Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jelena draga, nisam znala za mrsu ...a ona se jos i zeza
Mala, V. jos spava ...budem ljubila, ja ga pozelim dok drinca pa poslije bude mazenja na izvoz ...a fkt ga moramo osisati, cim mu tajo bude slobodan...to je njihov ritual
felix tu sam ja samo se pravo ulijenila,M više neće ni kašice da jede to mu je bljak ,a on inače neće ništa od ove hrane tipa ćevapa,hrenovkica niti ikakvi namaza,nekad pojede kiflicu al to je baš rijetko ,kod njega bez kašike ne prolazi ništa,a valjda jednom krene jesti što i mi marrijana sretna godišnjica
Jelena draga, nisam znala za mrsu ...a ona se jos i zeza
Mala, V. jos spava ...budem ljubila, ja ga pozelim dok drinca pa poslije bude mazenja na izvoz ...a fkt ga moramo osisati, cim mu tajo bude slobodan...to je njihov ritual
takodjer i anel je zacupavio bas mu brzo kosica raste .
mala ma tu sam ja čitam vas al nikako se nakanit pisati još ovo vrijeme me ubija ,ako uskoro ne zahladi ja ću majkemi poluditi stvarno je nepodnošljivo ,ljubni te svoje dečkiće za nas
Felix, meni je najdraža aktivnost roštiljanje i pivo uz to!!! Ma, ja bih tako svaki dan kad bi moglo!!! Mi ćemo večeras u kućnoj atmosferi gledati tekmu, malo meze i pivo...nadam se da će tekma biti i uspješna i dobra...
Mala rezem i jos isturpijam onom djecijom turpijom, ali opet se zagrebe. Ma pedijatar sumnja na mrsu i kod mene i kod malog, dok ginekolog i hirurg ne vjeruju da jeste, kod malog misle da nije nista vec da se cisti od mojih hormona, a kako je na predjelu gdje zapisava tesko zarasta, a kod mene je bas katastrofalna rana, gnoji li gnoji, a i boli tako da cekamo bris da vidimo sta je a do tada samo istiskanje, ciccenje, previjanje i obloge od rivanola.
Felix, meni je najdraža aktivnost roštiljanje i pivo uz to!!! Ma, ja bih tako svaki dan kad bi moglo!!! Mi ćemo večeras u kućnoj atmosferi gledati tekmu, malo meze i pivo...nadam se da će tekma biti i uspješna i dobra...
ajde bujrum draga ima pive ima ne valja rostilj bez pivceta za zivce .......
Jelena taj komsija je bas, kako prije rekose, pravi magarac. Mogao bi se on i odseliti jer bar dvije godine nece biti rahat... ccc... uh ... Nadam se da ce i rana brzo proci
Majda se kupa vec sat vremena, nece da izade dijete iz kade i gotovo. sad mi jos treba da se prehladi, valjda nece
valjda zato ja A. ne stavljam da se sam brcka . Nije vise bas vrijeme za brckanje kao sto je bilo .
Poz svima. Mi smo hB dobro A. pajki, veliki momak u skoli. Danas grah od mene i dosta , odoh sad malo jastuk pod glavu, ovih dana su podocnjaci kriticni . Pusica za bebare, JelenaT beban je presladak , a komsija nek pjeva borbene briga te.
Mala rezem i jos isturpijam onom djecijom turpijom, ali opet se zagrebe. Ma pedijatar sumnja na mrsu i kod mene i kod malog, dok ginekolog i hirurg ne vjeruju da jeste, kod malog misle da nije nista vec da se cisti od mojih hormona, a kako je na predjelu gdje zapisava tesko zarasta, a kod mene je bas katastrofalna rana, gnoji li gnoji, a i boli tako da cekamo bris da vidimo sta je a do tada samo istiskanje, ciccenje, previjanje i obloge od rivanola.
Uh, nadam se da će ti rana proći što prije...bas se zakompliciralo
tajra Moj anel se skoro ukakio ko niko ja bila van i ostavim ga bez pempe inace van .I svekar ga cuvo.Ja odem on rekao svekru kaki se...... Sakri se kad oce kaki neda se gledat ja odma tutu donesem i on tu obavi bez muke .I svekar nije skonto ga sta oce pusti ga anel ode pod stol vani i kakio Kad je kakio ode do djeda i kaze dede ja kakio --- a djed zino kaze aaa sta si uradio sto nisi trazio tutu a anel kaze dede saki se.......ko rekao mu je sakri se dabudes skonto Kad sam ugledala sok me strefio do vrata u gov...... Doslo mi da mu sad kazem ajd ti ga cisti.
dan ooo nemojte bez mene rooostilj,molim vas,mi tako volimo meeecoooo,meeecooo...hoce E juce u granapu onaj neki cips sa piletinom i hajd ja joj dam, kad ona na kesi pokazuje meecooo sva sretna i kesu i u usta mi svi pali od smijeha voli cura meso pravo ali zato mlijeko nece ni pod razno Lady ruksak je superiska,ma bas za Lancicu slatku Jelena momak je med medeni a taj komsija stvarno nemam rijeci,pa Bogati sta su policajci kad su dosli,jesu li mu ocitali bukvicu Koko nemoj se sikirati,bit ce to dobro aBd Apotekarka cestitamo tm zaposlenje i bravo za malenog momka,mashallah pravo napredan,moja E ima 12,5kg
moji moci otisli u park,ponijeli su loptu koja je inace Nikolina najdraža igracka,tata mu je prenio svoju ljubav,geni su cudo jelena nadam se da ce se rana brzo smiriti i da ce sve biti dobro. mala1994 tu sam ja, uglavnom citam a pisem kad stignem ,imam puno obaveza iako ne radim, uz svoju kucu svaki dan odem i kod tate i brace od kako je mama umrla ja i sestra im kuhamo,spremamo ...hvala Bogu pa živi blizu mene pa mu mogu pomoci.. Mya i ja bi jedan RR rostilj
ej Felix nije mu on mati pa da skonta sta hoce drugo je sto vas dvoje imate svoj jezik,nezna djed to
a kako djed konta kad kaze " daj bode,koka, meća, adu, paku" vode, soka,mesa, cokoladu, marku to konta a sto treba nekonta ... Al nema veze sad hajd veceras ce se ionak tusirat .Skoro ga opet bez mog pitanja odveo setat i kod druga inace nece sam da bude fino se igraju jel vidi nema deda mene ,place zove i + dao mu motor sto ja nedam jer kad ga se A. docepa jadna mi majka moja Rekla sam samo nek me zovne ajd ti malo sad kod njega da ja gledam vjesti ma samo neka proba....