|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1240 1241 [1242] 1243 1244   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
6.9.2011 15:25:01   
Lady26
Joj Jelo naheba ti...misha mu....
bit ce to dobro aBd...
user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31026
6.9.2011 15:27:58   
tekja
Jelena draga, nisam znala za mrsuuser posted image ...a ona se jos i zezauser posted image

Mala, V. jos spavauser posted image ...budem ljubila, ja ga pozelim dok drinca pa poslije bude mazenja na izvozuser posted image ...a fkt ga moramo osisati, cim mu tajo bude slobodan...to je njihov ritualuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31027
6.9.2011 15:28:04   
marinčii
Jelena joj baš mi je žao što te tako napatiše al bit će to dobro abduser posted image user posted image
Amani mila baš sam na fb vidila jednu slikicu tvog pileta,presladak je ma ko lutka,šaljemo mu puse ja i M

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31028
6.9.2011 15:29:50   
Malenaoduvijek
dusa mila, a sto  mu ne odrezes noktice?

znaci pravo ti se to upalilo, duso moja cuvaj se, mogu misliti kako je to neugodno...user posted image

marinci, marijana pa gdje ste vi, nema vas nigdje da pisete, a nema ni one noe user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31029
6.9.2011 15:31:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

felix tu sam ja samo se pravo ulijenila,M više neće ni kašice da jede to mu je bljakuser posted image ,a on inače neće ništa od ove hrane tipa ćevapa,hrenovkica niti ikakvi namaza,nekad pojede kiflicu al to je baš rijetko ,kod njega bez kašike ne prolazi ništa,a valjda jednom krene jesti što i mi
marrijana sretna godišnjica

anel bi na ovom zivio da moze .

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 31030
6.9.2011 15:32:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tekja

Jelena draga, nisam znala za mrsuuser posted image ...a ona se jos i zezauser posted image

Mala, V. jos spavauser posted image ...budem ljubila, ja ga pozelim dok drinca pa poslije bude mazenja na izvozuser posted image ...a fkt ga moramo osisati, cim mu tajo bude slobodan...to je njihov ritualuser posted image
takodjeruser posted image user posted image i anel je zacupavio bas mu brzo kosica raste .

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 31031
6.9.2011 15:33:38   
marinčii
mala ma tu sam ja čitam vas al nikako se nakanit pisati još ovo vrijeme me ubija ,ako uskoro ne zahladi ja ću majkemi poluditiuser posted image stvarno je nepodnošljivo ,ljubni te  svoje dečkiće za nasuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 31032
6.9.2011 15:34:21   
salmy
Pozdravljamo rajuuser posted image user posted image
vidim stare se mamice vratileuser posted image user posted image user posted image a bila je pusta temauser posted image
Nas pcela ujela,pa smo se pepali pravouser posted image user posted image user posted image

Saljemo Vam user posted image user posted image user posted image

IMAL TE user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31033
6.9.2011 15:36:04   
Mya_81 RR
Felix, meni je najdraža aktivnost roštiljanje i pivo uz to!!! Ma, ja bih tako svaki dan kad bi moglo!!! Mi ćemo večeras u kućnoj atmosferi gledati tekmu, malo meze i pivo...nadam se da će tekma biti i uspješna i dobra...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 31034
6.9.2011 15:38:04   
Anoniman
Mala rezem i jos isturpijam onom djecijom turpijom, ali opet se zagrebe. Ma pedijatar sumnja na mrsu i kod mene i kod malog, dok ginekolog i hirurg ne vjeruju da jeste, kod malog misle da nije nista vec da se cisti od mojih hormona, a kako je na predjelu gdje zapisava tesko zarasta, a kod mene je bas katastrofalna rana, gnoji li gnoji, a i boli tako da cekamo bris da vidimo sta je a do tada samo istiskanje, ciccenje, previjanje i obloge od rivanola.

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 31035
6.9.2011 15:38:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Felix, meni je najdraža aktivnost roštiljanje i pivo uz to!!! Ma, ja bih tako svaki dan kad bi moglo!!! Mi ćemo večeras u kućnoj atmosferi gledati tekmu, malo meze i pivo...nadam se da će tekma biti i uspješna i dobra...
ajde bujrum draga ima pive ima user posted image user posted image user posted image ne valja rostilj bez pivceta za zivce user posted image user posted image user posted image .......

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 31036
6.9.2011 15:40:06   
Meri29
Uh Mia dobra ti ta aktivnostuser posted image user posted image

Jelena taj komsija je bas, kako prije rekose, pravi magarac. Mogao bi se on i odseliti jer bar dvije godine nece biti rahat... ccc... uh ... Nadam se da ce i rana brzo proci

Majda se kupa vec sat vremena, nece da izade dijete iz kade i gotovo. sad mi jos treba da se prehladi, valjda nece

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 31037
6.9.2011 15:45:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Meri29

Uh Mia dobra ti ta aktivnostuser posted image user posted image

Jelena taj komsija je bas, kako prije rekose, pravi magarac. Mogao bi se on i odseliti jer bar dvije godine nece biti rahat... ccc... uh ... Nadam se da ce i rana brzo proci

Majda se kupa vec sat vremena, nece da izade dijete iz kade i gotovo. sad mi jos treba da se prehladi, valjda nece
valjda user posted image user posted image zato ja A. ne stavljam da se sam brcka . Nije vise bas vrijeme za brckanje kao sto je bilo .

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 31038
6.9.2011 16:00:45   
Ella_H
Poz svima.
Mi smo hB dobro A. pajki, veliki momak
u skoli. Danas grah od mene i dostauser posted image ,
odoh sad malo jastuk pod glavu, ovih dana
su podocnjaci kriticniuser posted image .
Pusica za bebare, JelenaT beban je presladakuser posted image ,
a komsija nek pjeva borbene briga te.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31039
6.9.2011 16:07:59   
Amani12
Meri i moje djekac je u kadi vec pola sata,uziva i pjeva.
Koliko voli vodu,to je nevjerovatno user posted image
Ljubi nam kupacicu preslatku...user posted image

Salmy je li prstic bolje?user posted image

Jelena divan novi potpis user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 31040
6.9.2011 16:10:52   
Mya_81 RR
Eh, kad bi mogli organizirati jednom tu svima dragu zajedničku aktivnost!!! Fakat bi bilo dobro...RR roštilj user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 31041
6.9.2011 16:11:49   
Lady26
Uh Mya gdje me nadje user posted image user posted image user posted image
Ja uvijek za, kad je meso u pitanju i rostilj njammmmmmmm

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 31042
6.9.2011 16:12:02   
Amani12
RR rostilj user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

Neposredna veza do poruke: 31043
6.9.2011 16:13:13   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mala rezem i jos isturpijam onom djecijom turpijom, ali opet se zagrebe. Ma pedijatar sumnja na mrsu i kod mene i kod malog, dok ginekolog i hirurg ne vjeruju da jeste, kod malog misle da nije nista vec da se cisti od mojih hormona, a kako je na predjelu gdje zapisava tesko zarasta, a kod mene je bas katastrofalna rana, gnoji li gnoji, a i boli tako da cekamo bris da vidimo sta je a do tada samo istiskanje, ciccenje, previjanje i obloge od rivanola.

Uh, nadam se da će ti rana proći što prije...bas se zakompliciralo user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31044
6.9.2011 16:53:48   
R&T@
Ja kao padobranac ovih dana...
stvarno nemam vremena da citam sve,
ali zato mislim na vas sveuser posted image

Zao mi je sto necu biti sutra na druzenjuuser posted image
imam kolektivni roditeljski sastanak...

Moje djevojcice su dobro, hB...
jedna s tatom u kuci, druga na moru s nanomuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 31045
6.9.2011 16:58:20   
Anoniman
tajrauser posted image
Moj anel se skoro ukakio ko niko ja bila van i ostavim ga bez pempe inace van .I svekar ga cuvo.Ja odem on rekao svekru kaki se...... Sakri se kad oce kaki neda se gledat ja odma tutu donesem i on tu obavi bez muke .I svekar nije skonto ga sta oce pusti ga anel ode pod stol vani i kakiouser posted image user posted image Kad je kakio ode do djeda i kaze dede ja kakio ---user posted image user posted image user posted image user posted image a djed zino kaze aaa sta si uradio sto nisi trazio tutu a anel kaze dede saki se.......ko rekao mu je sakri se dabudes skontouser posted image user posted image user posted image
Kad sam ugledala sok me strefio  do vrata u gov...... Doslo mi da mu sad kazem ajd ti ga cisti.

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 31046
6.9.2011 17:03:17   
Honey3
danuser posted image ooo nemojte bez mene rooostilj,molim vas,mi tako volimo meeecoooo,meeecooo...hoce E juce u granapu onaj neki cips sa piletinom i hajd ja joj dam, kad ona na kesi pokazuje meecooo sva sretna i kesu i u ustauser posted image mi svi pali od smijehauser posted image voli cura meso pravo ali zato mlijeko nece ni pod raznouser posted image
Lady ruksak je superiska,ma bas za Lancicu slatkuuser posted image
Jelena momak je med medeni a taj komsijauser posted image stvarno nemam rijeci,pa Bogati sta su policajci kad su dosli,jesu li mu ocitali bukvicuuser posted image
Koko nemoj se sikirati,bit ce to dobro aBduser posted image Apotekarka cestitamo tm zaposlenje i bravo za malenog momka,mashallah pravo napredan,moja E ima 12,5kguser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Neposredna veza do poruke: 31047
6.9.2011 17:12:27   
bebacha
ej Felix nije mu on mati pa da skonta sta hoceuser posted image user posted image user posted image drugo je sto vas dvoje imate svoj jezik,nezna djed to

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 31048
6.9.2011 17:26:37   
Anoniman
moji moci otisli u park,ponijeli su loptu koja je inace Nikolina najdraža igracka,tata mu je prenio svoju ljubav,geni su cudouser posted image jelena nadam se da ce se rana brzo smiriti i da ce sve biti dobro. mala1994 tu sam ja, uglavnom citam a pisem kad stignem ,imam puno obaveza iako ne radim, uz svoju kucu svaki dan odem i kod tate i brace od kako je mama umrla ja i sestra im kuhamo,spremamo ...hvala Bogu pa živi blizu mene pa mu mogu pomoci..  Mya i ja bi jedan RR rostiljuser posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 31049
6.9.2011 18:15:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha

ej Felix nije mu on mati pa da skonta sta hoceuser posted image user posted image user posted image drugo je sto vas dvoje imate svoj jezik,nezna djed to
a kako djed konta kad kaze " daj bode,koka, meća, adu, paku" vode, soka,mesa, cokoladu, markuuser posted image user posted image user posted image to konta a sto treba nekonta ...
Al nema veze sad hajd veceras ce se ionak tusirat .Skoro ga opet bez mog pitanja odveo setat i kod druga inace nece sam da bude fino se igraju jel vidi nema deda mene ,place zove i + dao mu motor sto ja nedam jer kad ga se A. docepa jadna mi majka moja user posted image user posted image Rekla sam samo nek me zovne ajd ti malo sad kod njega da ja gledam vjestiuser posted image user posted image ma samo neka proba....

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 31050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1240 1241 [1242] 1243 1244   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1240 1241 [1242] 1243 1244   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Spavanje
veeseelaa

Da li smatrate da je spavanje gubljenje vremena koje bi mogle iskoristiti na neke bitnije stvari

Ne (48%)

Da (11%)

Ponekad (17%)

Najbitnije je da se naspavam :) (23%)

Broj svih glasova: 209

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *