|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1238 1239 [1240] 1241 1242   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
6.9.2011 11:11:11   
Malenaoduvijek
gdje ste vas dvoje ljepotana user posted image user posted image

mi isli do trznice i kisa nas otjerala, grrrr bas sam ljuta, felix ovo je tvojih ruku djelo.
kao kakav indijanac prizivas kisu i hladnocu user posted image

Igor mi je maloprije razbio tri jajeta u sekundi, ali bukvalno...i zbrisao hm.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30976
6.9.2011 11:20:48   
Meri29
user posted image za jaja, bas mi nesto smijesno, mogu da ga fino zamislim kako razbija i bjezi sa lopovskim osmjehom na licu user posted image user posted image

Seceru ne treba Majda da primi bocu nego je primala infuziju prije par dana pa je to prepalo.

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 30977
6.9.2011 11:27:20   
Amani12
Meri pa kako nam je Majdica sad? Ljubi curetak medeni... user posted image
Malaaa ljubi mi tog zvrkica malog,a i veliku dobricu user posted image user posted image
Nadam se da ce jos biti suncanih,pa haman ljetnih dana... Nadam se user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 30978
6.9.2011 11:29:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

gdje ste vas dvoje ljepotana user posted image user posted image

mi isli do trznice i kisa nas otjerala, grrrr bas sam ljuta, felix ovo je tvojih ruku djelo.
kao kakav indijanac prizivas kisu i hladnocu user posted image

Igor mi je maloprije razbio tri jajeta u sekundi, ali bukvalno...i zbrisao hm.

kod nas nema kise samo je ugodni 20 stepuser posted image . O hvala hvala drago mi je da me vrijeme poslusalouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 30979
6.9.2011 11:32:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

Moj od svakog upija ko spužva...
pa tako da je iz ctića pokupio "Bog šta radiš", preko ramazana išao u džamiju pa zna pozdravit i sa "semam akum" i kad god vidi džamiju glasno poviče "Allahuebger"
Komšije pozdravljam sa "dobar dan" pa i on tako...

Uglavnom udrobio je svega.. kad ode u džamiju zna pjevat "Balkane, balkane moj" ili "motori, motori, motori" a kad dođe kući subhana mi po čitav dan i mujeziniuser posted image ...valjda će kako odrasta nadoć sve na svojeuser posted image
podjesti me ti na ovo.
A. kad cuje hodzu da mujezini on vice cuj mama odza peja -hodza pjevauser posted image user posted image reko ne pjeva anele uci hodza .
A on ce za njim AAAAAAAAA tobejarabi i smije se reko ne smijes to raditi . Nije lijepo ne ne ......
On ce to -sto reko eto zato ......Hodza uci ti slusas .....On opet po svom odza peja i odvali se smijati

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 30980
6.9.2011 11:33:29   
Honey3
jutrouser posted image
evo nam malo osvjezenja,meni nije drago ja bih voljela da i dalje grije,mi planirali u petak ka jugu na tri dana,pa vidjet cemo....gdje su "prognozeri" da mi kazu kakvo ce biti vrijemeuser posted image
Amani ljubimo mi to tvoje malo pametno dijete,kako se on udvara mami svojojuser posted image stavila sam par slika na temi "slike nasih beba"user posted image
MALA hehe,poznata mi situacija sa jajima,je li se cura dograbila,koliko stigne toliko polupauser posted image
ljubimo Majdicu i pusemo mjesto gdje je bila bocnuta za infuzijuuser posted image kako te infuzije mogu istraumirati djecu,kad je moja starija kcerka kao mala primala infuziju 8h morali je vezati i jos je ja drzala a nikad jezik nije uvukla a prije toga su je prvo dobro izboli po glavi da nadju mjesto gdje da joj ukljuceuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 30981
6.9.2011 11:35:17   
Anoniman
od subote opet vruce user posted image user posted image user posted image ako ne lazu eto......

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 30982
6.9.2011 11:36:12   
Amani12
Felix mila ja tvojim prognozama apsolutno vjerujem...user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30983
6.9.2011 11:37:27   
Honey3
IZVORNA PORUKA: felix

od subote opet vruce user posted image user posted image user posted image ako ne lazu eto......
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogli bi se malo bucnuti

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30984
6.9.2011 11:39:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zaha

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogli bi se malo bucnuti

paaaaaaaaa mogla biuser posted image user posted image user posted image
A amani mogla bi ja sebi nac posao user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prporucite me user posted image user posted image user posted image user posted image pogadjam tacno vrem.prog.user posted image user posted image user posted image
Ljbu tog malog slakog misica koji sve zna Moj ne voli crtane njega nista ne zanima njega sve zanima ratodobnouser posted image user posted image pravi je indijanac dzons

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 30985
6.9.2011 12:46:20   
Lady26
user posted image
Kupila curici ruksacic user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30986
6.9.2011 12:55:14   
Apotekarka
Dan...Moj reagira na promjene,jutros u 7 ustao,evo ja napravila rucak,njega u krevet stavila pa cu se spremati za drugu smjenu...
Pms me ubi,nocu lose spavam,razdrazljiva...
Jedva cekam opet sunce...mrzim tmurne dane....
Lady kako Lanci s novom tetom
Bambi kako djecica
Koko jeste isli za Zenicu
FElix kako mala nogica sad
Mala 1994
Ha ha,kod moje rodice mala jedno jutro ustala dok su oni spavali razbila jaje na pod i vratila se u krevet kad su ustali pitali je sta je to radila,kaze pravila dorucak
Moj je u nekakvoj cudoj fazi cim nije po njegovom udara se,histerise i govori ne volim vise
Mlijeko je smanjio sa 700 ml na 400user posted image ,slano normalno jede i vockice....
Jutros je recimo popio 250 ml mlijeka,pojeo pola zdjelice juhe s povrcem i kruhom,3 male hrenovke(nemajka ha ha),breskvu malo vecu,jabuku,koju kiki bombonu sokic,i sad legao s mlijekom je li to dovoljno sta mislite ima 17 kg kontam da mu nije dovoljno ne bi imao kile te..
Mm je poceo raditi,sa se svalera s profesoromuser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30987
6.9.2011 13:02:47   
Amani12
Apotekarka cestitam tm user posted image
Bas predivna novost.user posted image

Ja sve govorim kako Aman fino jede,a nije pojeo ni upola toliko,tako da se Antonio super naruckao ,nemoj da brines...
Ljubi djecaka user posted image

Lady user posted image Fifi user posted image

< Poruku je uredio Amani12 -- 6.9.2011 13:03:54 >

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 30988
6.9.2011 13:04:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Dan...Moj reagira na promjene,jutros u 7 ustao,evo ja napravila rucak,njega u krevet stavila pa cu se spremati za drugu smjenu...
Bambi kako djecica
Mala 1994
Ha ha,kod moje rodice mala jedno jutro ustala dok su oni spavali razbila jaje na pod i vratila se u krevet kad su ustali pitali je sta je to radila,kaze pravila dorucak
Moj je u nekakvoj cudoj fazi cim nije po njegovom udara se,histerise i govori ne volim vise
Mlijeko je smanjio sa 700 ml na 400user posted image ,slano normalno jede i vockice....
Jutros je recimo popio 250 ml mlijeka,pojeo pola zdjelice juhe s povrcem i kruhom,3 male hrenovke(nemajka ha ha),breskvu malo vecu,jabuku,koju kiki bombonu sokic,i sad legao s mlijekom je li to dovoljno sta mislite ima 17 kg kontam da mu nije dovoljno ne bi imao kile te..

Masallah user posted image user posted image user posted image mi ni 13 jos nemamo ....

Neposredna veza do poruke: 30989
6.9.2011 13:04:49   
Lady26
Apotekarkaaaaa user posted image
HB na poslu za tm, docekali ste user posted image , neka mu je sa srecom....
A Bogme Antonio pravo fino jede, masala...ja sam ljubomorna.... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 30990
6.9.2011 13:07:06   
pocahontas

Bambi kako djecica
Mala 1994

Masallah user posted image user posted image user posted image mi ni 13 jos nemamo ....

mi imamo 12,5 kg sa cipelama tj. tenama user posted image user posted image

i još nešto-koliko je mliječnih proizvoda djetetu od 2-3 godine potrebno dnevno? tu ne spada samo mlijeko, već mladi sir, jogurti i sl.user posted image
on nikada nije pio na flasicu, na čašu pije sada tu i tamo vodu, vise pije na kljun čašu ali samo vodu ili čaj...mlijeko rijetko kad, gutljaj dva i gotovo, nije mu zanimljivo..mlijeko unosi kroz kašice, jogurt svaki dan po čašu lgg mu smiksam s bananom i bude kao voćni jogurt...je li mu to dovoljno? i da, pojede monte svaki danuser posted image user posted image i tu valjda kazu ima klacijumauser posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 6.9.2011 13:15:42 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30991
6.9.2011 13:21:52   
tekja
dan...

Mala i ja smo uspjele srknuti kaficu, iako je V. svo vrijeme cvrcao...sad rucki, pa spavanacuser posted image ...MM otisao u Zenicu, njemu utkamica radnauser posted image

Apotekarko draga, A. jede kao odrastao covjek...nis' se ne sekiraj, a bas, bas mi je drago zbog posla TM...nek' mu je sa srecomuser posted image ...

Amani sve hB ok...V. za kompjuter kaze pokukek, nasmije me do suza svaki putuser posted image ...a Aman me svojim izjavama odusevljavauser posted image

Ko od raje ide sutra na kafu u Titu?

Mi smo teski 14,5 - eto cisto da se znauser posted image user posted image user posted image , mada nam je visina malo ispod prosjeka, al' sta da se radiuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 30992
6.9.2011 13:25:33   
koka i po

Bambi kako djecica
Mala 1994

19 nam je termin za operaciju....ajoj user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 30993
6.9.2011 13:28:03   
Malenaoduvijek
masala apotekarka, moji zajedno za dva obroka ovoliko ne pojedu.

a Luka je prije dva mjeseca imao 11 kg, a skoro je najstariji u raji, a Igo ima sad mislim 13-14,moja procjena.

ali meni je najbitnije da su oni zdravi,a sve ostalo manje vise.

a popili smo kafu sa tekjom i Vedom i teta tekja je rekla da joj se Luka udebljao user posted image eto.

pocah. mozda da mu ubacis jos malo mladog sira ali u sustini dovoljno je to bitno je da hoce ikako mlijecne proizvode.

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 30994
6.9.2011 13:30:37   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

user posted image
Kupila curici ruksacic user posted image user posted image

fifi ne zaboravi me je zaboravila, medic user posted image user posted image

kono ja te htjedoh zvati na kafu ali bilo je spontano bez prethodnog dogovora i ja sam se smrzla da znate user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30995
6.9.2011 13:37:17   
Lady26

IZVORNA PORUKA: koka i po

Sretnooooooooooo, bit ce to ok aBd user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 30996
6.9.2011 13:38:00   
koka i po
user posted image ...nadam se user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30997
6.9.2011 13:41:08   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Sretnooooooooooo, bit ce to ok aBd user posted image

koko veliki momak operise krajnike jeli, bice on dobro aBd user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30998
6.9.2011 13:46:44   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: MALA1994

masala apotekarka, moji zajedno za dva obroka ovoliko ne pojedu.

a Luka je prije dva mjeseca imao 11 kg, a skoro je najstariji u raji, a Igo ima sad mislim 13-14,moja procjena.

ali meni je najbitnije da su oni zdravi,a sve ostalo manje vise.

a popili smo kafu sa tekjom i Vedom i teta tekja je rekla da joj se Luka udebljao user posted image eto.

pocah. mozda da mu ubacis jos malo mladog sira ali u sustini dovoljno je to bitno je da hoce ikako mlijecne proizvode.

pa eto, jede i to..evo sad računam unos smo mliječnih proizvoda, dodje oko 300ml mlijeka, 150gr jogurta, cca 50gr mladog sira i koliko ima grama u monteuuser posted image user posted image :
-mliječnu kašicu pojede ujutro, dakle mozda 150ml miljeka,
-onda taj lgg jogurt oko 150gr,
-pa ponekad mladog sira sa povrcem i hljebom
-i navecer obavezno isto kao za doručak čokolino ili griz sa voćem-dakle opet s mlijekom oko 100-150ml..
-i monte user posted image

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 30999
6.9.2011 13:49:10   
tekja

user posted image ...nadam se user posted image

ABd, hoceuser posted image ...i onda glupe upale grla vozdrauser posted image

Mala, prvo sam pomislila da se osisao pa izgleda buckastije, kad nije, nije, on se zaista udebeliouser posted image ...a V. je zaspao iste sekunde kad mu je glava dodirnula jastuk...zato je on bio meni nervozanuser posted image ...

lady, rupsak (sto bi rekla moja svekiuser posted image ) nista ne valjauser posted image ...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 31000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1238 1239 [1240] 1241 1242   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1238 1239 [1240] 1241 1242   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Film
salmy

Angelina Joli

ne treba snimati film (44%)

treba snimati film (56%)

Broj svih glasova: 115

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *