kg kontam da mu nije dovoljno ne bi imao kile te.. Mm je poceo raditi,sa se svalera s profesorom
Masallah mi ni 13 jos nemamo ....
mi imamo 12,5 kg sa cipelama tj. tenama
i još nešto-koliko je mliječnih proizvoda djetetu od 2-3 godine potrebno dnevno? tu ne spada samo mlijeko, već mladi sir, jogurti i sl. on nikada nije pio na flasicu, na čašu pije sada tu i tamo vodu, vise pije na kljun čašu ali samo vodu ili čaj...mlijeko rijetko kad, gutljaj dva i gotovo, nije mu zanimljivo..mlijeko unosi kroz kašice, jogurt svaki dan po čašu lgg mu smiksam s bananom i bude kao voćni jogurt...je li mu to dovoljno? i da, pojede monte svaki dan i tu valjda kazu ima klacijuma
< Poruku je uredio pocahontas -- 6.9.2011 13:15:42 >
19 nam je termin za operaciju....ajoj
a Luka je prije dva mjeseca imao 11 kg, a skoro je najstariji u raji, a Igo ima sad mislim 13-14,moja procjena.
ali meni je najbitnije da su oni zdravi,a sve ostalo manje vise.
a popili smo kafu sa tekjom i Vedom i teta tekja je rekla da joj se Luka udebljao eto.
pocah. mozda da mu ubacis jos malo mladog sira ali u sustini dovoljno je to bitno je da hoce ikako mlijecne proizvode.
pa eto, jede i to..evo sad računam unos smo mliječnih proizvoda, dodje oko 300ml mlijeka, 150gr jogurta, cca 50gr mladog sira i koliko ima grama u monteu : -mliječnu kašicu pojede ujutro, dakle mozda 150ml miljeka, -onda taj lgg jogurt oko 150gr, -pa ponekad mladog sira sa povrcem i hljebom -i navecer obavezno isto kao za doručak čokolino ili griz sa voćem-dakle opet s mlijekom oko 100-150ml.. -i monte
Mala, prvo sam pomislila da se osisao pa izgleda buckastije, kad nije, nije, on se zaista udebelio ...a V. je zaspao iste sekunde kad mu je glava dodirnula jastuk...zato je on bio meni nervozan ...
lady, rupsak (sto bi rekla moja sveki ) nista ne valja ...