|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1241 1242 [1243] 1244 1245   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
6.9.2011 18:36:29   
Malenaoduvijek
jelo moja znas sta mi pade na pamet.

mojoj mami se tako rana gnojila poslije OP bruha i nikako da prestane.
na kraju je dr otvori i nadje malu gazu.
da idioti nisu tebi sta zaboravili i usili te.user posted image

felix draga pa ne budi na kraj srca treba sad i dedo da devera oko tute, hajde da je sveki, ali svekar ne budi takva stroga user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31051
6.9.2011 18:45:19   
R&T@
Tek skontah za se Jelena jos pati s ranomuser posted image
bas mi je zao...

Felix, to je pravi deda...brani i sebe i unuka...
cudo nije slagao da se on "uneredio"user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 31052
6.9.2011 19:11:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

jelo moja znas sta mi pade na pamet.

mojoj mami se tako rana gnojila poslije OP bruha i nikako da prestane.
na kraju je dr otvori i nadje malu gazu.
da idioti nisu tebi sta zaboravili i usili te.user posted image

felix draga pa ne budi na kraj srca treba sad i dedo da devera oko tute, hajde da je sveki, ali svekar ne budi takva stroga user posted image user posted image

jednom je jadnik , anel imao pempu podavno nije ni vidio tutu a kamoli da zna sta znaci . Sa 6mjes dedo mu tutu kupio anel nije znao ni sjeditiuser posted image user posted image user posted image user posted image sam kako treba.
I tako A. cucno kaki kad trci dedo vice  E  , E dere  se sta je reko daj tutu anel kakiuser posted image user posted image reko neka ga nek kaki on opet daj tutu ......ja nista.....
Nije znao da ima pempu mislio bez pempe samo neznam odakle mu touser posted image il ga on htjeo ucit na tutuuser posted image user posted image user posted image
Inace jako ga voli  uzas ga razmazuje ,,, sve mu ugadja neki dan jadan radi a ovaj ne prestaje zvat dedooooooo dedoooooo amo tetat-ajmo setat a djed ce sad cu mili sad cu on opet vice na kraju poce plakat ja nista ......
I Bogami morade ostavi poso i ode ga prosetatuser posted image Pose samo kazem sta me briga kad mu pusti.Da je reko anel dedo skoci u bunar dedo bi skociouser posted image user posted image user posted image
Bas ga voli i ugadja nekad me smeta jer previse to radi al sve dok meni ne dosadjuje uredu je ....
Brigec me sto njemu to radi kad je dopustio.!
Dok sveki kako se A. rodio NIKAD ga nije prosetala igrala se snjim NIKAD .user posted image
Al nema veze ,ima dedooooouser posted image user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 31053
6.9.2011 19:20:55   
R&T@
Moji i roditelji mm su skroz prolupali otkako imaju unukeuser posted image

Felix, blago tebi pa Anela ta nana nece "pokvariti"user posted image
samo ne znam kako moze odoljetiuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31054
6.9.2011 19:23:08   
Lady26
Nakon tonu zivaca i sat vremena, pola zdjelice supe sa carskom mjesavinom (po malo svega) i hljebom...
I evo "maznula" jabuku iz zdjele i grize...a kisela - ona nista...uziva...znam to ce biti par zalogaja al zauhar....
Boze ima li kraja ovome i napretka?! Ja vise sam luda...danas mi E. rece pojela 2 virsle, kiflu i vodili je van da bi pojela 2-3 krompirica...ovih 10 dana rucak ne postoji za L.
Moram joj sutra kupiti spinata, tikvice...nek joj proba to dati...ne unosi haman nista zdravo u organizam...Ja sam se ponadala da ce uz njih jesti ali nista, samo je gore...ovdje je bar imala redovne obroke manje kolicine ali je jela....gore nista...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31055
6.9.2011 19:27:14   
Lady26
Da dopunim, sve sto imam obuce u hodniku sad je u kupatilu user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31056
6.9.2011 19:29:16   
R&T@
Draga, stvarno ne znam sta da ti kazemuser posted image

Ima li ista od hrane da ona proguta brzo, uslastuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31057
6.9.2011 19:32:24   
Lady26
Trenutno nista...voljela makaroncice a sad jedva 10 da pojede....ma ne mogu stici da odem doktoru, muz nije ovjerio knjizicu, sutra cu mu ostaviti sve nek ovjeri pa da odem kad nasa dr bude u smjeni...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31058
6.9.2011 19:33:22   
Lady26
Znam da sam dosadna ali nemam kome drugom reci ni pozaliti se.... user posted image user posted image user posted image
Ne mogu vise psihicki podnijeti....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31059
6.9.2011 19:37:01   
R&T@
Otidjite, pa trazite uputnicu da pregledate krajnike...
koliko ja skontah sva djeca koja ne jedu imaju problema s timuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31060
6.9.2011 19:39:09   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lady26

Znam da sam dosadna ali nemam kome drugom reci ni pozaliti se.... user posted image user posted image user posted image

Ne lupaj...
pa zasto postojimouser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31061
6.9.2011 19:42:36   
Lady26
Al zar ne bi onda trebala biti bolesna? A hB od marta je da kucnem sve super...mislim sa zdravljem....
A vidjet cu jer ja ovako ne mogu...
Svi kazu pusti, nek jede sta hoce, znaci salame i virsle, bar nek jede pa sta bilo a mene to pojede...ne mogu tako...sad joj i teta daje i u toku dana salamu, danas smo se na ulici sreli pa nisam mogla sutra cu joj reci, moze 2x sedmicno za dorucak i nikako drugacije, pa kad ne bi nista jela cijeli dan...user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31062
6.9.2011 19:49:56   
R&T@
Da li je ona primila one "zastitne" injekcije kad je bila u bolnici?

Sugerisi teti da joj ponudi pilece filete umjesto salame, riblje stapice umjesto virsli, pitu umjesto kifli-mozda upali...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31063
6.9.2011 19:53:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

user posted image user posted image user posted image zao mi je lady ......
Odvedi je dokt. ja bi bar tako uradila i uradim jer mi se desavalo da ne jede .....
Pa dzaba dzaba bit ces koliko toliko mirnija ......
user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo se ti jadaj meni ne smeta vec mi zao jer se mucis s njenim ne jelom i razumijem te jer kazem znalo mi se to desiti i desavalo se....

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 31064
6.9.2011 19:53:32   
Lady26
Koje inekcije?
Ako mislis po rodjenju, ne znam nema oziljka....
A nije primila ni onu sa 1god..to cu isto vidjeti sad kad odem....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31065
6.9.2011 19:57:26   
R&T@
Mislim na onaj period kad je imala upalu mokracnih kanala...

Znam da djeci koja budu bolesna daju neke inekcije (MALA ili Hanady ce znati o cemu pricam)...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31066
6.9.2011 20:04:05   
Lady26
POJMA nemam, nisam znala sta mi je sa L. samo da je sve ok i pustil inas kuci...nije uopste bilo dr na odjeljenju do dana kad su nas pustili...nikad cula za te inekcije

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31067
6.9.2011 20:06:57   
Neca xxx
Lady, i moja Lana ne ruca kako bih ja voljela vec dva mjeseca. Do tada je sasvim lijepo jela i znala je pojesti punu zdjelicu variva. Sada je rucak ziva muka. Nece i nece. I tu ne pomazu nikakvi trikovi, kamioncici, vozici...nece pa nece. Doruckuje fino, pije mlijeko, jede voće, ali ručak uglavnom zabušava. user posted image Ja sam je čak vodila doktoru da je pregleda i uradimo nalaze krvi da vidim dda nije slučajno nešto bolesna. Dr. kaze da joj Lana lijepo izgleda, nalazi ok, tako da sam barem sa te strane malo mirna. Nadam se da će početi malo bolje da jede sada kada su prošle ove vrućine.
Samo ja Lanu ne tjeram puno, jer to kod nje stvarno  ne pali. Nema šanse da proguta nešto ako to ne zeli.
Drago  mi je da barem jede voće i pije mlijeko, pa tako unese barem nešto od potrebnih hranjivih sastojaka.
Jede li tvoja Lana voće?

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31068
6.9.2011 20:14:50   
Lady26
Pravim joj "kasice", tj izgnjecim 2-3 vrste voca sa plazmom i to joj bude nekad obrok, kad nece nista drugo...
Danima (10 minimalno) nije jela povrce niti meso user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 31069
6.9.2011 20:33:24   
leona81
moja od 12-16 mj nije jela meso nikad, povrce slabo...nemoj da te to previse brine, ne mora znaciti da je problem mozda je samo faza, bilo je dana kad sam mislila da ce dijete da mi smrsa i da joj nalazi budu uzasno losi, medjutim nalazi joj bili skroz ok, nije smrsala, ona je valjda jela koliko joj se tad jelo...jako slabo je jela, nisam znala kako prezivljava.

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31070
6.9.2011 20:43:47   
Amani12
Vecer zenice user posted image
Lady draga nadam se da ce Lana cim prije poceti ruckati.
Ja nemam nikakv pametan savjet,nudi,daji joj,pocet ce ruckati aBd,a do tada sabura,ljubim ja tebe puno user posted image

Muzek i ja imamo kalori night sto znaci da uzivamo,ja posebno user posted image i cekamo gooool pa da se to prigodno i proslavi user posted image
Deckic nas odavno u svijetu snova user posted image

user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 31071
6.9.2011 20:46:09   
R&T@
Joj, Amani, sto ja imam pokvarenu mastuuser posted image
Samo vi uzivajteuser posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 31072
6.9.2011 20:49:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Amani12

Vecer zenice user posted image
Lady draga nadam se da ce Lana cim prije poceti ruckati.
Ja nemam nikakv pametan savjet,nudi,daji joj,pocet ce ruckati aBd,a do tada sabura,ljubim ja tebe puno user posted image

Muzek i ja imamo kalori night sto znaci da uzivamo,ja posebno user posted image i cekamo gooool pa da se to prigodno i proslavi user posted image
Deckic nas odavno u svijetu snova user posted image

user posted image

jest vam ruzno user posted image user posted image samo uzivajte user posted image
Moj ne spava jos taj ce prije nas u krpe odpratiti nego mi njega user posted image
Dole su kod dede gledaju utakmicu .

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 31073
6.9.2011 21:23:20   
dafri
veče,
da se javim u poluvremenu,
jelena Luka je medenuser posted image
marijanna sretna godišnjicauser posted image
bili u Zagrebu na svadbi bez Une i prošlo super,nije nas tražila ali jeste mojoj mami rekla da joj priča priču o mamiuser posted image
godišnji prošao,ujutro neme problema kod  odlaska teti,naveče zaspe prije 8user posted image

odoh gledati,pravo sam nervozna,valjda će dati ubrzo

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31074
6.9.2011 21:27:11   
salmy
Kad Vasa djeca spavajuuser posted image user posted image user posted image ovaj moj nece prije nego mi legnemo
Neznam kako da ga uspavam ranije,nece vristi place,dere se ko pivara.Evo ga derneci kao da je 9 ujutrouser posted image

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 31075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1241 1242 [1243] 1244 1245   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1241 1242 [1243] 1244 1245   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Ženstvena i borbena istovremeno?
veeseelaa

da li je moguće istovremeno biti ženstvena i borbena?

Ne (18%)

Da (53%)

Meni je to dvoje nespojivo (3%)

Kod nekih osoba da a kod nekih ne (19%)

žena treba da je nježna i tiha, borbenost je za muškarce (8%)

Broj svih glasova: 118

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *